Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 557

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα οι φίλοι σου θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο στην ημέρα καθώς θα τους αναζητήσεις προκειμένου να πάρεις στη γνώμη τους για θέματα που σε απασχολούν, να βγείτε μία βόλτα ή να ασχοληθείτε με μία ομαδική δραστηριότητα. Η Σελήνη έχει περάσει τον Αιγόκερω και θα τονίσει τους δεσμούς με τους φίλους και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικοί είναι για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να χαλάσει για λίγο το «ειδυλλιακό τοπίο» καθώς ενδέχεται να δημιουργήσει αποστάσεις με κάποιο φίλο σου. Απόφυγε να κρίνεις τις κινήσεις του πάνω σε ένα δικό του ζήτημα, για να μειώσεις τις πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τους φίλους σου και όχι με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να προσέξεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αποστάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου καθώς η ημέρα δεν θα είναι βοηθητική.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:54:05
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms