Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2022, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου): Μήπως η αιτία του άγχους σας είναι η δική σας σύγχυση; Αφενός, θέλετε πραγματικά να κάνετε μεγάλα βήματα στην καριέρα σας. Και από την άλλη, θα μπορούσατε να αισθανθείτε εξαναγκασμένοι και πιεσμένοι από μια προσωπική σχέση, που απλά τη βλέπετε ως εμπόδιο που δεν μπορείτε να υπερπηδήσετε και που στερεί την επιθυμία σας για ανεξαρτησία να προχωρήσετε μόνοι σας μπροστά. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ζητώντας σας να εξετάσετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Το να έχετε μια συγκεκριμένη δουλειά σημαίνει ότι δεν έχετε προσωπική ζωή ή το αντίστροφο;

Κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο, ο σύντροφός σας ή μέλος της οικογένειάς σας, μπορεί να αισθάνεται παραμελημένο και να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε μαζί του. Ή ίσως εσείς σπαταλάτε τους οικονομικούς πόρους σας στο σπίτι σας, λόγω περιστάσεων που μπορεί να φαίνονται πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Είναι πιθανό ένα οικείο άτομο να στερεί κατά κάποιο τρόπο την ελευθερία σας σε σημείο να επιδιώξετε εσείς να διαλύσετε αυτή τη σχέση. Πρέπει να τακτοποιήσετε αυτήν την κατάσταση, χωρίς να επιδιώκετε να σπάσετε τις αλυσίδες, θέτοντας όρια με όσους προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Δεν μπορείτε να συνηθίσετε τη ρουτίνα καθώς είστε ζώδιο των συνεχών αλλαγών, αλλά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας είστε με το ένα πόδι στο γκάζι και το άλλο στο φρένο. Πριν οι αστρονόμοι ανακαλύψουν το σύγχρονο κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ουρανό, κυβερνήτης σας ήταν ο στωικός Κρόνος. Αυτό μπορεί να εξηγήσει την απόκοσμη ικανότητά σας να είστε εντελώς εκκεντρικοί το ένα λεπτό και παραδοσιακοί το επόμενο. Μπορεί να νιώσετε ότι οι μεγάλοι στόχοι σας αργούν να υλοποιηθούν, ίσως η πίεση και το άγχος να πετύχετε σας αποξενώσει από τους αγαπημένους σας. Δεν πρέπει να βιάζεστε, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί ακόμα κι αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν. Ο αργός Κρόνος κάνει γνωστή την παρουσία του στο ζώδιό σας για να σας προσγειώσει στη ζωή. Σφίξτε όμως τα δόντια σας και αγωνιστείτε. Θα αναδειχθείτε πιο δυνατοί, πιο ώριμοι και πιο επιτυχημένοι από ό, τι ήσασταν εδώ και χρόνια. Ο Κρόνος σας αναγκάζει να κινηθείτε με μετρημένο και αργό ρυθμό. Κι αυτό το ταξίδι που κάνετε μια φορά ανά τριάντα χρόνια είναι παράδεισος για το ανεξάρτητο πνεύμα σας. Μαζί με μια συντριπτική επιθυμία για ελευθερία, θα καταφέρετε στο τέλος να περάσετε σώοι και αβλαβείς από το βραχώδες βουνό. Και στοιχηματίζουμε ότι ξέρετε πως να το κάνετε αυτό!

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Εισέρχεσθε σε μια χρονιά οικονομικής τύχης και ανάπτυξης, τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε νέους επικερδείς οικονομικούς στόχους, χάρη στον τυχερό Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Είτε ψάχνετε για μια νέα δουλειά, είτε ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα, αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας χαρίζει τόλμη και ενθουσιασμό να αδράξετε τις ευκαιρίες. Είστε αισιόδοξοι για την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης, νέες οικονομικές συμφωνίες δημιουργούν μια επανάσταση στη ζωή σας. Μπορεί να μετακομίσετε για μια νέα, πιο καλοπληρωμένη, δουλειά, να πάρετε προαγωγή ή να ξεκινήσετε μια εντελώς νέα καριέρα. Αυτή η χρονική περίοδος θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο τυχερές για τα χρήματά σας μέσα στα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ο Δίας στον οίκο της ασφάλειας σας βοηθά να δείτε τη μαγεία στα απλά πράγματα της ζωής, νιώθετε ευχαρίστηση όντας στο σπίτι σας με λίγους καλούς φίλους.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Το σύμπαν φέρνει καλά νέα για το κοινωνικό ζώδιό σας καθώς ο Δίας στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας σας κάνει μια κοινωνική πεταλούδα, όλοι υποστηρίζουν τις ένθερμες και πρωτοποριακές ιδέες σας, άτομα με κοινή αντίληψη και απόψεις για τη ζωή εμφανίζονται απροσδόκητα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Προοδευτικές συζητήσεις και ιδέες θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια γόνιμη συνεργασία. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σας και θα ενισχύουν τις κινήσεις σας για την επιτυχία. Αν έχετε στο μυαλό σας τη σύσταση μιας νέας επιχείρησης, το να ξεκινήσετε τοπικά ή από στόμα σε στόμα θα σας προσφέρει τις καλύτερες ευκαιρίες. Η κοινωνική σας ζωή είναι ένα φωτεινό σημείο στον ορίζοντα καθώς διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και απαντάτε «ναι» σε ευκαιρίες όπου μπορείτε να δικτυωθείτε, να μάθετε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχουν παρόμοια πιστεύω με τα δικά σας. Προβάλλοντας τις καινοτόμες ιδέες σας, κάνετε τη διαφορά. Συνεργαστείτε για τη νίκη!

Επιρροή Ηλιακής και Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 30 Απριλίου και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα: Παρασυρθήκατε από τον αλτρουισμό σας και δίνετε τα πάντα στους αγαπημένους σας; Αυτές οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αλλάζοντας ριζικά τη σχέση σας με κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή/και τους συγγενείς σας ή τις συνθήκες διαβίωσής σας. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κατοικία ή ακόμα να φύγετε από την πατρίδα ή να πληρώσετε έξτρα χρήματα για ένα ακίνητο ή ακόμη και να σας δοθούν χρήματα μέσω κληρονομιάς ή ενός γενναιόδωρου συγγενή. Ίσως αποκτήσετε ένα κατοικίδιο ζώο ή φροντίσετε ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή ένα άτομο που έχει ανάγκη, αναδεικνύοντας την ανιδιοτελή πλευρά σας. Η ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αλτρουισμού και κοινής λογικής είναι σημαντικά για τη συναισθηματική και ψυχική ηρεμία σας. Ναι, ξέρετε πώς να δίνετε όλο σας τον εαυτό αλλά πρέπει επίσης να είστε σε εγρήγορση αν σας ποδοπατήσουν.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μεγάλων φιλοδοξιών, κι εσείς ίσως αποφασίσετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον για τη δημιουργία μιας κοινής επιχείρησης και κάνοντας μακροπρόθεσμο οικονομικό σχεδιασμό. Μπορεί ξαφνικά να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα ή να πάρετε απροσδόκητα ένα μεγάλο εφάπαξ ποσό. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε έξτρα εισόδημα ή να λάβετε επιχορήγηση. Ενδέχεται επίσης να λάβετε απροσδόκητα νέα για μια μεγάλη δαπάνη, όπως φόρους, τόκους ή χρέη που οφείλονται. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να έχετε μια μεγάλη επαγγελματική άνοδο μέσω μιας ηγετικής νέας θέσης ή αναγνώρισης των ταλέντων και της αξίας σας. Για άλλους από εσάς, αυτές οι εκλείψεις θα μπορούσαν να φέρουν την απώλεια μιας θέσης εργασίας ή τη διάλυση μιας εργασιακής σχέσης ή συνεργασίας, καθώς αυτές οι εκλείψεις σας σπρώχνουν σε μια σταθερή απόφαση.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους, της αγάπης και της δημιουργικότητας, και η ανάδρομη πορεία του θα μπορούσε να φέρει πίσω μια περίπλοκη σχέση, νιώθετε να ανάβει και πάλι μέσα σας εκείνη παθιασμένη φλόγα. Ή μπορεί να προκαλέσει παλιές συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας. Βάλτε το δράμα στον πάγο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από ένα άτομο ή μια κατάσταση που σας τρελαίνει. Αναζητήστε έναν υγιή ενθουσιασμό και να είστε μετριοπαθείς στις συζητήσεις σας. Μην σπαταλάτε τα όνειρά σας στο δράμα. Μήπως σκέφτεστε να κάνετε αυτό το ταξίδι με τους φίλους σας το οποίο συζητούσατε καιρό τώρα; Αν δεν το κάνετε, θα αποσταθεροποιήσετε το μυαλό και την ψυχή σας και θα μειώσετε την ενεργητικότητά σας. Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Άρης σας βοηθά να μαγέψετε το κοινό σας με τα εκπληκτικά ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας, είτε αυτό σημαίνει μια ζωντανή δημόσια ομιλία, είτε ανάρτηση ενός βίντεο που γίνεται viral. Το χειροκρότημα είναι το αφροδισιακό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021