Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019, με βάση το ονοματεπώνυμο σας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
11
2018

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019, με βάση το ονοματεπώνυμο σας.

Χάρης Αβραμόπουλος

Διαβάστε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2019, με βάση το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα δεν είναι απλώς λέξεις που προφέρονται, αλλά κρύβουν μέσα τους ένα ενεργειακό φορτίο, μια συγκεκριμένη δόνηση θα μπορούσε να πει κανείς. Αυτός ο “κραδασμός” είναι ιδιαίτερος για τον καθένα μας, όπως ξεχωριστό είναι και το όνομα του.

 

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019

 

Με την βοήθεια τις Aριθμολογίας μπορούμε να «αποσυμβολίσουμε» και να ερμηνεύσουμε την δυναμική κάθε ονόματος και να συλλέξουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ατόμου που φέρει το όνομα αυτό.

Aυτό γίνεται με τον υπολογισμό του Ονομαστικού αριθμού που προκύπτει από το πλήρες ονοματεπώνυμο του ατόμου.

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Γράφουμε αναλυτικά και με κεφαλαία γράμματα το πλήρες ονοματεπώνυμο μας, όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι με κάποιο χαϊδευτικό ή υποκοριστικό κλπ.

Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.

Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός Προσωπικότητας ή Ονομαστικός αριθμός

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχουμε το όνομα:

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Σ Ω Ν Α Σ Η Σ

1 9 1 1 2 6 2 5 3 8 1 8 5 1 1 8 1

Αθροίζοντας έχουμε : 1+9+1+1+2+6+2+5+3+8+1+8+5+1+1+8+1=63

Μετατρέπουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας: 6+3=9

Άρα ο Ονομαστικός αριθμός για το όνομα του παραδείγματος μας, είναι ο αριθμός: 9

 

Κάνοντας τώρα τους δικούς μας υπολογισμούς βρίσκουμε τον αριθμό που μας αντιστοιχεί και με βάση αυτόν τον αριθμό ας δούμε τι αναμένεται για καθένα από μας μέσα στο 2019.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ

Με ορθολογισμό και ωριμότητα θα καταφέρετε να φτάσετε στην επίτευξη του στόχου σας. Το 2019 θα είναι μια χρονιά που θα απαιτεί καθαρή σκέψη και εκλογίκευση, θα υπάρξει η δυνατότητα της επιτυχίας αρκεί να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και όχι τον εκκεντρικό τρόπο δράσης. Τα ρίσκα θα πρέπει να τα πάρετε με προσγειωμένη διάθεση και με παραδειγματισμένη προσέγγιση. Παρατηρήστε και αναλύστε τα αποτελέσματα κάποιων παλιών ανατρεπτικών σας ενεργειών, ψάξτε να βρείτε τα λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν και μην κινηθείτε πάλι στο ίδιο μοτίβο. Αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος θα είναι τα δυο απαραίτητα χαρακτηριστικά προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά ή να καταφέρετε να διορθώσετε και να αλλάξετε. Η παρόρμηση δε θα είναι σωστός οδηγός, μην αφήσετε να σας καθοδηγήσει το πάθος και τα απωθημένα. Αποβάλετε την εσωτερική πίεση, πιστέψτε στις ικανότητες σας και κινηθείτε συνειδητοποιημένα. Μέσα στη νέα χρονιά θα χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις , θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΥΟ

Ευαισθητοποιημένοι και συναισθηματικοί θα είστε μέσα στην νέα χρονιά. Το 2019 θα έχει γεγονότα και ευκαιρίες που από την μια θα καλλιεργήσουν τις συναισθηματικές σας αξίες και από την άλλη θα σας βοηθήσουν να αναπτυχτείτε. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για βελτίωση γι αυτό δεν θα πρέπει να σταθμεύσετε σε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν και που ουσιαστικά δεν σας ικανοποιούν. Τολμήστε να δοκιμαστείτε και να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από καταστάσεις που σας αυτοπαγίδευσαν. Οι τολμηροί χαρακτήρες θα φτάσουν στην επιτυχία, η παθητικότητα και η αδρανοποίηση θα είναι στοιχεία που δε θα βοηθήσουν στο να υπάρξει εξέλιξη, αντιθέτως θα δώσουν βάθος και έκταση στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Εντοπίστε τις ανασφάλειες σας, βρείτε από ποιες ενδόμυχες ή σκοτεινές φοβίες πηγάζουν, προσπαθήστε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε σας καθηλώνει συναισθηματικά και πρακτικά. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΙΑ

Οι καταστάσεις και τα γεγονότα του 2019 θα απαιτούν εξισορρόπηση και αντιστάθμιση. Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι που αιωρείστε συναισθηματικά ή ηθικά θα πρέπει να βρείτε το αντίβαρο που θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε τον εαυτό σας. Ελέγξτε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να επέμβετε στις τάσεις που σας διέπουν ούτος ώστε οι ανησυχίες σας να μην προλάβουν να γίνουν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι παρορμητικοί θα πρέπει να βάλετε φρένο στην ορμητικότητα και στη δίνη της σκέψης σας, ουσιαστικά καλείστε να μεθοδεύσετε τη στάση σας και να οριοθετήσετε την έκταση του ενθουσιασμού ή της απογοήτευσης. Η βελτίωση και η επιτυχία θα έγκειται στο κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε τα γκέμια ισορροπημένα, οι σταθερές επιθυμίες θα μπορέσουν να ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, ο διαλλακτικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τις συγκρούσεις. Αποφύγετε τις έντονες ρήξεις, σκεφτείτε και την εκδοχή του διπλωματικού συμβιβασμού. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ

Μέσα στο 2019 θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εσωτερική σας παραπλάνηση, ίσως οι επιθυμίες σας ουσιαστικά να είναι εξαπατημένες από τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα υπάρξει κίνδυνος να προσκολληθείτε σε πρόσωπα, σχέσεις, ή υλικά αποκτήματα, νομίζοντας πως εκεί είναι η ουσία της ζωής σας και πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο πέρα από αυτό. Καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να σας πείσουν πως δεν αλλάζουν, μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και δεν κυνηγήσετε την πραγματική ικανοποίηση δηλαδή αυτήν που θα έχει διάρκεια και θα μπορεί να σας προσφέρει ένα σταθερό μέλλον. Ανακαλύψτε τις πραγματικές σας ανάγκες, επικεντρωθείτε σε αυτό που γνωρίζετε πως πραγματικά σας αξίζει. Οι περικοπές και οι συμβιβαστικές εκπτώσεις στις επιθυμίες και στα όνειρα δε θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην ολοκλήρωση, αν αποσυντονιστείτε συναισθηματικά θα βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε παγίδες και σε ανεκπλήρωτα όνειρα. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ

Σε κομβικό σημείο θα φτάσει η ζωή σας, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε τον δρόμο σας χωρίς εκτροχιασμούς και πισωγυρίσματα. Τα συμβάντα ίσως να σας βάλουν σε συναισθηματική δοκιμασία, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένους στόχους και σταθερές επιθυμίες. Κάποια απρόοπτα γεγονότα δεν αποκλείεται να κλονίσουν την υπαρξιακή σας δομή, όσο πιο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας και έχετε πίστη στις δυνατότητες σας, τόσο πιο εποικοδομητικά θα αξιοποιήσετε τα απρόσμενα. Θα δοθεί η αφορμή και το έναυσμα για να κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια και να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, δεν θα πρέπει να δείτε με αρνητικό μάτι τις αλλαγές που προμηνύονται. Συμβάντα που ενδεχομένως να σας φανούν κακότυχα θα ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο, θα σας προωθήσουν σε ένα νέο στάδιο που κατάληξη θα είναι η βελτίωση. Το 2019 θα είναι μια χρονιά ανοικοδόμησης, θα χρειαστεί να γκρεμίσετε και με την πείρα σας πλέον θα ξανακτίσετε σωστά. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΙ

Το 2019 θα είναι για εσάς έτος δικαίωσης και ολοκλήρωσης, βγαίνετε από το μεταβατικό στάδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να σταθμεύσετε, τερματίζουν οι μετεωρισμοί. Πληγές, απογοητεύσεις, χωρισμοί, και αμφιβολίες, τώρα θα πάρουν την ουσιαστική τους μορφή, φεύγουν από το στάδιο της δοκιμασίας και θα είναι πλέον σε θέση να διαμορφώσουν απόψεις και σχέσεις. Εν ολίγοις με όλα όσα ζήσατε και περάσετε θα είστε πλέον σε θέση να κρίνετε σωστά, να αναδομήσετε τις σχέσεις και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες, όλα θα έχουν πλέον καθοριστική εξέλιξη, τίποτα δεν θα έχει κάποιον ανούσιο λόγο, οτιδήποτε συμβεί θα αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ζωής σας. Προχωρήστε δείχνοντας εμπιστοσύνη τόσο στη τύχη σας όσο και στις εσωτερικές σας δυνάμεις, μη καταθέσετε τα όπλα, συνεχίστε χωρίς να αμφισβητείτε τις ικανότητες σας. Το 2019 θα είναι μια χαρμοσύνη χρονιά με ευχάριστες αλλαγές, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, δεσμεύσεις και κατασταλαγμένα αποτελέσματα που θα ορίσουν το μέλλον σας. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ

Με αισθαντική αντίληψη θα χειριστείτε τα γεγονότα της νέας χρονιάς, τίποτα δεν θα αφήσετε να υπάρχει έτσι απλά στην επιφάνεια χωρίς να το αναλύσετε ή να το ψάξετε στο βάθος του. Ένστικτο και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό βαθμό, ωστόσο αυτό ελλοχεύει τον κίνδυνο να αγνοήσετε το υπαρκτό γεγονός και να προσκολληθείτε μόνο σε ότι διαισθάνεστε πως πλανάτε στην υπόθεση. Στις σχέσεις σας και γενικότερα στις επαφές σας δεν θα πρέπει να κινηθείτε καχύποπτα, αν η κρίση σας είναι επηρεασμένη από εσωτερικές φοβίες τότε θα αυτοπαγιδευτείτε δημιουργώντας σκηνές για θέματα που ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν. Αποβάλετε τον σκοτεινό τρόπο σκέψης, απεγκλωβιστείτε από τις υποσυνείδητες φοβίες και στηριχτείτε μόνο στο αποδεδειγμένο γεγονός. Εσωτερικές ανησυχίες ίσως να σας αποσυντονίσουν από την ουσιαστική διαδρομή, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε σε συναισθηματικά τούνελ που θα φέρουν καθυστερήσεις στη δράση σας. Μη σταθείτε μόνο στην εσωτερική ή μυστικιστική εξερεύνηση, προσπαθήστε να αναλάβετε πρακτική δράση με σκέψη αντικειμενική. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΚΤΩ

Το 2019 θα είναι μία ιδιαιτέρως δημιουργική χρονιά κι αυτό γιατί τα γεγονότα θα σας βρουν κατασταλαγμένους με ολοκληρωμένη σκέψη και έντονη την ανάγκη για ουσιαστική δράση. Δε θα εθελοτυφλείτε ούτε θα παραβλέψετε, αντιθέτως θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις κατάματα και θα αγωνιστείτε για το εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές και συντονισμένες, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά θα φροντίσετε να έχετε ξεκάθαρες βλέψεις, θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να καθοδηγήσετε τις εξελίξεις. Εφικτή θα είναι η επιτυχία και η δημιουργική κατάληξη, συνεργασίες δεσμεύσεις, οριστικοποιήσεις, θα εξελιχτούν και θα τερματίσουν προσφέροντας σας ικανοποίηση. Το πρόσφορο έδαφος σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σας θα βοηθήσουν στο να φτάσετε σε σημείο κορύφωσης. Με χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο τέλος θα κλείσει μια ιστορία ή μια διαδρομή στην οποία μείνατε προσηλωμένοι με αγωνιστική διάθεση. Μέσα στην νέα χρονιά θα ζήσετε την εκπλήρωση και την ολοκλήρωση, σημαδιακά πρόσωπα θα συντελέσουν στην προσωπική σας βελτίωση. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ

Η ζωτική σας διάθεση καθώς και η ανάγκη σας για νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα γεγονότα της νέας χρονιάς. Δεν θα έχετε σκοπό να γυρίσετε την πλάτη στις νέες ευκαιρίες, αντιθέτως θα της κυνηγήσετε, εσείς οι ίδιοι με δικό σας έναυσμα θα κάνετε τις συνθήκες πρόσφορες για αλλαγές. Τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό θα θελήσετε να βγείτε από τη στασιμότητα, σε καμιά περίπτωση θα δε θα επιλέξετε την αδράνεια, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις. Αναζωογονητικά θα είναι τα γεγονότα το 2019 θα σας βγάλουν από την παθητικότητα ή από την προκαθορισμένη ροή, εσείς που θα νιώσετε την ανάγκη να δοκιμαστείτε δεν θα βγείτε χαμένοι, ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διαφόρων ειδών ανατρεπτικά συμβάντα. Διατηρήστε τον δυναμισμό και την ενέργεια σας, αν προσμένετε μια μεγάλη αλλαγή ή βελτίωση θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες ή την ορμή του ανεξέλεγκτου ενθουσιασμού. Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-11-2018 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms