Τα ζώδια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Πως αντιδρούν στον πόνο!
Βαθμολόγησε
10
08
2013

Τα ζώδια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Πως αντιδρούν στον πόνο!

Μάγκυ Παππά

Ποια ζώδια αντέχουν στον πόνο και ποια θα σου βγάλουν το…λάδι με τη σκέψη του και μόνο; Διάβασε πως μπορείς να του/της «χρυσώσεις» το χάπι ανάλογα με το ζώδιό του/της πριν βρεθείς προ εκπλήξεως!

 

Διάβασε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Το δυνατό Κριάρι θα «πολεμήσει» για τα καλά τον πόνο. Όχι αγάπη μου κανένας δεν τα βάζει με έναν Κριό, που πάντα βγαίνει νικητής! Άκομα  στο κρεβάτι κι αν θα πέσει θα σηκωθεί με τη «μαυρόασπρη» σημαία να φωνάξει «νενικήκαμεν»! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Μη σας ξεγελάνε οι αντοχές του Ταύρου. Όταν τον πιάνει ο “πόνος”, πέφτει κατάχαμα και βογκά…γιατί…πεινά! Εδώ γελάμε! Καθώς θα σκεφτεί…«έχω καιρό να φάω σουπίτσα απ’ τη γλυκιά μου μανουλίτσα»! Μην τον λυπάσαι. Κάνε του το χατίρι, φρόντισέ τον και απλά…Διασκέδασέ το! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας  Δίδυμος δεν αντέχει να πονά «μονάχος»! Βάλε τις πιτζάμες σου, πάρε μια άδεια απ’ τη δουλειά και κάτσε ξάπλα πλάι του! Κράτα του το χέρι και δείξε του συμπαράσταση. Μόνο έτσι θα σταματήσει να πονά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιαστείς στον πόνο του Καρκίνου! Άπαξ και πονέσει λίγο…τρέχατε ποδαράκια μου, να μη σας προλαβαίνω! Κοίτα τον...μόνο την προσοχή σου θέλει…κι όσο για τον πόνο; Ε και τι έγινε; Mε σένα πλάι του μπορεί…όλους τους πόνους να γιατρέψει! Περαστικά (σου) του! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ε και τι έγινε; Ένας πόνος είναι! Το δυναμικό Λιοντάρι θα πατάξει τον πόνο του, χωρίς καμιά βοήθεια! Σιγά μην αποδυναμωθεί από ένα απλό «πονάκι»! Δε θέλει τη συμπόνια κανενός, θέλει να 'ναι μοναχός! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κατά-φαντασίαν ασθενής θα σε τρομάξει μόνο στην ιδέα ενός πόνου! Θα καταλήξεις να πονάς ΕΣΥ που θα τον βλέπεις να ‘ναι έτσι! Μην «ψαρώνεις»! Ο Παρθένος φοβάται πιο πολύ τη σκέψη, παρά το βίωμα του πόνου! Έχει αντοχές αλλά...και εμμονές! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το «τζακ ποτ» του πόνου, κάθε άλλο παρά αδύναμος φαντάζει! Ο ζυγός δε θα σε κουράσει καθόλου και θα περάσει την αρρώστια του χωρίς γκρίνιες και νταντέματα. Μπορεί ακόμα να μην καταλάβεις καν…ότι πονά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ο «γκουρού» του πόνου. Θα πονά και θα σου λέει…«ωραίος καιρός σήμερα»! Με διαλογισμό και σκέψη, είναι ικανός να ξεπεράσει ότι τον πονά. Μπορεί ακόμα να λύσει και το “κυπριακό” αν χρειαστεί να γιάνει! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά μην κάτσει να σκάσει, ένας πόνος είναι θα περάσει! Ο αισιόδοξος Τοξότης ακόμα και να ψήνετε στον πυρετό, θα βάλει μουσική και θα χορέψει, προκειμένου να μην «πέσει» ψυχολογικά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως φαντάζει τόσο δυνατός ακόμα και σ’ ένα πόνο. Γελάστικες!Τρέμει στην ιδέα της αρρώστιας και θα κρεβατωθεί μέχρι τα καμπανάκια έκτακτου κινδύνου να σταματούν να χτυπούν! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο «φοβητσιάρης» Υδροχόος μόνο στη σκέψη ότι πονά, φοβάται και αγωνιά πως θα ‘ναι  κι  τελευταία του φορά! Μην πέσεις στην παγίδα του, ο τραγελαφικός χαρακτήρας του θα σε πείσει πως έχει κάτι σοβαρό. Για έναν Υδροχόο, ακόμα και ένας απλός πονόλαιμος, είναι κάτι τραγικό! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Στον πόνο ένας Ιχθύς παρόλο της ευαισθησίας του, επιστρατεύει γνωστούς και άγνωστους! Ο λόγος; Πολύ απλά για να δει…ποιοι τον αγαπούν και ενδιαφέρονται γι’ αυτόν! Πανούργος ε; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2013 17:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι