Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
11
2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019.

Δάφνη Ιωάννου

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια

 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, το σύμπαν μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Έκπληξη Νο 1: Βελτιώστε την εργασία σας και την κατάσταση διαβίωσής σας ακολουθώντας τους κανόνες. Είναι το μήνυμα που σάς στέλνει ο Δίας ο οποίος από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αναζητάτε καλύτερους τρόπους οργάνωσης της ζωής σας και της κοινωνίας εν γένει, αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες και είστε πιστοί στο δημόσιο καθήκον και τους νόμους. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της Γης και συνδέεται με την επαγγελματική και υλική ζωή μας, τις δομές και την οργάνωση που απαιτούνται για την εξασφάλιση της υλικής ευημερίας. Με υπομονή και προσεκτικό τρόπο βαδίζει σταθερά το δρόμο του στην κορυφή του βουνού, όσο δύσκολη μπορεί να είναι η πορεία αυτή. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της βελτίωσης και της ευκαιρίας, οπότε είναι καιρός να επεκταθούν οι ορίζοντές σας σε επίγεια και υλικά αγαθά, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή και να επενδύσετε σε κάτι σημαντικό για το μέλλον.

Έκπληξη Νο 2: Στις 15 Δεκεμβρίου και για όλο το μήνα ο Δίας στον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, παρέχοντάς σας ενθουσιασμό και ενεργητικότητα για να οικοδομήσετε κάτι σταθερό  για το νέο έτος που έρχεται, βλέπετε ένα πιο θετικό μέλλον όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση, την καριέρα σας και τα αποκτήματά σας. Στηριζόμενοι στις αξίες σας και την αναγκαιότητα της ελευθερίας, επιλύετε προβλήματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, τις συνεργασίες σας και τη θέση σας στην κοινωνία. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω μιας νέας γνώσης, ενδιαφέρεστε για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αν είχατε απαισιοδοξία τον τελευταίο καιρό, αυτή η δυνατή συμπαντική όψη σας βοηθά να πιστέψετε και πάλι στη ζωή.

Έκπληξη Νο 3: Στις 26 Δεκεμβρίου, η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σάς ζητά να κάνετε μια νέα αρχή όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους της ζωής σας, βαδίζοντας με μικρά, προσεκτικά και αργά βήματα στο βουνό της ζωής. Για να λάβετε ανταμοιβές στην κοινωνική και επαγγελματική αρένα, απαιτούνται σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και υπομονή. Αυτή η έκλειψη σας βοηθά να πετύχετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, να υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. Εάν αισθάνεστε απαισιοδοξία, σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε τη ζωή σας.

Και αναλυτικά:

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, χάνοντας τις λεπτομέρειες. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω μιας νέας γνώσης και των ταξιδίων. Είστε ανοιχτόμυαλοι και έχετε φιλελεύθερες ιδέες και μεγάλα οράματα για το μέλλον.

Στις 12 Δεκεμβρίου, η πανσέληνος στους Διδύμους εμποτίζει τη ζωή σας με άφθονη επικοινωνία, βλέπετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τη ζωή. Αναζητάτε ανθρώπους που μπορούν να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και τις ιδέες τους, βλέπετε με έναν ανάλαφρο τρόπο τη ζωή.

Στις 20 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο εμποτίζει με έναν φιλελεύθερο πνεύμα την ερωτική σας ζωή, κάποιος ο οποίος θα είναι πρώτα φίλος σας μπορεί να γίνει ο κατάλληλος ερωτικός σας σύντροφος. Οι ομάδες και οι φιλίες με άτομα με τα οποία εναρμονίζονται οι πρωτότυπες ιδέες σας σάς χαρίζουν χαρά και ικανοποίηση.

Στις 26 Δεκεμβρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου σας ωθεί να αγωνιστείτε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, να κάνετε μια νέα αρχή προς την επαγγελματική επιτυχία με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Οργανώστε τα βήματά σας, κάντε προσεκτικές κινήσεις και η δόξα θα είναι δική σας!

Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει ένα πρακτικό και λογικό τρόπο σκέψης, οι επικοινωνίες γίνονται τώρα σοβαρές και είναι μετρημένες, υπολογίζετε τα λόγια που θα πείτε. Εκφέρετε τις απόψεις σας μετά από έναν πολύ προσεκτικό τρόπο σκέψης οι οποίες οδηγούν σε έναν πρακτικό σκοπό.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms