Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Παρθένο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Παρθένε, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Είστε με την αδελφή ψυχή σας;

Τί συμβαίνει σε σας; Έχετε την αίσθηση ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας, ότι είναι ο άνθρωπος που ψάχνατε τόσο καιρό και όμως… θα βαρεθείτε. Φταίει ο Κρόνος που ξεκινά την περιήγησή του στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας περιβάλλει με τους καταραμένους δακτυλίους του. Το θετικό σε όλο αυτό; Ο Κρόνος σας βάζει σε προβληματισμό και ενδοσκόπηση. Στην περίπτωσή σας, θα μπορούσε να αναγγείλει την αρχή μιας νέας εποχής και να αλλάξει την ερωτική σας συμπεριφορά δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας. Θα σας οδηγήσει να εξερευνήσετε τα ελαττώματα του αγαπημένου σας, αν μπορείτε να τα ανεχτείτε, αλλά και τα όριά σας. Σας βάζει σε προβληματισμό αν μπορείτε να αγαπήσετε με μια ακόμα μεγαλύτερη και πιο ειλικρινή καρδιά. Εάν είστε ελεύθεροι, ο Κρόνος σας ζητά να επουλώσετε τις παλιές πληγές, να τραβήξετε μια τελική γραμμή στις προηγούμενες ιστορίες σας, να αναλύσετε τις αληθινές ερωτικές σας επιδιώξεις και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σας κατευθύνει πως να πετάξετε ξανά στα ύψη και πως να ανοίξετε την καρδιά σας στην ευτυχία.

Θέστε υπό έλεγχο συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας

Οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον άξονα 8ου/ 2ου οίκου που αφορά τα πιο βαθιά συναισθήματά σας και την ασφάλειά σας, έτσι μπορεί να πρέπει να εγκαταλείψετε την ιδέα ότι μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Είτε νιώθετε τελικά ασφαλείς να ανοιχτείτε εσκεμμένα σε κάποιον/α, είτε τα μυστικά σας απλώς ξεφύγουν από μέσα σας, μπορεί να λάβετε περισσότερη αποδοχή από ό,τι περιμένατε. Το να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας θα είναι πιο εύκολο τώρα, αλλά θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας στην προσπάθειά σας να μη χάσετε τον έλεγχο στη σχέση σας. Εάν αισθάνεστε αποκλεισμένοι από αυτό το είδος της σχέσης που επιθυμείτε, θυμηθείτε ότι η οικειότητα δεν έρχεται αμέσως.

Σχέσεις πάθους και εξάρτησης

Ο Δίας κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους θα βρίσκεται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και εμποτίζει την ψυχή σας με το επεκτατικό, ιδεαλιστικό πνεύμα του. Η συνήθης πρακτική και επικριτική φύση σας επομένως θα χτυπηθεί από ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα έντονων συναισθημάτων. Ωστόσο, είστε αρκετά τυχεροί να βιώσετε ένα έντονο πάθος που σας παρασύρει όμως σε αχαρτογράφητα μέρη. Ενώ κάποιος ακούγεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, πιθανότατα να είναι, αλλά μπορεί αυτό το πάθος να είναι σύντομο. Εφόσον είστε ρεαλιστές σχετικά με τους περιορισμούς, μια συναρπαστική βραχυπρόθεσμη σχέση θα μπορούσε να είναι αναζωογονητική για εσάς.

Αν είστε σε σχέση, φαίνεται ότι ήδη από την περασμένη χρονιά κάνετε μια αρκετά αποτελεσματική και συγκεκριμένη διεργασία βαθιάς έρευνας και ανάλυσης. Και φέτος δεν θα διστάσετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας απομακρυνόμενοι από μια σχέση που δεν μιλά στην ψυχή σας, αν χρειαστεί, και χωρίς να νιώθετε ενοχές. Αυτή η στάση σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας. Στην καλύτερη περίπτωση, με τον γενναιόδωρο Δία μπορεί να εκπλαγείτε από ένα πλούσιο δώρο που θέλει να σας κάνει κάποιος/α, αλλά το να το αποδεχτείτε θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο υγιή στάση απέναντι στην αγάπη γενικά, καθώς ανακαλύπτετε ότι δεν ενεργούν όλοι με απώτερο σκοπό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms