Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και εσύ κυρίως αυτό που επιδιώκεις είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να εκφράσεις τις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες σου, καθώς είσαι βέβαιος ότι θα βρεις αρωγούς που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό να μην είσαι εριστικός και απαξιωτικός με όποιο πρόσωπο δεν συμφωνεί μαζί σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση και μπορείς να πάρει σωστές αποφάσεις για πιθανές φιλοδοξίες ή πρόσωπα που έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον αν την ακούσεις διαφορετικά αν αφεθεί στο συναίσθημα Το πιθανότερο είναι να πληγωθείς.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι κοινοί στόχοι και ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που να εντείνει το συναίσθημα, πρόσεξε όμως γιατί το πιθανότερο είναι να ωραιοποιήσεις την συγκεκριμένη κατάσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:50:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι