28
02
2021

Ζώδια Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2021, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό - Επικοινωνιακά ανοίγματα

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Ζυγό θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία, συναναστροφή, αρμονία και δικαιοσύνη.  Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, στις επαφές που θα προκύψουν θα υπάρξει ανάγκη για εκδήλωση αισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες.  Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ο διπλωματικός τρόπος διαχείρισης θα βοηθήσει στην ισορροπία και στην συνεννόηση.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει ενθουσιασμός και ανάγκη για προσέγγιση, δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν, ωστόσο προσοχή στις γρήγορες εξιδανικεύσεις.  Στην οικονομική διαχείριση απαραίτητη θα είναι η σύνεση, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η ανάγκη για κατανάλωση και υλικά αποκτήματα εντυπωσιασμού.  Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές και αισθηματικές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες, τα χαρακτηριστικά θα είναι αστάθεια και αναποφασιστικότητα.  Την εμφάνισή τους θα κάνουν τάσεις φυγής, για κάποιους θα είναι δύσκολο να παραμείνουν εντός πραγματικότητας, ανάγκη τους θα είναι να ονειροπολήσουν για να ξεγλιστρήσουν από τις πιεστικές καταστάσεις.  Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις συμφωνίες και νέα άλματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα ενισχυθεί ο δυναμισμός, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές ενέργειες.  Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι πράξεις θα είναι συντονισμένες, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση.  Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός πάθος και ανάγκη για διεκδίκηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγές και αποκαλύψεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
xamili-xrewsh-mono-gia-shmera