Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Υδροχόο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Υδροχόε, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Πόσο έτοιμοι είστε να κάνετε παραχωρήσεις;

Tο 2021 είναι για σας! Σας καλεί στη διαμόρφωση μιας καλύτερης ζωής και την κατανόηση της δικής σας ταυτότητας. Αυτό δεν θα έρθει εύκολα, περιλαμβάνει αλλαγές ή αναταραχές στην οικογενειακή ή/και την αισθηματική σας ζωή ή μπορεί να εκδηλωθεί ως ένα επίπονο εσωτερικό, ψυχολογικό ταξίδι. Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, στο ζώδιό σας, σας εμπνέει με επιθυμίες για επέκταση και αλλαγή. Ο Κρόνος επίσης στο ζώδιό σας, ο έμπειρος δάσκαλος, πυροδοτεί υπαρξιακές ερωτήσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σας ενοχλεί και αναταράσσει την ερωτική σας ζωή, ανατρέποντας σε μια στιγμή τα πάντα. Θα πρέπει να κάνετε αρκετές παραχωρήσεις, αλλά πόσο έτοιμοι είστε γι’ αυτό; Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις προκλήσεις με επιδεξιότητα και υπομονή.

Αυτή είναι μια χρονιά με αντιτιθέμενες συμπαντικές δυνάμεις, κατά την οποία θα πρέπει να ελέγξετε την ανυπομονησία σας και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, να βάλετε κατά μέρος κάποια από τα ιδανικά σας. Ακούστε το μήνυμα του Κρόνου που σας ζητά να εγκαταλείψετε, όταν οι καταστάσεις είναι τεταμένες, αντί να προσπαθείτε να πιέσετε τα πράγματα. Χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε και να έχετε μια ρεαλιστική άποψη των καταστάσεων που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους.

Η αγάπη θέλει υπομονή και αντοχές

Ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και της οικογένειας, εμποδίζει σοβαρά την ελευθερία σας. Οι περιορισμοί καταπνίγουν τις χαρές και τις απολαύσεις της αγάπης, ένα αίσθημα περιορισμού μπορεί να σας κάνει να διαλύσετε τα πάντα σε μια στιγμή. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας βάζει λίγο βάλσαμο στην καρδιά σας, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό για εσάς. Ο Δίας σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τα χαρτιά σας και ο Κρόνος σας ζητά να περιμένετε. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή, εάν θέλετε να έχετε μια σταθερή και ασφαλή αγάπη. Η ευτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να διαπραγματεύεστε τα εμπόδια. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να μην είστε αυστηροί. Είναι στο χέρι σας να καταπολεμήσετε τους περιορισμούς, τη βραδύτητα και τα εμπόδια, μαθαίνοντας τα δύσκολα αλλά σημαντικά καρμικά μαθήματα του σύμπαντος.

Γυρίζετε σελίδα στην αγάπη

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να είστε ευέλικτοι και διπλωμάτες και σας χαρίζει την αυτοπεποίθηση να εκφραστείτε. Πιθανότατα σας φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο μαζί, αναζωπυρώνετε το πάθος και την αγάπη, το φεγγάρι σας βοηθά να  αναζωογονήσετε μια σχέση που έχει χάσει τη μαγεία της. Ίσως ανακαλύψετε μια νέα αγάπη, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, μη βιάζεστε να προχωρήσουν τα πράγματα παρασυρόμενοι από τα γοητευτικά λόγια και το πάθος, δεν είναι καλοί σύμβουλοι για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Οποιαδήποτε νέα γνωριμία είναι καλύτερη ως φιλία αρχικά έως ότου δημιουργηθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Κάτι κρυμμένο που έρχεται στο φως ταρακουνά την ύπαρξή σας

Η Σεληνιακή έκλειψη στου Νοέμβρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να αναρωτιέστε για το παρελθόν, τα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας, τη δημιουργία οικογένειας. Εκπληκτικές οικογενειακές αποκαλύψεις δημιουργούν μια δυνατή εσωτερική σύγκρουση μεταξύ του ποιοι είστε και ποιοι νομίζατε ότι ήσασταν ή πώς θέλετε να ζήσετε την αισθηματική σας ζωή σε σχέση με τις προσδοκίες της οικογένειάς σας. Προφανώς, η προσπάθειά σας να εναρμονίσετε τις αξίες της οικογένειάς σας με την αισθηματική σας ζωή απαιτούν υπομονή και επιμονή και όχι πείσμα και αδιαλλαξία. Κοιτάτε προς τα πίσω, στο παρελθόν, στις ρίζες σας, αμφισβητείτε κάποια πράγματα, ίσως κάτι κρυμμένο σχετικά με την οικογένεια και τις ρίζες σας που έρχεται στο φως ταρακουνά την ύπαρξή σας. Ίσως είναι ένα ακόμη σοκ που πρέπει να αντέξετε. Στο τέλος του έτους θα έχετε μάθει πολλά για το ποιοι είστε και τι θέλετε, τώρα πρέπει να αποφασίσετε ποιόν/α θέλετε να ερωτευτείτε. Αγαπητέ Υδροχόε με ποιο πρόσωπο θα καταλήξεις το 2021 στα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms