Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 1 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
11
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 1 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, στα συναισθήματα θα υπάρξει αστάθεια, δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες. Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, αναγκαίος θα είναι ο ορθολογισμός, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και να βασίζετε στα απτά γεγονότα, όχι στις εικασίες ή στο προαίσθημα.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Συναισθηματική και πνευματική σύγχυση

 

Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εξιδανίκευση. Στις συζητήσεις δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, αναγκαίο θα είναι να δοθεί χρόνος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υπογραφές και τελικές απαντήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις πιέσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην καχυποψία. Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στην ωραιοποίηση και στα βιαστικά συμπεράσματα, ενδεχομένως τα φαινόμενα να απατούν. Αν προκύψουν επαφές με παρελθοντικά πρόσωπα η προοπτική της επανένωσης θα πρέπει να εξεταστεί με αναλυτικό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε προνοητικά και να σκεφτείτε ρεαλιστικά, σε θέματα επαγγελματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε για την ώρα τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα. Στοχεύστε στο πως θα μπορέσετε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό. Μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα σας υποσχεθούν, ψυχολογήστε τους χαρακτήρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε προνοητικά, αποφύγετε τις περιττές αγορές, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε έξοδα για τα οποία πολύ σύντομα θα μετανιώσετε. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να προσκολληθείτε σε αρνητισμούς και ανασφάλειες, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υποσχέσεις και παχιά λόγια, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπλανητική διάθεση. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να βγουν στην επιφάνεια ψέματα και συγκαλυμμένες καταστάσεις, προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα χειριστείτε τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα συνετά θα πρέπει να είναι τα βήματά σας, φανείτε διστακτικοί, προσοχή στις υποσχέσεις και στις τελικές συμφωνίες. Αποφύγετε τις αγορές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο προνοητικά και επιφυλακτικά μπορείτε. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, ίσως να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή να μη θαμπωθείτε από τις υποσχέσεις τις φιλοφρονήσεις και τα παχιά λόγια, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από αυτά που θα ακούσετε και να καταλήξετε σε άτοπα συμπεράσματα. Σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε την εξιδανίκευση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, τελικές απαντήσεις, καλό θα είναι να καθυστερήσετε υποθέσεις που έχουνε να κάνουν με υπογραφές και οριστικές συμφωνίες. Τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Σε θέματα οικονομικά ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση ή παραπληροφόρηση.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια, ίσως κάποιοι να σας παγιδέψουν με τη συμπεριφορά τους προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση σας, μην εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη βασιστείτε στα απτά γεγονότα και όχι στις υποσχέσεις, ψυχολογήστε τους χαρακτήρες. Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τις σχέσεις σας, προσωπικές και αισθηματικές, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε, προσοχή στα καυστικά σχόλια, στα κουτσομπολιά και στις ασάφειες. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε αποφεύγοντας τα υπονοούμενα και τις αρνητικές κουβέντες. Στοχεύστε στο πώς μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα, τις πρωτοβουλίες και τα νέα άλματα. Στην περίπτωση που ακουστούν καινούργιες προτάσεις ή υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να αποφύγετε τα συμπεράσματα και τις τελικές απαντήσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με αναλυτικό τρόπο σκέψης. Εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων αποφεύγοντας τους έντονους συναισθηματισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Ένταση θα έχει ο εσωτερικός σας κόσμος, οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, καλό θα είναι να αποφύγετε τα συμπεράσματα που θα βασίζονται σε εικασίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η κρίση σας θα είναι θολή, προσοχή σε ρίσκα και ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής