Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Σκορπιός 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Σκορπιέ, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Πώς σας βλέπουν οι άλλοι; Πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας;

Κανείς δεν χρειάζεται να σας πει ότι οι σχέσεις είναι μεγάλη υπόθεση για σας και αυτή την χρονιά ακόμα περισσότερο. Καθώς παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, θα πρέπει να καταλάβετε πώς να αφιερώσετε χρόνο τόσο για την αγάπη όσο και στον εαυτό σας. Οι δύο εκλείψεις, Σεληνιακή και Ηλιακή, τον Μάρτη και τον Οκτώβριο αντίστοιχα, έρχονται στο ζώδιό σας προετοιμάζοντάς σας για αλλαγές και μεγάλες εκπλήξεις. Σας προετοιμάζουν για έντονο ριζικό μετασχηματισμό σχετικά με θέματα που σχετίζονται με το εγώ σας και τον τρόπο που πιστεύετε ότι σας βλέπουν οι άλλοι. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ακόμα και τις ατέλειές του. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη συντροφικότητα και σταθερότητα και ξεκαθαρίζετε το τι θέλετε, είτε πρόκειται για περιστασιακά ραντεβού, είτε μια σοβαρή, αφοσιωμένη σχέση.

Αυτές οι εκλείψεις είναι το φινάλε σε οποιαδήποτε τοξική συμπεριφορά στη σχέση σας, σε τυχόν προκλήσεις. Αν και μπορούν να προκαλέσουν κάποιες αναταραχές, το αποτέλεσμα θα είναι μια συγκλονιστική αλλαγή πέρα από τον έλεγχό σας και μια μετάβαση σε κάτι που θέλατε από παλιά. Τα καλά νέα είναι ότι μετά από τη σύγχυση του προηγούμενου έτους, μπορείτε επιτέλους να αποσαφηνίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στην αγάπη.

Πότε θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας;

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις συντροφικές σας ανάγκες, διαφορετικά, αν δεν το κάνετε ετοιμαστείτε να συναντήσετε κακοτράχαλους δρόμους. Προσέξτε ιδιαίτερα την Έκλειψη Ηλίου στον Κριό τον Απρίλη καθώς θα ταρακουνήσει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κλονίζοντας τη σχέση σας. Με τόση μαζική εστίαση στις σχέσεις φέτος, το ερώτημα είναι απλό: Πότε θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας; Αυτή είναι μια θεμελιώδης ερώτηση καθώς σας είναι δύσκολο να παραβλέψετε τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η τάση σας να δίνετε όλη σας την ενέργεια στο σύντροφό σας και στα παιδιά σας σας έχει κάνει επιθετικούς ή αντίθετα παθητικούς. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα σε ισορροπία. Ρίξτε την προσοχή σας στη δική σας ψυχή, στο δικό σας πνεύμα. Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας, κάντε το ακόμα κι αν δεν έχετε την αποδοχή του άλλου. Θα πρέπει να αναπνεύσετε λίγο καθαρό αέρα καθώς αυτή η μεταμορφωτική έκλειψη σας δείχνει τι ακολουθεί στη ζωή σας.

Ο Δίας σας πάει σε ένα μαγικό ταξίδι που μεταμορφώνει την ύπαρξή σας.

Τα πράγματα παίρνουν φωτιά στην ερωτική σας ζωή καθώς ο Δίας κάνει πάρτι στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 26 Μαΐου αυξάνοντας το πάθος σας και φέρνοντας μια ευοίωνη, επεκτατική ενέργεια στην αγάπη. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο βαθιά στη σχέση σας καθώς ο Δίας την μεταμορφώνει και ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Οι επιπόλαιες και ρηχές σχέσεις δεν κάνουν για εσάς και πιθανότατα θα επικεντρωθείτε στο να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με κάποιον/α που λατρεύετε. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τον πλούτο και την ιδιοκτησία, έτσι θα μπορούσατε να κάνετε μια συναλλαγή ακίνητης περιουσίας, να διευθετήσετε ένα νομικό θέμα ή ένα χρέος. Παράλληλα θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βιώσιμο σχέδιο για να αποπληρώσετε τα χρέη σας και να κάνετε καλύτερες ερωτικές επιλογές. Μια ιστορία αγάπης με κάποιον/α που σας εμπνέει διανοητικά ή έρχεται από μακριά σας πάει σε ένα μαγικό ταξίδι που μεταμορφώνει την ύπαρξή σας. Η προσέγγισή σας στην αγάπη αλλάζει και μοιράζεστε όλα τα περίπλοκα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας.

Αποβάλετε τον έλεγχο κάθε μικρής λεπτομέρειας.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας μπορεί να είναι περιοριστική και αγχωτική για την καθημερινή ζωή με τον αγαπημένο σας καθώς μπορεί να φέρει λίγο χάος και άγχος στο πρόγραμμά σας. Να θυμάστε ότι ο έλεγχος κάθε μικρής λεπτομέρειας δεν είναι η λύση. Μόλις μάθετε πώς να το διαχειρίζεστε αυτό, θα ανταμειφθείτε επάξια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξαφνικά μπορεί να εμφανιστεί περισσότερη δουλειά ή ότι η δουλειά σας αλλάζει με τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. Αποτέλεσμα; Καλύτερη υγεία και καθημερινή ψυχική ηρεμία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ