Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
31
10
2014

Οι ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους. Ακμή στο ζώδιο του Τοξότη.

E-zwdia

 

Τι πληροφορίες παίρνουμε από τις ζωδιακές ακμές στους 12 οίκους;

 

Μέσα στις βασικές πληροφορίες που παίρνουμε από τον αστρολογικό μας χάρτη, εξίσου σημαντική είναι και το να ξέρουμε σε ποιο ζώδιο έχει ακμή ο κάθε μας οίκος. Οι 12 οίκοι συμβολίζουν τα 12 δωμάτια του προσωπικού μας οικήματος, τους 12 βασικούς τομείς της ζωής μας και πως εκφραζόμαστε ως ολοκληρωμένες οντότητες. Φυσικά και δεν είμαστε ένα μόνο ζώδιο ή ένας μόνο ωροσκόπος. Είμαστε εξαιρετικά πολυσύνθετα και ξεχωριστά όντα, αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα, κοιτώντας και μελετώντας όλες τις παραμέτρους ενός Αστρολογικού χάρτη. Μία από αυτές τις βασικές παραμέτρους είναι και η ζωδιακή ακμή των οίκων.

Διαβάστε επίσης:

 


Σήμερα, θα δούμε πως λειτουργεί ο κάθε οίκος, έχοντας ακμή στο ζώδιο του Τοξότη:

 

Τοξότης στον 1ο οίκο:

Το άτομο με ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ένας άνθρωπος ευγενής, επικοινωνιακός, ευφυής, διαθέτει καλή κρίση και ξέρει επίσης πολύ καλά πως να διαφυλάττει τα συμφέροντά του. Του αρέσει να διασκεδάζει και να αποκτά νέες εμπειρίες. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και όπου κι αν βρεθεί, καταφέρνει να ξεχωρίζει. Ο τρόπος ομιλίας του είναι ήπιος και γλυκός, αλλά ταυτόχρονα, ξέρει να ελίσσεται και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Η λύτρωση για εκείνον, έρχεται μέσα από τη γνώση και τη φιλοσοφία. Κάποιες φορές, μπορεί να παρουσιάζει μια τάση στο να παίρνει βάρος και χρειάζεται να αθλείται και να προσέχει περισσότερο τη διατροφή του.

Τοξότης στο 2ο οίκο:

Αν ευνοούν οι όψεις του Δία, τότε έχουμε ένα άτομο τυχερό στα υλικά οφέλη. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες, όπως το που βρίσκεται ο Δίας, τι όψεις σχηματίζει, καθώς και σε περίπτωση που ο 2ος οίκος φιλοξενεί και άλλους πλάνητες, θα εξαρτηθεί και από τις όψεις τους, όπως επίσης και από τις ζωδιακές τους θέσεις. Μπορεί να επιλέξει ένα επάγγελμα που να σχετίζεται με το εξωτερικό. Σ’ αυτήν την περίπτωση, θα ικανοποιήσει τη δίψα που έχει για τα ταξίδια και νέες εμπειρίες, καθώς επίσης και τις επαγγελματικές του επιδιώξεις. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να νιώθει καλά στη δουλειά του και να τον ευχαριστεί αυτό με το οποίο απασχολείται.

Τοξότης στον 3ο οίκο:

Μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον με ηθικές αξίες που έβαλαν το στίγμα τους στην παιδική του ψυχή. Είχε εύκολα σχολικά χρόνια και αν βέβαια οι όψεις είναι θετικές, τότε πέρασε μια εύκολη και απολαυστική παιδική ηλικία. Οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς είναι πολύ σημαντικές για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, επικοινωνιακός, με καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές ανησυχίες. Θα μπορούσε να ασχοληθεί με τη συγγραφή ή με κάτι που αφορά τον τουρισμό, όπως μια εκπομπή ή ένα ταξιδιωτικό περιοδικό. Άνθρωπος της περιπέτειας, δύσκολα θα μείνει κάπου για πολύ ήσυχος. Ιδιαίτερα ανεξάρτητος και με έξυπνο χιούμορ.
 
Τοξότης στον 4ο οίκο:

Αν οι όψεις είναι βοηθητικές, τότε στάθηκε τυχερός με το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Με γονείς ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλους, οι οποίοι  σέβονταν την προσωπικότητα και την ελευθερία πνεύματος του παιδιού τους. Συνήθως, οι οικονομικές συνθήκες στο πατρικό του σπίτι ήταν καλές και σαν παιδί δεν ένιωσε ιδιαίτερα κάτι να του λείπει. Ως ενήλικας, δεν θα δυσκολευτεί, αν χρειαστεί να μετακινηθεί, ακόμη και σε άλλη χώρα,  για χάρη της επαγγελματικής του εξέλιξης. Αν οι όψεις όμως είναι δύσκολες, τότε μπορεί να διακατέχεται από διάφορα απωθημένα, εξαιτίας της μη έκφρασης και ικανοποίησης των αναγκών του. Επίσης, αν χρειαστεί να μετακομίσει στο εξωτερικό, μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα, τα οποία δεν τα περίμενε.

Τοξότης στον 5ο οίκο:

Λίγο... ατακτούλη θα τον λέγαμε, όσον αφορά την ερωτική του ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα θα μείνει σε μια σχέση, αν νιώσει ότι καταπιέζεται. Θέλει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και ο μόνος τρόπος για να τον κερδίσεις, είναι να του αφήνεις το σχοινί όσο πιο χαλαρό γίνεται. Επίσης, αυτό που θεωρεί ιδιαίτερα ερωτεύσιμο σε μια σύντροφο, είναι το μυαλό της και το κατά πόσο μπορεί να τον ακολουθεί στα πνευματικά του μονοπάτια και όχι μόνο. Χρειάζεται να προσέχει αν τον έλκουν τα τυχερά παιχνίδια και ιδίως αν ο Δίας του δεν κάνει θετικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες. Σαν γονιός, θα είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας με αρκετές πρωτοποριακές ιδέες...

Τοξότης στον 6ο οίκο:

Ο άνθρωπος με το ζώδιο του Τοξότη στην ακμή του 6ου του οίκου, χρειάζεται να προσέχει τη διατροφή του και κυρίως σε περίπτωση που πίνει, το συκώτι του. Ένα πρόγραμμα άσκησης θα τον ωφελούσε πολύ. Στον εργασιακό του χώρο, δεν ανέχεται εύκολα υποδείξεις από τους άλλους, γι’ αυτό και το ιδανικό θα ήταν να επιλέξει ένα ελεύθερο επάγγελμα. Αν όμως δουλεύει σε μια εταιρεία και ηγείται κάποιας ομάδας, σίγουρα θα είναι δίκαιος στην αξιολόγηση των υφισταμένων του και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, το να δουλεύει κάποιος μαζί του, σημαίνει ότι θα μάθει ότι όλα μπορούν να γίνουν και, κυρίως, να μην πλήττει καθόλου στον εργασιακό του χώρο.


Τοξότης στον 7ο οίκο:

Ο άνθρωπος με το ζώδιο του Τοξότη στην ακμή του 7ου του οίκου, ευνοείται σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεταιρισμών. Είναι πράγματι ένας σύντροφος στον οποίο μπορεί κάποιος να βασιστεί και να εμπιστευτεί στη ζωή του. Έντιμος και πρόθυμος να βοηθήσει. Ως συνεργάτης, εκδηλώνει την ίδια συμπεριφορά και συνήθως επιλέγει ανάλογους συνεργάτες στη ζωή του. Βέβαια, όλα αυτά από τη στιγμή που συνηγορούν και άλλες όψεις στο χάρτη του. Εύνοια, επίσης, υπάρχει και σε περίπτωση που χρειαστεί να διαχειριστεί νομικά θέματα στη ζωή του. Σε αντίθετη περίπτωση, που οι όψεις είναι αρνητικές, τότε θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές συντρόφων και συνέταιρων.

Τοξότης στον 8ο οίκο:

Σε ιδιαίτερη θέση ο Δίας εδώ. Θέλει να μάθει τα πάντα, θα ακολουθήσει διάφορα μονοπάτια και κυρίως αυτό του έρωτα. Κάποιες φορές όμως, η περιέργειά του μπορεί να τον βάλει σε περίεργα μονοπάτια και ιδίως αν δεν βοηθούν κι άλλες όψεις μέσα στο χάρτη του. Με καλές όψεις του Δία ή άλλων πλανητών που φιλοξενούνται μέσα στο συγκεκριμένο οίκο, μπορεί να έχουμε ένα άτομο αρκετά τυχερό από κληρονομιές, οικονομικά του/της συζύγου ή από κάποιον συνέταιρο. Επιλέγει δυνατούς και ισχυρούς συντρόφους στη ζωή του, διαθέτει ένα ευφυές μυαλό και μπορεί πολύ εύκολα να δει σε βάθος ένα θέμα και να βρει την καλύτερη λύση.

Τοξότης στον 9ο οίκο:

Ο Δίας σ’ αυτή τη θέση, βρίσκεται  στο σπίτι του. Ή μάλλον καλύτερα, στο ναό του. Ένας ναός της γνώσης όμως και με διάθεση διάχυσης αυτής προς τους άλλους. Ένας εξαιρετικός καθηγητής, ένας εμπνευσμένος θεολόγος, ένα ακριβοδίκαιος δικαστής, ένας φιλόσοφος, είναι μόνο μερικά από τα επαγγέλματα στα οποία θα μπορούσε να διαπρέψει. Στη ζωή του, θα συνδεθεί με το εξωτερικό και τα μακρινά ταξίδια είναι γι’ αυτόν σημαντική πηγή γνώσης. Έχει υψηλά ιδανικά στη ζωή του, διαθέτει δίκαιη κρίση και είναι γενναιόδωρος στο να μοιραστεί όσα έχει μάθει. Ένας άνθρωπος εξαιρετικά έντιμος που σκοπό έχει βάλει στη ζωή του την αλλαγή των συνθηκών μέσα στην οποία ταλαιπωρείται ο σύγχρονος άνθρωπος.

Τοξότης στο 10ο οίκο:

Ο άνθρωπος με το ζώδιο του Τοξότη, στην ακμή του 10ου οίκου του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εργασθεί στο εξωτερικό ή τουλάχιστον, η δουλειά του να του παρέχει τη δυνατότητα να κάνει συχνά μακρινά ταξίδια. Το ιδιαίτερα ανεξάρτητο πνεύμα του και το ευφυές  μυαλό του, θα μπορέσει να εκφραστεί καλύτερα σ’ έναν χώρο, όπου του δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης πρωτοβουλιών και εφαρμογής καινοτόμων ιδεών. Η σχέση με τον πατέρα του ήταν αρκετά υποστηρικτική και υπήρχε όφελος από εκείνον κατά την επιλογή του επαγγελματικού του προσανατολισμού. Αν και οι άλλες όψεις το ευνοούν, έχουμε έναν άνθρωπο που διαπρέπει και κερδίζει άξια το σεβασμό των άλλων.

Τοξότης στον 11ο οίκο:

Με θετικές όψεις του Δία με προσωπικούς πλανήτες, έχουμε έναν άνθρωπο ιδιαίτερα τυχερό στις επιλογές των φίλων του και του υπόλοιπου κοινωνικού του περίγυρου. Βρίσκει υποστήριξη από εκείνους, έχει το σεβασμό τους και την αφοσίωσή τους. Οι στόχοι που θέτει στη ζωή του, υλοποιούνται και συνήθως δεν αφορούν μόνο εγωιστικά το άτομό του αλλά έχουν πάντα απώτερο σκοπό να βοηθήσουν και το κοινωνικό σύνολο. Μπορεί να ασχοληθεί με την ανθρωπολογία, την έρευνα, την κοινωνιολογία, χώροι όπου μπορεί να εκτονώσει αυτό του το δυναμικό. Οι άλλοι συνήθως είναι ευνοϊκά προσκείμενοι σ’ αυτόν.

Τοξότης στον 12ο οίκο:

Ευνοϊκή η θέση του Τοξότη στο συγκεκριμένο οίκο και κυρίως για τα θέματα που άπτονται του συγκεκριμένου οίκου. Αυτό τα κάνει πιο εύκολα προσπελάσιμα και δείχνει ευνοϊκή κατάληξη, ακόμη κι αν υπάρξουν δοκιμασίες στη ζωή αυτού του ανθρώπου. Επίσης, μπορεί να παρέχει τη βοήθειά του σε ομάδες πληθυσμού που το έχουν ανάγκη και να υποστηρίξει έμπρακτα όποιον του ζητήσει βοήθεια. Οι εχθροί, ακόμη και αν υπάρξουν, δεν θα καταφέρουν να του κάνουν κακό. Γενικά, θα λέγαμε ότι ακόμη και στα δύσκολα, πάντα θα υπάρχει μια βοήθεια εξ ουρανού κι εκεί που δεν θα το περιμένει κάποιος, θα καταφέρνει να διασώζεται.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-10-2014 16:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms