Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 21 Απριλίου ως 15 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
16
04
2023

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 21 Απριλίου ως 15 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει ως τις 15 Μαΐου 2023. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει την κρίση μας σε επενδύσεις και οικονομικά θέματα, έτσι θα πρέπει να προσέχουμε νέα εγχειρήματα που αφορούν νέες οικονομικές συμφωνίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μεγάλα ποσά χρημάτων. Είναι τώρα πιο πιθανό να συναντήσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις ή παρανοήσεις, κατά τη διάρκεια οικονομικών διαπραγματεύσεων, και θα υπάρχει δυσκολία επίτευξης συμβιβασμού για οικονομικά χρέη. Θα πρέπει να αποφύγουμε τυχόν οικονομικά ρίσκα, ιδίως σε σχέση με τη χρηματιστηριακή αγορά ή ακόμη και τις μεγάλες αγορές. Αν θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά θέματα, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο: Η ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα κλονίζουν την ασφάλεια στις σχέσεις σου!

 

Μία από τις πιο αποτελεσματικές χρήσεις του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο είναι να επανεξετάσουμε την οικονομική μας κατάσταση, να επαναπροσδιορίσουμε τον προϋπολογισμό μας και να διευθετήσουμε χρέη του παρελθόντος. Επίσης, να περιορίσουμε τα έξοδά μας και να επιλύσουμε τυχόν εκκρεμείς πληρωμές ή φορολογικές υποχρεώσεις που έχουμε. Η περίοδος αυτή μπορεί, επίσης, να δημιουργήσει ασάφεια και πίεση στην επικοινωνία με τους άλλους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης και του πείσματός μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην είμαστε υπερβολικά άκαμπτοι στον τρόπο επικοινωνίας και σκέψης μας και να έχουμε υπομονή, αν κάτι πάει στραβά.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, μείνετε μακριά από τις ανεξέλεγκτες σπατάλες και προσέξτε να μη δανείσετε χρήματα τώρα, γιατί δύσκολα θα τα πάρετε πίσω. Ίσως χρειαστεί να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν καιρό. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να επαναξιολογήσετε τις συνήθειες των δαπανών σας, να σκεφτείτε τις πηγές των εσόδων σας και να μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας. Μην πάρετε τώρα τελεσίδικες αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας, ούτε και να υπογράψετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Χρήματα που σας χρωστάνε μπορεί να επιστρέψουν και πάλι πίσω σε σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προσέξτε τα πεισματικά λόγια σας, καθώς αυτά που λέτε θα παρερμηνεύονται από τους γύρω σας. Μην παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις και τις σχέσεις σας, καθώς θα κάνετε λάθος εκτίμηση. Αν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένα από σας, μην επιτίθεστε και μην ανησυχείτε, η κατάσταση είναι προσωρινή. Προσέξτε την επικοινωνία σας, καθώς μπορεί να θέλετε να εκφραστείτε αλλά δεν θα ξέρετε πώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας είναι συγκεχυμένες. Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα και τον πόνο του παρελθόντος, ίσως έχετε αόριστες φοβίες, θέλετε να τα αποβάλετε από τη ζωή σας αλλά δεν ξέρετε πως. Προσπαθήστε μην μπερδευτείτε στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις. Μην κρίνετε αυστηρά τους άλλους καθώς τώρα θα κάνετε λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων αλλά και τα λάθη των άλλων θα έχουν κακή επιρροή επάνω σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιους κρυφούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε απογοήτευση και μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, επαναξιολογείτε τις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε, ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας και ποιοι σας εκμεταλλεύονται. Κάποιες συναντήσεις με τους φίλους σας πιθανόν να καθυστερήσουν ή ακόμα και να αναβληθούν ή κάποιοι φίλοι σας μπορεί να είναι απόμακροι. Προσπαθήστε να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες σας και γενικά τον κόσμο που συναναστρέφεστε. Ξανασκεφτείτε τις φιλίες σας και τις ομάδες που ανήκετε και μην κάνετε μεγάλα σχέδια τώρα, διότι θα απογοητευτείτε. Από τη θετική πλευρά, ίσως επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και ομάδες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αναβάλετε τώρα αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας και αν μπορείτε, μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο, ούτε και να συζητήσετε για άνοδο ή προαγωγή. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα σας. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχατε παραμελήσει και τώρα νιώθετε αγχωμένοι. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να επανεξετάσετε την πορεία της καριέρας σας και τον τρόπο που παρουσιάζεστε στην κοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αποφύγετε να δράσετε για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας και επανεξετάστε τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, τις πεποιθήσεις σας και τις ηθικές αξίες σας. Ζητήματα που αφορούν ξένες χώρες, ξένα πρόσωπα και μακρινά ταξίδια υπόκεινται σε καθυστερήσεις και αναβολές. Προσέξτε να είστε ηθικοί και νομότυποι, κι αν είχατε εμπλακεί με ένα νομικό θέμα, μην περιμένετε να ξεκαθαρίσει, αντίθετα θα υπάρξουν αναβολές και ανατροπές. Αν ασχολείστε με τις εκδόσεις ή τη διδασκαλία, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα νέα σχέδιά σας. Μπορεί να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας ή να κάνετε ένα ταξίδι για να συναντήσετε κάποιον που έχετε να δείτε καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, έρχεται στο προσκήνιο η ζήλεια και η κτητικότητά σας κι αυτό κλονίζει την αρμονία στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Θα ήταν καλύτερο να μη συζητήσετε τώρα θέματα που αφορούν την πίστη ή τη σεξουαλικότητα. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική πρωτοβουλία, η οποία αφορά χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους ή χρέη ή δάνεια. Καθυστερήσεις ή αναβολές σε χρήματα που περιμένετε σας δημιουργούν άγχος και εκνευρισμό, αντίθετα μπορεί να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος σας. Μη στηρίζεστε τώρα στα χρήματα των άλλων, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη σας για ένα ζήτημα του παρελθόντος. Μη δίνετε σημασία στα λόγια που θα ειπωθούν, καθώς αυτό μπορεί να επιφέρει συναισθηματική απόσταση, ακόμα κι απομάκρυνση. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε για το παρελθόν της σχέσης σας, τα λάθη και τις παραλείψεις του συντρόφου σας, αλλά θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σας. Αν είστε μόνοι, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Εάν η σχέση αυτή έχει προοπτική, δεν θα το μάθετε τώρα αλλά μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, αποφύγετε να είστε επιθετικοί και επικριτικοί με τους συναδέλφους σας και προσέξτε τα λόγια σας, μην είστε επίμονοι και πεισματάρηδες. Ίσως παρερμηνεύσετε τα λόγια και τις προθέσεις κάποιων ατόμων στην καθημερινότητά σας ή την εργασία σας και μπερδευτείτε με κάποιες καταστάσεις. Προσέξτε εάν αποδεχτείτε μια νέα θέση εργασίας, αλλά επωφελείστε αν επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά. Ίσως ό, τι σας είχαν υποσχεθεί να μην πραγματοποιηθεί. Επίσης, αν έχετε προβλήματα υγείας, σκεφτείτε την επιλογή του γιατρού σας και υιοθετήστε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να επαναξιολογήσετε αν η εργασία σας και η καθημερινότητά σας, σας ικανοποιούν και να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως έχετε δυσκολίες στην έναρξη μιας νέας σχέσης και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες που κάνετε. Νιώθετε η ερωτική σας ζωή να είναι στάσιμη, κυριεύεστε από τις ανασφάλειές σας, καθώς έρχονται στο μυαλό σας δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος. Απέχετε από το ερωτικό παιχνίδι, ξεκουραστείτε και περιμένετε. Προσέξτε τα λόγια σας στο σύντροφό σας ή στα παιδιά σας και μην επιτίθεστε στον αγαπημένο σας, αν καθυστερήσει σε κάποιο ραντεβού ή σας το ακυρώσει. Αν είστε μόνοι, ένα άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν ίσως εμφανιστεί ξαφνικά και πάλι στη ζωή σας. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις και επαναξιολογήστε τις καταστάσεις και τις συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή για ένα ζήτημα ακινήτων. Τώρα είτε εσείς, είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είστε απόμακροι και δεν θα ασχολείται κανείς με τις ανάγκες του άλλου. Μπορεί να έρθουν επίσης στην επιφάνεια άλυτα προβλήματα του παρελθόντος με τους γονείς σας ή ένα ακίνητο. Αντίθετα, είναι μία καλή χρονική περίοδος για να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και να σχηματίσετε μία νέα άποψη για τη ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια σας, γίνεστε ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι δυσνόητη, με επακόλουθο να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εμπόδια ή καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε ταξίδια, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και μηνύματα, τα οποία θα χάνονται ή θα πηγαίνουν σε λάθος παραλήπτη. Μπορεί να ακυρώνονται τα ραντεβού σας ή ακόμα να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας ή να λαμβάνετε λάθος ειδήσεις και πληροφορίες. Αντίθετα, ευνοείστε να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι σε ένα μέρος όπου έχετε ξαναπάει στο παρελθόν και δείτε παλιούς φίλους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση