Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 707

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και νέα πρόσωπα με τα οποία θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συναναστροφή σου με τους άλλους και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι απόψεις σου, τα ενδιαφέροντά σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποιο ζήτημα θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση σε συζητήσεις μεταξύ φίλων. Δεν αποκλείεται αυτά να γίνουν και η αφορμή για να αποκτήσεις νέους «συμμάχους» οι οποίοι θα συμφωνούν απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι όπως μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με φίλους σας και να μην μείνετε σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει με τις καλύτερες συστάσεις μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:51:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms