Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 7 ως 13/10/2019.
Βαθμολόγησε
04
10
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 7 ως 13/10/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Το ότι η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, δηλαδή στον όγδοο οίκο σου, δεν μπορεί παρά να σημαίνει δύο πράγματα: 1. Η πολυπόθητη ψυχική ηρεμία ως βάση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχεις και μικρά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, δεν θα ήταν φυσικό άλλωστε το αντίθετο) είναι κάτι που μπορείς να κατακτήσεις. 2. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Τα παραπάνω είναι φυσικό να έχουν σαν αποτέλεσμα να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνεις περισσότερο τη στιγμή. Η πανσέληνος στις 13 στο ζώδιό σου είναι ένδειξη για ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας και αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό νέο. Είναι πολύ βασικό και για σένα και για τους γύρω σου να απαλλαγείς από άσκοπες εγωιστικές συμπεριφορές και να επενδύσεις περισσότερο στο «προχωράμε μαζί». Όσο για την πανσέληνο στις 13, φέρνει μια σημαντική εσωτερική αλλαγή και σε ισχυροποιεί. Είναι απαραίτητο να προσέχεις τα λόγια σου και την εικόνα σου στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί οι παρεξηγήσεις αυτή την περίοδο είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την υγιεινή ζωή και αυτό είναι πολύ θετικό και για τα επαγγελματικά σου και για την εμφάνιση και τη διάθεσή σου. Η δουλειά φαίνεται ότι είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό, και μάλλον θα συνεχίσει να σε απασχολεί με την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο. Τα πράγματα είναι θετικά, διανύεις μια περίοδο δημιουργικότητας και είσαι ικανός όταν οι άλλοι έχουν εξαντληθεί, εσύ να συνεχίζεις. Η Αφροδίτη θα φροντίσει τα οικονομικά σου επίσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και μαζί της ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάτι αλλάζει στη συναισθηματική σου ζωή και ότι αυτό είναι πολύ καλό. Αν αυτή τη στιγμή δεν είσαι από τους –ας πούμε- τυχερούς που τρέχουν σε slow motion προς την αγκαλιά του-της αγαπημένου-ης τους, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει σύντομα κι αυτό, δηλαδή να πρωταγωνιστήσεις κι εσύ σε μια δική σου ρομαντική “ταινία”. Η πανσέληνος στις 14 φέρνει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για αυτούς τους τομείς. Σε γενικές γραμμές θα σε απασχολήσει σημαντικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Μπορεί να συναρμολογείς έπιπλα, να φέρεις μαστόρια, να αγοράσεις, να γκρεμίσεις από τη μία, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχει κυκλοθυμία στις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά πρόσωπα. Η πανσέληνος στις 13 στον ένατο οίκο σου μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή νέα από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Μπορεί να γίνει μια νέα συναισθηματική γνωριμία ή να κλείσεις μια ενδιαφέρουσα συμφωνία. Αυτό που πρέπει να λύσεις είναι μάλλον αυτό που κρύβεται πίσω από τους φόβους σου: 1. Ίσως φοβάσαι να μην εκτεθείς δείχνοντας ένα πρόσωπο που θα τρομάξει τους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να εκφραστείς ευγενικά. 2. Ίσως φοβάσαι μην ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν θέλεις να δεις: το πιο πιθανό είναι ότι μόλις τα “δεις”, θα τα απομυθοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και αυτή είναι μια πολύ θετική κίνηση του σύμπαντος για αυτόν τον τομέα. Επίσης, η Πανσέληνος στις 13 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και επηρεάζει θετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δουλεύεις σκληρά και, εξίσου σημαντικό, ότι έχεις έναν πολύ ξεκάθαρο και συγκεκριμένο στόχο. Οι μουτζούρες και οι μη καθαροί στόχοι δεν έχουν κανέναν αποτέλεσμα. Πραγματικά μπορείς να χτυπήσεις ακριβώς στο κέντρο, αρκεί όμως να το βλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ θετικό, κυρίως για τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σου. Αποκτάς μια λάμψη που μπορεί να σου φέρει έναν καινούργιο έρωτα και να μπεις σε νέες περιπέτειες. Όπως και να έχει, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να εκφράζεις τα πάντα, τίποτα δεν είναι κατακριτέο αν το σερβίρεις με ευγενικό τρόπο. Και όταν λέμε να εκφράζεις τα πάντα, εννοούμε και τα θετικά ή ερωτικά συναισθήματα. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να ολοκληρώσει ή να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, σε μία πολύ καλή θέση για τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε είναι ξεκάθαρο μέσα στο μυαλό σου, αρκεί να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και να μην περιμένεις αναγνώριση προς το παρόν. Έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν γκρινιάζεις, ξέρεις ότι το καλό γίνεται με αργά και σταθερά βήματα. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να ξεκαθαρίσει έναν έρωτα ή να φέρει έναν νέο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τις φιλίες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Είναι η εποχή που μάλλον θα καταλάβεις ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας σου οφείλεται στις δημόσιες σχέσεις και τις νέες γνωριμίες. Φαίνεται ότι θα μπαινοβγαίνει ενδιαφέρων κόσμος στη ζωή σου και εσύ είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις ωραία. Η πανσέληνος στις 13 ξεκαθαρίζει μια υπόθεση που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Η διέλευση αυτή είναι πολύ θετική για αυτόν τον τομέα, αλλά και για την αυτοεκτίμησή σου. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να ολοκληρώσει μια συμφωνία. Το πρόβλημα βρίσκεται περισσότερο στα συναισθηματικά – ψυχολογικά σου: Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια καταπιεσμένα αισθήματα που όσο δυσκολεύεσαι να εκφράσεις, τόσο πιο πολύ σε πιέζουν. Υπάρχουν, ξέρεις, πάρα πολλοί τρόποι για να εκφράσουμε κάτι και κάποιοι από αυτούς είναι σχετικά ανώδυνοι.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, τη διεύρυνση της σκέψης και των οριζόντων σου. Από εκεί μπορεί να φέρει και μια γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό, να σε ενισχύσει ψυχολογικά και να σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποιες απόψεις ή πεποιθήσεις που σε πάνε πίσω.. Η πανσέληνος στις 2 ξεκαθαρίζει ένα οικονομικό θέμα. Υ.Γ. Ακόμη βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που προετοιμάζεσαι για κάτι σε όλους τους τομείς, αλλά ακόμη δεν βλέπεις σαφή αποτελέσματα πουθενά. Το τοπίο φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει σιγά σιγά: Και το επαγγελματικό σου στάτους γίνεται πιο σαφές, και οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις σιγά σιγά μειώνονται και αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι θέλεις από έναν ερωτικό σύντροφο ή από τον ερωτικό σύντροφο που ήδη έχεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-10-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms