Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 570

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Λέξεις όπως η επιμονή και η υπομονή δεν θα υπάρχουν στο λεξιλόγιο σου σήμερα καθώς θα τα θέλεις όλα και άμεσα! Η παρόρμηση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς θα είναι δύσκολο να τους αφήσεις να μιλήσουν. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς η συμπεριφορά σου σήμερα είναι ικανή να χαλάσει την εικόνα που έχτιζες με κόπο τόσο καιρό. Οι επαγγελματικές αποφάσεις δεν ευνοούνται για αυτό ανέβαλλε τες.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις μια σχέση ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτές είναι προσωπικές αποφάσεις και καλύτερα να αποφασίσεις με γνώμονα τα δικά σου θέλω και όχι της εικόνας σου.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 04:33:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι