Ερμής στον Υδροχόο: Πες ελεύθερα αυτό που σκέπτεσαι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
03
01
2015

Ερμής στον Υδροχόο: Πες ελεύθερα αυτό που σκέπτεσαι.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής που εισέρχεται στον Υδροχόο στις 5 Ιανουαρίου;

 


Στις 5 Ιανουαρίου,  ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει έως τις 13 Μαρτίου. Το διάστημα μεταξύ 21 Ιανουαρίου ως 12 Φεβρουαρίου θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.


Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε τώρα περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα την αλήθεια. Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Διαβάστε επίσης:
 


Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, αναζητάτε να βρεθείτε με τους ομοϊδεάτες φίλους σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Θέλετε τώρα να απελευθερωθείτε από οποιαδήποτε σκέψη σας καταπιέζει και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, κάνοντας κάτι πιο πρωτότυπο και πιο συναρπαστικό. Οι άλλοι γύρω σας είναι εντυπωσιασμένοι από τις γνώσεις σας και τις ιδέες σας και μπορείτε να τους δείξετε πώς μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Τώρα πιθανότατα έχετε έναν ευρύ κύκλο φίλων οι οποίοι σας κάνουν χάρες, αν τους χρειάζεστε. Αισθάνεστε ότι είστε εξαιρετικά σημαντικοί για τους φίλους σας ή μέσα σε μια κοινωνική ομάδα. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, δεν φοβάστε τον ανταγωνισμό στην εργασία σας, επειδή πιστεύετε στις ικανότητές σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τη θέση που θέλετε και με τη δύναμη της επικοινωνίας, οδεύετε προς την πρόοδο. Τώρα είστε περισσότερο πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις της εργασίας σας και να επικοινωνήσετε. Οι θυσίες που κάνατε στο παρελθόν, θα σας ανταμείψουν. Έχετε πλούσιες ιδέες στην καριέρα σας και γνωρίζετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την προώθησή τους. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας για την επίτευξη των στόχων σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, ίσως βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους με τις δυσκολίες τους, διαμέσου της πειθούς των λόγων σας. Έχετε την ικανότητα να κερδίσετε χρήματα ή ένα άνετο εισόδημα σε άλλη πόλη από τη δική σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την ανεξαρτησία που ζητάτε. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας ρέει ελεύθερα μεταξύ σας καθώς καταλαβαίνει τους στόχους σας και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τη χαρά σας για την επίτευξή τους. Δεν θέλετε τώρα να καταπιαστείτε με οποιαδήποτε αγχωτική και υπεύθυνη εργασία, αν μπορείτε να την αποφύγετε. Χρησιμοποιείτε την ορθή κρίση σας στις καθημερινές ευθύνες σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, σκέφτεστε τι είναι αναγκαίο να αλλάξετε στη ζωή σας, αλλά δεν θα μιλά το μυαλό αλλά η καρδιά σας. Το μυαλό σας είναι πιο ευαισθητοποιημένο και έχετε ανάγκη τη σεξουαλική οικειότητα με τον αγαπημένο σας. Σας αρέσει να μιλάτε μαζί για σοβαρά ζητήματα, και ίσως για σεξουαλικά θέματα, και επιθυμείτε να μπείτε στο μυαλό του αγαπημένου σας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι στις σκέψεις σας και ίσως μέσα σας να νιώθετε μια συσσώρευση έντασης που είναι απαραίτητο να αποδεσμευτεί. Θα έχετε έντονη σεξουαλική διάθεση και συναισθήματα, ακόμη και σε ακατάλληλες στιγμές. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, σας απασχολούν η ερωτική σας σχέση και οι συνεργασίες σας και η περιέργειά σας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κάνετε νέες γνωριμίες. Αναλώνετε το  χρόνο σας με το να σκέφτεστε τη σχέση σας. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ή να έχετε την τάση να είστε παθητικοί στις προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Έχετε την τάση να περιμένετε, να τον σκέφτεστε όλο αυτό το διάστημα, αλλά μέσα σας θα … βράζετε, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός σας θα ξεκινήσει την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, μέσα από διεξοδική ανάλυση. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, σκέφτεστε να βάλετε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σας για την ομαλή  λειτουργία των πραγμάτων. Τώρα μπορείτε να επεξεργάζεστε και να αναλύετε πολλές πληροφορίες μαζεμένες, που σας βοηθούν να καταλάβετε, γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή σας. Αναλύετε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά προσέξτε την παγίδα που περιλαμβάνει τα τελικά συμπεράσματά σας. Είστε παραγωγικοί στην εργασία σας και μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μέσω της ανάλυσης και της κριτικής σας ικανότητας. Τώρα βάζετε περισσότερη πειθαρχία στη ζωή σας και δεν σας είναι τόσο σημαντική η ποικιλία. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, έχετε έντονη καλλιτεχνική έκφραση και μιλάτε για ό, τι βλέπετε, σκέφτεστε και αισθάνεστε. Το φλερτ θα είναι μέσα στο μυαλό σας και τώρα για να κερδίσει κάποιος την καρδιά σας, θα πρέπει να διεγείρει το μυαλό σας. Αναζητάτε να μάθετε τις σκέψεις του αγαπημένου σας, για τα συναισθήματά του και την πορεία της σχέσης σας. Το μυαλό σας δουλεύει… υπερωρίες για να κατανοήσετε τον αγαπημένο σας και τις ανάγκες του στη σχέση. Μπορεί να εκφραστείτε τόσο δραματικά, που οι άλλοι άνθρωποι θα εντυπωσιάζονται από τον τρόπο της επικοινωνίας σας. Προβάλλετε τα δημιουργικά και πνευματικά δώρα σας στην εργασία σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να συζητήσετε με το ταίρι σας για συμβίωση ή για τις προσδοκίες σας στη σχέση. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε τώρα κάποιον ο οποίος να σας καταλαβαίνει και ο οποίος θα σας υποστηρίζει, όταν πέφτει η αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να κληθείτε να βοηθήσετε κάποιον που χρειάζεται τις πολύτιμες γνώσεις σας για την επίλυση των προβλημάτων του. Να είστε όμως επιφυλακτικοί με άτομα που έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, εκτός αν σας δίνουν κάποιο αντάλλαγμα για τις προσπάθειές σας. Πρέπει να ξέρετε ότι μόνο η σκληρή προσπάθεια θα σας φέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε στην καριέρα σας και στις προσωπικές σας σχέσεις. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε πολύ περίεργοι για να μάθετε και κάνετε τα πάντα για να πάρετε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Έχετε την επιθυμία να γνωρίζετε οποιαδήποτε πληροφορία από απλή περιέργεια και όχι λόγω προσωπικών κινήτρων. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για τη μάθηση, τη γνώση και την εκπαίδευση. Είστε πολύ ομιλητικοί, ακόμη και φλύαροι. Προσέξτε τι είναι σωστό να πείτε και επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τον τόνο της φωνής σας. Στην επικοινωνία, οι άλλοι ακούνε προσεκτικά τα λόγια σας ενώ η λογική σκέψη σας εντυπωσιάζει τους ακροατές σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δημιουργικές σας ικανότητες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Επειδή θα εργάζεστε επιμελώς χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας, οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας, οι οποίοι σύντομα θα ανταποκριθούν στις οικονομικές προσδοκίες σας. Μπορεί να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας. Σκέφτεστε τώρα την οικονομική σας ανεξαρτησία, αν δεν την έχετε, αλλά και δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις ανθρώπινες αξίες. Για ό, τι υπηρεσίες παρέχετε, περιμένετε να πληρώνονται καλά και αντάξια των ικανοτήτων σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, έχετε έμπνευση και τις νέες ιδέες που θα έχετε τώρα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να προβάλλετε τα διανοητικά χαρίσματά σας. Οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για σας να πετύχετε τους στόχους σας. Αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη τώρα να επικοινωνήσετε, περισσότερο από το συνηθισμένο, και έχετε μια ανέμελη και χαρούμενη διάθεση, προσπαθώντας να ζείτε την κάθε μέρα σας όσο το δυνατόν πληρέστερα. Ξέρετε πώς να προβάλλετε τις ιδέες σας και να πάρετε αυτό που θέλετε καθώς επίσης και να  επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας παρέχονται από τους άλλους για να προβάλλετε τα διανοητικά ταλέντα σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, είστε πιο γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τους φίλους και τον αγαπημένο σας, αλλά ίσως να μην πάρετε ό, τι σας αξίζει. Είστε σε σύγχυση και δεν θα θέλετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Κατά κύριο λόγο, προσπαθείτε να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του συνειδητού και ασυνείδητου μυαλού σας και προσπαθείτε να μάθετε τα κρυμμένα βάθη της ψυχής της δικής σας και των άλλων. Ίσως να νιώθετε άτολμοι, χωρίς ενέργεια για να κάνετε το πρώτο βήμα όπου χρειάζεται και αναβάλλετε κάποια πράγματα για αργότερα. Προσπαθήστε να δείτε τι είναι μπροστά σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και μην παρασύρεστε από ψεύτικα όνειρα και ελπίδες. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.
 

Διαβάστε επίσης:
 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-01-2015 21:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms