Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 558

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω από υποχρεώσεις, δουλειές και αγγαρείες προκειμένου να ξεκουραστείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να μη φορτώσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να σου μείνει χρόνος για την ξεκούραση σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα εξελιχθεί προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν τη θετική εξέλιξή σου στη δουλειά.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα αν έχεις κάποιο κοινωνικό κάλεσμα αλλά βαριέσαι να πας προτίμησε να πάρεις και τον/τη σύντροφό σου μαζί, καθώς η επαφή μαζί του/ης δεν θα σε αφήσει να νιώσεις σαν «ψάρι έξω από τα νερά του»! Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις και εσύ πως δεν θα περνάς απαρατήρητος/η και αυτό θα γίνει εμφανές ακόμα και στο χώρο που εργάζεσαι!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:28:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms