Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
26
11
2019

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που γράφω για τον Δεκέμβριο, σκέφτομαι ότι ο χρόνος «τρέχει» πιο γρήγορα, ότι έχουμε αναπτύξει επιτάχυνση, ότι όλα γίνονται εν ριπή οφθαλμού.

Δεκέμβριος! Ο τελευταίος αλλά πολύ αγαπημένος μήνας της χρονιάς, ο μήνας που δίνει φως στο σκοτάδι του χειμώνα με τα λαμπιόνια, τον στολισμό, τη χαρά, την προσμονή, τα δώρα, τα Χριστούγεννα. Συνήθως, μάλιστα, είμαστε τόσο πολύ απορροφημένοι με τις γιορτές που μοιάζει σαν να είναι το πρώτο, ακόμη και το μοναδικό μέλημά μας. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια, ιδιαίτερα τα τελευταία πολύ σκληρά χρόνια της κρίσης.

Αυτός ο Δεκέμβρης, με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, μας προτρέπει να είμαστε συνετοί, να αναζητούμε το μέτρο σε ότι επιλέγουμε να κάνουμε, να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τη φιλοδοξία από τη ματαιοδοξία και την κενοδοξία, να βάζουμε στόχους συμβατούς προς τις δεξιότητες, τα ταλέντα, τις γνώσεις μας. Όλα συγκλίνουν στο ότι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να δουλέψουμε σκληρά, με αίσθημα ευθύνης, προκειμένου να οικοδομήσουμε ένα έργο ζωής που, για να εδραιωθεί και να παραμείνει σε βάθος χρόνου, πρέπει να είναι στηριγμένο στην αλήθεια μας, πόσο μάλλον για την προσωπική μας ζωή που πρέπει να στηρίζεται σε αληθινά συναισθήματα. 

Μία εξαιρετικά σημαντική πλανητική μετακίνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, είναι η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω. Ο Δίας περνάει στο ζώδιο της πτώσης του. Ο πλανήτης της υπερβολής και της επέκτασης περνάει σε ένα περιβάλλον που κυβερνάται από τον Κρόνο, ο οποίος βάζει όρια και περιορισμούς. Το μήνυμα είναι σαφές: επεκταθείτε αλλά μην ξεπερνάτε τα όριά σας, μην ξεχνάτε να περιφρουρείτε αυτά που πραγματώνετε, μην ξεχνάτε να σχεδιάζετε κάθε κίνησή σας, ακριβώς όπως ο αρχιτέκτονας σχεδιάζει το περίγραμμα του έργου του με βάση το μέχρι πού του επιτρέπει το οικόπεδό του να επεκταθεί και ποιοι είναι οι κανόνες οικοδόμησης που οφείλει να ακολουθήσει. Αφιερώματα στον Δία θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα και το κανάλι μας, οπότε θα είστε πάντα πλήρως ενημερωμένοι για κάθε όψη του και για το πώς θα επηρεάσει τα ζώδια αναλυτικά.

Ο δεύτερος μεγάλος σταθμός του Δεκέμβρη είναι η έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 του μήνα με τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) να σχηματίζουν σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό. Αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις και πολλές εκπλήξεις. Μία αντιφατική έκλειψη που από τη μια διαμηνύει να σπάσουμε τις «αλυσίδες» που μας περιορίζουν, μας καθηλώνουν, μας σκλαβώνουν ενώ από την άλλη μας διαμηνύει να οριοθετηθούμε και, ταυτόχρονα, να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε αυτόν/η που θα καταλύσει τις ταμπέλες μας.

Σμάρω Σωτηράκη

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta