Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Θέματα που αφορούν τη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα που η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα  καθώς  δεν θα βρίσκεις την κατάλληλη υποστήριξη από τους προϊσταμένους σου στη δουλειά. Χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να πείσεις τους ανώτερους σου για τους ιδέες που έχεις, για αυτό θα σου χρειαστεί σίγουρα και υπομονή και επιμονή.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να παραμελήσεις το/η σύντροφο σου καθώς θα ξεχαστείς από επαγγελματικά ραντεβού και υποχρεώσεις αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα επαγγελματική γνωριμία  δεν θα αργήσει να σου δείξει το προσωπικό της ενδιαφέρον.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:43:29
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι