14
12
2020

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2021 για όλα τα ζώδια.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Οι ετήσιες προβλέψεις ταρώ του 2021 αποκαλύπτουν ότι μετά τις δυσκολίες που περάσαμε όλοι μας, η νέα χρονιά θα μας ενθουσιάσει και θα φέρει θετικές αλλαγές σχεδόν σε όλα τα ζώδια.

 

Ετήσιες προβλέψεις αστρολογικού ταρώ 2021 για όλα τα ζώδια

 

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2021: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Θετικές εκπλήξεις θα υπάρξουν μέσα στη νέα χρονιά, και με οδηγό την κάρτα ταρώ του Ιεροφάντη τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα και ενθαρρυντικά. Την εμφάνισή τους θα κάνουν ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. Οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα βρουν τρόπο να επεκτείνουν τις βλέψεις στις επιχειρήσεις τους και την καριέρα τους, οι προσπάθειες θα ανταμειφθούν. Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα ιδιαιτέρως αποδοτικό αποτέλεσμα.

Στα αισθηματικά, αν οι διαθέσεις είναι συγκαταβατικές θα δοθεί η ευκαιρία για επανασυνδέσεις και γενικότερα για επαναπροσδιορισμούς. Σε επίπεδο σχέσεων τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να επαναξιολογηθούν οι καταστάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για σύσφιξη δεσμών. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με πρόσωπο που θα τους ενθουσιάσει και θα τους δώσει τη δυνατότητα να γίνει μία νέα αρχή. Τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Σε ένα γενικό πλαίσιο τα υποστηρικτικά γεγονότα θα βοηθήσουν να παρθούν ουσιαστικές και σοβαρές αποφάσεις. Ας δούμε τώρα ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί στο κάθε ζώδιο και πως επηρεάζει τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά μας.

Κριός: Οι Εραστές

Κριοί, με την κάρτα ταρώ των Εραστών στο ζώδιο σας, στα επαγγελματικά αυτή τη χρονιά ευνοούνται τα νέα άλματα και οι καινούργιες συνεργασίες και οι δοκιμασίες και οι πειραματισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν οικονομικά. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα βήματά σας, ωστόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανυπομονησία και στην παρορμητικότητα σας. Προσοχή να μην ενθουσιαστείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Θα ακουστούν προτάσεις ιδιαιτέρως αξιόλογες και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας.

Στα αισθηματικά η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με νέες προοπτικές, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να δώσετε μία νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε και να ερωτευτείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε και να γοητεύσετε, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δέσμευση και επισημοποίηση, ουσιαστικά στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη του δεσμού σας. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αφήστε πίσω σας τις αναστολές και τις επιφυλάξεις, οι απελευθερωμένες προσεγγίσεις θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να τερματίσετε παλιές πίκρες ιστορίες.

Ταύρος: Το Άρμα

Ταύροι με την κάρτα ταρώ, το Άρμα, να καθοδηγεί τα επαγγελματικά του ζωδίου σας, το 2021 θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Αναγκαίο θα είναι να αποκτήσετε σταθερές βλέψεις, οι επιδιώξεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συντονισμένα. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οριοθετήσετε την αισιοδοξία σας, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας θέση και να οδηγήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στην περίπτωση που αναζητάτε εργασία θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Συντονιστείτε, πράξτε μεθοδικά, αν υπάρξουν εισπράξεις αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε επενδυτικά.

Στα αισθηματικά θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες και ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και τα αρνητικά δεδομένα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, αναγκαίο θα είναι να μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, ωστόσο θα απαιτούν από εσάς ωριμότητα και συνειδητοποιημένες ενέργειες. Για τους ελεύθερους δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις σας θα πρέπει να είναι δυναμικές, ταυτοχρόνως όμως και προσγειωμένες. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό ίσως να πάρετε την απόφαση να δώσετε μία πιο ολοκληρωμένη και πιο επίσημη κατάληξη, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για επισημοποίηση.

Δίδυμος: Ο Μάγος

Δίδυμοι με την κάρτα ταρώ του Μάγου να καθοδηγεί το ζώδιο σας, το 2021 οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε καινούργιες αποφάσεις και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Θα είστε σε θέση να συνδυάσετε τα προσόντα σας με τις πληροφορίες που θα λάβετε, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας ή να επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Στις συμφωνίες και στις διαπραγματεύσεις το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό, ωστόσο η τελική κατάληξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο διπλωματική και διαλλακτική θα είναι η στάση σας. Απαραίτητο θα είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια καλό θα είναι να μην παρεκκλίνετε, προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στις βλέψεις και τις επιθυμίες σας.

Στα αισθηματικά, ουσιαστικές θα είναι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στην καινούργια χρονιά. Θα υπάρξουν ανοίγματα για ξεκαθαρίσματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις, απαραίτητο θα είναι να συνδυάσετε συναίσθημα με λογική. Στις περιπτώσεις που ενθουσιαστείτε θα πρέπει να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας, αποφύγετε τις επιπολαιότητες και κυρίως τις υποσχέσεις που εκ των προτέρων θα ξέρετε πως δεν μπορείτε να τηρήσετε. Συνδυάστε γοητεία με δυναμική στάση, στις προσεγγίσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να κερδίζετε τις συμπάθειες και να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα της επανασύνδεσης θα χρειαστεί να συντονίσετε τις ενέργειές σας. Όσο πιο ξεκάθαρα και ειλικρινά μιλήσετε τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επανένωση.

Καρκίνος: Μεγάλη Ιέρεια

Καρκίνοι, με την κάρτα της Μεγάλης Ιέρειας στο ζώδιο σας το 2021 θα είναι μια χρονιά αρκετά εποικοδομητική για τα επαγγελματικά σας και δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε έντονες σκέψεις οι καινούργιες προτάσεις που θα ακουστούν. Στην περίπτωση που δεν θα νιώθετε τη σιγουριά να ρισκάρετε ή να προχωρήσετε σε καταστάσεις που τις θεωρείτε αβέβαιες, προσπαθήστε να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, θα είναι σωστός οδηγός. Στο εργασιακό περιβάλλον θα υπάρχει πρόσφορο κλίμα για συνεννόηση συνεργασία και αποδοχή. Συντονιστείτε τη σκέψη σας, κάντε το βήμα να προτείνετε και να διατυπώσετε τις ιδέες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, προσοχή στις επιλογές σας.

Στα αισθηματικά, θετικά συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να δημιουργήσετε μία νέα βάση δεδομένων. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης και στην περίπτωση που διατηρείτε αισθήματα για το πρώην ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, να συζητήσετε εκ νέου τα μελανά σημεία και να βρείτε άμεσες λύσεις. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε δυναμικά και να σκεφτείτε με ορθολογισμό, οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, ωστόσο θα απαιτείται από εσάς μεθοδική τακτική. Οι ελεύθεροι που αναζητάτε μία νέα αρχή θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα εμφανιστεί στον δρόμο σας μία ιδιαιτέρως αξιόλογη περίπτωση, ωστόσο η θετική κατάληξη θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα δράσετε. Η νέα χρονιά θα σας δώσει τη δυνατότητα να δώσετε στη σχέση σας μία πιο ουσιαστική και επίσημη μορφή.

Λέων: Ο Πύργος

Λέοντες, με την κάρτα ταρώ του Πύργου στο ζώδιο σας, αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν συμβάντα που θα καταφέρουν να αναστατώσουν τη σκέψη σας και ίσως να αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε νέες αναζητήσεις. Οτιδήποτε φαινομενικά δείχνει αρνητικό να ξέρετε πως στην πορεία θα πάρει μία ιδιαιτέρως θετική όψη, γι αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, ανοίγεται για εσάς μία δημιουργική περίοδος. Δεν θα λείψουν οι καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν άγχος, εντάσεις και πανικό, όμως κατά την εξέλιξη των γεγονότων θα διαπιστώσετε πως οι αλλαγές όσο απρόοπτες και αν είναι, θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για άνοδο και γρήγορη βελτίωση.

Στα αισθηματικά, τα συμβάντα θα σας οδηγήσουν στο να προσεγγίσετε τις αισθηματικές καταστάσεις με διαφορετική οπτική. Απρόοπτα γεγονότα και πληροφορίες ενδεχομένως να σας αναστατώσουν, ωστόσο θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε ριζικές αποφάσεις που θα έχουν σχέση όχι μόνο με το παρόν αλλά και με το μέλλον σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε άποψη συναισθήματα και βλέψεις, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε τη σχέση που έχετε και να δοκιμαστείτε με καινούργιες εμπειρίες. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας αρχής, ωστόσο το αποτέλεσμα για να είναι θετικό θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να κλείσετε όλες τις παλιές ιστορίες. Η νέα χρονιά θα απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα και συναισθηματική ωριμότητα, αναγκαίο θα είναι να τολμήσετε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Παρθένος: Αυτοκράτειρα

Παρθένοι, με την κάρτα ταρώ της Αυτοκράτειρας στο ζώδιο σας, τη νέα χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να κατευθύνετε τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, ωστόσο θα είναι απαραίτητο να μπορείτε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και η αντίληψη σας σφαιρική, για να μπορέσετε να γλιτώσετε από τις παγίδες και τις επιπολαιότητες ενδεχομένως να χρειαστεί να ανατρέξετε στο παρελθόν και να παραδειγματιστείτε από παλιές αποτυχίες. Θετικά θα είναι τα ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε την καριέρα σας και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε αποταμιευτικά, στην περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτοί οικονομικοί λογαριασμοί θα πρέπει να κινηθείτε προνοητικά.

 Στα αισθηματικά, συναισθηματική ωριμότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα έχετε τη διάθεση να αναλύσετε τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα μείνετε στην επιφάνεια, θα καταφέρετε να εμβαθύνετε και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Αν διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επισημοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την πίεση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα και κατανόηση, θα βιώσετε με το ταίρι σας συντροφικότητα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, ωστόσο η στάση σας ίσως να είναι λίγο επιφυλακτική, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σας να στραφεί μόνο σε περιπτώσεις που νιώθετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζυγός: Ο Τρελός

Ζυγοί, με την κάρτα του Τρελού στο ζώδιο σας, το 2021 στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για μία ολοκαίνουργια αρχή. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τα ταλέντα σας και να βρείτε μία δουλειά που σας αναλογεί. Αν πάλι έχετε κάποια επιχείρηση και θέλετε να την επεκτείνετε θα βρεθεί ο τρόπος να αυξηθούν οι συνεργασίες και τα κέρδη σας. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, γι αυτό ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες. Στην περίπτωση που θελήσετε να αναλάβετε ρίσκα μεγάλων χρηματικών ποσών ίσως να είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν αρμόδιο επαγγελματία. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αισιοδοξία σας, επειδή θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν γι αυτό θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

Στα αισθηματικά, μέσα στη νέα χρονιά τα συμβάντα δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση ίσως και στάση ζωής. Τα ανοίγματα και οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη τα παλιά, δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που τη θεωρείτε τοξική. Σε ένα γενικό επίπεδο θα έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε κατάματα καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Προμηνύεται ένας καινούργιος έρωτας, θα σας ενθουσιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να επηρεάσει τον εσωτερικό σας κόσμο. Προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές, καλό θα είναι να μην υιοθετήσετε έναν τρόπο σκέψης ή γενικότερα ένα στυλ που ξέρετε πως δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας. Κινηθείτε δυναμικά αλλά πάντα με αυτοσυγκράτηση και ορθολογισμό.

Σκορπιός: Το Αστέρι

Σκορπιοί, με την κάρτα ταρώ στο ζώδιο σας, μέσα στη νέα χρονιά ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να δώσετε μία δημιουργική εξέλιξη στην επαγγελματική σας πορεία. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά θα σας βοηθήσουν να πάρετε προαγωγή ή να ανοίξετε μία καινούργια επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με πρόσωπο που από καιρό έχετε στο στόχαστρο σας. Χειριστείτε τα καινούργια ανοίγματα με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό, προσοχή να μην ενθουσιαστείτε και χάσετε το μέτρο. Τα συμβάντα θα ανοίξουν δίοδο για επιτυχίες, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, διατηρήστε τη στρατηγική σας σκέψη. Διαπραγματεύσεις και συνεργασίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αποφύγετε την αδιαλλαξία και την πεισματική αντίδραση.

Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να σας απασχολήσει ένας καινούργιος έρωτας, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά, θα προκύψει μία γνωριμία που θα καταφέρει να σας αναστατώσει σε μεγάλο βαθμό. Στην περίπτωση που διατηρείτε σχέση και αναζητάτε δεσμευτική πορεία φεύγουν τα εμπόδια και οι φραγμοί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συγκατοικήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή ένα βήμα παραπέρα, τα ανοίγματα θα σας ενθαρρύνουν. Προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θετική, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Τοξότης: Ο Ήλιος

Τοξότες, με την κάρτα ταρώ του Ήλιου στο ζώδιο σας, μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους, θα μπορέσετε να περάσετε σε υλοποίηση και εφαρμογή, δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικά έσοδα. Έρχονται ανοίγματα, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να καταλήξουν οι συνεργασίες σας σε προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Συντονίστε τις ενέργειες σας, ο ενθουσιασμός σας δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Οι νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αναστολή και την απαισιοδοξία, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε δυναμικά και αποφασιστικά, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να υπάρχει σύνεση στις σκέψεις σας, προσέξτε πολύ καλά τα ρίσκα που θα αναλάβετε.

Στα αισθηματικά τα συμβάντα θα ανοίξουν τον δρόμο για επισημοποιήσεις, δεσμεύσεις, αλλά και για έναρξη νέας σχέσης. Μέσα στη νέα χρονιά οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για ουσιαστικές αλλαγές που θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Απαραίτητο θα είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση που ήδη έχετε ή αν επιθυμείτε να προχωρήσετε τη ζωή σας με ολοκαίνουργιο ταίρι. Απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, γενικότερα θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας ανανεώσουν. Η εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια, οι επαφές και οι γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τερματίσετε τις παλιές ιστορίες και να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα.

Αιγόκερως: Δύναμη

Αιγόκεροι, με την κάρτα ταρώ της Δύναμης στο ζώδιο σας, αυτογνωσία και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας στα επαγγελματικά και μέσα στο νέο έτος θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες και τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις βιασύνες, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε συναίσθημα με λογική. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και συνετές, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα βήματά σας και να εξελιχθείτε σε εργασιακό επίπεδο. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια ή δυσκολίες θα μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις ψύχραιμα, η αυτοσυγκράτηση σας θα σας κρατήσει μακριά από ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

Στην περίπτωση που η κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή σας έχει ρίξει την ψυχολογία θα έχετε τη δύναμη να αναδομήσετε τη σχέση σας και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Θα καταφέρετε να διορθώσετε τα λάθη που έγιναν από τη δική σας πλευρά, οι δυναμικές ενέργειες και οι ειλικρινείς εξηγήσεις θα φέρουν ένα ιδιαιτέρως θετικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά. Αν υπάρχει χωρισμός ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση. Οι τσακωμοί θα τερματίσουν, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πάρετε από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις. Προχωρήστε τα βήματα σας, κινηθείτε σταθερά με κατασταλαγμένες βλέψεις.

Υδροχόος: Η Κρίση

Υδροχόοι, με την κάρτα ταρώ της Κρίσης στο ζώδιο σας, η νέα χρονιά σας καλεί να διατηρήσετε την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα σας, ίσως να υπάρξουν συμβάντα που θα σας προβληματίσουν, ωστόσο θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναλογιστείτε κατά πόσο συμφέρουσες και δημιουργικές είναι οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να φτάσετε στο σημείο να τερματίσετε προσπάθειες ή επιλογές που ουσιαστικά δεν σας άφησαν να βελτιωθείτε. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, ακόμα και αν νιώσετε πως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα δείτε πως στο τέλος το αποτέλεσμα θα σας ενθαρρύνει και θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

Στα αισθηματικά ίσως να κλονιστεί η συναισθηματική δομή της σχέσης σας και στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και τις απογοητευτικές σκέψεις, ενδεχομένως να κλονιστούν τα συναισθήματά σας, ωστόσο στην πορεία θα υπάρξουν αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν κατά πολύ τις βλέψεις σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία καινούργια γνωριμία που ουσιαστικά θα βάλει σε δοκιμασία την καρδιά σας, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε με σύνεση, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Στην περίπτωση που φανείτε συναισθηματικά μπερδεμένοι και υπάρξουν διχασμοί προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, παραδειγματιστείτε από παλιά λάθη για να μην ξαναπέσετε στις ίδιες παγίδες.

Ιχθείς: Ο Κόσμος

Ιχθείς, με την κάρτα ταρώ στο ζώδιο σας, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης το νέο έτος σας φέρνει θετικές αλλαγές, θα υπάρξει προοπτική για προαγωγή και γενικότερα για βελτίωση. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικό. Τα τυχερά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα ακουστούν προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε την καριέρα σας. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, θα υπάρξουν κέρδη, τα έσοδα σας θα έχουν τη δυνατότητα να αυξηθούν. Δεν αποκλείεται να γνωριστείτε σε κοινωνικό επίπεδο με πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν και θα σας ανοίξουν έναν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα.

Στα αισθηματικά, καρμικά γεγονότα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα προκύψουν γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, θα υπάρξει δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και στην προσωπικότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη καινούργιας σχέσης, στην περίπτωση που είστε πολύ καιρό μόνοι θα δικαιωθείτε για την αναμονή σας. Αν διατηρείτε σταθερή σχέση συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να πάρετε από κοινού αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προμηνύεται σύσφιξη σχέσεων, θα βιώσετε την συντροφικότητα και την συναισθηματική αμοιβαιότητα που αναζητάτε.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2020-12-14T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση