Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
11
2019

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2019.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Δεκεμβρίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας ΕΔΩ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Δεκεμβρίου 2019

 

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη ενεργητικότητα, άφθονη επικοινωνία και έντονο πάθος και έρωτα σας φέρνει η πανσέληνος στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε απορροφηθεί από άλλα ζητήματα που σας απασχολούσαν, τώρα σκέφτεστε τον έρωτα, ήρθε η ώρα να φέρετε πίσω στο προσκήνιο τη σεξουαλικότητά σας. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας ή, αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιο άτομο ενώ ταξιδεύετε, καθώς θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Επίσης, προσέξτε κάποιες υποσχέσεις που σας δίνονται οι οποίες θα μπορούσαν να είναι απίστευτα δελεαστικές. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι οι πράξεις μιλούν καλύτερα από τις λέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση σας έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ανήσυχη ενέργειά σας στη διασκέδαση ή στη σωματική δραστηριότητα, αντί να ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας ή να ενεργείτε με σπασμωδικές, ακόμα και κακεντρεχείς, αντιδράσεις. Μην κινήστε παρορμητικά και επιπόλαια καθώς μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Τώρα σκέφτεστε περισσότερο τη δέσμευση, τη συγκατοίκηση και νιώθετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αναζητάτε να μάθετε αν υπάρχουν οικειότητα και συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σας. Μην φοβάστε να προβάλετε τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να απελευθερώσετε όλη την ενέργεια που έχετε μέσα σας αλλά με διπλωματικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισθηματική σας ζωή θα μπορούσε πραγματικά να απογειωθεί τώρα χάρη στην Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Μόνο που τώρα δεν ψάχνετε επιφανειακές γνωριμίες, οποιαδήποτε σχέση κάνετε, θέλετε να έχει οικειότητα και βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Ψάχνετε για την αδελφή ψυχή σας, έτσι το σύμπαν σας φέρνει μια καυτή σεξουαλική σχέση που θα μπορούσε ακόμη και να γίνει πιο σοβαρή μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Είστε σε σχέση; Αν ο σύντροφός σας σας ασκεί έλεγχο και εξουσία και σας καταπιέζει με τρόπο που δεν τον αντέχετε, κάνετε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα εντελώς ξαφνικά. Κάντε προσπάθειες να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος με μια ώριμη και σοβαρή συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, σκέφτεστε μόνο τις σοβαρές σχέσεις και δεν συμβιβάζεστε με επιφανειακές καταστάσεις. Σταματήστε να γκρινιάζετε και να κλαίτε για τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σας ζωής, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Σκεφτείτε πως θα αναδιαρθρώσετε την ερωτική σας ζωή, τι χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να επιφέρετε ισορροπία του «δούναι και λαβείν»; Αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, επιδιώξτε τα πράγματα να κυλίσουν αργά, ασχοληθείτε με την  προσωπική σας ζωή και τα ενδιαφέροντά σας. Ο έρωτας και το πάθος δεν είναι τα πάντα στη ζωή, κάντε μικρά πράγματα που ευχαριστούν τον εαυτό σας!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό χρόνο σας για να απελευθερωθείτε και να θεραπεύσετε τα μπλοκαρισμένα συναισθήματά σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια ακαταμάχητη έλξη για ένα άτομο το οποίο ίσως και να σας κρύβει κάτι ή αυτά που σας λέει σας προκαλούν έντονα συναισθήματα που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχατε βιώσει. Μπορεί ακόμα να κλειστείτε στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με ορισμένα συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος, ίσως σε σχέση με ένα χωρισμό, που ποτέ δεν θεραπεύτηκε πλήρως, και κρατάτε ακόμα μέσα σας ζωντανές τις αναμνήσεις. Με τις έμμονες ιδέες σας, δεν αφήνετε τις παλιές αγάπες εύκολα. Αντιμετωπίστε εκείνους τους φόβους που βρίσκονται βαθιά μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας γεμίζουν τη ζωή σας με έντονο ρομαντισμό και πολύ φλερτ. Αν έχετε κολλήσει σε ένα συναισθηματικό τέλμα, αυτός είναι ο μήνας σας, θα ικανοποιηθούν οι ερωτικές επιθυμίες σας. Θα έχετε άφθονη διασκέδαση και πολλά φλερτ, αλλά τα πράγματα ίσως γίνουν λίγο πιο δύσκολα αν πρόκειται για σταθερή σχέση. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος σας θα είναι μήπως σας χτυπήσει ο θεός Έρωτας με τα βέλη του και σας παρεκτρέψει από τη λογική σκέψη σας. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να μη χάσετε τον εαυτό σας μέσα στο πλαίσιο της συντροφικότητας ταυτόχρονα. Μη φοβηθείτε αν νιώθετε να είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα!

ΖΥΓΟΣ

Μήπως νιώθετε να πιέζεστε από τους δικούς σας στόχους στη σχέση σας ή τις προσδοκίες των συγγενών και των μελών της οικογενείας σας; Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του παρελθόντος, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας σύμφωνα με τους δικούς σας όρους και όχι των άλλων. Για να μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος που είναι θαμμένα μέσα σας, θα πρέπει να τα αποσαφηνίσετε. Ίσως οι αντιδράσεις σας βασίζονται σε γεγονότα της παιδικής σας ηλικίας ή είναι απόρροια των γεγονότων του παρελθόντος σε σχέση με ένα γονέα σας. Κάντε ένα πλάνο στην ερωτική σας ζωή, χρησιμοποιώντας τις βαθύτερες επιθυμίες σας ως οδηγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον αγαπημένο σας για σταθερότητα ή δέσμευση, ίσως είναι ακόμα λίγο πρόωρα τα πράγματα. Με την πανσέληνο να φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας θα είναι λίγο δύσκολο για σας να πάτε τα πράγματα σε μια μόνιμη πορεία, καθώς θα πρέπει να διευθετήσετε πρώτα πράγματα που είναι κρυμμένα και θαμμένα. Ίσως βγουν στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με κοινά οικονομικά ή κατανομή των υποχρεώσεων, ίσως ακόμα και με θέματα εμπιστοσύνης που δημιουργούν ζήλια και κτητικότητα. Αν αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας ελέγξει υπερβολικά για να έχει το πάνω χέρι ή δημιουργεί κατά καιρούς συναισθηματική απόσταση, αφήνοντάς σας την αίσθηση ότι τα συναισθήματα είναι μονόπλευρα, μιλήστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή ή ένα τέλος. Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μόνο διαμέσου της επικοινωνίας θα κατανοήσετε αν μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Ίσως υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που θέλει να ανταγωνιστεί τον αγαπημένο σας, θέλετε να τον βάλετε «στη θέση του». Με το έξυπνο μυαλό σας και τα πειστικά λόγια σας, είναι σίγουρο ότι εσείς θα έχετε την τελευταία λέξη και θα φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να κερδίσετε τη μάχη, αλλά θα χάσετε τον πόλεμο, ειδικά αν ενεργήσετε  ψυχρά και αδιάφορα. Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης στη σχέση σας και αντιμετωπίστε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας γύρω από την αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάθος και γοητεία σας χαρίζουν η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Στόχος σας είναι τώρα η διασκέδαση και η ερωτική ευχαρίστηση, εκπέμπετε έντονο ερωτισμό. Εκδηλώνετε την πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας, η έντονη  επιθυμία σας για ζωή σας κάνει να λάμπετε με την έντονη δύναμη και τη σεξουαλικότητα που εκπέμπετε. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας εκδηλώνοντας με αμεσότητα και σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/α που θα ξεκλειδώσει το πάθος σας. Με αργά και σταθερά βήματα μια απλή γνωριμία θα μεταστραφεί σε έρωτα και αγάπη. Ο βαθύς συναισθηματικός δεσμός που επιδιώκετε θα έρθει μόνο αν εσείς αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να έχετε θάρρος, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς και άμεσοι στις επιθυμίες σας, ειδικά αν έχετε εισπράξει αρνητικά συναισθήματα τον τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σάς φέρνουν καλές ειδήσεις στο μέτωπο της αγάπης με κάποιες θετικές ανατροπές, αφού αφήνετε το παρελθόν και ξεκινάτε μια νέα ζωή. Παράλληλα, η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη. Ίσως κάνετε μία νέα γνωριμία η οποία με την πάροδο του χρόνου θα μετατραπεί σε ερωτική. Ποιος ξέρει πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει … Δεν περνάτε απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλο, έχετε μία παιχνιδιάρικη διάθεση και αναδεικνύετε τη θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι φίλοι σας ή ο έρωτας; Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας αναζητάτε την παρέα των φίλων σας, με τη δύναμη και το πάθος σας ξεχωρίζετε όπου κι αν πάτε. Ίσως ακόμα μπορεί να σκέφτεστε ερωτικά κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, κι αυτό σας κάνει να αναλώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε αυτό το άτομο, μη δίνοντας σημασία στο φλερτ που συμβαίνει γύρω σας. Είστε σε σχέση; Θα υπάρξουν στιγμές που απολαμβάνετε τη συντροφικότητα μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες άλλες που θα θέλατε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας χωρίς να νιώθετε την ανάγκη να είστε μαζί. Δεν είναι κακό πράγμα, ο κόσμος σας δεν πρέπει να περιστρέφεται γύρω από ένα μόνο άτομο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms