Συναστρία αγάπης: ένα παράθυρο στο μέλλον της σχέσης σου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11
03
07
2019

Συναστρία αγάπης: ένα παράθυρο στο μέλλον της σχέσης σου.

E-zwdia

Η μελέτη και η ανάλυση της ερωτικής συναστρίας αποκαλύπτει τη συμβατότητα ενός ζευγαριού, λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που παρέχονται από τις πλανητικές θέσεις και την επιρροή τους πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και είναι πολύ χρήσιμη για να βελτιωθεί η σχέση σας.

Η ερωτική συναστρία μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη σχέση σας και σας δίνει συμβουλές σε σχέση με τα γεγονότα που διαφαίνονται στο άμεσο μέλλον. Επίσης, προσδιορίζει τις ευκολίες και τις δυσκολίες που προκύπτουν στη σχέση και βρίσκει τρόπους για να ξεπεραστούν.

Αν και μέτρια προβλήματα είναι αρκετά συχνά μεταξύ των ερωτικών συντρόφων, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τα προβλήματα οδηγούν σε περιορισμούς και εμπόδια, τα οποία δεν αφήνουν τη σχέση να διαρκέσει για πολύ. Η ερωτική συναστρία δείχνει πώς συμπεριφέρεται απέναντί σας το άτομο που είστε μαζί κι αν είναι κατάλληλο για σας. Η ερωτική συναστρία δεν πρόκειται να σας εξαναγκάσει να κάνετε οτιδήποτε αλλά και ούτε θα σας πείσει ότι η σχέση θα ανακάμψει από μόνη της. Δεν υπάρχει κάτι …μαγικό που θα θεραπεύσει την κατάσταση, αλλά βοηθά και τους δυο σας να συνεργαστείτε αρμονικά για να επιλύσετε τις διαφορές σας.

Σε τι λοιπόν μπορεί να σας ωφελήσει η ανάλυση της συναστρίας σας;

 
Σας βοηθάει να αποσαφηνίσετε την προσωπικότητα του συντρόφου σας και να προσδιορίσετε τις αντιδράσεις του σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Σας προτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις θετικές χρονικές περιόδους για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν αλλά και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μεταξύ σας, ξαναβρίσκοντας την ευτυχία μετά από μια κρίση ή δύσκολη περίοδο. Δίνει διευκρινίσεις για το τι πρέπει να κάνετε, καθώς και τι να περιμένετε από το σύντροφό σας.

Σας προσφέρει τρόπους για να προσδιορίσετε κατά πόσον ή όχι ο σύντροφος που έχετε επιλέξει είναι πραγματικά κατάλληλος για σας. Εξερευνά αν η σχέση σας είναι καρμική και σας βοηθά να αναγνωρίσετε αν υπάρχουν κοινά πράγματα που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί.

 

Σας βοηθά να κατανοήσετε το είδος της σχέσης που έχετε με το συγκεκριμένο άτομο. Κάθε άτομο έχει διαφορετική προσωπικότητα και με τη μελέτη του προσωπικού του Ωροσκοπίου, καταλαβαίνουμε τις βασικές τάσεις του ατόμου. Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί έχουν μια ιδιαίτερη χημεία ή ταύτιση που βασίζεται στην ατομική συμπεριφορά τους. Η ερωτική συναστρία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη φύση της σχέσης σας.

Σας βοηθά να δείτε τις μεγάλες προκλήσεις που είναι μπροστά σας αλλά και που ήταν παρούσες στο παρελθόν και οι οποίες μπορεί να σας κρατάνε πίσω από να πάρετε αυτό που θέλετε.

Σας παρέχει μια εικόνα για την ιδιοσυγκρασία του ατόμου που είστε μαζί κι αν πραγματικά ενδιαφέρεται ή όχι για σας. Όλοι μας είμαστε μοναδικοί στην προσωπικότητά μας. Ο καθένας μας έχει τις δικές του συμπάθειες και αντιπάθειες και βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και προοπτικές. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει την αγάπη είναι η έλλειψη κατανόησης.

Συμβάλλει στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ σας. Δεδομένου ότι σας παρέχει τη δυνατότητα να κατανοήσετε το χαρακτήρα του συντρόφου σας, μπορεί επιπλέον να σας προσφέρει ιδέες και τρόπους για να έχετε πιο αποτελεσματική επικοινωνία μαζί. Να έχετε υπόψη σας πως ό, τι  λέτε είναι σημαντικό, αλλά και εξίσου σοβαρό είναι το πώς θα το ερμηνεύσει και θα το κατανοήσει ο σύντροφός σας.

Σας δίνει έμπνευση για ιδέες, ώστε να προσθέσετε επιπλέον ρομαντισμό και αγάπη στη σχέση σας. Επίσης, σας προσφέρει λύσεις, όπως το να κάνετε κάτι αυθόρμητα ή να κάνετε μια βόλτα μαζί ή οποιεσδήποτε άλλες ιδέες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερο ρομαντισμό και έρωτα στη σχέση σας.

Συντελεί στην κατανόηση του εαυτού σας. Για να γνωρίσετε και να αγαπήσετε κάποιον άλλον, θα πρέπει να γνωρίσετε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας πρώτα.

Σας βοηθά να κατανοήσετε τα θετικά και τα αδύναμα στοιχεία της σχέσης σας. Κάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της και ποτέ δεν είναι ίδιες όλες οι σχέσεις, ούτε για το ίδιο άτομο με όλες τις σχέσεις του. Οι άνθρωποι αντιδρούν με διαφορετικούς τρόπους όταν βρίσκονται με διαφορετικούς ανθρώπους. Η ερωτική συναστρία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις διαφορές σας.

Συμβάλλει στο να μάθετε αν αυτός/αυτή που αγαπάτε είναι η μοίρα σας, ο αληθινός σύντροφος της ψυχής σας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αστρολογικοί συνδυασμοί, τόσο στο γενέθλιο χάρτη όσο και στη συναστρία, που μας βοηθάνε να ερμηνεύσουμε αν η σχέση που έχετε είναι η αδελφή ψυχή σας.

 

Σας φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε όσον αφορά την αποδοχή και την κατανόηση. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους δεν είναι κακοί. Είναι μόνο η διαφορά της κατανόησης και της αποδοχής που οδηγεί σε αντιπαλότητες στις σχέσεις. Έχουν απλώς διαφορετικές ανάγκες και κίνητρα. Μόλις οι δυο σας καταλάβετε τι θέλει ο άλλος, μπορείτε να πάρετε μια συνειδητή απόφαση, να μείνετε ή να φύγετε, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι το άλλο πρόσωπο είναι κακό, μόνο και μόνο επειδή ο άλλος είναι διαφορετικός από εσάς! Η ερωτική συναστρία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια και να καταλάβετε γιατί το άλλο πρόσωπο ενεργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές σας στη σχέση σας και έτσι να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σχέση.

Η ερωτική συναστρία μπορεί να σας προσφέρει εκπληκτικό ερωτισμό και ρομαντισμό αλλά και καλύτερη κατανόηση της σχέσης σας. Το Σύμπαν θέλει να είστε ευτυχισμένοι και να είστε και οι δυο σας αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Η ερωτική συναστρία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο και να σας χαρίσει την ευτυχία.

Αλλά θυμηθείτε …

Η  ευτυχία σας είναι επιλογή σας. Και ο σύντροφος που είστε μαζί είναι επίσης επιλογή σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ερωτική σας ζωή! Και η ερωτική συναστρία είναι απλά εδώ για να σας βοηθήσει.

Γνωρίστε, κατανοείστε και αποδεχτείτε τη μοναδικότητα του ποιοι είστε.
Γνωρίστε, κατανοείστε και αποδεχτείτε τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί.
Γνωρίστε, κατανοείστε και αποδεχτείτε το προσωπικό σας ταξίδι στη ζωή.

Μόλις συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, κατανοήσετε τι χρειάζεστε και αποδεχτείτε τι και ποιόν/α έχετε επιλέξει …

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-07-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms