Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και εκτοξεύεται η αισιοδοξία, η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν σπουδές ή σεμινάρια για τα πνευματικά ενδιαφέροντα που έχεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση, ρομαντισμό και κέφι και είναι βέβαιο ότι θα ξεφαντώσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός με το φαγητό και το ποτό και να χάσεις το μέτρο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να απογειώσεις το συναίσθημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:15:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι