Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
01
2024

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει δυσκολία στη συνεννόηση, στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, ίσως κάποιοι παραποιήσουν τις έννοιες και τα μηνύματα και δημιουργηθούν μπερδεμένες καταστάσεις.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Επικοινωνιακές δυσκολίες

 

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει αδιαλλαξία, οι διαφορετικές απόψεις ενδεχομένως να διατυπωθούν με έμφαση και εκνευρισμό. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση.

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο δε θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, την εμφάνιση τους θα κάνουν σκαμπανεβάσματα, οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι αλλοπρόσαλλες. Προσοχή στις αυταπάτες και στις εξιδανικεύσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από το φανταστικό γεγονός. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, οι αυθαίρετες εικασίες θα οδηγήσουν σε λάθη και απογοητεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια ίσως να μη καταφέρουν να συνεννοηθούν, δεν θα είναι πρόσφορο το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Εξοπλιστείτε με υπομονή, δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα επικοινωνιακά, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια αποφεύγοντας την ένταση και τον εκνευρισμό. Στον οικονομικό τομέα ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματα σας. Για την ώρα επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα και τις βλέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, αγοροπωλησίες, συμβόλαια. Δώστε χρόνο στο γεγονότα, αξιοποιήστε τις καθυστερήσεις για να μπορέσετε να μεθοδεύσετε καλύτερα την τακτική που χρησιμοποιείται. Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην σας δώσουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στις συζητήσεις σας αν δυσκολευτείτε να βρείτε συνεννόηση προσπαθήστε να ενισχύσετε την επιχειρηματολογία σας. Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε νέα τακτική για να μπορέσετε να πείσετε και να προχωρήσετε πρακτικά τις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε το παρασκήνιο, τα αρνητικά σχόλια και τα μπερδεμένα λόγια. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα εκφραστείτε και θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, καλό θα είναι να μη φανείτε ευκολόπιστοι, στηριχτείτε στις αποδείξεις και όχι στις ενδείξεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να παγιδευτείτε σε εξιδανικεύσεις. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στα απτά γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολίες θα έχετε σε θέματα επικοινωνιακά, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εκνευρισμοί, προσπαθήστε να μιλήσετε με χαλαρότητα και σαφήνεια. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τις πιέσεις με το ταίρι σας, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα , δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα εργασιακά απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειες σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και τις διφορούμενες έννοιες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και αρνητισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές. Στην παρούσα φάση ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συμβόλαια, μη προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και στις κυκλοθυμίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν, προσπαθήστε να μιλήσετε με χαλαρότητα, μη πιέσετε τις καταστάσεις θα δημιουργηθούν εκνευρισμοί. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που θα σας προκαλέσουν άγχος, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην πιέσετε για οριστικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις, για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις θα χρειαστεί να σκεφτείτε με τρόπο διαφορετικό. Στις συζητήσεις σας ίσως να μη καταφέρετε να βρείτε αποδοχή και συνεννόηση, οι διαφορετικές απόψεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να προκύψουν συμβάντα που θα κάνουν αρνητικό τον τρόπο σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στις απογοητευτικές εικασίες. Ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας αφουγκραστούν και να σας ικανοποιήσουν. Για την ώρα δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στη βιασύνη, στην ανυπομονησία και στην απροσεξία, ελλοχεύει κίνδυνος να γίνουν από την πλευρά σας επιπόλαιες και σπασμωδικές ενέργειες. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις. Για την ώρα οργανώστε καλύτερα τα πλάνα σας μη βιαστείτε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-01-2024 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms