Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνάμεις σου προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποια μαθήματα που χρωστάς για το πτυχίο σου, ένα σεμινάριο το οποίο έχεις αφήσει ημιτελές ή μία ξένη γλώσσα που έχεις ξεκινήσει όμως κάπου στην πορεία άλλαξαν οι προτεραιότητες σου. Ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι βοηθητικός για τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει και νέες γνωριμίες μέσα σε χώρους που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/α και αυτό θα είναι πολύ καλό προκειμένου να μπορέσεις να κλείσεις κάποια θέματα τα οποία έχεις σε εκκρεμότητα για καιρό.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να κάνετε μία εκδρομή ή να ξεκινήσετε μαζί μία δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις της!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:40:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι