Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
20
01
2024

Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, ώρα Ελλάδας 7:53 μ.μ., η Πανσέληνος γίνεται στις 5ο 14΄ του Λέοντα και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα, ο αυθορμητισμός μας είναι έντονος και μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Είμαστε γενναιόδωροι και μπορούμε να λάμψουμε.

 

Πανσέληνος στον Λέοντα: Λάμψε με την αγάπη σου & το πνεύμα της δημιουργικότητάς σου!

 

Επιδιώκουμε να εκφράσουμε κάτι που να είναι μοναδικό και προβάλλουμε αξιοπρέπεια στο περιβάλλον μας, ενώ προκαλούμε αλλαγές που θα ωφελήσουν όλους μας. Είμαστε πρωτότυποι, κοινωνικοί και δημιουργοί. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε το ρίσκο και να εκφράσουμε τον εαυτό μας με ένα νέο τρόπο. Αναζητούμε αυτά τα άτομα που μας ενθαρρύνουν να λάμψουμε. Είναι μια στιγμή για να διασκεδάσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Με το πνεύμα της γενναιοδωρίας που μας διακατέχει, αναδύεται η μοναδικότητά μας και μας δίνονται κίνητρα να προβληθούμε.

Αυτή η Πανσέληνος μας δίνει την ώθηση να ενεργήσουμε ξαφνικά, με τέτοιους τρόπους που εκπληρώνουν τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, τη δημιουργικότητα, τη μεγάλη αγάπη και τη χαρά της ζωής. Αλλά υπάρχουν επίσης μεγάλες πιθανότητες για απότομα και ξαφνικά ξεσπάσματα και έλλειψη ψυχραιμίας. Μπορεί να είμαστε εκτός ισορροπίας σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιου είδους ψυχική διαταραχή και σύγχυση, με εξαιρετικά δύσκολες και ασυνήθιστες διαθέσεις. 

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, λάμπετε από χαρά και ευτυχία, όλοι σας πλησιάζουν για την ανοιχτή και εξωστρεφή προσωπικότητά σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε με πάθος και αυτοπεποίθηση, πράγμα τα οποίο είναι πιθανό να σας φέρει ένα γοητευτικό σύντροφο. Είστε σεξουαλικοί και εκπέμπετε μια ακαταμάχητη γοητεία, το φεγγάρι σας βοηθά να αποπλανήσετε το αντίθετο φύλο. Αν είστε σε σχέση, λαμβάνετε περισσότερη προσοχή από τον αγαπημένο σας, τα έντονα συναισθήματά σας και οι ερωτικές συγκινήσεις που ζείτε ανανεώνουν τη σχέση σας και απογειώνεστε στον έβδομο ουρανό! Έχετε μια έντονα κοινωνική ζωή, διασκεδάζετε πολύ και χαίρεστε τη ζωή, όμως θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, την έπαρση και την παρορμητικότητά σας, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έρχεται στο φως ένα οικογενειακό ζήτημα, νιώθετε περισσότερο εξαρτημένοι στη σχέση σας ή με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, καταβάλλετε προσπάθειες να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων, προσφέροντας φροντίδα και ζεστασιά. Ίσως σκεφτείτε τη μετεγκατάσταση, αν νιώθετε καιρό τώρα ότι το σπίτι σας δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση ή χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο δικό σας άτομο που έχει την ανάγκη σας. Τώρα αναζητάτε τη μοναξιά σας στο σπίτι σας ή αναλώνετε το χρόνο σας με λίγα αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκεδάζοντας όλοι μαζί στο σπίτι. Δεν θέλετε να δαπανάτε πολλά χρήματα για τη διασκέδασή σας. Ίσως αισθανθείτε ότι κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν στοιχειώνουν την παρούσα ζωή σας και νιώθετε αποπροσανατολισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, αποβάλλετε τις ανησυχίες σας και τις απαισιόδοξες σκέψεις σας, ίσως εμπλακείτε σε σημαντικές συζητήσεις με κάποια άτομα, οι οποίες σας βοηθούν στην πορεία σας. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας ή μια κοντινή εκδρομή, προκειμένου να ξεφύγετε από την ανία και τη ρουτίνα σας. Δεν ωφελεί να εμπλακείτε σε οποιεσδήποτε διαμάχες και αντιπαραθέσεις, θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεσή σας και τα συναισθήματά σας. Προσέξτε, επίσης, μην παρασυρθείτε από κουτσομπολιά και φήμες, γι’ αυτό κοντρολάρετε την αυθόρμητη και περίεργη ιδιοσυγκρασία σας. Δεν είναι τώρα και τόσο συνετό να αναμιχθείτε ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενες πλευρές, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να σας αγχώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αν τον τελευταίο καιρό έχετε περάσει απρόσμενα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, περιμένετε σύντομα βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Χάρη στις δημιουργικές και σταθερές ενέργειές σας, βρίσκετε λύσεις στο οικονομικό χάος ενώ οι εποικοδομητικές και συγκροτημένες ιδέες σας, σας βοηθούν στην εξεύρεση μιας νέας πηγής εισοδήματος. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, περιμένετε αύξηση των κερδών σας, ίσως μέσω της δημιουργίας νέων συνεργασιών. Αν είχατε κάνει αρκετές σπατάλες τον τελευταίο καιρό, τώρα φροντίζετε να κάνετε κάποιες περικοπές από τη διασκέδασή σας και τις περιττές πολυτέλειες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η δύναμη, η γοητεία και η αποφασιστικότητά σας, σας βοηθούν σε εντυπωσιακά επιτεύγματα και κάνετε καλή εντύπωση στον κοινωνικό σας περίγυρο. Ξεκινά μια νέα ευνοϊκή και δημιουργική φάση στη ζωή σας, αποκομίζετε τους καρπούς των προηγούμενων προσπαθειών σας. Προβάλλετε τη γενναιόδωρη και γοητευτική πλευρά σας, δείχνετε στον κοινωνικό σας περίγυρο τα ταλέντα και την αξία σας. Αν είχατε κάνει τελευταία αρκετές προσπάθειες στη σχέση σας, τώρα νιώθετε περισσότερο οικεία με το σύντροφό σας, λαμβάνοντας και δίνοντας αγάπη και φροντίδα. Αν είστε μόνοι, η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιο γοητευτικό άτομο ή απλά διασκεδάζετε και φλερτάρετε. Προσέξτε τις τάσεις έπαρσης, αλαζονείας και αυτοπροβολής που έχετε στην προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αυξάνονται η διαίσθηση και η φαντασία σας κι αυτό σας βοηθά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου σας και στην κατανόηση των απώτερων κινήτρων των ατόμων γύρω σας. Κάποιες περίεργες συμπτώσεις και προφητικά όνειρα σας δείχνουν το δρόμο της ευτυχίας. Το φεγγάρι σας βοηθά να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και να σκέφτεστε πιο θετικά, οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανησυχίες σας ανήκουν πια στο παρελθόν. Αν νιώθατε απογοήτευση και εσωτερικές συγκρούσεις από το κακό παρελθόν σας, ξαναβρίσκετε την ψυχική σας ισορροπία, είτε στρεφόμενοι στον πνευματικό κόσμο, είτε νιώθοντας έντονη την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας. Επιθυμείτε να ενεργήσετε προκειμένου να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, αλλά θα ήταν καλύτερο να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική φύση σας, τώρα βρίσκετε τους φίλους σας και διασκεδάζετε μαζί. Το φεγγάρι σας βοηθά να αποφασίσετε πως θα υλοποιήσατε στο εγγύς μέλλον τους στόχους και τα όνειρά σας. Είστε τώρα πιο τολμηροί και πρωτότυποι στις ενέργειές σας, η αποφασιστικότητά σας, σας ωθεί στην πραγματοποίηση ενός δημιουργικού έργου σας. Το διαδίκτυο σας φέρνει ευκαιρίες για προβολή, αναγνώριση, ακόμα και φήμη, αν είστε συνετοί στις κινήσεις σας. Τώρα μπορεί να κάνετε εκκαθάριση από τον κύκλο των φίλων σας και των ομάδων όπου ανήκετε. Προσέξτε την υπερβολική εκδήλωση των συναισθημάτων σας και μην παραμελείτε τους φίλους σας, τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, καθώς τώρα θα έχετε πιο έντονες τις τάσεις για ανεξαρτησία και ελευθερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε και να αναγνωριστείτε για ένα δημιουργικό έργο σας και να βρεθείτε στο προσκήνιο. Κινηθείτε όμως με διπλωματία και να είστε χαμηλών τόνων στη σταδιοδρομία σας για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που είναι σε θέση εξουσίας και προσπαθήστε να μην είστε σαρκαστικοί, αλαζόνες και εγωιστές στην προσπάθειά σας να κυριαρχήσετε. Επίσης, θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να ζηλέψετε τη δόξα των άλλων ή να τους υπονομεύσετε. Φροντίστε να ισορροπήσετε την εργασία σας με την προσωπική σας ζωή, την οποία δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τώρα, καθώς θα έχετε προστριβές. Ίσως να σκέφτεστε μια αλλαγή κατοικίας ή να έχετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με ένα ακίνητο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, ενισχύεται το έμφυτο πνεύμα σας, της περιπλάνησης και της περιπέτειας, ίσως κάνετε ένα ταξίδι και θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Ίσως κάνετε μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά σας ή πάτε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους. Παίρνετε μια μεγάλη χαρά για κάτι που δεν περιμένατε ότι θα συμβεί. Αν είχατε κουραστεί τον τελευταίο καιρό από την ανία και την πλήξη, τώρα αναζωογονείται η ζωή σας, καθώς παίρνετε το ρίσκο να αλλάξετε κάποιες στάσιμες καταστάσεις, απομακρύνοντας άτομα που εδώ και καιρό σαμποτάρουν τους στόχους σας. Οτιδήποτε ξεκινάτε τώρα θα έχει θετικά αποτελέσματα μόνο αν πιστεύετε στις δυνάμεις σας και σκέφτεστε θετικά, αγνοώντας τα αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και του σεξ, βάζετε τέλος σε οποιεσδήποτε οικονομικές διαφορές έχετε με τρίτους ή ανησυχίες σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είστε τώρα τολμηροί και δυνατοί για να διεκδικήσετε ό, τι σας αξίζει. Προσέξτε τις εκδικητικές τάσεις σας και την κακεντρέχειά σας προς ένα άτομο που σας έχει προξενήσει πόνο και θλίψη στο παρελθόν, καθώς τα έντονα συναισθήματά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ενέργειες τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Οι έντονες σεξουαλικές ορμές σας, σας ωθούν στη δημιουργία μιας νέας σεξουαλικής σχέσης, γεμάτη πάθος και έκσταση. Αν είστε σε σχέση, κάνετε προσπάθειες για να διευθετήσετε τις διαφορές σας με τον αγαπημένο σας, αλλάζοντας ριζικά κάποιες καταστάσεις και αναγεννώντας τη σχέση σας.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, λαμβάνετε χαρά και ικανοποίηση από το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, αν όμως τον τελευταίο καιρό έχετε προσπαθήσει για τη σταθερότητα αυτών των σχέσεων. Ενισχύετε τους συναισθηματικούς δεσμούς και το ερωτικό πάθος στη σχέση σας, ίσως επίσης ορίσετε και ημερομηνία γάμου. Αν αντίθετα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα και οι αξίες και οι στόχοι σας συγκρούονται, δίνετε ένα αμετάκλητο τέλος. Αν είστε μόνοι, ίσως ξεκινήσει ένα νέο πάθος με κάποιο άτομο που επιθυμούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί επίσης να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να έχετε ξαφνική άνοδο στην καριέρα σας ή γίνεστε δημοφιλείς από την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, καταπιάνεστε με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα στην εργασία σας ή την καθημερινή σας ζωή, πράγμα το οποίο σας αποσπά την προσοχή από τα παιδιά σας και το ερωτικό παιχνίδι. Κάνετε προσπάθειες για να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, ίσως αγχωθείτε από πολλές δεσμεύσεις που ενδεχομένως αναλάβετε ή θα τρέχετε για θελήματα, καθώς τώρα είστε πολύ εξυπηρετικοί προς τους άλλους. Οι συνθήκες στην εργασία σας θα είναι τέτοιες που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε ένα κατοικίδιο ζώο κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Το φεγγάρι σας βοηθά να θεραπευτείτε από οποιαδήποτε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα είχατε τον τελευταίο καιρό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ