Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Αυτό που έχεις  ανάγκη είναι να πάρεις τη γνώμη τους για διάφορα θέματα  καθώς αν ταυτιστούν οι απόψεις σας θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για οτιδήποτε και αν κάνεις. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να χάσεις τις ισορροπίες και όχι απλά να επιθυμήσεις να ακούσεις τη γνώμη τους αλλά να ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό που θα σου πουν. Η ημέρα θα είναι καλή για να συζητήσεις το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας αλλά και για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που επιθυμείς.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς θα δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση είναι πιθανό να ξεκινήσει μέσα από κάποια πρόσφατη γνωριμία άμεσα.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:46:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι