Quantcast
Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 26 ως 27/11/2022.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
23
11
2022

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 26 ως 27/11/2022.

Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπημένοι μου φίλοι και αγαπημένες φίλες! Άλλο ένα Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και για κάποια ζώδια είναι πραγματικά πολύ τυχερό το διήμερο αυτό, το Σάββατο σου φέρνει απίστευτη τύχη σε αισθηματικό σου ζήτημα που εδώ και καιρό δεν μπορούσες να βρεις μια λύση, όπως για παράδειγμα μια καρμική νέα γνωριμία. Από την άλλη Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θέλει λίγο προσοχή στην νευρικότητα που θα έχετε,  και αντί να είστε σε μια λεκτική διαμάχη μπορείτε να  εκφράσετε αυτό που νιώθετε σε πάθος και ακατανίκητη έλξη.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 26 ως 27/11/2022

 

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 26 με 27 Νοεμβρίου 2022 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θέλει προσοχή διότι κρύβει μεγάλη τύχη και πρέπει να την διακρίνεις. Η Κυριακή φέρνει γούρι και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο, μιλάμε για ένα διήμερο που θα εξαφανίσεις τα όποια προβλήματα έχεις με το ταίρι σου και θα δεις ότι ένα πολύ όμορφο γεγονός σε ενώνει με τον άνθρωπο σου πιο πολύ από ποτέ. Για εσένα Κριέ μου, που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πραγματικά πολύ τυχερό διότι μπορεί να σου φέρει είναι μια δυνατή και αξιόλογη νέα γνωριμία, να σου φέρει το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνεις σχέση δυνατή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει μια μικρή προσοχή. Το Σάββατο φέρνει έναν εσωτερικό εκνευρισμό, μια ένταση που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την περάσεις στο ταίρι σου. Θα έχεις μια παραπάνω ευθιξία και μια ανυπομονησία την οποία κατά κάποιο τρόπο απαιτείς από το ταίρι σου να την κατανοήσει αλλά χωρίς να εκφράσεις αυτό που σου συμβαίνει. Ε δεν είναι λίγο άδικο; Ενώ για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει μια απομάκρυνση από πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Κυριακή δημιουργεί η αλήθεια είναι μια εσωτερική αναμπουμπούλα, έναν εκνευρισμό και μια ένταση. Μπορείς το διήμερο αυτό να αισθανθείς ότι όλα σου φταίνε, οπότε επέλεξε να είσαι με άτομα που μπορούν να κατευνάσουν με κάθε τρόπο την νευρικότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το διήμερο αυτό για εσένα θα είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο και ξεχωριστό διήμερο. Διακρίνεται για τον ρομαντισμό και ότι εξωτερικεύεις στον άνθρωπο σου τα συναισθήματα σου με κάθε τρόπο. Αν μάθω ότι παντρεύτηκες ξαφνικά το διήμερο, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση, φέρνει ξαφνικά γεγονότα και μάλιστα ιδιαίτερα τυχερά. Για εσένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις μια από τις πιο δυνατές γνωριμίες που έκανες ποτέ στη ζωή σου. Η Κυριακή σου φέρνει τρομερή τύχη στην αισθηματική σου ζωή, σε κάνει να ανοίγει ένας νέος κύκλος στον οποίο θα είσαι σίγουρα πιο ευτυχισμένος-η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου που έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό αναμένετε να είναι πολύ παθιασμένο. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς και να λάβεις υπόψη σου είναι την κτητικότητα και την ανάγκη σου να ελέγχεις τον άνθρωπο σου. Σίγουρα δεν είναι ήρεμο ή γαλήνιο το Σαββατοκύριακο αυτό, όμως μπορείς την ένταση αυτή που αισθάνεσαι να την μετατρέψεις σε ένωση! Καρκίνε μου αγαπημένε, το Σαββατοκύριακο αυτό λοιπόν, μπορείς να αποκτήσεις μια νέα ερωτική σχέση και μάλιστα να σας ενώνει απαράμιλλο πάθος, μπορείς όμως να δημιουργήσεις και μια κρυφή σχέση. Προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθεί καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που δεν θα είναι μόνο του ή μπορεί να στο φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, το διήμερο αυτό έχω ένα καλό να σου πω και ένα όχι και τόσο, από τη μια το Σάββατο είναι ιδιαίτερα τυχερό για εσένα που έχεις σχέση γιατί εκφράζεις τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό σου. Όμως πυκνά συχνά θα αισθάνεσαι και εκνευρισμό για οτιδήποτε περίεργο συμβαίνει και δεν σου αρέσει και αυτό γιατί ταυτόχρονα σε επηρεάζει η αστρολογική όψη της Κυριακής. Ποια πλευρά του εαυτού σου λοιπόν θα αφήσεις να υπερισχύσει; Για εσένα Λέοντα μου, που δεν έχεις μια τρυφερή αγκαλιά για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα μπορείς να ζήσεις ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο. Αυτό το διήμερο θέλω να προσέξεις ένα πράγμα, θα πρέπει να αφήσεις την όποια εγωκεντρική στάση, διότι η Κυριακή μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, Παρθένε μου πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση για να αξιοποιήσεις το διήμερο αυτό όσο πιο πολύ μπορείς. Με το ταίρι σου δείχνει ότι θα περάσεις απίστευτες στιγμές και θα έχουν ένα εξομολογητικό χαρακτήρα. Θα είναι ίσως η σπάνια  φορά που κάνεις κατάθεση ψυχής στο πρόσωπο που αγαπάς. Θα πεις όλα όσα νιώθεις αλλά και αυτά που οραματίζεσαι να γίνουν στο άμεσο μέλλον σας. Τα παίζεις όλα για όλα στην αισθηματική σου ζωή το διήμερο αυτό, ξεχνάς ταμπού και αναστολές και νιώθεις πως πρέπει να αναλάβεις δράση για να αλλάξει για πάντα η ερωτική σου ζωή. Είναι ένα μεταμορφωτικό Σαββατοκύριακο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυνηγήσεις και κατακτήσεις ένα από τα πιο σημαντικά σου όνειρα στο ερωτικό κομμάτι. Είτε αυτό σημαίνει πως θα μιλήσεις πολύ ανοιχτά στον άνθρωπο που σου αρέσει ή θα φλερτάρεις με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο  σε όποιο σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Γεια σου Ζυγέ μου, καταφτάνει ένα από τα πιο όμορφα και τυχερά Σαββατοκύριακα της ζωής σου, αρκεί φυσικά να το εκμεταλλευθείς με κάθε τρόπο. Η Κυριακή φέρνει ρομαντισμό, αγάπη και ελπίδα για κάτι σταθερό ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που αγαπάς. Το να πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε είναι μέσα στο πρόγραμμα, αν έχεις μια σχέση που τώρα ξεκίνησε δεν αποκλείεται να ακούσεις το «Σ’ αγαπώ». Μιλάμε για πολύ όμορφο διήμερο! Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα αλλάξουν πολλά στην αισθηματική σου ζωή. Είναι απρόσμενο διήμερο και η τύχη είναι με το μέρος σου! Η Κυριακή σου φέρνει ξαφνικά και αναπάντεχα μια από τις καλύτερες ερωτικές γνωριμίες που έκανες ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα σου έχεις έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό που αν σου δοθεί η ευκαιρία μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου και μάλιστα χωρίς να φταίει ουσιαστικά. Αν για παράδειγμα μετακίνησε ένα αντικείμενο που  χρησιμοποιείς πολύ και δεν το βρίσκεις είναι αιτία έντασης αυτό για εσένα. Ψύχραιμα Σκορπιέ μου, ο διάλογος είναι μια λύση που μπορείς να αποφύγεις πολλά. Για εσένα Σκορπιέ μου, που είσαι μόνος-η, το Σαββατοκύριακο αυτό σου δημιουργεί μια ένταση και μια ανυπομονησία που δεν σε ωφελεί πουθενά. Σου φταίνε  όλοι και όλα, χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό, ο λόγος δηλαδή που είσαι στην τσίτα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα όμως είναι να περάσεις ένα διήμερο που θα απομονωθείς ερωτικά, θα επιλέξεις να είσαι μόνο με άτομα που σε χαλαρώνουν και σε κατανοούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, το διήμερο αυτό για εσένα είναι φανταστικό και λίγα λέω. Η Κυριακή φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή και όχι μόνο. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και κάτι πολύ δυνατό θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που θες. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα είναι διάχυτα συναισθήματα και θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνεις την σχέση αυτή όσο πιο σοβαρή μπορεί να γίνει. Δώσε μεγάλη βάση Τοξότη μου, μιλάμε για το πιο σημαντικό και τυχερό Σαββατοκύριακο που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Η Κυριακή σου φέρνει τρομερή τύχη στην αισθηματική σου ζωή, την προσοχή σου λοιπόν στα άτομα που θα γνωρίσεις, στο φλερτ που θα δεχθείς και στον άνθρωπο που θα αισθανθείς ότι γνωρίζεις από κάπου. Μοιραία σχέση ξεκινά και μάλιστα ο δεσμός αυτός μπορεί να κρατήσει για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό θα είναι παθιασμένο και καυτό. Διοχετεύεις στον ερωτικό τομέα την ένταση και έλξη που αισθάνεσαι και πραγματικά κάνεις το ταίρι σου να αναρωτιέται που έκρυβες τόση φλόγα. Θα περάσεις λοιπό δυο υπέροχες μέρες χωρίς καθόλου κόσμο και εξόδους, αφιερώνεις χρόνο στη σχέση για να την κάνεις καλύτερη και πιο ενωμένη. Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει προσοχή. Η Κυριακή εσένα σε κάνει άτακτο Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μια μυστική σχέση, κάτι κρυφό. Σκοπεύεις να αφεθείς στο πάθος σου, οι αντιστάσεις σου να είναι μηδενικές. Ζήσε με πάθος και ας είναι λάθος; Αξίζει ή όχι, εσύ μόνο μπορείς να απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το διήμερο αυτό έρχονται αναπάντεχες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Η Κυριακή σε κάνει να θες να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου, αλλά και να εισπράξεις ακόμη και μια σοβαρή πρόταση, όπως γάμου ή συμβίωσης. Το αρνητικό της υπόθεσης όμως είναι πως το διήμερο αυτό καλείσαι να διαχειριστείς την ένταση σου και να μην βγαίνεις εκτός ελέγχου με το παραμικρό. Για εσένα (μοναχικέ) Υδροχόε μου το Σαββατοκύριακο αυτό έχει μια μεγάλη αντίφαση, από την μια έχεις απίστευτη τύχη στα ερωτικά σου και από την άλλη η Κυριακή σου προκαλεί ένταση. Για αυτό είμαι εδώ για εσένα Υδροχόε μου για να σε κάνω να φερθείς διπλωματικά το διήμερο αυτό και να αξιοποιήσεις με απόλυτη ηρεμία την σπάνια τύχη που έχεις. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκνευριστείς και να απορρίψεις άδικα να έχεις μια νέα γνωριμία γιατί είναι σαν να κλωτσάς την τύχη σου.

ΙΧΘΥΣ

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό η διάθεση σου θα είναι κάπως περίεργη. Την μια θα σε πιάνει κτητικότητα γιατί η αυξημένη σου διαίσθηση σου λέει πως κάτι τρέχει με το ταίρι σου την άλλη θα θες να δείξεις τρυφερότητα. Σημασία έχει πως δεν θα βαρεθείς καθόλου και όταν ζηλεύεις να δείχνεις το πάθος της διεκδίκησης. Για εσένα Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο μια νέα παθιασμένη σχέση. Η Κυριακή δημιουργεί μια ακατανίκητη έλξη και φλόγα που μπορείς αν το θελήσεις να την διοχετεύσεις σε οικείο και γνωστό από το ερωτικό σου παρελθόν πρόσωπο. Αν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρνούσες πίσω το χρόνο, τότε πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να γεννηθεί μέσα στο διήμερο ένας απαγορευμένος έρωτας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης