Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 707

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες οι οποίες σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/η και αυτό θα είναι το ισχυρότερο ατού σου προκειμένου να καταφέρεις να τελειώσεις ότι έχεις αφήσει, εδώ και τώρα. Καλό θα ήταν να μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς θα είναι πολύ εύκολο να αρχίσουν να διαιωνίζονται και μετά να χρειαστούν το διπλάσιο χρόνο προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος αφιέρωσε τον σε εσένα και την ξεκούραση σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας τις οποίες καλό θα ήταν να αναλάβεις μαζί με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τον/ην αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ένα φλερτ που είχε ξεκινήσει μέσα στον εργασιακό του χώρο, έκανε τον κύκλο του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:57:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι