Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Μέσα στο μυαλό σου βρίσκονται οι διακοπές είτε αυτές που έκανες είτε αυτές που θα κάνεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές ακόμα καλύτερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη σήμερα θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοεί συζητήσεις και προγραμματισμούς διακοπών αλλά και ενός ταξιδιού. Η ημέρα δεν αποκλείεται να έχει και κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και συζητήσεις γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές οι οποίες θα σου φτιάξουν το κέφι! Αν έχεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ενδέχεται να έχεις νέα τους, τα οποία θα σε χαροποιήσουν.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προτρέψεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού -αν είναι δυνατόν στη φύση- καθώς αυτό θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να εξελιχθεί προς όφελος σου.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:18:07
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms