Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τους δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς πολύ καλά μία οικονομική συμφωνία και να βρεθείς κερδισμένος/η από αυτή. Επίσης είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως είχες ξεχάσει κάποια χρήματα τα οποία θα φτάσουν στα χέρια σου! Προσπάθησε να μην σκεφτείς παρορμητικά καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αγορές!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η επαφή με το/η σύντροφο σου όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθησή σου για αυτό επεδίωξε τη! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις τον τρόπο να μαγνητίζεις τον κόσμο γύρω σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προσεγγίσεις και αυτόν/η που σου αρέσει.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:41:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms