Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Ιχθύ.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
21
11
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Ιχθύ.

E-zwdia

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;

 

Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

 

Διαβάστε επίσης:

 


Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας την ακμή του στο ζώδιο του Ιχθύ:Ιχθύς  στον 1ο οίκο:

Ιδιαίτερη προσωπικότητα ο άνθρωπος με ωροσκόπο στους Ιχθύς. Ευαίσθητος, καλλιτέχνης, ονειροπόλος, ορισμένες φορές κλείνεται στον εαυτό του και δύσκολα μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα του. Κάποιες φορές μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει λίγο παθητικό απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν, αλλά αυτό γίνεται γιατί τα παρακολουθεί μέσα από το δικό του πρίσμα κι έχει ανάγκη να τα μετουσιώσει σε κάτι γόνιμο για τον ίδιο. Γενικά, είναι ένας  άνθρωπος γλυκός, τρυφερός και με καλούς τρόπους. Κάποιοι αυτό μπορεί να το παρεξηγήσουν και να προσπαθήσουν να του επιβληθούν, γελάστηκαν όμως και ούτε που θα καταλάβουν από πού τους ξεγλίστρησε. Ευεπηρέαστος χαρακτήρας όμως και εύκολα μπορεί να παρασυρθεί κάποιες φορές από τη γνώμη των άλλων.

Ιχθύς στο 2ο οίκο:

Γενικά, η σχέση του με τα χρήματα δεν είναι και η πιο ιδανική. Συνήθως, η οικονομική του διαχείριση δεν είναι το πιο δυνατό του σημείο. Δύσκολα θα έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς θα λειτουργήσει σε οικονομικό επίπεδο και συνήθως βγαίνει εκτός προϋπολογισμού. Τα κέρδη στη ζωή του έρχονται από τύχη. Η τύχη, μάλιστα, είναι ένα από τα βασικά του πιστεύω γι’ αυτό και αρκετές φορές στη ζωή του, μπορεί να του χαμογελάσει. Αρκεί να προσέξει όμως, γιατί όσο εύκολα μπορεί να έρθουν, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να φύγουν μέσα από τα χέρια του. Ξοδεύει και μετά μπορεί να μη θυμάται πως ακριβώς τα ξόδεψε. Χρειάζεται να γίνει περισσότερο πρακτικός στη ζωή του και να βάλει ένα πρόγραμμα σε αυτά που θέλει και που κάνει


Ιχθύς στον 3ο οίκο:

Μπορεί να μετακινηθεί από το ένα άκρο στο άλλο. Από το να παριστάνει τη Σφίγγα και να μην του βγάζεις κουβέντα, μέχρι το να είναι λαλίστατος και να μη βάζει γλώσσα μέσα του. Όταν είναι να προστατέψει τον εαυτό του, μπορεί εύκολα να καταφύγει στο ψέμα. Το κατά πόσο καλά όμως θα το κάνει, εξαρτάται και από άλλες όψεις στο χάρτη του. Χρειάζεται να νιώσει απόλυτη αποδοχή και ασφαλής κάπου, για να μπορέσει να χαλαρώσει και να μη χρειάζεται να χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους. Υπάρχουν φορές που μπορεί εξίσου εύκολα να αλλάξει αποφάσεις κι αυτό φυσικά είναι κάτι που μπερδεύει τους άλλους. Λειτουργεί κυρίως παρορμητικά και χωρίς πολλή σκέψη. Μπορεί να ασχοληθεί με επαγγέλματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο.
 
Ιχθύς  στον 4ο οίκο:

Ιδιόμορφες οι σχέσεις με το οικογενειακό του περιβάλλον. Κυρίως ο τρόπος που μεγάλωσε και το πώς εκφραζόταν συναισθηματικά μέσα στην πατρική του οικογένεια, είναι ο λόγος που πάντα φέρει βαθιά μέσα του ένα μικρό παραπονεμένο παιδί. Ο τρόπος που είχε για να δραπετεύει από καταστάσεις που δεν άντεχε, ήταν να ονειρεύεται και να ταξιδεύει με τη φαντασία του. Αυτό, λοιπόν, το φέρει και στην ενήλικη ζωή του. Γι’ αυτό και του αρέσει να ζει σ’ ένα περιβάλλον που μπορεί να του προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Μπορεί να είναι ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα ή η διακόσμηση του χώρου του να είναι πολύ ιδιαίτερη. Δένεται με το σπίτι του, καθώς και με τα πράγματά του. Είναι οι δικλείδες ασφαλείας του για να νιώθει προστατευμένος.


Ιχθύς   στον 5ο οίκο:

Σ’ αυτόν τον οίκο, θα καταφέρει να βρει ένα ασφαλές περιβάλλον να εκφραστεί και να δημιουργήσει. Μπορεί να ασχοληθεί με οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα, όπως θέατρο, τραγούδι, χορό, ζωγραφική, να γράψει παραμύθια κι έτσι να καταφέρει να εκτονώσει πολύ από το δημιουργικό του δυναμικό. Οι σχέσεις του επίσης με τα παιδιά, είναι εξαιρετικές, γιατί ξέρει να παίζει μαζί τους κι εκείνα νιώθουν άνετα και τον αγαπούν. Ρομαντικός εραστής αλλά κάποιες φορές, αυτό που ζητάει αγγίζει τα όρια του τέλειου και σχεδόν αδύνατου. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να νιώσει απογοητευμένος εξαιτίας των προσδοκιών του αλλά θα συνεχίσει να δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτόν που κάθε φορά έχει επιλέξει και να κάνει θυσίες χωρίς ποτέ να σκεφτεί κάποιο αντάλλαγμα.
  
Ιχθύς  στον 6ο οίκο:


Η επιλογή της επαγγελματικής του κατεύθυνσης δεν είναι ό, τι πιο εύκολο για έναν άνθρωπο με ακμή του 6ου οίκου στους Ιχθύς. Κι αυτό, γιατί τα πράγματα μέσα του είναι λίγο συγκεχυμένα. Τι θέλει να κάνει, τι οφείλει να κάνει; Επίσης, το θέμα του ανταγωνισμού, τον αγχώνει και τον φοβίζει. Ως από φύση άνθρωπος ήρεμος και ευγενικός, θα λειτουργήσει καλύτερα σε ό, τι έχει σχέση με προσφορά υπηρεσιών στους άλλους. Μέσα στην καθημερινότητά του, δυσκολεύεται να βάλει ένα πρόγραμμα αλλά αυτό τελικά είναι κάτι που αγχώνει περισσότερο τους άλλους παρά εκείνον. Χρειάζεται να προσέχει σε ό, τι αφορά τα φάρμακα και γενικά τις ουσίες. Συνήθως εξαρτάται από τους άλλους και οι πρωτοβουλίες που παίρνει είναι  λίγες. Μπορεί να αλλάξει αρκετές φορές στη ζωή του επάγγελμα αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, το θέμα «δουλειά» δεν είναι η βασική προτεραιότητα της ζωής του, εκτός κι αν κάνει κάτι που τον παθιάζει συναισθηματικά.

Ιχθύς  στον 7ο οίκο:

Μια προσωπικότητα ήσυχη, χωρίς πολλές εξάρσεις. Ο άνθρωπος χαρακτηρίζεται από μια διστακτικότητα ή συστολή. Δεν νιώθει πάντα άνετα με τους άλλους κι αυτό πηγάζει από τη σχέση που έχει πρώτα απ’ όλα, με τον ίδιο του τον εαυτό. Χρειάζεται να προσέχει αν επιλέξει κάποια στιγμή να συνεταιριστεί με κάποιον κι αυτό γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα εκεί που δεν το περιμένει. Βέβαια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο ο Ποσειδώνας με τις όψεις που σχηματίζει όπως και το που βρίσκεται, καθώς και ο Ήλιος του. Όταν αποφασίσει να παντρευτεί κι επειδή είναι ένα ιδιαίτερα ρομαντικό άτομο, θα πρέπει να αφήσει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και να μη λειτουργήσει παρορμητικά, γιατί λόγω της τάσης που έχει να εξιδανικεύει το σύντροφό του, μπορεί να μη δει κάποια αρνητικά στοιχεία στην αρχή ή να πιστεύει ότι θα μπορεί να τα διαχειριστεί.
 
Ιχθύς   στον 8ο οίκο:


Μεγάλες ψυχικές δυνάμεις και αντοχές. Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με ένα εύθραυστο άτομο αλλά είναι πολύ πιο δυνατός απ’ ό, τι πίστευες. Είναι ένα άτομο ιδιαίτερα διαισθητικό και καταφέρνει, από ένα φυσικό ένστικτο, να επιβιώνει σε ό, τι του τύχει στη ζωή. Ξέρει να ελίσσεται στις δύσκολες καταστάσεις και να γυρίζει τα πράγματα προς όφελός του. Στον ερωτικό τομέα της ζωής του, θα δοκιμάσει χωρίς αναστολές εμπειρίες και καταστάσεις, είναι ένα άτομο που αποπνέει έντονο ερωτισμό ακόμη κι όταν δεν το επιδιώκει. Κάποιες φορές, σας δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα άλυτο μυστήριο και δεν θα έχετε άδικο, γιατί πραγματικά το ποιος είναι κατά βάθος, ούτε για εκείνον είναι εύκολα πάντα να το διερευνήσει. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν πλήττει εύκολα κάποιος μαζί του. Καλό είναι να προσέχει με ποιους συναλλάσσεται οικονομικά για τυχόν απάτες εις βάρος του.


Ιχθύς στον 9ο οίκο:

Μπορεί να παθιαστεί με ένα ιδανικό στη ζωή του και να το υπερασπιστεί με κάθε τρόπο. Ξέρει τι θα πει αυτοθυσία για να αφιερωθεί σε έναν σκοπό. Το θέμα όμως είναι για ποιον σκοπό; Κάποιες φορές, μπορεί να είναι κάτι συγκεχυμένο ή να έχει προσανατολιστεί σε λάθος κατεύθυνση. Βέβαια, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει στοχοθεσία στη ζωή του κι εκείνος μετά που θα χάσει τον προσανατολισμό του, θα είσαι εσύ. Ονειροπόλος, στοχαστής αλλά κάποιες φορές μπορεί να χαθεί μέσα σε αυτά τα μονοπάτια που εξερευνά. Κάποιες φορές, τα πάθη παίρνουν το τιμόνι της ζωής του. Το θέμα όμως είναι ότι σίγουρα δεν μπορείς εύκολα να θυμώσεις σε αυτόν τον άνθρωπο. Καταλαβαίνεις την ποιότητα της ψυχής του και μπορείς να του συγχωρέσεις σχεδόν τα πάντα.


Ιχθύς στον 10ο οίκο:

Με ακμή του 10ου οίκου στους Ιχθύς, έχουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, σε ό, τι αφορά τις επαγγελματικές του επιλογές και σταδιοδρομία. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να δούμε και άλλες όψεις στο χάρτη του και να τις συνυπολογίσουμε. Από τη μία, μπορεί να έχουμε έναν άνθρωπο με υπομονή, γλυκούς τρόπους συμπεριφοράς, που σκέφτεται σε βάθος και δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων και από την άλλη, μπορεί να επικρατεί μια χαώδη κατάσταση σε ό, τι αφορά την επαγγελματική του κατάσταση. Του αρέσουν οι κοινωνικές επαφές, ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του και νιώθει έμφυτη την ανάγκη να βοηθήσει όπου και με όποιον τρόπο μπορεί. Μπορεί ακόμη και να θυσιάσει τις δικές του προτεραιότητες, προκειμένου να συμβάλλει σε έναν αγώνα που τον θεωρεί δίκαιο. Χρειάζεται όμως να προσέχει, γιατί κάποιες φορές, μπορεί να απογοητευτεί από τον κοινωνικό του περίγυρο και να νιώσει προδομένος. Μπορεί να είναι από καλλιτέχνης μέχρι ένας γιατρός που τρέχει σε όλο τον κόσμο να προσφέρει ακόμη και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.
 
Ιχθύς στον 11ο οίκο:

Άτομο που εύκολα επηρεάζεται από τους άλλους αλλά και που μπορεί κάποιες φορές να νιώσει την προδοσία των φίλων. Χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές που κάνει και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεται. Μπορεί για παράδειγμα, να αφιερώσει τη ζωή του σε κάποιο σκοπό και μετά από κάποιο διάστημα να συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν ήταν όλα απ’ την αρχή καλά καμωμένα. Οι στόχοι επίσης που θέτει στη ζωή του, μπορεί να μην είναι πάντα όσο ρεαλιστικοί πρέπει ή να μην έχει τη διάθεση να προσπαθήσει περισσότερο να τους κυνηγήσει. Κάποιες φορές, μπορεί να παραιτείται εύκολα και να νιώθει ανήμπορος να συνεχίσει. Όταν όμως ανακαλύψει τον ψυχικό πλούτο που κρύβει μέσα του, μπορεί και βουνά να κινήσει. 

Ιχθύς στο 12ο οίκο:

Ιδιαίτερα συναισθηματικό και διαισθητικό άτομο, με μεγάλο ψυχικό σθένος. Παρ’ όλο που ο ίδιος πολλές φορές, μπορεί να μην το συνειδητοποιεί, όταν πρόκειται να συμπαρασταθεί σε άλλους και να τους στηρίξει, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο ή πολύ. Ξέρει τι θα πει αυτοθυσία και προσφορά. Κάποιες φορές όμως, αδικεί τον εαυτό του και δεν προβάλλει πάντα προς τα έξω όλο αυτό το δυναμικό που διαθέτει. Στην πραγματικότητα, δεν έχει απόλυτη συναίσθηση της αξίας του και η συστολή που έχει είναι απόλυτα ειλικρινής. Χρειάζεται να προσέχει κρυφούς εχθρούς, γιατί από τη φύση του εύκολα εμπιστεύεται τους άλλους. Αν βρεθεί να εργάζεται σε κάποιο ίδρυμα ή νοσοκομείο και γενικά σε μέρη που οι άνθρωποι νιώθουν μόνοι ή αβοήθητοι, είναι εκείνος που πραγματικά θα τους νιώσει και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους βοηθήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2014 18:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms