Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2023, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω έως τις 24 Μαρτίου και από 13 Ιουνίου έως 20 Ιανουαρίου 2024 (για τους γεννημένους στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Τί είναι αυτό που πρέπει να αποκαλύψετε και τί όχι; Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας γεννά δύναμη και εξουσία, ίσως κάποιες παρελθούσες καταστάσεις οι οποίες έχουν γίνει εμμονή στο μυαλό σας και είναι από καιρό καταχωνιασμένες στην ψυχή σας σας φέρουν αντιμέτωπους με ζοφερές εμπειρίες. Με την έντονη επιθετικότητά σας και την κρυμμένη οργή σας, ίσως και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά γιατί νιώθετε έτσι. Όταν βρίσκεστε με τους άλλους γίνεστε κυριαρχικοί και επιτακτικοί, ίσως ακόμα ζηλιάρηδες και κτητικοί. Θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες σουρεαλιστικές καταστάσεις που προκαλούν τη δύναμή σας, ακόμη και να γίνετε μάρτυρες κάποιων καταχρήσεων εξουσίας. Ο αέρας γύρω σας είναι τεταμένος, καθώς η ατελείωτη αναζήτηση για το «νέο» συγκρούεται με το «παλιό». Προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Είναι καλύτερα να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας όταν καταλαβαίνετε από πού προέρχονται. Κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας χειραγωγήσει ή η δική σας ανασφάλεια ίσως προκαλέσει αποξένωση με κάποια άτομα.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Το σύμπαν ζητάει ξεκάθαρη επικοινωνία και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Ο Κρόνος κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και σας ζητά να είστε προσεκτικοί σε ό, τι λέτε, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Τώρα είστε αινιγματικοί στον τρόπο έκφρασής σας και κάποιες φορές δυσνόητοι στους άλλους. Μπορεί αντίθετα να εκφράζεστε με μεγαλύτερη διπλωματία, λέγοντας στους ανθρώπους αυτό που θέλουν να ακούσουν, κάτι που σας κάνει να αγωνίζεστε για να τα καταφέρετε ή αμαυρώνει τη φήμη σας. Ο Κρόνος σας ζητά να αγωνιστείτε για να τερματίσετε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας σας, να λέτε αυτό που αρέσει στους ανθρώπους. Εάν είστε άτομα που σας αρέσει να εκφράζετε τις απόψεις σας με πομπώδη και δογματικό τρόπο, ο Κρόνος απαιτεί σύνεση και μετριοπάθεια. Προσπαθήστε για περισσότερη ισότητα στις συνομιλίες σας. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας με ένα σεμινάριο ή περαιτέρω εκπαίδευση.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Το σπίτι σας θα είναι κέντρο διερχομένων και έντονης δραστηριότητας και φέτος, καθώς ο ζωντανός, τολμηρός Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο λειτουργικό ώστε να νιώθετε πιο άνετα μέσα σ’ αυτό; Το τραπέζι της κουζίνας σας θα μπορούσε να γίνει η γενέτειρα μιας ακμάζουσας οικιακής επιχείρησης. Μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση μεταβαίνοντας σε άλλη πόλη και δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με ανθρώπους (ακόμη και συγγενείς) στο εξωτερικό. Μπορεί να κάνετε ταξίδια στην πατρίδα σας ή για να επισκεφτείτε κάποιους χαμένους συγγενείς. Μια επίσκεψη στη γενέτειρα πόλη σας ή σε ένα νοσταλγικό μέρος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βάλετε το παρελθόν σας σε τάξη ή απλώς ζεσταίνεται η καρδιά σας υπενθυμίζοντάς σας από πού προέρχεστε. Βελτιώνεται η σχέση σας με την οικογένειά σας και τα παιδιά σας καθώς τώρα έχετε τόλμη και δύναμη να ανατρέψετε τις προκλήσεις.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Αυξάνονται το πάθος σας και ο ενθουσιασμός σας καθώς ο Δίας κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Πάθος, γοητεία και αποπλάνηση επιστρέφουν στη ζωή σας για να την κάνουν πιο χαρούμενη και επεκτατική. Τολμάτε να εκδηλώσετε τα πιο έντονα συναισθήματά σας αναζητώντας τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ο επεκτατικός Δίας έχει να κάνει με την προσωπική ανάπτυξη μέσω του ρομαντισμού και του πάθους, την άφθονη δημιουργικότητα και την τεκνοποίηση, καθώς ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα. Μπορεί το ζώδιό σας να είναι ένα από τα πιο σταθερά του ζωδιακού κύκλου, αλλά το δεύτερο μισό της χρονιάς έχει να κάνει με το να ρισκάρετε και να δείξετε την πιο εντυπωσιακή και φλογερή πλευρά σας. Η τύχη ευνοεί τους πιο τολμηρούς σε αυτό το ταξίδι της ζωής!

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 20 Απριλίου: Η ισχυρή Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και των συγγενών σας, βάζει ένα σημαντικό πρόσωπο και την οικογένειά σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Αυτή η έκλειψη εκφράζει έντονο δυναμισμό, οπότε τυχόν θαμμένα συναισθηματικά ζητήματα θα μπορούσαν να εμφανιστούν τώρα τα οποία ανέρχονται στην επιφάνεια ως ηφαιστειακή λάβα. Ίσως υπάρχουν κάποια αρνητικά κατάλοιπα της παιδικής σας ηλικίας για τα οποία θεωρείτε υπεύθυνους τους γονείς σας. Αν και μπορεί να περιμένετε πολλά από τους γονείς σας, ίσως κατά βάθος μέσα σας τους έχετε βάλει σε βάθρο, σκεφτείτε ότι κι αυτοί είναι άνθρωποι που κάνουν λάθη όπως όλοι μας. Θυμηθείτε: Είστε ενήλικες και επομένως υπεύθυνοι για τη ζωή σας. Εάν αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ακόμη τα λάθη των γονιών σας από το παρελθόν, αυτή είναι μια καλή χρονιά για να αναζητήσετε θεραπεία και να επουλώσετε τις πληγές σας για πάντα, κλείνοντας αυτό το αρνητικό κεφάλαιο ζωής.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου: Είστε εργατικοί και φιλόδοξοι και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το κύρος σας και την εξουσία σας και τώρα έρχεται η Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας για να σας ανοίξει νέα φιλόδοξα μονοπάτια. Αξίζετε πολλά και το ξέρετε, εργάζεστε με πάθος και πρέπει να ανταμειφθείτε. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους επαγγελματικές ευκαιρίες, γιατί δεν θα θέλατε να χάσετε τα καταπληκτικά επαγγελματικά παράθυρα που ανοίγει αυτή η χρονιά. Το να έχετε μαζί σας το φεγγάρι στον τομέα της καριέρας σας είναι ένα τεράστιο όφελος που σας ωθεί σε μεγάλα πρωταθλήματα. Εάν αγωνίζεστε καιρό για να κερδίσετε μια ηγετική θέση ή να συνεργαστείτε με έναν πλούσιο πελάτη, έχετε σύμμαχό σας αυτή την έκλειψη που σας βοηθά να καταρρίψετε τα εμπόδια. Για να αποφύγετε να χάσετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, βεβαιωθείτε ότι η προσωπική σας ζωή είναι όσο το δυνατόν πιο δομημένη και τακτοποιημένη. Δεν χρειάζεστε δράμα ή αποδιοργάνωση που παρεμβαίνει αρνητικά σε μια τεράστια ευκαιρία.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι μια εκκολαπτόμενη σχέση ή ένα οικονομικό εγχείρημα θα μπορούσε να επιβραδυνθεί. Εάν έχετε μπει πολύ γρήγορα σε μια νέα σχέση ή συνεργασία, κάντε ένα βήμα πίσω για να την επαναξιολογήσετε. Εξάλλου, εάν πρόκειται να επενδύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το πρόσωπο, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι η καρδιά και η ψυχή σας είναι πραγματικά σε αυτό. Ίσως και να πάτε πίσω στο παρελθόν προκειμένου να δείτε εάν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα αρνητικά θέματα στην οικονομική ή/και συναισθηματική σας ζωή και πως να τα επιδιορθώσετε. Μείνετε μακριά από την αγορά ακινήτων ή τη χρηματοδότηση μιας νέας επιχείρησης καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, επειδή αυτή η σκιώδης χρονική περίοδος θα μπορούσε να φέρει πρόχειρες συμφωνίες και κακόβουλα άτομα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ