Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Καρκίνο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Καρκίνέ, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Μην κρύβεστε στο καβούκι σας!

Ώρα για πάρτι! Οι πρώτοι μήνες του 2024 έχουν να κάνουν με την κοινωνικοποίηση χάρη στον Δία στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Πολλές από τις ευκαιρίες σας στον τομέα των γνωριμιών, του ζευγαρώματος και των σχέσεων θα μπορούσαν να προέλθουν μέσω της κοινωνικής σας ζωής φέτος. Με τον Δία μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας. Αν αυτή τη στιγμή είστε μόνοι σας και ψάχνετε κάποιον/α, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να βγείτε από το σπίτι σας και να κοινωνικοποιηθείτε ή να είστε ενεργοί σε εφαρμογές ή ιστότοπους γνωριμιών.

Όσο περισσότερο συναναστρέφεστε με τους άλλους, τόσο λιγότερο θα παραμένετε ελεύθεροι. Ο Δίας φέρνει τη χαρά ακριβώς όταν την χρειάζεστε μέχρι τον Μάιο, ανοίγοντας τις πόρτες σε νέους φίλους που μιλούν τη γλώσσα σας. Πείτε ναι στις φιλικές προσκλήσεις και στα δείπνα με συναδέλφους, καθώς πιθανότατα θα φέρουν την ευτυχία στη ζωή σας. Θυμηθείτε να προγραμματίσετε χρόνο για τον εαυτό σας για να αποσυμπιεστείτε συναισθηματικά, επειδή χρειάζεστε ιδιωτικές στιγμές στο ιερό σας καταφύγιο για χαλάρωση και ηρεμία.

Ο Δίας, ο πλανήτης των μεγάλων ευλογιών, υποδηλώνει ότι μπορείτε να βρείτε ερωτικές ευκαιρίες όταν βγαίνετε έξω και κοινωνικοποιείστε αντί να κρύβεστε στο καβούκι σας για να έχετε μια αίσθηση ασφάλειας. Αν προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές γνωριμιών ή τα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα κι αν δεν είχατε πολλή τύχη μαζί τους στο παρελθόν, ο Δίας μπορεί να σας δώσει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στην αρχή του έτους. Οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι διαδικτυακοί ακόλουθοι μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, επομένως μη διστάσετε να βασιστείτε σε αυτούς όταν χρειάζεστε καθοδήγηση, ανταλλαγή ιδεών ή έναν ώμο για να κλάψετε.

Αμφισβητείτε τις πεποιθήσεις σας στην αγάπη.

Ο Κρόνος που διέπει τους κανόνες κινείται στον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και των ταξιδιών, και μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, φέρνουν μερικά σημαντικά καρμικά μαθήματα για τη σχέση σας και με τον κόσμο γενικότερα. Οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις στις οποίες εμμένατε στο παρελθόν μπορεί να αμφισβητηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, επομένως έχετε ανοιχτό μυαλό για να μάθετε νέους τρόπους να κινείστε. Αυτός ο μεγάλος δάσκαλος ζωής σας φέρνει μια πνευματική αναγέννηση, νιώθετε πιο ώριμοι από τις εμπειρίες σας και τα παίρνετε όλα στα σοβαρά. Ίσως κάποιος/α από μεγάλη απόσταση αλλάξει τη ζωή σας ή είναι πιθανό να αισθάνεστε πιο περίεργοι να γνωρίσετε άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς και λιμάνια. Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε κάποιον/α από έναν κοινωνικό περίγυρο εντελώς ξένο προς το δικό σας, για να ανακαλύψετε ότι νιώθετε εντελώς οικεία μαζί του.

Αγώνας για ισορροπία της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής.

Προσέξτε την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής καθόλη τη διάρκεια του έτους. Με την Ηλιακή έκλειψη του Απρίλη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, το επαγγελματικό μέλλον σας φαίνεται απίστευτα λαμπρό. Αυτή είναι η στιγμή να εστιάσετε στην προώθηση μιας σημαντικής επέκτασης της σταδιοδρομίας σας, κάνετε μια κίνηση που σας οδηγεί στο βάθρο της επιτυχίας (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στον τομέα σας). Λάβετε όμως υπόψη σας ότι ζητήματα ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής θα μπορούσαν να εμφανιστούν εντελώς ξαφνικά, ασκώντας κάποια πίεση στη σχέση σας.

Αλλάζει η οπτική εικόνα στη σχέση σας.

Παράλληλα, η εμμονή σας με το σπίτι σας κορυφώνεται τον Μάρτη και τον Οκτώβριο χάρη στις δύο εκλείψεις, Σεληνιακή και Ηλιακή αντίστοιχα, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στρέφοντας την προσοχή σας πίσω στο σπίτι σας, στην οικογένεια και την καταγωγή σας. Αυτές οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν μια καταλυτική αλλαγή στην κατάσταση της ζωής σας ή τη δυνατότητα για μετακόμιση. Εναλλακτικά, μπορεί να ανακτήσετε στη μνήμη σας μια παλιά ιστορία από την παιδική σας ηλικία που αλλάζει την οπτική εικόνα στη σχέση σας. Ίσως θελήσετε να αγοράσετε μερικά νέα, όμορφα αντικείμενα για να ανανεώσετε τον χώρο σας. (Απλώς προσέξτε τις τύψεις σας!).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms