Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 557

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτό και θα παρατηρήσεις πως θα σε επηρεάσει πολύ κάποιο θέμα που μπορεί να έχει ένας κοντινός σου άνθρωπος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυξάνει την εν-συναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε απασχολεί τους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να βρεις μια ισορροπία και να μην αφήσεις να σε επηρεάζουν ζητήματα που δεν είναι καν δικά σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αν βρεις κάτι να επικεντρωθείς –ακόμα και δουλειά να είναι- τότε θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε «χαλάνε».

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αν την ακούσεις σωστά τότε θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα ζήτημα ή μία διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σιγά-σιγά, σχεδόν αθόρυβα και αυτό τελικά θα είναι το μυστικό της επιτυχίας της.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:10:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms