Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 570

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα σε κουράσουν σήμερα και σίγουρα δεν θα είναι κάτι ευχάριστο για εσένα όμως δεν έχεις μάθει να αφήνεις ημιτελείς υποχρεώσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε δουλειές και υποχρεώσεις λόγω λάθους συνεννόησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς με όλους και κυρίως με άτομα τα οποία βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Πάρε βαθιές ανάσες και μην προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου σήμερα καθώς είναι πιθανό να το χάσεις περισσότερο!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου, που θα προέλθουν από τη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων ρουτίνας. Αν είσαι ελεύθερος/η δες ένα αισθηματικό ζήτημα όταν δεν θα έχεις δουλειές αν θέλεις να πάρεις μια σωστή απόφαση!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2018 23:50:04
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι