Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς κυρίως πρόσωπα του κοντινού σου περιγύρου, καθώς είναι αυτά που θεωρείς ότι μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα. Ζήτημα εμπορίου και δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά θα σε απασχολήσουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις μέσα από συζητήσεις και δράσεις για σημαντικές νέες συνεργασίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους με επαγγελματική σου ζωή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν στο ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν πιθανά ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 19:04:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι