Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Λέων 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Λέων 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Λέοντα, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Δεν πρέπει να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

Πριν φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού και γυρίσετε σελίδα, θα περάσετε από μια μεταβατική κατάσταση. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο για το σταθερό ζώδιό σας καθώς μερικές παγίδες θα μπορούσαν να αμαυρώσουν προσωρινά την ευτυχία σας στην αγάπη. Κατηγορήστε τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, γι’ αυτό, ο οποίος επηρεάζει το ενεργειακό σας πεδίο με την ενοχλητική του ενέργεια. Θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και κάποιες παρεξηγήσεις, λες και το άλλο σας μισό ή οι μνηστήρες που συναντάτε δεν μιλούν τη γλώσσα σας. Κατά τη διάρκεια όμως όλου του έτους, αρχίζει να γίνεται μια βαθιά αλλαγή μέσα σας, που σας κάνει να θέλετε να πάτε πιο μακριά, να κοιτάξετε πέρα ​​από την εξωτερική εμφάνιση και κυρίως να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Αρχίζετε να θερίζετε τους καρπούς που έχετε σπείρει. Αν είστε μόνοι, μια μαγική και σταθερή ερωτική συνάντηση σας υπόσχεται ένα έτος πιο ρομαντικό από ποτέ.

Περιμένετε μεγάλες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια του έτους, ή θα είστε μαζί για πάντα με τον αγαπημένο σας ή χωρίζουν οι δρόμοι σας. Αν η σχέση σας δεν ήταν δομημένη σε στέρεα θεμέλια και νιώθετε να πατάτε σε τρεμάμενο έδαφος, λέτε αντίο για πάντα και δεν θα πάρετε ποτέ το δρόμο της επιστροφής. Αν αυτό το πρόσωπο είναι ξεχωριστό στη ζωή σας και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση, νιώθετε και οι δύο έτοιμοι να κάνετε ένα τεράστιο βήμα μπροστά μαζί, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει αρραβώνα, γάμο ή μετακόμιση μαζί. Αν και με τον απρόβλεπτο Ουρανό να έχει κατασκηνώσει στον Ταύρο και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε και να σκεφτείτε σοβαρά τα σχέδιά σας, ώστε και οι δυο σας να μην βιαστείτε σε τίποτα.

Βαθιά συναισθήματα και σταθερότητα ή φυγή;

Οι τέσσερις εκλείψεις του έτους στον άξονα τετάρτου/δεκάτου οίκου σας, που αφορούν την οικογένεια και τους μακροπρόθεσμους στόχους, τονίζουν την έντονη επιθυμία σας για αμοιβαιότητα συναισθημάτων και υπευθυνότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε να κάνετε με κάποιον/α που δεν είναι πρόθυμος να δεσμευτεί ή να καταβάλει την ίδια προσπάθεια με τη δική σας για τη διατήρηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης σχέσης, είναι πιθανό να τον αποχαιρετήσετε. Ένας χωρισμός ή ένα διαζύγιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα, ειδικά αν έχει καθυστερήσει πολύ. Εάν είστε μόνοι, αυτές οι εκλείψεις τονίζουν την έντονη επιθυμία σας για βαθιά συναισθήματα και σταθερότητα. Εάν κάποιος/α που συναντάτε δεν επιδιώκει τη δέσμευση, απλά δεν κάνει για εσάς, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με κάποιον που θα το κάνει.

Ευχαριστήστε τον Δία για τα καρμικά μαθήματα.

Εάν σκεφτόσασταν καιρό να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή προσπαθείτε να προσελκύσετε το τέλειο ταίρι σας, ο Δίας που κατά το μεγαλύτερο διάστημα του έτους θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας, σας βοηθά να μάθετε μερικά σημαντικά καρμικά μαθήματα γύρω από την εμπιστοσύνη, την ευπάθεια και την αξιοπρέπειά σας. Κοιτάξτε πέρα ​​από την εμφάνιση, ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην εμπιστεύεστε τους άλλους με την πρώτη ματιά. Καταλαγιάστε το πάθος και τα συναισθήματά σας καθώς μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Με τον επεκτατικό και πλούσιο Δία το μεγαλύτερο μέρος του έτους, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι τελικά συναντάτε κάποιον/α που είναι πραγματικά στο επίπεδό σας, το άλλο σας μισό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms