Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4
31
08
2016

Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Στις εκλείψεις συμμετέχουν τα τρία βασικά αστρικά σώματα, ο υλικός κόσμος που αντιπροσωπεύεται από τη Γη, ο πνευματικός ψυχικός φορέας που αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο και ο συναισθηματικός πλούτος μας που αντιπροσωπεύεται από τη Σελήνη. Μοιραίο είναι να απελευθερώνονται πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειες, οι οποίες επενεργούν με πολύ έντονο, μοιραίο και καθοριστικό, τρόπο στις ανθρώπινες συνειδήσεις, με σκοπό να βρούμε το δρόμο μας μέσα στις άγνωστες πτυχές του εαυτού μας, εκεί που εκλείπει το φως της συνειδητότητας – έκλειψη.

Η πρόκληση είναι να έρθουμε σε επαφή με τη συνείδησή μας, να κατανοήσουμε τα σκότη μας και να προβούμε σε αλλαγές ή αποδοχές, οι οποίες θα καθορίζουν ένα τέλος και ταυτόχρονα μια αρχή. Δηλαδή, στις περιόδους των εκλείψεων, κερδισμένοι είμαστε μόνο αν μπορούμε να δεχθούμε ότι τίποτε δεν παραμένει στάσιμο και ότι οι δυναμικές ενέργειες των εκλείψεων έρχονται να μας προτρέψουν να μπούμε και πάλι στη ροή, στη δράση. Και τότε, όταν τα γεγονότα μας καταδεικνύουν το τέλμα, το ασταθές περιβάλλον του έλους που προκαλεί η στασιμότητα, συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολο, ίσως σκληρό και ακατόρθωτο είναι να στρέψουμε τη δύναμή μας στη συνειδητή δράση και να αλλάξουμε τις καταστάσεις της ζωής μας, που δημιουργούν το τέλμα.

 

Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

 

Ο Σεπτέμβριος, με το καλημέρα, μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, καθώς στην 1η του μηνός πραγματοποιείται μία ιδιαζούσης σημασίας δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 9,21 μοίρες της Παρθένου. Ιδιαζούσης σημασίας, λόγω των όψεων που τη συνοδεύουν, οι οποίες είναι αρκετά σκληρές και μας βάζουν στη διαδικασία αναμέτρησης: ουτοπία ή πραγματικότητα; Αυταπάτες ή κοινή λογική; Τάσεις φυγής ή δράση με σκοπό την παραγωγή έργου; Αναμέτρηση που μοιάζει εύκολη, καθώς όλοι καταλαβαίνουμε, νοητικά τουλάχιστον, ότι πρέπει να επιλέξουμε τη δεύτερη εκδοχή κάθε ερωτήματος που θα προκύψει.

Ωστόσο, μπορούμε; Είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τα σκότη του υποσυνειδήτου; Είναι εφικτό να ξεφύγουμε από τις αυτόματες λειτουργίες – συνέπειες των τραυμάτων μας, των ανασφαλειών, των φόβων μας, που συχνά μας κρατούν δέσμιους ατόμων, καταστάσεων και επιλογών, που όχι μόνο δε μας προάγουν, αλλά μας στερούν και κάθε δυνατότητα εξέλιξης, ακόμη και κάλυψης βασικών συναισθηματικών και υλικών αναγκών; Η απάντηση είναι σαφέστατα αρνητική.

Το ταυ-τετράγωνο της έκλειψης που πραγματοποιείται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, καταδεικνύει την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Παρθένος μας προκαλεί διλήμματα, αλλά μας οπλίζει με το χάρισμα της διάκρισης. Ο Ποσειδώνας μας εξωθεί στην ουτοπία, στη φυγή, στην τάση να παραμείνουμε στο τέλμα της ασυνειδησίας και της αποφυγής των δυσκολιών και ο Κρόνος μας καλεί να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και, με συνέπεια στον σκοπό, να ταξιδέψουμε (Τοξότης) στο δρόμο που θα οδηγήσει στην πραγμάτωση των στόχων μας. Με το συνδυασμό της ηλιακής έκλειψης, των όψεών της και του ανάδρομου Ερμή, θα πρέπει να εντοπίσουμε το λάθος όπου και αν υπάρχει, και να μπούμε στη διαδικασία να το διορθώσουμε.

 

Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο και προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται από πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες, αγγαρείες, δουλειές και από το γεγονός ότι θα υπάρχει συνεχώς κάποιος που θα απαιτεί τη βοήθειά σου και θα σε πιέζει συναισθηματικά αν αρνείσαι να του την παρέχεις. Η πίεση που θα δεχθείς, εκτός του γεγονότος ότι θα σε αγχώνει (καλό είναι να προσέχεις περισσότερο την υγεία σου), θα σε αναγκάζει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να δεις τι απ’ όσα κάνεις έχει αξία και τι όχι, τι εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και τι όχι, τι είναι επωφελές για σένα και το περιβάλλον σου και τι όχι. Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από καταστάσεις που «βαμπιρίζουν» την ενέργειά σου σε καθημερινή βάση, θα νιώσεις πολύ πιο ανάλαφρος/η, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου και βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες, απωθημένα που υπονομεύουν τη σχέση σου. Ουσιαστικά, η ερωτική σου ζωή δοκιμάζεται στα δύσκολα, αλλά ταυτόχρονα γίνεται το μέσον για να ανακαλύψεις τις σκοτεινές πλευρές του υποσυνειδήτου σου, που καταλύουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν να βάζεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση. Αν καταφέρεις να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και άρα να διεκδικήσεις μία σχέση που να σε προάγει ή αν το έχεις κάνει ήδη, θα κερδίσεις πολλά από αυτή την έκλειψη, καθώς τα μοιραία γεγονότα θα είναι με το μέρος σου. Στην αντίθετη περίπτωση, η ερωτική σου ζωή θα περάσει από πολλές και ισχυρές σεισμικές δονήσεις. Σημειωτέον ότι τώρα δεν αποκλείεται να κάνεις μια μοιραία συνάντηση, ίσως και με άτομο του παρελθόντος σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιό σου δέχεται τα πυρά από όλον το σχηματισμό (ταυ-τετράγωνο) της ηλιακής έκλειψης, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις περισσότερο απ’ όλους, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί από τις 28 μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι επιρροές της έκλειψης θα γίνουν αντιληπτές στα θεμέλια της ζωής σου, στους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, των σχέσεών σου. Τα γεγονότα, αρκετά πιεστικά στην πλειονότητά τους, σε εξωθούν σε ενδοσκόπηση, αυτοκριτική, αναθεωρήσεις, αλλαγές. Για να μην έχεις απώλειες, θα πρέπει να αποδεχθείς τα προβλήματα εκεί που υπάρχουν και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις, αναλαμβάνοντας τις δικές σου ευθύνες, μετατοπίζοντας εσύ το κέντρο βάρους σου στα πράγματα, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να παραδεχθούν πρώτοι τα λάθη τους. Το θέμα δεν είναι να κονταροχτυπηθούν ο εγωισμός σου με τα εγώ των άλλων, αλλά να επέλθει η λύση και η ευημερία. Ξεκίνα εσύ και οι άλλοι, αν αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου, θα προσαρμοστούν. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοιραίες γνωριμίες και συναντήσεις, σημαντικές πληροφορίες, ακόμη και από «το πουθενά», έρχονται να σε αναστατώσουν και να σε κάνουν να καταλάβεις ότι η ζωή είναι ένα σχολείο κι ότι μπορεί, ακόμη κι αν η ηλικία σου είναι αρκετά προχωρημένη, να σου δίνει μαθήματα που είχες πάρει και στα εφηβικά σου χρόνια. Μαθήματα που σχετίζονται με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, με το αν είσαι επιρρεπής στην κολακεία, απαξιώνοντας αυτούς που λένε την αλήθεια. Οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτονται οι υποσχέσεις που έδωσες ή σου έδωσαν, αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν, τα λόγια του αέρα που μπορεί εκ των υστέρων να δημιουργούν συναισθήματα που πληγώνουν, οι επιπολαιότητες. Έσω έτοιμος/η να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, κυρίως το ψέμα που σου λέει ο εαυτός σου κάθε φορά που βαυκαλίζεσαι από τα παχιά λόγια των άλλων, γιατί η έκλειψη θα φέρει απογοητεύσεις από αυτούς που σε έχουν κάνει να επενδύσεις συναισθηματικά, μόνο επειδή τόνωσαν το εγώ σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΛΕΩΝ

Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου. Δημιουργεί τα γεγονότα που σε αποσπούν από την ησυχία σου και σε εξωθούν στο να σκεφτείς αν και πότε είχες φροντίσει να καλύπτεις τις ανάγκες σου κι αν έχεις διαχειριστεί σωστά τους πόρους σου, τόσο τους υλικούς όσο και τους συναισθηματικούς. Μπορεί να νιώσεις πληγωμένος/η από άτομα και καταστάσεις, για να συνειδητοποιήσεις αργότερα ότι η γενναιοδωρία σου (είτε η υλική είτε η συναισθηματική) απέναντί τους ήταν απλώς μια μεγάλη σπατάλη. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου ή να νιώσεις αδύναμος/η ψυχικά. Για να βγεις κερδισμένος/η από την έκλειψη, σκοπός σου είναι να μάθεις την οικονομία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, την οικονομία που θα σου επιτρέπει να είσαι γενναιόδωρος σ’ αυτούς που το αξίζουν και όχι σε αυτούς που καπηλεύονται τους πόρους σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου χαρίσματα, τη λογική, τη διάκριση, την πρακτικότητα. Τα γεγονότα θα σε προσγειώσουν απότομα από τις καταστάσεις που συντηρούσες στα ροζ συννεφάκια της αυταπάτης και θα σε αναγκάσουν να δεις το σκληρό πρόσωπο της ειμαρμένης. Πιθανώς να νιώσεις ότι βάλλεσαι από όλους και όλα, ότι όλοι περιμένουν κάτι από εσένα, ότι είσαι το θύμα των περιστάσεων. Η έκλειψη ενεργοποιεί τις όψεις, που σου μαθαίνουν ότι κανείς δεν μπορεί να σε κάνει θύμα εκτός από τον εγωισμό σου. Τον εγωισμό σου που βαυκαλίζεται με το να γίνεσαι απαραίτητος/η στους άλλους, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις τους. Η έκλειψη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, σου διαμηνύει ότι ήρθε η στιγμή να υπηρετήσεις τον εαυτό σου και όχι τον εγωισμό σου. Να μάθεις να θέτεις όρια έναντι των άλλων και να λες το πολυπόθητο «όχι». Οι τριγμοί που θα δημιουργηθούν σε σχέσεις, οικογένεια, καριέρα, σκοπό τους έχουν να σε αναγκάζουν να αποβάλλεις το ρόλο του θύματος, για να αναλάβεις το ρόλο του μαχητή, που κερδίζει από τη ζωή του αυτά που του αναλογούν. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΖΥΓΟΣ

Το παρελθόν είναι ο σπόρος του παρόντος σου. Αν ο σπόρος δεν είναι υγιής, τότε δεν έχουμε καινούργιους καρπούς. Η μοναξιά, το αίσθημα τους τέλματος, η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι αποκυήματα είτε λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος σου, είτε καταστάσεων της ζωής σου που έχουν χάσει προ πολλού την ουσία τους και τις συντηρείς από ανασφάλεια, αφήνοντάς τες να απορροφούν την ενέργειά σου, γιατί δεν παράγουν πλέον «καρπούς» ώστε να επαναφορτίζουν τις «μπαταρίες» σου. Οι επιρροές της έκλειψης θα σου κρούσουν τον κώδωνα για να συνειδητοποιήσεις ποιες προσκολλήσεις σου δε σε αφήνουν να χτίσεις σε πιο γερές βάσεις το μέλλον σου, ποιες εξαρτήσεις σου δεν αφήνουν χώρο στη ζωή σου για να βάλεις καινούργιους ανθρώπους και καταστάσεις. Ουσιαστικά, ό,τι τελειώσει τώρα, όσο και να σε πληγώσει, τελικά θα σε λυτρώσει! Και το υπέροχο συναίσθημα της λύτρωσης θα το απολαύσεις, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο… Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις φίλους, συμμαχίες, κοινωνικές γνωριμίες και κυρίως στόχους. Ουσιαστικά, σε καλεί να μην πράττεις αντανακλαστικά, αντιδρώντας στις καταστάσεις της εκάστοτε στιγμής, αλλά να βαδίζεις βάσει ενός σχεδίου που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Σου μαθαίνει, ομολογουμένως με αρκετά σκληρό τρόπο, να μην ακολουθείς αυτούς που κολακεύουν τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό σου, αλλά αυτούς που ναι μεν σου δείχνουν τον δύσβατο δρόμο της προσπάθειας, αλλά είναι διατεθειμένοι να βρίσκονται στο πλευρό σου ως ουσιαστικοί φίλοι. Σημαντικό είναι ότι θα μάθεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Δεν αποκλείονται οι μοιραίες συναντήσεις ή καταστάσεις, καθώς επίσης και οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος σου με σκοπό να διεκδικήσουν μια θέση στη ζωή σου είτε ως φίλοι είτε ως έρωτες. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να παίζει ρυθμιστικό ρόλο στη σκληρή όψη ταυ-τετραγώνου που σχηματίζει η ηλιακή έκλειψη, οι πιέσεις που θα δεχθείς, το άγχος και οι δυσκολίες θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Ο αντίκτυπος των λανθασμένων επιλογών σου (έστω και από καλοσύνη), των απρόσεκτων κινήσεών σου, των αυταπατών που σου δημιούργησαν οι κόλακες από τους οποίους περιβάλλεσαι, θα φανεί στον τομέα της καριέρας σου. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, να αποφύγεις τα ξεκινήματα και τις τριβές με τους ανωτέρους σου και να προσπαθήσεις να κλείσεις εκκρεμότητες. Εντόπισε τους κόλακες που εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου και προσπάθησε να τους απομακρύνεις από κοντά σου. Μην εκθέτεις τις ιδέες σου, για να μην τις δεις υλοποιημένες από άλλους και, το σημαντικότερο, μην τρέφεις αυταπάτες για τις οικογενειακές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις, αλλά αντιμετώπιζε τα γεγονότα με πρακτικότητα. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με φόβους και απωθημένα που κρατάς πολύ καλά κρυμμένα από τους άλλους, καθώς αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα σου. Θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε απομονώσουν για λίγο, θα σε αναγκάσουν να αποσυρθείς από τις κοινωνικές σου συνήθειες, να σκεφτείς, να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να αποφασίσεις ποιους θα εμπιστευτείς, με ποιους θα συνεργαστείς, ποιους θα απομακρύνεις. Στη διαδικασία αυτή, αρκετές φορές θα είσαι συγχυσμένος/η, με κίνδυνο να κάνεις επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Επειδή θα είσαι απομονωμένος/η στον κόσμο σου, ακόμη κι όταν γύρω σου υπάρχει μεγάλη παρέα, πρέπει να προσέχεις τα λάθη που μπορεί να γίνουν από αφηρημάδα. Είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψεις αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο θα σε ρίξει ψυχολογικά, καθώς θα συμβούν τα γεγονότα που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, τις ανασφάλειές σου, τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματά σου. Θα έχεις ένταση με αφορμή εξοργιστικές καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις από άτομα (ταίρι, φίλος/η, οικογένεια) που θεωρούσες σαν ένα κομμάτι από τον εαυτό σου. Οργή λόγω των οικονομικών σου υποχρεώσεων που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Θυμό για όλες τις φορές που δεν ικανοποίησες τα «θέλω» σου, δίνοντας προτεραιότητα στους άλλους, για τις ανικανοποίητες επιθυμίες σου. Όπως καταλαβαίνεις, υπερχειλίζεις συναισθηματικά και πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου κάτω από τέτοιες συνθήκες. Το να «παγώνεις» για να αποφύγεις τα συναισθήματά σου και να απομακρύνεσαι από τους άλλους, δε σε βοηθάει. Τώρα μαθαίνεις ότι πρέπει να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου χωρίς υστερίες, αλλά με διάθεση συζήτησης που θα είναι βοηθητική για να σε καταλάβουν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν. Επίσης, τώρα μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα και τα υπάρχοντά σου, χωρίς να απαξιώνεις τις ανάγκες σου για υλικά αγαθά. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να ενισχύει την ήδη ευφάνταστη φύση σου, και τη συμμετοχή του στο ταυ-τετράγωνο της έκλειψης που εντείνει την αντιπαράθεσή του με τον Κρόνο, φαίνεται ότι θα έχεις να διαχειριστείς αρκετά δύσκολες καταστάσεις (ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τη 1 Μαρτίου). Η έκλειψη θα προκαλέσει ισχυρές σεισμικές δονήσεις σε σχέσεις και καταστάσεις, που συντηρείς από εξάρτηση. Δεν θα προσβάλει υγιείς καταστάσεις. Θα επηρεάσει μόνο σχέσεις και συνεργασίες που δε σε προάγουν, που σε καθηλώνουν συναισθηματικά και δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Κερδισμένος/η θα είσαι αν μπορέσεις να εντοπίσεις ποιες ανασφάλειές σου σε κρατούν δέσμιο αυτών των καταστάσεων. Αν βρεις την πηγή του κακού, τότε θα είναι εύκολο να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Πρέπει να θυμάσαι ότι η έκλειψη θέλει να σε διδάξει ότι για τη δική σου ζωή εσύ κρατάς το μαχαίρι, εσύ και το πεπόνι, κι ότι δε σε βοηθάει να μεταβιβάζεις την ευθύνη στους άλλους. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-08-2016 15:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι