Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής και για αυτό θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, καθώς δεν θα έχεις όρεξη αλλά ούτε και την απαιτούμενη ενέργεια για να ασχοληθείς με κάτι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς θα νιώσεις πως όλοι οι άλλοι σε κουράζουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς αλλά θα είναι προς όφελός σου. Επιδίωξε να ασχοληθείς με οτιδήποτε προκύψει στον επαγγελματικό τομέα καθώς θα βγεις ευνοημένος/η είτε υλικά είτε ηθικά!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι αρκετά λιγομίλητος/η και δεν θα είναι εύκολο για τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει τι σκέφτεσαι με αποτέλεσμα το μυαλό του/της να κάνει διάφορα σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον θα αποκτήσει και αισθηματικό!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:47
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms