Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ιχθύς Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 559

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να περάσεις από «κόσκινο» τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι πιθανόν το τελευταίο διάστημα να έχεις αμφιβολία για κάποιες από αυτές και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις αν και κατά πόσο μπορείς πλέον να λειτουργήσεις μέσα σε αυτές. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά, όμως όταν θα το αντιληφθείς δεν θα σου έχουν μείνει περιθώρια για πισωγυρίσματα. Καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις με τη λογική και όχι βάσει συναισθηματικής υπερχείλισης, η οποία θα είναι αρκετά έντονη σήμερα.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να αρχίσεις να μετράς τα υπέρ και τα κατά στη σχέση με το/η σύντροφό σου όμως για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να αφήσεις χώρο στην καρδιά σου και στο μυαλό σου για να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:41:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι