Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τη σκέψη σου θα μονοπωλήσουν οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η και με υλικά αγαθά αλλά και με ανθρώπους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να βλέπεις κάποια ζητήματα σαν ζητήματα ζωής και θανάτου χωρίς να είναι. Σήμερα θα μπορέσεις να αποδεχτείς το διαφορετικό αλλά και να μην είσαι τόσο αυστηρός/η με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι η επιτυχία της ημέρας.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Μία συζήτηση χωρίς περιστροφές θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά ζητάτε από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις και να ερωτευτείς κάποιον/α που έχει πολλά από αυτά που μέχρι τώρα ήσουν κατηγορηματικός/η πως δεν θέλεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 03:57:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι