Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη στις 17 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
03
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη στις 17 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Μαρτίου 2023, ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, ενδεχομένως να μην είναι εφικτή η συνεννόηση, η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να γίνουν συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Προσοχή στα νεύρα, στις εξάρσεις, στα ξεσπάσματα και στις αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Νευρικότητα, οξύθυμες αντιδράσεις

 

Η συσσώρευση απωθημένων, η ανυπομονησία και η πεισματική αντίδραση θα οδηγήσουν σε λάθη και σε σπασμωδικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο απότομο, εύκολο θα είναι να ανοιχτεί πεδίο αντιπαραθέσεων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα νέα εγχειρήματα, ίσως να γίνουν βιαστικές και επιπόλαιες προσεγγίσεις, η κρίση δεν θα είναι σωστή. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, το πείσμα και η ανάγκη για εναντίωση θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν.

O Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να οριοθετήσετε την ανυπομονησία σας, ελλοχεύει κίνδυνος η εσωτερική σας σύγχυση και ένταση να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές ή νευρικές ενέργειες. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε, δώστε έμφαση στις σχέσεις εργασιακές και προσωπικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στην ξεροκεφαλιά και στην ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθήστε να αναλύσετε τις απόψεις και τις εκδοχές που θα σας δώσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε να τις απορρίψετε με πεισματική άρνηση. Στις συζητήσεις σας δύσκολο θα είναι να συνεννοηθείτε, ο εκνευρισμός σας και ο τρόπος σκέψης σας δεν θα σας αφήσει να φανείτε διαλλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συγκεντρωθείτε και να κινηθεί όσο πιο μεθοδικά μπορείτε. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, περιορίστε τα πείσματα και τους εκνευρισμούς, θα χρειαστεί να κινηθείτε συγκαταβατικά για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, ίσως οι συνεργασίες σας να μην κυλήσουν έτσι ακριβώς όπως θα περιμένατε. Χειριστείτε τα εμπόδια με δυναμικότητα και συντονισμένο τρόπο σκέψης, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας προσοχή στην εμμονή και στο πείσμα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις και ανοιχτούς λογαριασμούς. Στις επαφές σας είτε με επαγγελματικά άτομα, είτε με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε την έπαρση και την νευρικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον εργασιακό σας χώρο οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις θα σας στοιχίσουν, γι αυτό απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αδιαλλαξία και την πεισματική αντίδραση. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες διπλωματικές υποχωρήσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να σας αγχώσει η εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων, προσοχή να μην σας πιάσει η ανυπομονησία και οδηγηθείτε σε λάθος ενέργειες ή επιλογές. Βγάλτε στην επιφάνεια την διπλωματία και τι συγκαταβατικότητα σας, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, από τη δική σας πλευρά καλό θα είναι να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να είναι κάπως αρνητικός και απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης σας, στην περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες καλό θα είναι να μην καταθέσετε τα όπλα, στην πορεία θα αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες και τις εντάσεις, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε, να πάρετε αποφάσεις, θα υπάρξουν διχασμοί, θα είναι δύσκολο για εσάς να σταθεροποιηθείτε. Στον εργασιακό σας χώρο αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, δώστε χρόνο στα γεγονότα, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σε μετακινήσεις, σε χειρισμούς μηχανημάτων, στην οδήγηση, ελλοχεύει κίνδυνος για ατυχήματα, ίσως να είστε αφηρημένοι, δυσκολία θα έχετε στη συγκέντρωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονίστε τα βήματά σας, ίσως να σας αγχώσουν κάποιες καθυστερήσεις. Στις σχέσεις σας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας, επιρρεπείς θα είστε σε σπατάλες και αγορές ενθουσιασμού. Οριοθετήστε την ανυπομονησία σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τους καβγάδες, δύσκολο θα είναι να βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Διχασμοί και διλήμματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν θα είναι εύκολο για εσάς να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, ο εσωτερικός σας κόσμος δεν θα βρίσκεται σε ισορροπία θα υπάρχει ένταση. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας μπερδέψουν οι καταστάσεις, στις συζητήσεις δυσκολία θα υπάρξει για ξεκαθαρίσματα, απαραίτητο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση