Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 10 ως 16/2/2020.
Βαθμολόγησε
04
02
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 10 ως 16/2/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Φαίνεται ότι και αυτή η εβδομάδα μας βάζει σε δύσκολα μονοπάτια καθώς ο Ερμής πλέον βρίσκεται σε στάση ή -πιο επιστημονικά- βρίσκεται στην σκιά του. Τι σημαίνει αυτό; Καθώς πλησιάζει η στιγμή για την φαινομενική ανάδρομη πορεία του, δημιουργείται η εντύπωση ότι κινείται πολύ αργά, σαφέστατα πολύ πιο αργά του συνηθισμένου, φαίνεται σαν να είναι σχεδόν σταματημένος. Αυτή η φαινομενική στάση του είναι πολύ σημαντική για τους αστρολογικούς συμβολισμούς καθώς τις ημέρες που ο Ερμής είναι σε στάση και ανάλογα με τους τομείς που επηρεάζει σε κάθε ωροσκόπιο, μας δίνεται η εντύπωση ότι τίποτε δεν προχωράει, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μπροστά ούτε πίσω. Συχνά αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, γεγονός που μας ρίχνει και ψυχολογικά. Αν τώρα λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ερμής βρίσκεται και σε ένα απόλυτα συναισθηματικό ζώδιο, στο οποίο μας εξωθεί στο να χάνουμε την ευθυκρισία μας, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να «πέσουμε» ψυχολογικά και να αρχίσουμε να «βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο». Είναι πολύ εύκολο να ονειρευόμαστε την τιμωρία αυτών που νιώθουμε ότι μας έχουν αδικήσει ή θεωρούμε ότι ευθύνονται για όσα μας ταλανίζουν.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ακόμη και αυτοί που μας αδίκησαν ή μας ταλαιπωρούν, είναι επιλογές μας, οπότε το κέρδος μας θα είναι να κάνουμε μια στάση στους φρενήρεις ρυθμούς μας και να προετοιμάσουμε την καρδιά και το μυαλό μας για να βρούμε πού έχουμε κάνει το λάθος και με ποιον τρόπο θα το διορθώσουμε. Εξαιρετική περίοδος για αναθεωρήσεις αυτή που διανύουμε αγαπημένη μου φίλοι. Από τη Δευτέρα που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας σε άτομα και καταστάσεις, μετατρέποντας τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου, διάστημα στο οποίο θα μας δείξει τα δόντια του καθώς θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις που έχουν πραγματοποιηθεί πρόσφατα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Φαίνεται ότι έχουμε πολλά να δούμε τόσο σε επίπεδο πολιτικών – διπλωματικών σκανδάλων και αδικιών, επιθετικών καταστάσεων, κλπ όσο και λόγω γεωφυσικών φαινομένων. Τρομοκρατικές ενέργειες, ή καταστάσεις τρόμου είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς φαίνεται ότι ο πλανήτης «φλέγεται» μέσα σε μία δίνη αδιαλλαξίας και μεθοδεύσεων που οδηγούν σε αδιέξοδα. Αντίδοτο σε όλα αυτά είναι η θετική μας σκέψη και τα χαμόγελά μας!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-02-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms