Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Σκορπιό 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Σκορπιός 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Σκορπιέ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Μεταμορφωθείτε αλλά να είστε αληθινοί.

«Εγώ και εμείς», είναι το σύνθημά σας για τη νέα χρονιά, οι σχέσεις σας και ο ρόλος σας μέσα σε αυτές, καθώς και οι τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα 1ου/7ου οίκου που αφορούν την προσωπικότητά σας σε σχέση με τους γύρω σας. Με αυτές τις εκλείψεις να ταρακουνούν συθέμελα την ψυχή σας, θα μπορούσατε να πείτε αντίο σε μια αδιέξοδη σχέση ή να αφήσετε τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις που έχετε σχετικά με αυτή τη σχέση. Μεταμορφώνεστε κυριολεκτικά, σε μια εντελώς νέα έκδοση του εαυτού σας, πράγμα το οποίο επηρεάζει επίσης την τρέχουσα σχέση σας ή καθορίζει την επόμενη. Πάνω από όλα, αυτές οι εκλείψεις σας καλούν να είστε αληθινοί ώστε να μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα από τη ζωή και να δώσετε τέλος σε νοσηρές καταστάσεις και σχέσεις.

Ο Δίας φέρνει το δώρο της αγάπης.

Εάν είστε μόνοι, αυτές οι εκλείψεις σας ωθούν να αλλάξετε την προσέγγισή σας στις σχέσεις, κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσελκύσετε το σωστό άτομο. Φροντίστε να αγαπάτε πρωτίστως τον εαυτό σας για να προσελκύσετε αυτόν που επιθυμείτε. Παράλληλα ο τυχερός και ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους στους ρομαντικούς Ιχθύς και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, χαρίζοντάς σας μια τεράστια ώθηση στην ερωτική σας ζωή και αυξάνοντας τις πιθανότητες να βρείτε τον άνθρωπό σας, την αληθινή αγάπη. Αν και οι εκλείψεις μπορεί να σας αποσυντονίσουν συναισθηματικά κάποιες στιγμές, θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους γι’ αυτό που πραγματικά θέλετε.

Να κάνουμε οικογένεια ή όχι;

Ίσως νιώσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε σε διαφορετικές σελίδες όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις, όπως τη δημιουργία οικογένειας, καθώς ο σοβαρός Κρόνος στον Υδροχόο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας παρακινεί να κάνετε οικογένεια, να ριζώσετε. Μπορεί όμως οι δυο σας να βλέπετε διαφορετικά τη σχέση ή οι οικογενειακές υποχρεώσεις του ενός εκ των δυο σας είναι τροχοπέδη για την ευτυχία σας. Η παρουσία του Κρόνου μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση για να συνεχίσετε, αλλά σκεφτείτε ότι οι συμβιβασμοί που κάνετε δεν πρέπει να βαρύνουν τη δική σας ευτυχία. Μέρος του κάρμα αυτής της χρονιάς είναι να μάθετε πώς να είστε λογικοί και προσγειωμένοι, αποβάλλοντας τις ανασφάλειές σας και χωρίς να εξαρτάστε υπερβολικά από το σύντροφό σας για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Κάτι παράξενο, φιλελεύθερο και αντισυμβατικό στην αγάπη.

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε σαν να τραβιέστε προς δύο κατευθύνσεις στην αγάπη! Αυτό συμβαίνει επειδή ο φιλελεύθερος Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Καθώς ο Ουρανός συνεχίζει να αλλάζει την προσέγγισή σας στις σχέσεις όπως επίσης και το είδος των ανθρώπων που προσελκύετε, θα μπορούσε να δώσει τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον, εάν η σχέση αυτή είναι στάσιμη ή έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Φυσικά, όλα αυτά τα ανατρεπτικά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή φέτος δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα χωρισμός. Εσείς και ο αγαπημένος σας θα μπορούσατε να αποφασίσετε να μετακομίσετε μαζί ή να φύγετε μακριά από την πόλη σας ή την πατρίδα. Εάν κάποιος από εσάς μετακομίσει, μπορεί να αποφασίσετε να διατηρήσετε τη σχέση και να το κάνετε επιτυχώς. Με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως υπάρχει κάτι παράξενο, φιλελεύθερο και αντισυμβατικό στη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα