Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη στις 26 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
07
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη στις 26 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι παρόρμηση, ανυπομονησία, εξουσιαστική διάθεση, νευρικότητα. Ένταση θα έχει ο εσωτερικός κόσμος, ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα που θα φέρουν δυσκολίες στις επαφές.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Ευέξαπτες αντιδράσεις, ακραίες συμπεριφορές

 

Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις εντάσεις και στις συγκρούσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για έντονες αντιπαραθέσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις συναδελφικές σχέσεις. Απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι συνεργασίες, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στους αρνητισμούς, οι δοσοληψίες για να είναι ομαλές θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και τελεσίδικες απαντήσεις, οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι κάπως αδιάλλακτες και απαιτητικές, δυσκολία θα υπάρξει για να γίνουν συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας και την έντονη αμφισβήτηση, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι καυγάδες. 

O Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικότητα θα σας χαρακτηρίζει θα έχετε τη διάθεση να εναντιωθείτε, δύσκολο θα είναι για εσάς να αποδεχθείτε ή να υποχωρήσετε. Απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, ενδεχομένως να έχετε ανταγωνιστικές διαθέσεις, οι διεκδικήσεις σας θα πρέπει να είναι συνετές και μεθοδικές. Αποφύγετε τους καβγάδες, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματική και δύσκαμπτη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι κάθετος. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η στάση σας θα είναι απόλυτη, θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε. Στον αισθηματικό τομέα κινηθείτε ισορροπημένα, προσπαθήστε να κατανοήσετε τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην ανυπομονησία και στη νευρικότητα, εναλλαγές θα έχει η ψυχολογική σας διάθεση, η κυκλοθυμία σας ίσως να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές σας προσωπικές και επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους απωθημένα και ψυχολογικά συμπλέγματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαφές σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι παρόρμηση, ανυπομονησία, άγχος. Θα χρειαστεί εσωτερικός έλεγχος και αυτοσυγκράτηση, κινηθείτε με αυθορμητισμό ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή. Προσοχή σε σπατάλες και σε περιττά έξοδα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να υπερφορτωθεί το εργασιακό σας πρόγραμμα με επαγγελματικές υποχρεώσεις γεγονός που θα σας δημιουργήσει άγχος και εσωτερική πίεση. Στην περίπτωση που πιεστείτε η στάση σας θα γίνει νευρική, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις εξάρσεις. Κινηθείτε μεθοδικά, οριοθετήστε τον εκνευρισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κρατήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, ενδεχομένως να υπάρξουν αρνητικές επαφές ή να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικές άλυτες υποθέσεις που να σας δημιουργήσουν άγχος και εκνευρισμό. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, προσοχή στην αυστηρή κριτική που θα ασκήσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξουν έξοδα που δεν τα περιμένατε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τα χρήματα σας με τρόπο επενδυτικό. Θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές, δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα με διαλλακτική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, ενδεχομένως να βγάλετε στην επιφάνεια την ανταγωνιστική σας διάθεση. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν με τη στάση τους.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις επαγγελματικές και κοινωνικές ενδεχομένως να σας πιέσουν, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την νευρικότητα και το άγχος. Στις κοινωνικές και φιλικές επαφές κινηθείτε ισορροπημένα, στις συζητήσεις ενδεχομένως να είναι δύσκολη η συνεννόηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε εναλλακτικά και να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Στα επαγγελματικά σας ενδεχομένως να νιώσετε πιεστικές κάποιες καταστάσεις, προσοχή στους ανταγωνισμούς και στις συναισθηματικές προκλήσεις, καλό θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κινηθείτε με χαλαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές, κάποια άτομα ενδεχομένως να είναι απαιτητικά απέναντι σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ειρηνική διάθεση. Αποφύγετε τους καβγάδες και τις έντονες αντιπαραθέσεις, αν δημιουργηθούν ρήξεις θα μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, ίσως κάποιοι να παραποιήσουν τα λόγια σας και να μεταφέρουν σκόπιμα λάθος πληροφορίες. Ενδεχομένως να είναι έντονη η νευρικότητα σας, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε με διαλλακτικότητα και συγκατάβαση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις υπερβολές. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ