Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
11
2019

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Δεκέμβριο 2019 στην αισθηματική σου ζωή. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

 

Η αγάπη πρέπει να είναι ελεύθερη! Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο η αγάπη γίνεται περισσότερο φιλική και ευμετάβλητη, θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, γίνεστε αποσπασμένοι συναισθηματικά. Υπό αυτή την επιρροή, ο αγαπημένος σας θα πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεστε ελευθερία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι σχέσεις θα απαιτήσουν άνευ όρων κατανόηση, εμπιστοσύνη και πίστη ο ένας προς τον άλλον, αν θέλετε να διατηρηθούν. Εάν σεβαστείτε την ανάγκη για ανεξαρτησία του αγαπημένου σας και δεν τον ελέγχετε, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η διέλευση προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κατανόηση αλλά και μοναδικές συναρπαστικές στιγμές. Αν είστε μόνοι, τώρα ενδιαφέρεστε ερωτικά για κάποιον που είναι πρώτα φίλος σας και ο οποίος διεγείρει το μυαλό σας, σέβεται την ανάγκη σας για ελευθερία και υποστηρίζει την επιθυμία σας να εξερευνήσετε και να πάρετε ρίσκα στη ζωή.

Νιώστε ελεύθεροι συναισθηματικά! Η πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον ουρανό του Δεκέμβρη, προτρέποντάς σας να αφήσετε πίσω σας το ζοφερό τρόπο σκέψης και να αγκαλιάσετε την ελευθερία χωρίς να περιορίζετε τον αγαπημένο σας. Η ζωτικότητα και ο αυθορμητισμός σας οδηγούν σε νέους και περιπετειώδεις δρόμους (αν επιλέξετε να τους ακολουθήσετε). Η πανσέληνος στους Διδύμους αντιπροσωπεύει την ανάγκη για διανοητική διέγερση. Η περιέργεια και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε γίνονται βασικά χαρακτηριστικά για να κάνετε ερωτικές επιλογές. Τώρα είναι η στιγμή σας να έχετε το μυαλό, την καρδιά και τα αυτιά σας ανοικτά για νέες και διαφορετικές από το συνηθισμένο γνωριμίες. Αναμείνατε να έχετε τις γιορτές πολλές περιπέτειες και απροσδόκητα μηνύματα που σας χαροποιούν.

Ίσως απλά θέλετε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για τα οράματά σας για το νέο έτος ή ίσως να τα αποκαλύψετε μόνοι σας μέσα από ένα βιβλίο ή περιοδικό. Εάν οι στόχοι σας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας περιλαμβάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο ή μια νέα γνώση, με την πανσέληνο στους Διδύμους θα έχετε πολλές ενθουσιώδεις ιδέες και επιθυμίες. Αυτή είναι η τελευταία πανσέληνος του 2019. Αφήστε αυτή την πανσέληνο να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που πρέπει να πάτε. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να επικοινωνήσει κάτω από αυτό το πανέμορφο λαμπερό φως στον ουρανό!

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Διάβασε τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms