Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
09
06
2020

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η δεύτερη Έκλειψη του Ιουνίου θα είναι Έκλειψη Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2020 και θα γίνει στον Καρκίνο. Πρόκειται για μια δακτυλιοειδής Έκλειψη Ήλιου πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο που επηρεάζει κυρίως όλα τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου (Κριούς - Ζυγούς - Καρκίνους - Αιγόκερους). Στα SOS είναι η ιδιαιτερότητα αυτής της έκλειψης που κάνει μια όψη Χιαστή με τον Κρόνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Το να συμβαίνει μια έκλειψη στη πρώτη μοίρα ενός ζωδίου σημαίνει ότι τα πράγματα θα διέποντας από μια υπερβολή. Εδώ έχουμε ένα ζώδιο Παρορμητικό αλλά και συναισθηματικό όπως είναι ο Καρκίνος.

Από τα αρχαία χρόνια γιόρταζαν αυτές τις φυσικές γιορτές, διότι είχαν να κάνουν την κίνηση του Ηλίου. Ο άνθρωπος πάντα δόξαζε τον Ήλιο γιατί είναι η πηγή ζωής. Αυτές οι φυσικές γιορτές, όπως το θερινό ηλιοστάσιο, σηματοδοτούν πάντα μια νέα αρχή.

Θα υπάρχουν αλλαγές σε κοσμικό επίπεδο με αυτή την Έκλειψη Ηλίου. Σημαντικό είναι ότι κάνει μια όψη Χιαστή, όπως λέγεται, με τον Κρόνο. Ο Κρόνος όμως θα είναι ανάδρομος και μας μιλάει για μια αναγκαιότητα να αποστασιοποιηθούμε για ένα διάστημα από το πολύ συναίσθημα. Μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος δείχνει τον Χρόνο αλλά και το Κάρμα στη ζωή μας.

Οι Εκλείψεις ενεργοποιούνται πολύ πριν και πολύ μετα από τη στιγμή που γίνεται η κάθε Έκλειψη, επομένως τα γεγονότα των εκλείψεων μπορεί να τα βλέπουμε ένα μήνα πριν ή ένα μήνα μετά πολλές φορές ακόμα και ένα χρόνο μετά.

Κατά το διάστημα αυτής της δεύτερης έκλειψης του καλοκαιριού Θα έχουμε επίσης τον Πλούτωνα και τον Δια σε σύνοδο στον Αιγόκερω. Η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτει πάντα και με μια Νέα Σελήνη.

Η Έκλειψη αυτή θα επηρεάσει πιο πολύ τους γεννημένους τις πρώτες μέρες των ζωδίων τους και ειδικά στα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι). Προσοχή όμως και σε όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς)

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms