Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Λέων 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Λέων 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Λέοντα, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Σταθερότητα ή συναισθηματική απόσταση;

Ζείτε επικές στιγμές στην αγάπη που τελικά σας κάνουν να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Στιγμές ευτυχίας εναλλάσσονται με περιόδους συγκρούσεων και δύσκολα περάσματα καθώς ο Δίας και ο Κρόνος κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η παρουσία αυτών των δύο πλανητών απαιτεί συμβιβασμό, αλλά θα είναι δύσκολος και αμφιλεγόμενος. Εκεί που νομίζετε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία, ξαφνικά νιώθετε συναισθηματική απόσταση. Με αυτές τις αντίθετες επιρροές, έχετε την αίσθηση ότι η τύχη σας ξεφεύγει μόλις την πλησιάσετε. Θα πρέπει να αγωνιστείτε και ο χρόνος θα είναι μακρύς. Το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές σας απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις που σας στέλνουν αυτές οι πλανητικές, αντίθετες επιρροές.

Αυτές οι πλανητικές επιρροές σας επιβάλλουν βαριές υποχρεώσεις, σας δίνουν την αίσθηση ότι τίποτα δεν οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κοινωνική σας ζωή είναι περιορισμένη, κάτι που μπορεί να σας κάνει να βρυχάστε περισσότερο. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε βάρος στους ώμους σας και καταριέστε την κακή σας τύχη, αν χαλαρώσετε, φροντίσετε τον εαυτό σας και αλλάξετε τις ιδέες σας, θα σας κάνει καλό. Αντί να εξεγείρεστε σε ό, τι δεν σας αρέσει, αφιερώστε χρόνο για να κατανοήσετε τη σημασία αυτών των επικείμενων γεγονότων. Ακόμα κι αν η αισθηματική σας ζωή είναι περιπλεγμένη, δεν είναι για το τίποτα, αλλά για να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, μπορεί να είναι υπερβολικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε... αυτή η πράξη που σας οδηγεί; Σε κάτι καλό; Ή στην καταστροφή;

Η εργασία προέχει έναντι της αγάπης

Ο Ουρανός κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και δημιουργεί ξαφνικές ανατροπές σχεδίων, ίσως διαπληκτίζεστε με τον αγαπημένο σας εξαιτίας των ωρών που εργάζεστε σε σχέση με τις ώρες που περνάτε μεταξύ σας. Δεν βοηθάτε ούτε κι εσείς, θέλετε να κάνετε το δικό σας, δίνοντας προτεραιότητα στην εργασία έναντι της αγάπης. Αν συνεχίζετε να μιλάτε με έντονο και αυστηρό ύφος και δεν προσπαθείτε για τη σχέση σας, δεν θα επιβιώσει από αυτό το ισχυρό χτύπημα. Μπορεί να έχετε περιορισμένο χρόνο για το σύντροφό σας, αλλά μπορείτε να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές μαζί, αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Περιπέτεια και ακαταμάχητα πάθη

Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας ωθούν να ρισκάρετε στην αγάπη, θέλετε να ζήσετε το πάθος και την περιπέτεια. Μπορεί ακόμα να αντικατοπτρίζουν την απιστία ή μια φιλία που γίνεται κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Αν κάποια ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί στη σχέση σας, το φεγγάρι δείχνει τις εδραιωμένες θέσεις σας, επισημαίνοντας την επιθυμία σας να θέσετε σε προτεραιότητα τις δικές σας επιθυμίες. Εάν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε ακαταμάχητο πάθος για κάποιον/α από άλλη πόλη ή χώρα ή από μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Επισήμανση: Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, ακόμα κι αν είστε ελεύθεροι εκείνη την χρονική περίοδο. Είναι σοφό να έχετε χαμηλό προφίλ και να μην κινείστε με γνώμονα την υπερβολική προσοχή και τον εντυπωσιασμό που αναζητάτε.

Δύναμη και αγώνας

Οι μη βοηθητικές παρεμβάσεις από τα πεθερικά σας ή την οικογένειά σας ή οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της κοινωνίας. Προετοιμαστείτε ωστόσο να αλλάξουν τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής της Σεληνιακής έκλειψης, είναι μια ένδειξη ότι μια αλλαγή καριέρας μπορεί να είναι αυτό που απαιτείται για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων και της προσωπικής σας ζωής. Ίσως και να νιώθετε αγωνία και ανησυχία, αλλά αυτά τα συναισθήματα είναι προσωρινά, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις επιλογές που έχετε κάνει και τα όνειρά σας. Από τη θετική πλευρά, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος μιας δύσκολης περιόδου. Θα χρειαστεί αγώνας για την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής σας αλλά καταφέρνετε να βγείτε από αυτό πιο δυνατοί. Αγαπητέ Λέοντα πως θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του 2021 τα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube