Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα. Η όψη της πλάνης και των ψευδαισθήσεων.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
08
01
2015

Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα. Η όψη της πλάνης και των ψευδαισθήσεων.

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Τι καινούριο φέρνει στη ζωή μας ο Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα;Από τα πιο δύσκολα πλανητικά συναπαντήματα ο Άρης με τον Ποσειδώνα, ξεκινούν από τις 8 του μήνα να δημιουργούν όψη συνόδου μεταξύ τους και η επιρροή θα κρατήσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2015. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θεωρείται ως μία από τις πιο δύσκολα ερμηνεύσιμες όψεις, αφού ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο στον Άρη, με αποτέλεσμα όλη αυτή η ορμή και η δύναμη του πλανήτη να χάνεται προς άγνωστες κατευθύνσεις. Για τη ζωή των ανθρώπων αυτό σημαίνει πως πολύ εύκολα μπορεί να χάσουμε τον προσανατολισμό μας, να παρασυρθούμε σε λόγια και υποσχέσεις ή μπορεί να το κάνουμε εμείς για κάποιους άλλους.

Όλα είναι εφικτά, αφού η πραγματικότητα, παίρνει το σχήμα που της δίνει η λαθεμένη μας αντίληψη. Ροπή στα ναρκωτικά, (και ειδικά όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων), και γενικότερα στους εθισμούς. Πολύ περισσότερο ευάλωτοι στα θέματα της υγείας, και ειδικότερα στους ιούς και τις μολύνσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούμαστε να είμαστε σε ό, τι αφορά τις οικονομικές μας συναλλαγές, και ειδικότερα με άτομα τα οποία δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να παροτρύνουν τους ανθρώπους προς λανθασμένες κατευθύνσεις, και πολύ εύκολα θα βρίσκουν επιχειρήματα, προκειμένου να πείσουν ή ακόμα και να εξαπατήσουν.

Για όλους εκείνους που η σύνοδος του Άρη-Ποσειδώνα τους βρίσκει κάτω από την επιρροή του έρωτα, μπορεί και να ζήσουν μεγάλες στιγμές εξιδανίκευσης, για να έρθει μετά η απομυθοποίηση και μπορεί αυτό για κάποιους να σημαίνει «η κατάρρευση του ονείρου». Προσοχή στα μεγάλα λόγια. Και όταν τα ακούτε, καλό είναι να φύγετε μακριά. Να θυμάστε ότι «το δέντρο φαίνεται από τους καρπούς του», όπως είπε και ο Ιησούς. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού είναι αυτά που περισσότερο θα επηρεαστούν από αυτή την όψη, και ειδικότερα οι Ιχθύες. Σηκώστε πιο ψηλά τις κεραίες σας και προσπαθήστε να δείτε πίσω από τα φαινόμενα.

Πως θα επηρεάσει η σύνοδος του Άρη-Ποσειδώνα τα 12 ζώδια;ΚΡΙΟΣ

Στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου λαμβάνει χώρα η σύνοδος του Άρη-Ποσειδώνα. Η άρια φύση σας παραδίδεται στη δύναμη του Ποσειδώνα και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπαίνετε σε φάση οπισθοχώρησης και με αφορμή κάποια γεγονότα. Κατεβάζετε τους τόνους, ίσως γιατί ατονεί η δύναμη και η θέληση μπροστά στην επιθετικότητα που θα εκφράσουν κάποιοι άνθρωποι απέναντί σας. Μην πιστέψετε σε όλα όσα θα σας πουν, από την άλλη όμως, ακούστε με μεγάλη προσοχή, γιατί κάπου μπορεί να υπάρχει η απάντηση που εδώ και πολύ καιρό περιμένατε για κάποια πολύ σημαντικά θέματα. Προσοχή περισσότερο στην υγεία σας αυτή την εποχή. Κάποια θέματα που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρούν, μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα σας. Το καλό αυτής της όψης είναι ότι σας βάζει στη διαδικασία του ονείρου και της προσμονής, κάτι που έχει εκλείψει εδώ και πολύ καιρό από τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η όψη Άρη-Ποσειδώνα λαμβάνει χώρα στον τομέα των στόχων και των φίλων. Κάποιοι από εσάς, είναι πιθανόν να αισθανθούν, και με αφορμή κάποια γεγονότα, ότι διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες τους, όσον αφορά κάτι για το οποίο περίμεναν, μπορεί και χρόνια τώρα. Παροδικό όμως είναι αυτό, αφού πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι το όνειρο είναι εδώ, και μάλιστα σε φάση λίγο πριν από την υλοποίησή του. Ο έρωτας αρχίζει να έρχεται προς το μέρος σας και μπορεί αυτό να λειτουργήσει μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Η προοπτική σας ανοίγει, φροντίστε όμως να πατάτε καλά στη γη (κάτι που άλλωστε το κατέχετε), ώστε να μπορείτε να μετράτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. ΟΙ εξιδανικεύσεις καραδοκούν και αυτό για σας τους γήινους Ταύρους δεν είναι κάτι που εύκολα μπορείτε να το διαχειριστείτε, όταν συμβαίνει στη ζωή σας. Κάτι σπάνιο μεν, πολύ πιθανόν δε αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε επίπεδο επαγγελματικό κυρίως επηρεάζει αυτή η όψη του Άρη-Ποσειδώνα. Χάνετε για λίγο το δρόμο και τον προσανατολισμό σας, σαν ένα γκρίζο σύννεφο να σας έχει κλείσει την προοπτική, και να σας στερεί από την καθαρή αντίληψη που χρειάζεστε, προκειμένου να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε τις επιλογές που πρέπει, κυρίως σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους. Παρασύρεστε, αλλά με την ίδια ευκολία μπορείτε να παρασύρετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας, με αποτέλεσμα και τη στιγμή που πρέπει να μην είναι σε θέση να σας ρίξουν το φως προς την κατεύθυνση που καλείστε να πάρετε, αφού δύσκολα θα ακούτε. Η υγεία κάποιου ατόμου από το οικογενειακό περιβάλλον σας μπορεί να σας προβληματίσει, δεν θα πρέπει όμως να ανησυχήσετε ιδιαίτερα, αφού θα πρόκειται για κάτι παροδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήσασταν που ήσασταν συναισθηματικά ευάλωτοι το τελευταίο διάστημα, τώρα, μέσα από αυτήν την όψη, θα βιώνετε απανωτές συναισθηματικές εκρήξεις. Πολλοί από εσάς, θα ακούσετε τα ωραιότερα λόγια, θα κάνετε τα ωραιότερα ταξίδια μέσα από τον έρωτα, θα αφήσετε τη φαντασία σας να σας παρασύρει πολύ μακριά. Μη φοβάστε την απομυθοποίηση, γιατί στη δική σας περίπτωση, η σύνοδος αυτή θα λειτουργήσει με τρόπο τέτοιο, ώστε να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε αλλού, και με τρόπο φυσιολογικό θα μπείτε στη διαδικασία της επαναφοράς στην πραγματικότητα. Ιδανικό το διάστημα για μακρινά ταξίδια εμπειρίας, καλό θα είναι όμως να είναι πολύ καλά οργανωμένα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να αντιμετωπίσετε απρόοπτα γεγονότα, και να εμπιστευτείτε λάθος ανθρώπους. Προσοχή στις απώλειες, σε υλικό κυρίως επίπεδο.

 ΛΕΩΝ

Στην τελευταία φάση του απολογισμού, σας βρίσκει η όψη Άρη- Ποσειδώνα. Κάποιοι από εσάς μετράτε τις απώλειες ή τα όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν. Η δυσκολία του να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, δεν σας βοηθάει να αναγνωρίσετε τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει. Ίσως γιατί ό, τι έγινε, το κατακτήσατε με πολύ μεγάλο κόπο, και χρειάστηκε να δώσετε πολλές μάχες, προκειμένου να καταφέρετε τα όσα καταφέρατε. Παρότι ο Κρόνος σας έφερε αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, και αυτό σημαίνει πως απομυθοποιήσατε πρόσωπα και καταστάσεις, μπορεί ακόμα και τον ίδιο τον έρωτα, κάτι όμως βαθιά μέσα σας εξακολουθεί να προσδοκά αυτό το διαφορετικό που θα σας οδηγήσει σε άλλους κόσμους. Παραμείνετε πιστοί στην ανάγκη σας να ζήσετε το παραμύθι. Ακόμα και αν τώρα βρίσκεστε να έχετε χάσει το δρόμο, να ξέρετε πως ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται ο κόσμος του παραμυθιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Φορέστε και πάλι την πανοπλία του ρεαλισμού και του ορθολογισμού σας, γιατί θα σας χρειαστεί. Κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας είναι πολύ πιθανόν να θελήσει να εκμεταλλευτεί την ευαισθησία σας και την ανάγκη σας να προσφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε και να απαιτήσει από εσάς, με τρόπο όμως όχι ξεκάθαρο. Υπερβείτε το συναίσθημά σας και προσπαθείστε να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Οφείλετε να δίνετε στον καθένα αυτό που του αναλογεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και να ξέρετε πως σε κάποια άτομα που εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζωή σας, δεν τους αναλογεί τίποτα. Μην επιτρέψετε επίσης να σας παραπλανήσουν, είτε με τα μεγάλα τους λόγια κάποιοι, είτε με το να προβάλλονται ως ανήμποροι στα μάτια σας. Και ο μόνο τρόπος για να βλέπετε την αλήθεια είναι να ακούτε το ένστικτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, το τοπίο θολώνει όλο και περισσότερο, μέσα από την όψη Άρη-Ποσειδώνα. Δυσκολεύεστε σε κάποιες φάσεις να ανακαλύψετε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσετε ότι κι εσείς μέσα σας δεν είστε ξεκαθαρισμένοι. Σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι να συγκρούονται, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανακαλύψετε τα βαθύτερα και πραγματικά σας θέλω. Ίσως γιατί εξακολουθείτε ακόμα να εμμένετε σ’ ένα μοντέλο επαγγελματικής έκφρασης που δεν σας αντιπροσωπεύει πια. Δυσκολεύεστε να κάνετε το επόμενο και σημαντικό βήμα, και ο λόγος ίσως είναι ότι πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Αυτό μάλλον είναι και το πιο δύσκολο για σας. Να ξέρετε όμως πως μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε την ελευθερία σας, αφού η εποχή της εξάρτησης μάλλον έχει τελειώσει για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα των ερωτικών σας, ενεργοποιείται αυτή η όψη. Κάτι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να προετοιμάζεται για σας. Κάτι που ναι μεν σας δημιουργεί διαφορετικές συνθήκες, από την άλλη όμως, πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε πως δεν είναι αυτές που πραγματικά έχετε ανάγκη. Είστε σε μία φάση εξέλιξης, όπου γνωρίζετε πια πολύ καλά τι θέλετε, και τον τρόπο για να το πετύχετε. Το δύσκολο όμως ακόμα είναι πως ακόμα δεν έχει φανεί το κατάλληλο πρόσωπο μέσω του οποίου θα βιώσετε όσα έχετε ανάγκη. Και αυτό είναι κάτι που γίνεται πια ξεκάθαρο, αναγνωρίζοντας ότι αυτό που παρουσιάζεται αυτή την εποχή στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι αυτό που θα θέλατε. Και μπορεί σε άλλες εποχές να μην το σκεφτόσασταν, τώρα όμως έχετε πια τον τρόπο να αναγνωρίσετε την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει στη ζωή σας και στην περίπτωση που ανταποκρινόσασταν. Παραμείνετε σταθεροί και πιστοί στις θέσεις σας. Αυτό που έχετε ανάγκη θα το ζήσετε, και τη στιγμή που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα της οικογένειας, είτε της πατρικής, είτε της προσωπικής, σας απασχολούν μέχρι και το τέλος περίπου του μήνα. Πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, δυσκολεύεστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με αποτέλεσμα να μπαίνετε στο παιχνίδι των άλλων. Οι εντάσεις καραδοκούν, με αποτέλεσμα να χάνετε σε κάποιες φάσεις την ψυχραιμία σας, και σε κάποιες περιπτώσεις να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Μεγεθυσμένα τα βλέπετε τα πράγματα. Ο εγκλωβισμός που πιθανόν να βιώνετε πολλοί από εσάς είναι καθαρά ψυχολογικός, και δεν έχει σχέση με τις αντικειμενικές συνθήκες. Ακόμα και αν πρόκειται για θέματα υγείας προσώπου του άμεσου περιβάλλοντός σας, καλείστε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσετε να προσφέρετε ουσιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν να χάνετε για κάποιο διάστημα τον προσανατολισμό σας και να μην ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Ίσως γιατί έχετε κάπως αφεθεί στα θέλω και να αφήνετε πολλά περιθώρια πρωτοβουλίας στο πρόσωπο εκείνο που αυτή την εποχή παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μάλλον έχετε δώσει παραπάνω εξουσία απ’ όση χρειάζεται, και αυτό ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με μία πραγματικότητα την οποία δεν είχατε υπολογίσει, όχι μόνο εσείς, αλλά και οι άλλοι, αφού θα δουν ένα κομμάτι του εαυτού σας διαφορετικό, που θα θελήσει και πάλι να πάρει τα ηνία, και να μπει στο πετσί του ρόλου του κυρίαρχου. Κρατήστε όσο μπορείτε τις ισορροπίες, και μην αφήνεστε στο συναίσθημα των άλλων να σας παρασύρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ενεργοποιείται η όψη Άρη-Ποσειδώνα. Αισθάνεστε την προοπτική σας ν’ ανοίγει μετά από τις τελευταίες αλλαγές. Σαν να έχετε και πάλι τα ερεθίσματα που χρειάζεστε, για να αφήνετε τη φαντασία σας τώρα να τρέχει πιο μακριά και να σας παρασύρει σε μία πραγματικότητα, αυτήν που πραγματικά έχετε ανάγκη να ζήσετε, σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Μείνετε όσο μπορείτε γειωμένοι στην πραγματικότητα, επενδύοντας πάνω σε αυτά που ήδη έχετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να μεγαλώσει το δικαίωμά σας στο όνειρο. Αλλάζουν τα πράγματα γύρω σας. Και αυτό είναι κάτι που ήδη έχετε αρχίσει να το αντιλαμβάνεστε. Φροντίστε μόνο να πατήσετε στα δικά σας πόδια. Τα δεκανίκια που μπορούν να σας δώσουν κάποιοι δεν σας αφορούν πια.

ΙΧΘΥΣ

Στο επίκεντρο της επιρροής της όψης, βρίσκεστε όλοι οι Ιχθύες, και ήδη έχετε αρχίσει να αισθάνεστε την επιρροή του Κρόνου, και κυρίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Τα δύο άκρα αντίθετα του εαυτού σας θα σας τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τη μία το όνειρο, και από την άλλη η πραγματικότητα, που ήδη έχει αρχίσει να σας επιβάλλεται με τρόπο που θα σας δυσκολέψει τον πρώτο καιρό, όσον αφορά τη διαχείριση κάποιων καταστάσεων. Περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, και κυρίως σε ό, τι αφορά ψυχοσωματικά θέματα. Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα αυτή την εποχή είναι να μπορέσετε να ελέγξετε το συναίσθημά σας, το οποίο υπερχειλίζει αυτό το διάστημα.
 

Διαβάστε επίσης:
 
 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-01-2015 19:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms