Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 4 έως 10/9/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3
01
09
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 4 έως 10/9/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μια και μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο, θα ήταν καλό να προετοιμάζεσαι για αρκετή δουλειά - με τον Άρη να περνάει από τις 5 στον έκτο οίκο σου - και ίσως όχι για αρκετό ελεύθερο χρόνο που ενδεχομένως θα ήθελες να έχεις για να απολαύσεις τον έρωτά σου. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το καλό όμως είναι ότι ο Ερμής από τις 5 θα κινείται πλέον ορθόδρομα, και μάλιστα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Και ξέρεις τι σου γίνεται,  και μπορείς να το επικοινωνήσεις στον άλλον καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα από τις 5, στον οίκο που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Τώρα μπορείς να εμπιστεύεσαι καλύτερα και το ένστικτό σου και τις νέες γνωριμίες. Η συναισθηματική – συντροφική σου ζωή εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον και τον Σεπτέμβριο, προτείνεται να μην κλείνεσαι. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ταύρος 

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης μετακινείται και από τις 5 θα βρίσκεται στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής, κάτι που μπορεί να σε κάνει αρκετά διεκδικητικό στη σχέση σου. Έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί σταδιακά θα αρχίσει η κινητικότητα σε αυτό το σημείο και η σχέση σου θα πάρει τα πάνω της, θα νιώσεις και εσύ και το άλλο πρόσωπο καλύτερα σε αυτήν, ενώ φαίνεται ότι θα πάρεις και σημαντικές αποφάσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο στις 5 δείχνει ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή, αρκετά ενδιαφέρουσα, ο πέμπτος οίκος σου που σχετίζεται με αυτήν θα δέχεται σταδιακά πολλές επιρροές. Ο Άρης σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό, σου δίνει απίστευτο μαγνητισμό και οι κατακτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Δίδυμοι 

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το σημαντικότερο με το πέρασμα στον Σεπτέμβριο είναι ότι ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα κινείται ορθόδρομα από τις 4. Και φυσικά οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα είναι λιγότερες, θα σταματήσει η πολλή σκέψη και ενδοσκόπηση και θα περάσεις στη δράση. Η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου έρχεται στα ίσια της επίσης, ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι ξέρεις τι θέλεις και πώς να το ζητήσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα κινείται πλέον ορθόδρομα από τις 5 - αρκετά με την ανάδρομη κίνησή του, με τις παρεξηγήσεις, τις αναβολές και τις καθυστερήσεις και την ενδοσκόπηση. Τώρα περνάς στη δράση και η διαίσθησή σου λειτουργεί κανονικότατα, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες. Και επειδή βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτές, καλό θα ήταν να δώσεις αρκετή σημασία στην κοινωνική σου ζωή. Ξέχνα τα επιφανειακά όμως, ο Κρόνος θα σου θυμίζει ότι άλλο τα παιχνίδια, άλλο ο έρωτας. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Από τις 5 ο Άρης θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου, αυτό είναι κατ' αρχάς ανακουφιστικό για τα οικονομικά σου, γιατί όσο βρισκόταν στον Λέοντα μπορεί περιστασιακά να δεχόσουν κάποιες πιέσεις. Τώρα επειδή ο Άρης είναι παρορμητικός και επιθετικός και επειδή ο τρίτος οίκος σου έχει να κάνει με την επικοινωνία, είναι σημαντικό να τον διαχειριστείς σωστά και να προσέχεις την επικοινωνία στη σχέση σου. Στις 6 έχουμε και μία πανσέληνο που μπορεί να εντείνει λίγο την κατάσταση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης από τις 5 μετακινείται στον τρίτο οίκο σου, που εκτός από την επικοινωνία αφορά και στις νέες γνωριμίες. Και μπορεί να είναι παρορμητικός και “επιθετικός”, αλλά τη δουλειά του στο φλερτ την κάνει μια χαρά. Τώρα λοιπόν όχι μόνο γεμίζεις από τον δυναμισμό του Άρη, αλλά και από την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα και όλα γίνονται κάπως πιο εύκολα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Όλα όσα έγιναν σε αστρολογικό επίπεδο κατά τον Αύγουστο στο ζώδιό σου συνεχίζουν να σε επηρεάζουν με θετικό τρόπο και τον Σεπτέμβριο. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και οι τόνοι πέφτουν λίγο, και αυτό είναι καλό, γιατί πολλή ενέργεια και κούραση με τον Άρη στο ζώδιό μας για πολύ καιρό. Σημαντικό επίσης ότι και ο Ερμής βρίσκεται και αυτός μαζί σου και από τις 5 θα κινείται πλέον ορθόδρομα. Οι παρερμηνείες μειώνονται και η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου είναι πλέον καλύτερη και συμβάλλει στο να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης στις 5 θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου στην Παρθένο και θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, γιατί ενώ είναι καλή και χρήσιμη η ενέργειά του, η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του για αρκετό καιρό σε ένα ζώδιο μπορεί να αρχίσει να γίνεται πιεστική και να προκαλεί εξάντληση. Την ίδια μέρα θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής και οι κοινωνικές επαφές θα είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια και πάθος για νέα ξεκινήματα και για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Βέβαια φέρνει μια τάση για βιασύνη, γρήγορες αποφάσεις και μια απόχρωση επιθετικότητας στην επικοινωνία κάποιες φορές και αυτά θέλουν λίγη προσοχή. Ιδιαίτερα αυτή τη βδομάδα που έχουμε και μια πανσέληνο στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο, το οποίο σχετίζεται με τη συντροφικότητα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίζει ενέργεια, ενώ θα σου δίνει και απίστευτη γοητεία. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γίνει και μια νέα γνωριμία, το σίγουρο πάντως είναι ότι μπορεί να ξεκαθαριστεί μια σχέση σου με την πανσέληνο στον οίκο της συντροφικότητας και να καταλάβεις περίπου ποια θα είναι η πορεία της στο εξής. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση δηλαδή, και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σου, τα οποία θέλουν επεξεργασία. Το θετικό είναι ότι ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από την ίδια μέρα και ότι θα μειωθούν οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης θα μετακινηθεί στην Παρθένο και αυτό μπορεί να φέρει μια ανάγκη για ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και για να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου. Από την ίδια μέρα θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί οι γνωριμίες θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα μπορείς να εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στον οίκο των συναισθηματικών σου και είναι σημαντικό το ότι θα σου είναι περισσότερο ξεκάθαρο το τι γίνεται με αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Προφανώς μπορεί να γίνει και μια συζήτηση η οποία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έχε υπόψη σου ότι περιστασιακά είναι απαραίτητο και πολύ βοηθητικό το να ακούμε τη γνώμη του άλλου για τη συμπεριφορά μας και να εκφράζουμε τη δική μας, πρόσεξε όμως, δεν μιλάμε για επίκριση και ευκαιρία να βγάλουμε τον θυμό μας, όταν λέμε γνώμη εννοούμε να μιλάμε για γεγονότα, όχι για το πώς ερμηνεύουμε εμείς τα γεγονότα. Δηλαδή, “μου είπες αυτό” ή “έκανες το άλλο”, απλά πράγματα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 5 στον στον πιο κοινωνικό οίκο σου και θα μπορείς να κυκλοφορείς, να κάνεις νέες γνωριμίες και να αναζωογονηθείς. Επίσης, από την ίδια μέρα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και αυτό σημαίνει ότι το ένστικτό σου με τους ανθρώπους επαναλειτουργεί σωστά. Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής και δείχνει ότι μια υπόθεση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, μάλλον δεν μπορεί παρά να ξεκαθαριστεί. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας και ως ανάδρομος μπορεί να έφερε αρκετές σκέψεις που να αφορούν στη σχέση σου, αλλά και κάποια θέματα στην επικοινωνία με τον / τη σύντροφό σου. Από τις 5 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και το κλίμα θα βελτιωθεί. Η πανσέληνος στις 6 μπορεί να θέσει κάποια θέματα που σχετίζονται με συγκατοίκηση ή με το σπίτι. Ίσως πρέπει να ξεκαθαριστούν κάπως οι ρόλοι, αν μένετε μαζί.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής, κυβερνήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας για τον Τοξότη, θα κινείται ορθόδρομα από τις 5 και οι γνωριμίες θα γίνονται πιο εύκολα και θα μπορείς να εμπιστεύεσαι περισσότερο και το ένστικτό σου με τους ανθρώπους. Γιατί ως ανάδρομος μπορεί να μπέρδευε και την κρίση σου μέχρι ένα σημείο. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης περνάει από τις 5 σε έναν ιδιαίτερα αισιόδοξο και θετικό οίκο σου και κινητοποιείσαι να ασχοληθείς και λίγο με τους στόχους και τα όνειρά σου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τη συναισθηματική σου ζωή, επειδή κάποια από αυτά τα όνειρα και κάποιοι στόχοι είναι κοινοί με τον / τη σύντροφό σου. Από τις 5 ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα στον Λέοντα και αυτό είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό για την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Η πανσέληνος στις 6 μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις μόνο. και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται σε έναν περισσότερο κοινωνικό οίκο σου, αισιόδοξο και θετικό και θα κινητοποιηθείς, ώστε να είσαι περισσότερο ανοιχτός με του άλλους. Η πανσέληνος μπορεί να φέρει μια γνωριμία ή να προσδιορίσει τη σχέση σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή και από τις 5 θα αρχίσει να κινείται πλέον ορθόδρομα. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επικοινωνία στη σχέση σου, η οποία μπορεί να ήταν λίγο άλλα αντ' άλλων για ένα χρονικό διάστημα, τώρα όμως μπορούν να γίνουν επιδιορθώσεις. Απλώς καλό θα ήταν να περιμένεις από την ερχόμενη εβδομάδα για δραστικές κινήσεις κάθε είδους, που ο Ερμής θα είναι πιο δυνατός.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το βάθος σε μια συναισθηματική σχέση και την πραγματική αγάπη και ένωση δύο ανθρώπων. Είναι πολύ κινητοποιητικός από αυτό το σημείο και το ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια μέρα ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή. Μπορείς να εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου, όσον αφορά στις νέες γνωριμίες πλέον. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί θα κινητοποιηθείς να κάνεις πράγματα για τη σχέση σου, θα βλέπεις προοπτικές μπροστά σου και θα θέσεις στόχους. Καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο την επικοινωνία, την οποία ο Άρης μπορεί να κάνει έντονη και βιαστική, αν και ο Ερμής από την ίδια μέρα θα κινείται ορθόδρομα και αυτό θα αποδειχτεί πολύ ανακουφιστικό. Η πανσέληνος στις 6 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι κλείνει μια εποχή και ξεκινάς κάτι νέο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τρία πολύ σημαντικά θέματα αυτή τη βδομάδα: Ο Άρης στις 5 θα μετακινηθεί στην Παρθένο, στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, θα σε γεμίσει γοητεία και θα ευνοήσει τη συντροφικότητα. Ο Ερμής από την ίδια μέρα θα κινείται ορθόδρομα, οπότε θα μπορείς πλέον να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις νέες γνωριμίες. Και στις 6 η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Κλείνει μια περίοδος, αφήνεις κάποια πράγματα πίσω σου, που μπορεί να είναι απλώς σκέψεις και συναισθήματα που δεν σε ωφελούν σε κάτι, και προχωράς μπροστά σε νέους δρόμους που ανοίγονται. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι