Ποσειδώνας στους Ιχθείς Μάιος 2013. Επιρροή.
Βαθμολόγησε
28
05
2013

Ποσειδώνας στους Ιχθείς Μάιος 2013. Επιρροή.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Ο πλανήτης της πνευματικότητας, του ρομαντισμού, των κρυμμένων συναισθημάτων και του απόλυτου έρωτα!

Ο Ποσειδώνας ανακαλύφθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1846 από τον Γερμανό αστρονόμο Johann Galle και τον Γάλλο μαθηματικό και αστρονόμο Urbain Leverrier.

Έκανε ήδη ένα πρώτο πέρασμα, για λίγους μήνες, στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 ως τις 5 Αυγούστου 2011 και από τις 3 Φεβρουαρίου 2012, θα είναι για 13 συνεχόμενα έτη στους Ιχθείς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας θέλει περίπου 164 έτη για να κάνει έναν πλήρη κύκλο του ζωδιακού, και παραμένει περίπου δέκα τρία έτη σε κάθε ζώδιο.

Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την αγάπη- την άνευ όρων αγάπη, την φαντασία, τον μυστικισμό, τον ρομαντισμό, την ελπίδα, τις μυστικές ενέργειες, τον σοσιαλισμό, τα νοσοκομεία, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και το ναυτικό. Ο Ποσειδώνας επίσης, έχει σχέση με τον χορό, τις τέχνες, την γοητεία, τις ταινίες, την μουσική, την ποίηση και την φωτογραφία. Οι καλές του ποιότητες είναι η ευαισθησία για τις ανάγκες των άλλων και ο ιδεαλισμός. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της πνευματικότητας και της έμπνευσης. Η αρνητική του πλευρά είναι η ανεντιμότητα, το ψέμα, η απάτη, το μαρτύριο και η αναποφασιστικότητα στις περισσότερες υποθέσεις. Μπορεί να υπάρχει σύγχυση, έγκλημα και σκάνδαλο. Επίσης, συνδέεται με την χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Συσχετίζεται με ατυχήματα που προκύπτουν από φάρμακα ή χημικά και προβλήματα που σχετίζονται με το πετρέλαιο.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ;

• Να δώσουμε περισσότερη σημασία σε ό, τι σχετίζεται με το νερό
• Να συνειδητοποιήσουμε τα κρυμμένα συναισθήματα μας και ότι χρειαζόμαστε περισσότερη φροντίδα, καθώς και ψυχική και σωματική θεραπεία
• Να προσφέρουμε στους άλλους χωρίς αντάλλαγμα ή τον φόβο της εγκατάλειψης, κάνοντας κάποιες φορές θυσίες
• Να επιδιώξουμε παθιασμένες και ρομαντικές ερωτικές σχέσεις
• Να δώσουμε έμφαση στην ελπίδα, το όραμα και την δημιουργικότητα
• Να προσέξουμε να μην ξεφύγουν κάποια πράγματα από τον έλεγχο μας
• Να απελευθερωθούμε απ’ ό, τι μας δεσμεύει συναισθηματικά
• Να αναπτύξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους γύρω μας
• Να αξιοποιήσουμε ένα έντονο ψυχικό δυναμικό, να έρθουμε σε επαφή με το παραφυσικό, την διαίσθηση, την πρόγνωση και την τηλεπάθεια
• Να λαμβάνουμε υπόψη μας τις νέες ιδέες ή κρυφές πληροφορίες που προηγουμένως ήταν απρόσιτες, αλλά τώρα είναι διαθέσιμες σε μας
• Να συνειδητοποιήσουμε ότι οι νέες ιδέες αλλά και οι ανακαλύψεις θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό την κοσμοθεωρία μας
• Να προσέξουμε τις συμπεριφορές μας καθώς μπορεί να γίνουν εντελώς ανεξέλεγκτες, και ως εκ τούτου, εξαιρετικά επικίνδυνες
• Να βρούμε τρόπους για να κάνουμε πράγματα χωρίς περιορισμούς, τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους γύρω μας
• Να προσέξουμε τις υπόγειες και παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς θα υπάρξουν αποκαλύψεις όλων των ειδών ή θα υπάρξουν μυστικοί κατάσκοποι και επικίνδυνα μυστικά
• Να λάβουμε υπόψη μας ότι η θρησκεία θα λάβει μια μυστικιστική χροιά

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ

Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Ιχθύων, και θα διαλύσει την υπάρχουσα πραγματικότητα αλλά και τις ψευδαισθήσεις, μπαίνοντας στο κατώφλι νέων μυστικών αποκαλύψεων! Τονίζει την συμπόνια, την έμπνευση, την τέχνη, και τις μαγικές σχέσεις αγάπης. Η φαντασία και οι εκπληκτικές διαισθητικές ικανότητες θα περάσουν τα σύνορα της φαντασίας μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η φώτιση και η πνευματική αφύπνιση θα έρθει επιτέλους στον πλανήτη μας, και κάθε χώρα θα διαθέσει την δική της πνευματική συνεισφορά. Η πιο βαθιά ενέργεια προσφέρεται τώρα στη Γη καθώς επίσης και η δυνατότητα να εναρμονιστεί με τον Συμπαντικό Κόσμο.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε σε ένα πνευματικό επίπεδο αλλά και να εξελιχθούμε. Επίσης, θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην αληθινή αλληλεγγύη καθώς αναδύεται μια νέα συλλογική συνείδηση που θα αντανακλά την πνευματικότητα. Βέβαια, όλοι μας έχουμε την επιλογή να αρνηθούμε αυτή την νέα συνείδηση, αλλά ίσως χρειαστεί να πληρώσουμε τις συνέπειες, που θα είναι η απομόνωση και η ψυχολογική διαταραχή. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα μας βοηθήσει να διαλύσουμε της ασαφείς πτυχές της προσωπικότητας μας και να κατανοήσουμε ότι όλοι μας θα πρέπει να ενωθούμε και να δώσουμε αγάπη, την άνευ όρων και αληθινή αγάπη.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του μυστηρίου, της πνευματικότητας, της διαφώτισης και της δημιουργικότητας, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον Θεό και θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στις πεποιθήσεις μας, καθώς οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη θα αρχίζουν να ξυπνάνε και θα αναζητούν την γαλήνη και την ειρήνη μέσα από την ομορφιά και την δημιουργικότητα. Θα έχουμε μια καλύτερη κατανόηση και βοήθεια για τους ανθρώπους και θα θέλουμε να τους κάνουμε καλύτερους.

Για να λάβουμε την θετική ενέργεια του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, του πλανήτη του ιδεαλισμού και του δασκάλου της ψυχής, θα πρέπει να συνδεθούμε με τον εσώτερο εαυτό μας. Τα περισσότερα από τα προβλήματα μας προέρχονται από την ψυχή μας και τα ένστικτα μας. Πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να αποσυνδεθούμε από τις εγωιστικές σκέψεις και πράξεις μας. Να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας και να απομακρύνουμε τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα, όπως την αντιπάθεια, τις προκαταλήψεις, την κριτική, το μίσος, την ζήλια, την απληστία, την κτητικότητα και τον φόβο, και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα συναισθήματα μας οδηγούν στην αποτυχία και στο να προβάλουμε ένα κακό πρόσωπο στους άλλους. Το να γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, είναι το πρώτο βήμα για την απώλεια των αρνητικών συναισθημάτων.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Η λειτουργία του Ποσειδώνα τείνει να διευρύνει τις εμπειρίες μας με την εισαγωγή νέων διαστάσεων στην συνείδηση μας. Είναι μια ενωτική δύναμη, κάνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι «ένα». Ο Ποσειδώνας αποκαλύπτει την ψευδαίσθηση και τείνει να διαλύσει την υπάρχουσα πραγματικότητα. Ο πνευματικός πλούτος που προσφέρει ο Ποσειδώνας είναι η συνειδητοποίηση της ανθρώπινης μοίρας, η οποία κατά ένα μεγάλο μέρος πάσχει, και αφυπνίζει την συμπόνια.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα φέρει την ανάγκη για πνευματική ανάπτυξη. Οι άνθρωποι θα δείχνουν περισσότερη καλοσύνη και αλτρουισμό και θα αναζητούν την ησυχία και την απομόνωση. Αυτή είναι μια στιγμή που απομακρυνόμαστε από τον υλισμό και στρεφόμαστε προς την πνευματικότητα. Θα δοθεί μια παγκόσμια έμφαση στην ταλαιπωρία της ανθρωπότητας και μια αντίστοιχη επιθυμία να ανακουφίσουμε αυτόν τον πόνο μέσα από την κοινωνική αλλαγή. Το ύφος του κόσμου πρόκειται να αλλάξει, ίσως λόγω κάποιας κοινωνικής αναταραχής, η οποία θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η παγκόσμια ανησυχία και η φιλανθρωπία για τα εκατομμύρια των οικονομικά εκτοπισμένων ανθρώπων, η συνειδητοποίηση του πόνου των μη προνομιούχων ανθρώπων στον πλανήτη μας.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα φέρει την ανάγκη για πνευματική ικανοποίηση. Όχι μέσω των μέντιουμ και των μεταφυσικών εμπειριών, αλλά μέσω της καλοσύνης και του αλτρουισμού. Οι άνθρωποι θα συνδέονται περισσότερο με την καρδιά και την ψυχή.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των τεχνών και της έμπνευσης, καθώς διευρύνει τον κόσμο της φαντασίας. Θα υπάρξει μια πολιτιστική αναγέννηση σε ένα καλλιτεχνικό και δημιουργικό επίπεδο. Είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της φυγής από την πραγματικότητα. Είναι μια ψευδαίσθηση της πραγματικότητας. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερη εξέλιξη στις τέχνες, ειδικά στο χώρο του κινηματογράφου και της φωτογραφίας, καθώς εφευρέσεις και νέους τρόπους για να μετατρέψουμε το όραμα σε πραγματικότητα και την πραγματικότητα σε ένα όραμα. Επίσης, επειδή ο Ποσειδώνας σημειοδοτεί την ιατρική, μπορούμε να περιμένουμε νέες τεχνικές που θα εφευρεθούν, ευκολότερες και ασφαλέστερες στην εφαρμογή τους. Η άφιξη του Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να φέρει επίσης λοιμώξεις και επιδημίες, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση, αυτή η επιρροή είναι βέβαιο ότι θα φέρει θαυμάσια πρόοδο στην ιατρική.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια άλλη μεγάλη εξέλιξη, όπως την διάλυση του εγωισμού μας, την κατανόηση ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με την ίδια ενέργεια. Με την συγχώνευση του εαυτού μας με το σύμπαν, θα βρούμε την άνευ όρων και την αληθινή αγάπη. Ο Ποσειδώνας θα διαλύσει την παλιά πραγματικότητα και όλα αυτά που είναι ψευδαίσθηση κάνοντας αποκαλύψεις!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς καλλιεργεί την φαντασία και τους σπόρους του μέλλοντος. Έχουμε  μεγαλύτερη πρόσβαση σε εξαιρετικά παθιασμένες συναισθηματικές εμπειρίες και δράσεις, συλλογική έμπνευση και διορατικά κίνητρα. Σκεφτόμαστε με έναν τρόπο μυστηριώδη και μυστικιστικό. Αλλάζει η κοσμοθεωρία μας και οι απόψεις μας για την ανθρώπινη ψυχή, την σοφία και την γνώση. Νέες φιλοσοφίες, θεωρίες και πρακτικές αναπτύσσουν σώμα, νου και πνεύμα και η δύναμη της θεραπείας της ψυχής θα προστεθεί και θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια της παραμονής του Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορούμε να αναμένουμε μια ευαισθησία για πολλά πράγματα που στο παρελθόν αγνοούσαμε. Ο Ποσειδώνας εμπνέει και αποπλανεί. Θα υπάρξει μια καλύτερη αίσθηση για το πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον  μας και επίσης μια στενότερη σύνδεση με όλα γύρω μας. Η αυξημένη ευαισθητοποίηση, η κατανόηση ότι μας συνδέει όλους μια ενότητα, θα μας βοηθήσουν σε μια καλύτερη κατανόηση της παγκόσμιας συνείδησης, και θα βλαστήσουν οι σπόροι για μελλοντική ανάπτυξη.

Αυτή είναι μια στιγμή όπου η αχαλίνωτη φαντασία μας θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να καταλάβουμε το μεγάλο, κοσμικό μήνυμα της ζωής. Η επιστροφή στην πραγματική, πνευματική ζωή είναι ένα από τα μηνύματα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ο Ποσειδώνας όμως κυβερνά την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη, και θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς πολύ συχνά τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και το ψέμα είναι δυσδιάκριτα και θολά, ειδικά σε ό, τι αφορά τα μέσα ενημέρωσης και την τεχνολογία, τις φιλίες στο διαδίκτυο ή τις online σχέσεις.

Ο Ποσειδώνας δεν ζητά τίποτε απτό, δεν χρειάζεται καν να ζητήσει, αποστέλλει τα μηνύματα του, υπόγεια και μυστικά. Η φύση του είναι γεμάτη από εμπνευσμένη φαντασία, μια φαντασία έξω από αυτόν τον κόσμο, και δίνει πάθος στα συναισθήματα, αλλά η ενέργεια του μπορεί να είναι η πιο διεφθαρμένη και η πιο καταστρεπτική. Η αρνητική πλευρά του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι να κοροϊδεύουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν σε πράγματα που είναι ψεύτικα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ

Ο ονειρικός, ρομαντικός Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι σε ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί να εκφράσει την ενέργεια του στην πιο καθαρή του μορφή. Αυτή θα είναι μια στιγμή που η απόλυτη αγάπη και ο έρωτας θα ανθίσουν. Μια σημαντική νέα εποχή ξεκινάει που θα μας γεμίσει με ποιητική, επική αγάπη.

Η επιστροφή στο ρομαντισμό για την αληθινή αγάπη της ψυχής, θα είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μας. Αυτή θα είναι μια αγάπη που δεν θα επικεντρώνεται στην εύρεση ενός συντρόφου, απλά για να μην νιώθουμε μοναξιά, αλλά μια παθιασμένη αγάπη που σκοπό της έχει την εξεύρεση ενός αληθινού συντρόφου ψυχής. Είναι η ώρα να διαλυθεί το δικό μας εγώ και να γίνουμε ένα με το σύντροφο μας. Η αγάπη θα είναι το κίνητρο και όχι τα χρήματα ή η κοινωνική θέση, αλλά η αληθινή, καρμική αγάπη.

Ο Ποσειδώνας αγαπά το πόνο και έχει πάθος για την αληθινή αγάπη και την αληθινή εμπειρία. Εκδηλώνουμε ανείπωτα συναισθήματα και σταματάμε να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, ενώ κινούμαστε στις ατραπούς της ζωής μέσα από την διαίσθηση και το συναίσθημα. Είναι καιρός να απενεργοποιήσουμε το ατελείωτο άγχος της ψυχικής επεξεργασίας και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ακολουθήσει την εσωτερική φωνή μας και το ένστικτο μας. Κατά την αναζήτηση ενός συντρόφου καθοδηγούμαστε από την καρδιά μας.

Όλοι μας θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας για αγάπη, ενώ κάποιοι από μας θα ζήσουν μια επική ερωτική ιστορία με περιπέτεια και όνειρο. Είναι επίσης μια χρονική περίοδος, να δείξουμε την ρομαντική πλευρά του εαυτού μας και να αναλάβουμε ρίσκα για την αγάπη.

Αυτή θα είναι μια υπέροχη εποχή ρομαντισμού, ανταλλαγής συναισθημάτων και συμπόνιας του ενός προς τον άλλον. Είναι μια εποχή όπου η ψευδαίσθηση θα διαλυθεί ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε τα πραγματικά κίνητρα των ατόμων γύρω μας και να αναγνωρίσουμε ότι τους αγαπάμε. Εμείς θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και τις εγωιστικές απόψεις και τις ανασφάλειες μας.
Ο Ποσειδώνας είναι μια ποιητική, μυθική άποψη της αιώνιας αγάπης, ένας πραγματικός ωκεανός συναισθημάτων. Ένα μέρος της αγάπης άνευ όρων είναι επίσης να προσφέρουμε σε ένα πρόσωπο που μας έχει απογοητεύσει.
 
Μήπως αυτό ακούγεται σαν ουτοπία; Ή είναι μια δημιουργία, μια πνευματική αναγέννηση, που αξίζει, για να απολαύσουμε την ευδαιμονία της ψυχής μας…..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-05-2013 15:38
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta