Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 570

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα, όσες δουλειές και αν έχεις, θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να πας για ένα καφέ με κάποιο αγαπημένο σου φίλο ή να βγεις με τους συναδέλφους σου για ένα δείπνο μετά τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και κοινές ανησυχίες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να έρθεις κοντά με ανθρώπους τους οποίους γνωρίζεις αλλά μέχρι τώρα οι σχέσεις σας ήταν περισσότερο τυπικές.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Μια συνάντηση το βράδυ με το ταίρι και τους φίλους σου θα είναι ότι καλύτερο για εσένα σήμερα, καθώς θέλεις να δεις και τους φίλους σου αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως έχεις έρθει πολύ κοντά με κάποιο/α φίλο/η σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:05:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι