Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 552

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου και να συμμετέχεις σε εποικοδομητικές συζητήσεις! Η συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι το καλύτερο σου σήμερα για αυτό και θα προσπαθήσεις να αποκομίσεις όσες περισσότερες μπορείς! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια επίσκεψη σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος που όλο έλεγες και όλο ανέβαλλες! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών αλλά και για νέες γνωριμίες!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε ένα μουσείο, μια έκθεση ή μια παράσταση στο θέατρο θα είναι κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από το σύνηθες πρόγραμμα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μια εποικοδομητική συζήτηση!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 04:38:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι