Quantcast
Η αγάπη έρχεται με υποσχέσεις! Πόσο εύκολο είναι να τηρηθούν;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
22
10
2019

Η αγάπη έρχεται με υποσχέσεις! Πόσο εύκολο είναι να τηρηθούν;

Λίλα Δασκαλάκη

Η αγάπη ανοίγει δρόμους τέτοιους, ώστε όλα να μοιάζουν ιδανικά και το πιο σημαντικό ότι θα κρατήσουν για πάντα. Ούτε μία στιγμή δεν περνάει από το μυαλό ενός ερωτευμένου, ότι αυτό που ζει έχει ημερομηνία λήξης. Το βέβαιο είναι πως δεν ανταποκρίνονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο ενθουσιασμό. Συνήθως, όμως, σχεδόν όλοι διακατέχονται από την ίδια ψευδαίσθηση, αυτήν του να θέλουμε να πιστεύουμε ότι με το ίδιο πρόσωπο θα πορευτούμε στο υπόλοιπο της ζωής μας. Μέσα από την ανάγκη μας να εκφράσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, λέμε πράγματα, δίνουμε υποσχέσεις, που ναι, μεν, εκείνη τη στιγμή τα πιστεύουμε, στην πορεία όμως έρχεται η ίδια η πραγματικότητα να μας αμφισβητήσει, και κατά συνέπεια να μας απομυθοποιήσει στα μάτια του συντρόφου.

Η Σμάρω λέει ότι Ανάδρομος Ερμής και επανασύνδεση πηγαίνουν πακέτο! Προβλέπει επιστροφή ερώτων για 7 ζώδια! Είναι το δικό σου; ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!

 

Ποιες είναι οι υποσχέσεις που μας δημιουργεί η αγάπη;

 

Τις περισσότερες φορές, και μέσα από την ανάγκη να έλξουμε όσο πιο κοντά γίνεται το αντικείμενο του πόθου μας, δημιουργούμε εντυπώσεις, μέσα από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που στην πορεία αδυνατούμε να κρατήσουμε. Δεν λειτουργούν όμως όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο, αφού δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι. Κάποιοι μπορούν να κρατούν τις ισορροπίες, όντας πιο γειωμένοι και ρεαλιστές, και κάποιοι άλλοι αυτόματα μπορούν να κατεβάσουν τον ουρανό με τ’ άστρα, προκειμένου να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, αλλά και να δημιουργήσουν ισχυρή έλξη στο αντικείμενο του πόθου τους.

Μέσα από τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη, μπορούμε να πάρουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να γνωρίζουμε τον τρόπο μέσα από τον οποίο λειτουργεί το άτομο. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, ο Ποσειδώνας στον πέμπτο οίκο, οι δυσαρμονικές όψεις του Δία με τα φώτα, (Ήλιο και Σελήνη), είναι κάποια από τα στοιχεία εκείνα που συνωμοτούν ώστε το άτομο να διακατέχεται από μία τάση έντονης υπερεκτίμησης, και στο τέλος να μην μπορεί τελικά να ανταποκριθεί στα όσα υποσχέθηκε.


Και από το ίδιο όμως το ζώδιο, μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα, σε ό, τι αφορά την αξιοπιστία του, αλλά και τη δυνατότητα στο να πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται:


ΚΡΙΟΣ

Παρότι παρορμητικός και ανώριμος τις περισσότερες φορές στον έρωτα, δεν θα τον βάζαμε στην κατηγορία εκείνη των αναξιόπιστων, και σε ό, τι αφορά την πραγματοποίηση των υποσχέσεών του. Ίσως γιατί ένας Κριός δεν υπόσχεται, αλλά την ίδια στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να κάνει κάτι για το αντικείμενο του πόθου του, μπορεί να το κάνει. Και πολλές φορές, με τρόπο απρόσμενο, και τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Αυτή όμως η έντονη δοτικότητά του, από την αρχή ακόμα της σχέσης, μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι έτσι θα είναι πάντα. Σε καμία όμως περίπτωση, δεν πρέπει να εφησυχάζεις μ’ έναν Κριό. Εκεί που τα δίνει όλα, εκεί μπορεί να γίνει πολύ στερητικός, εάν κάτι δεν του πάει καλά, εάν τα δεδομένα του ανατραπούν. Αυτά όμως που θα έχει αφήσει πίσω του θα είναι αρκετά, ώστε να έχει πολλά καλά να θυμάσαι από εκείνον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπάνια υπόσχεται ο Ταύρος. Πραγματοποιεί, όμως. Αυτό εξάλλου είναι το μότο του σ’ αυτή τη ζωή. Πράξεις και όχι λόγια. Ακόμα και αυτά τα απλά και τα αυτονόητα, δύσκολα θα τα ακούσεις να τα εκφράζει. Είναι το ζώδιο από το οποίο θα πρέπει κανείς να περιμένει τα λιγότερα, ενώ αντίθετα σε προδιαθέτει να του δώσεις τα περισσότερα. Και τα παίρνει με τον πιο ωραίο τρόπο, αφού διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να σε κάνει να πιστεύεις ότι του χρωστάς κι άλλα. Το σημαντικό όμως είναι πως αυτό που θα πει, όταν το πει, είναι σαν να έχει ήδη συμβεί. Γι’ αυτό και τον κατατάσσουμε στην κατηγορία εκείνη των πλέον αξιόπιστων ζωδίων. Και το πιο σημαντικό ακόμα, ότι αυτό που θα προσφέρει, είτε υλικό, είτε συναισθηματικό, είναι καλής ποιότητας, και κατά συνέπεια μακράς διάρκειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα είναι, στις πρώτες συναντήσεις με έναν Δίδυμο, να κρατάς ένα μεγάλο καλάθι, για να βάλεις όλα αυτά τα μεγάλα και τα ωραία που προτίθεται να σου προσφέρει. Και το κάνει με έναν τρόπο τέτοιον, ώστε να τον πιστεύεις, ακόμα και αν αντικειμενικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά του. Και πολύ σύντομα στις περισσότερες περιπτώσεις, θα καταλάβεις ότι το καλάθι ήταν τρύπιο και ότι τίποτα απ’ όλα αυτά που υποσχέθηκε δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει. Και αυτό που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα είναι η δυσκολία του στο να παραδεχθεί, αφού πάντα διαθέτει ατράνταχτα επιχειρήματα και δικαιολογίες, προκειμένου να πείσει και να υπερασπίσει τον εαυτό του. Όχι ότι δεν θα κάνει για σένα πράγματα, θα κάνει. Το πιο πιθανό όμως είναι να κάνει τα εντελώς διαφορετικά από αυτά που υποσχέθηκε και συνήθως αυτά που πάνω απ’ όλα εξυπηρετούν τον ίδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από την ανάγκη του να πάρει και να δώσει συναίσθημα, δεν θα διστάσει να σου παρουσιάσει έναν μοναδικά εξιδανικευμένο κόσμο, στον οποίο κανείς, εκτός από εκείνον και εσένα, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση. Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που θα υποσχεθεί θα προσπαθήσει να τα πραγματοποιήσει, φτάνει μόνο αυτά να καλύπτουν τις δικές του ανάγκες πρώτα. Το δύσκολο όμως στην περίπτωση ενός Καρκίνου είναι ότι αυτά που προτίθεται να κάνει, ασχέτως εάν τα έχει υποσχεθεί, εξαρτώνται από τη συναισθηματική ανταπόκριση που θα έχει. Εύκολα μπορεί να αναιρέσει το οτιδήποτε, ακόμα και κάτι πολύ σημαντικό, για μια ασήμαντη αφορμή. Το ίδιο όμως εύκολα μπορεί να περάσει στην πράξη, εάν βάλεις όλα σου τα δυνατά, για να τον πείσεις για την αγάπη σου, και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Η αξιοπιστία για έναν Λέοντα είναι θέμα πρεστίζ. Υπόσχεται εύκολα, και το ίδιο εύκολα υλοποιεί. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, δεν είναι τόσο συνεπής, όσο ο ίδιος θα ήθελε στο χρόνο. Μπορεί, δηλαδή, να σε προδιαθέσει για κάτι, αλλά να μην καταφέρει να είναι χρονικά συνεπής. Θα τηρήσει όμως την υπόσχεσή του, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι όχι και τόσο εύκολα πραγματοποιήσιμο. Η ανάγκη του να μπορεί να διατηρεί μία θέση στην καρδιά σου, ακόμα και όταν θα έχει τελειώσει η σχέση, τον κάνει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει και την αξιοπιστία του. Με τον ίδιο όμως τρόπο, αξιώνει να λειτουργεί και ο/η σύντροφος απέναντί του. Πολύ εύκολα μπορεί να περάσει στην απομυθοποίηση, στην περίπτωση που δεν σταθήκατε αντάξιοι των προσδοκιών του μέσα από τις υποσχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπόσχεται. Και μάλιστα φοβάται, όχι μόνο τις μεγάλες υποσχέσεις, αλλά ακόμα και τις πιο μικρές. Ο φόβος να μην εκτεθεί είναι αυτός που πολλές φορές τον κάνει να προβάλλεται στερητικός στα μάτια του/ης συντρόφου. Για τον Παρθένο, τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν υπόσχεται, δεν ανακοινώνει, αφού κανένα νόημα αυτό δεν έχει, εάν δεν υπάρχει ήδη το αντίκρισμα. Γι’ αυτό και ενίοτε δημιουργούν εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένεις, ακριβώς για να μπορούν, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να είναι σίγουροι γι’ αυτό που πάνε να κάνουν. Και συνήθως αυτό από την ανάγκη του/της συντρόφου. Κάποιες φορές όμως, όλη αυτή η δυσκολία στο να πει το παραπάνω δημιουργεί προβλήματα στη σχέση, και ειδικά όταν πρόκειται για τον άνδρα Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά είναι διατεθειμένος να πει, αλλά και να κάνει ένας Ζυγός, προκειμένου να φέρει κοντά το αντικείμενο του πόθου του, και ειδικότερα στην περίπτωση που προσβλέπει στο γάμο. Παρότι ζώδιο του αέρα, και αυτό εκτός των άλλων σημαίνει την τάση του να προσεγγίζει θεωρητικά τα πράγματα, στοχεύει στην πράξη και το αποτέλεσμα, προκειμένου να έχει την αποδοχή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις τις προθέσεις ενός Ζυγού, να είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις εάν αυτά που υπόσχεται θα τα κάνει τελικά πράξη. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο σημαντική θέση καταλαμβάνεις στη ζωή του. Σε πολλές περιπτώσεις, υπόσχεται στους άλλους αυτά που ο ίδιος έχει ανάγκη να ζήσει, που όμως δεν μπορεί να τα ζήσει μόνος του, αφού τα περισσότερα στη ζωή του περνάνε μέσα από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από τη δυσκολία του να εκφραστεί συναισθηματικά, αλλά και από την τάση του να τα προσεγγίζει όλα με σοβαρότητα και ευθύνη, δεν αναλώνεται σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Κάνει όμως πολλά. Και, συνήθως, τα πάντα. Τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ζήσει κάτω από τις πιο δυνατές συνθήκες πάθους τον έρωτά του. Όταν λέει κάτι, το εννοεί. Ακόμα και αν αυτό μοιάζει εξωπραγματικό, και σε κάποιες περιπτώσεις ριψοκίνδυνο, για τον ίδιο. Μπορεί να επινοήσει τα πιο απίθανα σενάρια, να ψάχνει μέρες ολόκληρες για κάτι που πιστεύει ότι θα μπορούσε να ικανοποιήσει τον/την αγαπημένο/η του. Πόσο μάλλον, εάν έχει δώσει μια υπόσχεση. Ειδικός στο να κρατά μεγάλα μυστικά και να τηρεί τις μεγάλες υποσχέσεις, ακόμα και αν πρόκειται για υποσχέσεις ζωής. Φτάνει μόνο να κριθείς αντάξιος του μεγέθους που δημιούργησε για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην περίπτωση του Τοξότη, το καλάθι που θα πρέπει να κρατάς, θα πρέπει να είναι πολύ μικρό. Πολύ μικρό για να χωρέσει τόσα πολλά λόγια και τόσο μεγάλες υποσχέσεις, όπου όλα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τα κάνει να γίνονται τόσο εύκολα. Μέσα από την τάση του να προβάλλει τον εαυτό του, κυρίως όμως μέσα από την ανάγκη του να δίνει χαρά στους γύρω του και δη στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, αυτόματα δημιουργεί μέσα από τα λόγια και τις υποσχέσεις του έναν διαφορετικό κόσμο. Το γεγονός ότι δεν πραγματοποιεί όσα υπόσχεται δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει απέναντι στον/στη σύντροφο, κυρίως σε ό, τι αφορά ταξίδια, διασκέδαση και ό, τι τέλος πάντως θεωρεί ότι θα ευχαριστούσε τον άλλον. Καλό θα είναι όμως, να μην επενδύει κανείς σε όλα όσα λέει ένας Τοξότης, γιατί το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να περιμένει πολύ, προκειμένου να τα πραγματοποιήσει, εάν τελικά το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολα μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες ένας Αιγόκερως, ίσως γιατί από πολύ νωρίς μεγαλώνει με την πεποίθηση πως ο λόγος πρέπει να είναι συμβόλαιο. Παρότι για τα πολύ απλά πράγματα μπορεί να σε έχει για πολύ καιρό στο περίμενε, και στην περίπτωση που του ζητήσεις κάτι. Η δυσκολία του στο να λέει μεγάλα λόγια και να δίνει μεγάλες υποσχέσεις κυρίως έγκειται στο γεγονός ότι δεν θέλει να αναλάβει ευθύνη. Τον ενδιαφέρει πολύ η άποψη των άλλων, το όνομα που έχει ανάγκη να δημιουργήσει στον κοινωνικό του περίγυρο, τον αποτρέπει από το να κάνει πράγματα που μπορεί και να τον εκθέσουν. Όπως το να μην τηρήσει την υπόσχεσή του, αυτό για έναν Αιγόκερω θα σήμαινε έκθεση, ακόμα και απέναντι σε πρόσωπο πολύ οικείο. Στην περίπτωση όμως που θα πρέπει να το κάνει, θα τηρήσει με το παραπάνω το λόγο ή την υπόσχεσή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σταθερός και αέρινος Υδροχόος έχει λόγο. Είτε αυτό σημαίνει ναι, είτε όχι. Δεν προβαίνει σε μεγάλα λόγια και ανακοινώσεις, ίσως γιατί μπαίνει με ανώτερα κίνητρα στη σχέση. Δεν επενδύει αμέσως, και το ίδιο επιζητά και από τον /τη σύντροφο. Το θεωρεί όμως αυτονόητο να τηρήσει το λόγο του, να υλοποιήσει τη χαρά που υποσχέθηκε είτε απέναντι στο αγαπημένο του πρόσωπο, είτε ακόμα και σε κάποιον με τον οποίο δεν τον συνδέει συναισθηματική σχέση. Συνήθως όμως, θα πρέπει κάτι σημαντικό να σημαίνει η υπόσχεση που δίνει. Διαφορετικά δεν μπαίνει εύκολα σ’ αυτή τη διαδικασία. Πιο εύκολο του είναι να δώσει μία υπόσχεση για κάποιον ανθρωπιστικό σκοπό που μπορεί να τον δεσμεύσει στην καθημερινότητά του, παρά να σου υποσχεθεί μία εκδρομή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΣ

Εάν το αντικείμενο του πόθου σας ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε, εάν και εφόσον, βέβαια, ανήκετε στην κατηγορία εκείνη που ζητά από τους άλλους να πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Τον κόσμο του παραμυθιού σας έχει ετοιμάσει, πριν ακόμα σας γνωρίσει, αφού εσάς περίμενε σε όλη του τη ζωή. Μπορεί μέσα σε μία ώρα να ακούσετε τα πάντα, ακόμα και το ότι θα ήθελε να γεράσετε μαζί. Να σας ζήσει σε όλες τις φάσεις σας, να μοιραστεί τα πάντα μαζί σας. Όλα αυτά βέβαια, εάν πρόκειται για έναν κεραυνοβολημένο Ιχθύ, κάτι πολύ συνηθισμένο για το συγκεκριμένο ζώδιο. Μπείτε στον κόσμο του, φροντίστε όμως, το ένα πόδι σας να παραμείνει στο δικό σας γήινο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τον προσανατολισμό σας, και να χρειαστεί πολύ χρόνο προκειμένου να τον ξαναβρείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-10-2019 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms