Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Υδροχόου.
Βαθμολόγησε
14
11
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

E-zwdia

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;

 

Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

Διαβάστε επίσης:

 
 

 

Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο του Υδροχόου:Υδροχόος  στον 1ο οίκο:

Ο άνθρωπος με ωροσκόπο στον Υδροχόο, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση προσωπικότητας, που θα γνωρίσει ανατροπές στη ζωή του, συνήθως μέσα από δύσκολα γεγονότα. Ωστόσο, είναι ένα άτομο πολύ κοινωνικό, φιλελεύθερο στις απόψεις του αλλά και απόλυτο κάποιες φορές, έως σημείου δογματισμού. Μία από τις ευκολίες του είναι ότι γρήγορα κερδίζει την προσοχή και τη συμπάθεια των άλλων, ακόμη κι αν κάποιες φορές τους ξενίζει η συμπεριφορά του. Προσαρμόζεται σχετικά εύκολα σε νέες συνθήκες ζωής ή σε αλλαγή περιβάλλοντος, μπορεί να επικοινωνήσει και να κατανοήσει τον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως μορφωτικού ή κοινωνικού επιπέδου. Αυτό που χρειάζεται κάποιος να προσέξει μαζί του είναι ότι δύσκολα δεσμεύεται και μπορεί πολύ εύκολα να βαρεθεί. Αν όμως κάτι πραγματικά τον κερδίσει, τότε μπορεί να είναι για μια ολόκληρη ζωή.

Υδροχόος  στο 2ο οίκο:

Σίγουρα, δεν είναι ο άνθρωπος που αυτοσκοπό της ζωής του έχει να κάνει περιουσία. Παρ’ όλα αυτά, και ίσως ακριβώς γιατί δεν το κυνηγά, η τύχη μπορεί ξαφνικά να του χαμογελάσει και απρόοπτα κέρδη να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένει. Αλλά ακόμη κι έτσι, δεν τρελαίνεται, τα ουσιώδη της ζωής είναι πολύ διαφορετικά για εκείνον. Όσο εύκολα έρχονται τα χρήματα, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να τα χάσει. Χρειάζεται να συμφιλιωθεί και με αυτήν την ανάγκη της ζωής και να μάθει μια πιο σωστή διαχείριση, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Συνήθως, εκεί που πετυχαίνει είναι σε συνεργασίες με φίλους ή για κάποιον κοινωφελή σκοπό. Τότε, πραγματικά θα μπορούσε να αφιερώσει τη ζωή του σ’ έναν τέτοιο σκοπό, ανεξαρτήτως υλικού κέρδους. Αυτό, απλώς, έρχεται ως φυσικό επακόλουθο.
Υδροχόος  στον 3ο οίκο:

Ένα ιδιαίτερο κράμα ανθρώπου. Πρακτικός αλλά και διαισθητικός. Συναισθηματικός αλλά και ορθολογιστής. Λογικός αλλά και απίστευτα παράλογος κάποιες φορές ή, τουλάχιστον, παράλογος σε σημείο που δεν είναι κατανοήσιμος για τους άλλους. Έξυπνος αλλά και φευγάτος. Δύσκολα θα ακολουθήσει κάποιος τους ρυθμούς του, εκτός κι αν έχει αρκετό Δίδυμο στο χάρτη του. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί και από την άλλη, να χάνεται στην απόλυτη αδράνεια και τεμπελιά. Ευμετάβλητος αλλά και εξαιρετικά έντιμος. Εκεί που πιστεύει κάποιος ότι είναι χαμένος στο δικό του κόσμο, ξαφνικά μια ιδέα από το πουθενά μπορεί να του καρφωθεί στο μυαλό και να είναι η αιτία για να σωθεί ολόκληρη η ανθρωπότητα. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα από έναν τέτοιο άνθρωπο. Από το τίποτα έως τα πάντα!

Υδροχόος στον 4ο οίκο:

Ακόμη κι αν μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όχι ιδιαίτερα συμβατό με την προσωπικότητά του, σίγουρα εκφράζεται πολύ διαφορετικά ως ενήλικας στη ζωή του. Συνήθως όμως, ο άνθρωπος με ακμή του 4ου οίκου του στον Υδροχόο, μεγάλωσε σε ένα ανοιχτόμυαλο περιβάλλον και δέχτηκε ερεθίσματα που θα τον στιγματίσουν και θα σταθούν οδηγοί στη μετέπειτα ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός, επικοινωνιακός, αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να ζήσει σε κοινόβιο, σίγουρα είναι αυτός. Το σπίτι του θα είναι πάντα ανοιχτό σε φίλους και οπωσδήποτε δεν θα είναι ένα συμβατικό σπίτι. Ως γονιός, είναι περισσότερο φίλος αλλά και εξαιρετικά αφοσιωμένος και με κατανόηση στα παιδιά του. Όταν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί, θα το κάνει και η δέσμευση δεν θα σταθεί εμπόδιο για εκείνον. Εξάλλου, δεν νιώθει ποτέ δεσμευμένος και αυτό είναι που τον κάνει να νιώθει πάντα ελεύθερος.

Υδροχόος στον 5ο οίκο:

Ο άνθρωπος που δεν θα πλήξει ποτέ στην ερωτική του ζωή. Ακόμη και αν κατά διαστήματα, επιλέγει να είναι μόνος. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι ποτέ μόνος. ΚΙ αυτό, γιατί έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα και μπορεί να ερωτευτεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Το πιο ευαίσθητο σημείο του είναι η εγκεφαλική σύνδεση και συνεύρεση μεταξύ δύο ατόμων. Δεν έχει ταμπού και είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει αρκετά εναλλακτικά πράγματα πάνω στον έρωτα. Μπορεί να ερωτευτεί μέχρι τον/τη δάσκαλο/α του, ακόμη κι αν είναι του ίδιου φύλου. Εξάλλου, για εκείνον δεν έχει και τόση σημασία η σωματική, όσο η πνευματική επαφή. Καλό είναι να μην ασχοληθεί ποτέ με τον τζόγο στη ζωή του, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να χάσει το μέτρο. Μπορεί να μην είναι ο κλασικός ρομαντικός εραστής, αλλά ξέρει να μένει πιστός στο άτομο που θα τον κερδίσει και θα τον έχει επιλέξει ο ίδιος.

Υδροχόος στον 6ο οίκο:

Δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ο κλασικός τύπος του υπαλλήλου και οπωσδήποτε όχι, του δημόσιου υπαλλήλου. Αν είναι να κάτσει σε μια δουλειά για χρόνια, θα πρέπει να είναι τέτοια η φύση της δουλειάς που να του επιτρέπει πολλές εναλλαγές ώστε να μη βαρεθεί και πλήξει. Αν φτάσει η στιγμή που θα’ πει ότι δεν αντέχει άλλο πια σε ένα εργασιακό περιβάλλον, μπορεί να αρρωστήσει ή να νιώσει ότι του κόβεται η ανάσα. Θα ξυπνήσει, λοιπόν, ένα πρωί και απλώς θα πει: «δεν πάει άλλο». Όταν τελειώνει κάτι γι’ αυτόν, τελειώνει για πάντα. Δεν θα υπάρξουν πισωγυρίσματα, ακόμη κι αν η απόφαση που είχε πάρει δεν είχε το θετικό αποτέλεσμα που περίμενε στην εξέλιξη της ζωής του. «Εκεί που έφτυσες, δεν γυρίζεις ποτέ», είναι το μότο της ζωής του. Επαγγέλματα που θα του ταίριαζαν, θα μπορούσε να είναι από πιλότος ή αεροσυνοδός έως οδηγός σε γκρουπ που επιλέγουν ιδιαίτερους και επικίνδυνους προορισμούς.
Υδροχόος στον 7ο οίκο:

Ως σύζυγος, δεν θα είναι ποτέ το συμβατικό μοντέλο που κάποιοι γνωρίζουν. Από την άλλη, όταν έχει αποφασίσει να δεσμευτεί σε τέτοιο βαθμό, θα αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι, γιατί για εκείνον είναι πάντα ένα νέο πεδίο δράσης και περιπέτειας. Μπορεί, λοιπόν, να είναι ο/η εξαιρετικός/η σύντροφος ζωής, από τη στιγμή που νιώθει ότι ο άλλος τον αποδέχεται έτσι ακριβώς όπως είναι. Τότε μπορεί να φτάσει, μάλιστα, σε σημείο που να μην τον αναγνωρίζεις όπως ήταν πριν λίγο διάστημα. Αφοσιώνεται και μπορεί να σταθεί στο σύντροφό του με πολλούς τρόπους. Κυρίως όμως, να είναι φίλοι και να συζητούν για όλα. Μπορεί να γίνει ο τέλειος φίλος, ο άψογος εραστής, ο συμβουλάτορας, ο παρηγορητής… Το ρεπερτόριό του δεν έχει όρια. Όμως, αν κάποια στιγμή, νιώθει ότι ο άλλος πρόδωσε την εμπιστοσύνη του ή ότι δεν στάθηκε αντάξιος της θέσης που του είχε δώσει στην καρδιά του, μπορεί πολύ εύκολα να τον αποκαθηλώσει και τότε θα έχει τελειώσει για πάντα αυτή η σχέση.

Υδροχόος στον 8ο οίκο:

Είναι ο απρόβλεπτος εραστής. Μπορεί να σε σοκάρει με τη φαντασία του αλλά και άλλες φορές, να νιώθεις ότι βρίσκεται μίλια μακριά σου. Δεν σημαίνει  ότι είναι αδιάφορος, αλλά κάτι άλλο του έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα σε αυτές τις αντιφάσεις του, γίνεται εξαιρετικά ελκυστικός αλλά και ταυτόχρονα εκνευριστικός. Αν έχεις διάθεση για περιπέτεια και εναλλαγή, σίγουρα είναι ο καλύτερος  ερωτικός σύντροφος. Πέρα όμως από το ερωτικό κομμάτι, οι συναισθηματικές και ψυχικές του μεταβολές, μπορούν να μπερδέψουν τον καθένα. Εκεί που τον νομίζεις αφηρημένο, μπορεί να ξαναέρθει στο παρόν, κουβαλώντας μια ενόραση, ή μια διαίσθηση, που μπορεί να σε αφήσει άφωνο. Απρόοπτες κληρονομιές ή το αντίθετο, ξαφνικές απώλειες των οικονομικών, εξαιτίας του/της συντρόφου ή ενός συνεργάτη, μπορεί να υπάρξουν. Όλα θα εξαρτηθούν και από άλλες όψεις του χάρτη που θα συνυπολογίσουμε.

Υδροχόος στον 9ο οίκο:

Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο εχθρός του εαυτού του. Από τη μία, η νεωτερικότητα και η πρωτοτυπία που τον διακρίνει και από την άλλη, μια προσκόλληση στην παράδοση, στο οικείο και το γνωστό, μπορεί να σταθούν αιτία για να χάσει κάποιες φορές τον προσανατολισμό του στη ζωή. Οπωσδήποτε όμως, μιλάμε για έναν άνθρωπο έξυπνο και ευφυή. Απλώς, κάποιες φορές, αυτό του το χάρισμα, δεν λειτουργεί πάντα υπέρ του. Είναι χαμένος κάπου μεταξύ υπερφυσικού και πνευματικού και από την άλλη, καλείται να πατήσει γερά τα πόδια του στη γη και να δημιουργήσει. Αυτή η ισορροπία δεν είναι πάντα εύκολη. Ταξίδια στο εξωτερικό θα τον βοηθήσουν να διευρύνει τους ορίζοντές του και κυρίως να γνωρίσει άλλες κουλτούρες, θρησκείες και πολιτισμούς που όλες κάτι θα έχουν να επικοινωνήσουν στα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής του. 
Υδροχόος στο 10ο οίκο:

Η επαγγελματική εξέλιξη του ατόμου αυτού εξαρτάται από το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται. Πάνω απ’ όλα, να είναι κάτι που πραγματικά θα του εξάπτει το ενδιαφέρον και θα τον βάζει σε νέα μονοπάτια αναζήτησης. Γενικά, έχει την τάση να ξεχωρίζει και με την εφευρετικότητα που τον διακρίνει, να βρίσκει λύσεις εκεί που οι άλλοι δυσκολεύονται. Ως προϊστάμενος, ξέρει να φέρεται πάντα με σεβασμό στους υφιστάμενούς του και να τους δίνει ευκαιρίες, ώστε να δείξουν τις δυνατότητές τους και να εξελιχθούν. Δεν είναι εκείνος που θα φοβηθεί την επιτυχία του άλλου, τουναντίον, θα χαρεί με την εξέλιξη του συναδέλφου του και ξέρει να υποστηρίζει κάποιον, ακόμη κι όταν οι άλλοι τον έχουν άδικα απορρίψει. Τα θετικά του χαρίσματα εύκολα αναγνωρίζονται από τον κοινωνικό του περίγυρο και βρίσκει υποστηρικτές.

Υδροχόος στον 11ο οίκο:

Αυτός ο άνθρωπος, και ανάλογα με κάποιες άλλες όψεις του χάρτη του, θα έχει τύχη και υποστήριξη από τις φιλικές του σχέσεις. Εύκολα κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων και το αξίζει. Είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένο άτομο, μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με τρόπο που δεν ευνοεί τον ίδιο, αν είναι για κάτι που πιστεύει ότι θα συμβάλλει στο γενικό καλό. Συμμετέχει σε κοινωνικές ομάδες και αφιερώνεται σε σκοπούς που αφορούν τον άνθρωπο, τα ζώα και έχει πολλές οικολογικές ανησυχίες. Τον έλκουν ανάλογοι άνθρωποι και συνδέεται μαζί τους με αισθήματα βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Ακόμη κι αν κάποιες φορές, μπορεί να απογοητευτεί από ορισμένους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και επένδυσε συναισθηματικά, αυτό ποτέ δεν θα τον κάνει να πάψει να πιστεύει πάντα στην καλύτερη πλευρά του ανθρώπου.

Υδροχόος  στον 12ο οίκο:

Κι ενώ σε γενικές γραμμές, τα βασικά γνωρίσματα του συγκεκριμένου ζωδίου, μπορεί κάποιος εύκολα να τα διακρίνει, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν φορές που άλλο τόσο  εύκολα, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να περάσει από το ένα άκρο στο άλλο. Να ακυρώσει ό, τι έχει χτίσει και πιστέψει μέχρι στιγμής. Η αμφισβήτηση και η ανατροπή, κάποια από τα βασικά γνωρίσματα του Υδροχόου, είναι πιο έντονα σε αυτήν τη περίπτωση. Γι’ αυτόν το λόγο, έχουμε και συναισθηματικές αστάθειες, όσον αφορά την εσωτερική κατάσταση του ατόμου. Η αμφισβήτηση έχει να κάνει κυρίως με τον ίδιο του τον εαυτό. Επίσης, μπορεί από φίλους να απογοητευτεί ή προδοθεί, από την άλλη όμως, ξέρει να συγχωρεί και να κατανοεί. Γενικά, μπορεί στη ζωή του να εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες ή αναστάτωση του πλάνου ζωής του με απρόβλεπτο τρόπο. Ευτυχώς, όμως, ξέρει να προσαρμόζεται σε αυτές τις ξαφνικές αλλαγές και να τις αντιμετωπίζει με θετικό τελικά τρόπο για την ίδια του τη ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-11-2014 17:49
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση