Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 572

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε αγχώσουν ακόμα λίγο και σήμερα καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε αναβρασμό προκειμένου να μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η και πως έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις προς όφελός σου αρκεί να το πιστέψεις. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία αύξηση στη δουλειά που μπορεί να μην είναι σημαντική αλλά σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα θα βρεις τρόπους να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου για αυτό μην αφήσεις μικρά ζητήματα να σε αγχώσουν.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει πόσο σημαντικός/η είσαι για εκείνον/η είτε με λόγια είτε με πράξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά που θα κάνει θα καταφέρουν να σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι και να μην το ξεχνάς πως μπορείς να σαγηνεύσεις αυτόν/ην που θέλεις!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 19:15:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms