Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 551

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει τα βαθύτερα σου συναισθήματα και την ανάγκη σου να νιώσεις πως είσαι απαραίτητος/η στους άλλους. Τα απωθημένα σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γίνουν η αιτία να αντιδράσεις υπερβολικά σε όποιον/α προσπαθήσει να σε "συνετίσει". Η ημέρα δεν ευνοεί οικονομικά ανοίγματα και αισθηματικά θέματα καθώς η παρόρμηση σου και το γεγονός πως τα θέλεις όλα εδώ και τώρα δεν θα αφήσουν τη λογική να υπερισχύσει. Ξαφνικές απώλειες εσόδων είναι πιθανές για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα σήμερα.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα θελήσεις να σπάσεις στη ρουτίνα που υπάρχει στη σχέση σου αλλά μάλλον οι ιδέες σου δεν θα αρέσουν και πολύ στο/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πάγιες απόψεις που έχεις για τις σχέσεις!

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:12:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι