Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδράμετε σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα, καθώς οτιδήποτε και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις σε συλλογικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου στους γύρω σου. Η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις σχετικά με νέες συνεργασίες αλλά και νέες συμμαχίες στο φιλικό σου περίγυρο. Η επαφή με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο σε κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι, και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε έξω, να κάνετε μία βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους! Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέεις θα φέρει γύρω σου νέες γνωριμίες. Φρόντισε να τις εντυπωσιάσεις!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:30:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms