Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 21 ως 27/8/2023.
Βαθμολόγησε
18
08
2023

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 21 ως 27/8/2023.

Γιώργος Σαλαμάς

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 14 ως 20 Αυγούστου 2023 στα αισθηματικά σας;

 

★ Τα έμαθες τα νέα; Είμαστε και στο instagram

★ Κάνε μας FOLLOW ΕΔΩ και έλα στην μεγαλύτερη αστρολογική παρέα του e-zwdia.gr

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 21 ως 27 Αυγούστου 2023;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι πολύ πιθανό να δεις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα σπίτι και οικογένεια, από το να αλλάξεις σπίτι μέχρι να συσφίγξεις σχέσεις. Ίσως σε απασχολήσουν και θέμα όπως το πόσο ασφαλής νιώθεις ή σε τι βαθμό έχεις την αίσθηση ότι «ανήκεις» σε μια στενή ομάδα ανθρώπων. Φαίνεται ότι θα έχεις λιγότερο ελεύθερο χρόνο και η δουλειά θα είναι περισσότερη από ό,τι συνήθως. Αλλά υπάρχουν και αρκετά καλά. Μπορεί π.χ. να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, ή να κάνεις κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Γενικά, οι εκκρεμότητες στις σχέσεις είναι κάτι το οποίο μας κρατάει εντελώς πίσω, γιατί σημαίνουν ότι έχουμε και εκκρεμότητες μέσα μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νέες γνωριμίες, συμφωνίες, αποτελεσματική επικοινωνία, ορθολογική σκέψη και διαίσθηση που σε οδηγεί σε λύσεις και καταπληκτικές ιδέες. Δεν είναι περίοδος απομόνωσης, αντίθετα πρέπει να κυκλοφορείς, να μιλάς, να ακούς, να ανταλλάζεις απόψεις και ιδέες. Επίσης, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια θέματα που αφορούν την κατοικία και την οικογένεια, όπως επίσης να ξανάρθουν στην επιφάνεια κάποια συναισθηματικά θέματα τα οποία ζητούν να κάνεις ό,τι μπορείς για να τα επιλύσεις. Ό,τι επιστρέφει είναι συνήθως κάτι που πρέπει να «ενσωματώσεις», να αποδεχτείς και να συμφιλιωθείς μαζί του δηλαδή, ή να «απορρίψεις»: Ένας σημαντικός τρόπος για να κάνεις μεγάλα βήματα προς την προσωπική σου απελευθέρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η εβδομάδα περιέχει αρκετά από τα πιο σημαντικά γεγονότα του μήνα. Συνοπτικά, τα λόγια πρέπει να είναι λίγα, μετρημένα και καλοζυγισμένα, ειδικά στη συντροφική σχέση και με συνεργάτες, αλλά και τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Κι όμως, η ευκαιρία που σου προσφέρεται είναι να καταλάβεις ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάς από τις σχέσεις σου. Και αν νιώθεις από τους πολύ ταλαιπωρημένους στη δουλειά, σύντομα θα επιβραβευτείς. Τελικά, έχει σημασία να προσπαθείς ακόμη και όταν δεν βλέπεις πολλά περιθώρια εξέλιξης. Γιατί η εξέλιξη και η επιβράβευση κάποια στιγμή έρχονται, ίσως όταν είσαι στην πιο απογοητευμένη σου φάση. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να αφορά την επικοινωνία σου, ένα νέο δημιουργικό έργο, μια συμφωνία, ένα ταξίδι ή τη σχέση σου με κάποιο από τα αδέρφια σου, αν έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτές οι μέρες συμβολίζουν την αισιοδοξία, την τύχη και την απόλαυση. Ίσως θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους τα θέματα επικοινωνίας και θα πρέπει να υπομένεις κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχέδιά σου θα μείνουν πίσω. Αντίθετα, όλα θα προχωρήσουν, απλά πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι οι επόμενες βδομάδες θα κυλήσουν λίγο πιο αργά από ό,τι θα περίμενες. Είναι πιθανό επίσης να δεις κάτι να αλλάζει στα οικονομικά σου προς το καλύτερο. Μην βιάζεσαι να έχεις αποτελέσματα εδώ και τώρα, σύντομα θα δεις ότι οδηγείσαι προς την αίσθηση ασφάλειας που τόσο έχεις ανάγκη.

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

ΛΕΩΝ

Λέων, έμμονες ιδέες: ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να βασανίζεις τον εαυτό σου που σίγουρα δεν τον θες καθόλου. Μια πολύ καλή μέθοδος για να τις αποφύγεις (ό,τι και να αφορούν, μια επαγγελματική αδικία, έναν αντιπαθητικό συνάδελφο ή μια αισθηματική απογοήτευση) είναι η απόσπαση της προσοχής σου, ίσως με κάτι δημιουργικό. Οι εμμονές μπορεί να έχουν να κάνουν με απανωτές «ατυχίες» που είχες τους τελευταίους μήνες: σαν γεγονότα οι ατυχίες μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται. Το πιθανότερο είναι να σε οδήγησαν ή να σε οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα είναι το πώς αντιμετώπιζες εσύ τα «ατυχή» γεγονότα, και αν απλώς τα αφήνεις να στοιχειώνουν τον εγκέφαλο σου και να εξαντλούν και την τελευταία σταγόνα ενέργειας που σου έχει απομείνει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποκτάς μια παθητική στάση του «αβοήθητου» και να παραλύεις μπροστά σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι μέρες αυτές σχετίζονται με τους τομείς των βαθύτερων επιθυμιών, της σύνδεσής σου με τους άλλους, των πλατωνικών και φιλικών σχέσεων και της προβολής σου, ειδικά της επαγγελματικής. Σημείωσε αυτές τις μέρες, αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα είναι ιδανικές. Επίσης, μπορεί να έχεις και επιστροφές γενικώς: πρόσωπα, συναισθήματα, αναμνήσεις, συναισθηματικές καταστάσεις που θυμίζουν άλλες περιόδους της ζωής σου. Ό,τι επιστρέφει, κάτι θέλει από εσένα. Και αν είναι μια δυσλειτουργική κατάσταση, σου δίνεται η ευκαιρία να την ξεδιαλύνεις για να προχωρήσεις μπροστά. Απαλλάξου από κάθε «μοτίβο» που δεν λειτουργεί και απελευθερώσου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μπορεί να έχεις βαρεθεί τη στασιμότητα και δικαιολογημένα, τι θα έλεγες όμως να διερευνήσεις περισσότερο κάποιες ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν ή να κάνεις κάποιες προσπάθειες για να φέρεις εσύ τις ευκαιρίες προς το μέρος σου; Είναι πιθανό να παρουσιαστούν θέματα προς επίλυση σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις (καλό αυτό, είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις θα εξελιχτούν). Είναι πιθανό να χρειαστεί να τα δώσεις όλα στη δουλειά, να πιεστείς λίγο δηλαδή και να μην υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος. Επίσης, μια επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί τελικά και μάλιστα περισσότερο εύκολα από ό,τι φαντάζεσαι, αρκεί να είναι ξεκάθαρη μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είναι αλήθεια ότι αφήνεις μια δύσκολη περίοδο πίσω. Αυτή που θα ακολουθήσει μάλιστα έχει πολύ σασπένς. Πολύ πιθανό πολλές αλλαγές να σχετίζονται και με την αισθηματική σου ζωή. Ίσως όμως η δουλειά να είναι περισσότερο πιεστική ή να νιώθεις ότι «δεν ακούγεσαι» όσο θα ήθελες. Παρ' όλα αυτά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αν αναζητάς εργασία, δώσ’ τα όλα. Αν ήδη έχεις, πάλι δώσ’ τα όλα. Γενικώς, διοχέτευσε το πάθος σου στη δουλειά και σε κάτι δημιουργικό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και πόσα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγες μέρες. Κυρίως όμως φαίνεται ότι αλλάζεις εσύ και ότι αποκαλύπτεται σταδιακά ο νέος εαυτός σου.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι μέρες που ακολουθούν είναι σημαντικές, ειδικά για τομείς όπως είναι τα οικονομικά σου, οι σχέσεις σου με τράπεζες, εφορίες, καθώς και κληρονομικά θέματα και οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Κάποιο θετικό νέο θα έχεις, αυτές τις μέρες. Φαίνεται επίσης ότι καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου (για μερικές βδομάδες, όχι για πολύ δηλαδή). Μπορεί όμως να έχεις και μια ακαδημαϊκή επιτυχία, να έρθεις πολύ κοντά στη επίτευξη ενός στόχου σου, να οργανώσεις ένα ταξίδι, ή να αποκτήσεις έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μια σημαντική και αισιόδοξη αλλαγή πάντως έρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι πολύ πιθανό να δεις κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες γίνονται πιο αρμονικές και εντοπίζεις παντού ευκαιρίες. Επίσης, μπορεί οι εξελίξεις σε οικονομικά ή διαπραγματεύσεις με τράπεζες, εφορία και άτομα με τα οποία μοιράζεσαι χρήματα, να είναι λίγο αργές, ή αλλόκοτες κάποιες φορές. Όμως, κάτι νέο ξεκινάει σε αυτούς τους τομείς, ίσως μια οικονομική διαπραγμάτευση να μειώσει τα έξοδά σου, ίσως να έρθουν χρήματα από μια πηγή που να μην μπορείς να φανταστείς καν. Αυτές τις μέρες επίσης μπορείς να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Ευνοούνται επίσης η προβολή σου, οι κοινωνικές σχέσεις και οι βαθύτερες επιθυμίες σου. Τι άλλο μπορεί να συμβεί μέσα σε μία μόνο βδομάδα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, δύο είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Ο επαγγελματικός και ο τομέας των σχέσεων. Είναι επίσης πιθανή μια οικονομική επιτυχία. Αν πάντως αυτή την περίοδο ψάχνεις εργασία, εντατικοποίησε τις προσπάθειές σου, κάνε ένα update στο βιογραφικό σου και δείξε το πιο επαγγελματικό σου πρόσωπο. Ίσως αυτές τις μέρες μπεις σε σκέψεις, επειδή κάποιες σχέσεις σου χρειάζονται την προσοχή σου. Ίσως χρειάζεται την προσοχή σου περισσότερο ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις γενικότερα: έχεις μια ικανότητα τις αισθηματικές σου επαφές να τις μπερδεύεις λίγο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει αυτές τις μέρες (προς το καλύτερο). Τουλάχιστον αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να κυκλοφορείς και να περιορίσεις τις υποχρεώσεις, γιατί αυτές φαίνεται ότι θα αυξηθούν σε λίγο. Επίσης, είναι πιθανό να μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος και πέφτει αρκετή δουλειά, και ίσως κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητά σου, που το μόνο κακό που τελικά μπορεί να προκαλέσουν είναι να ξοδέψεις λίγο περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως για τις υποχρεώσεις σου. Τέλος, μια νέα αρχή μπορεί να γίνει στον επαγγελματικό τομέα, η οποία να έχει και διάρκεια, ενώ φαίνεται ότι ένας στόχος σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms