Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 5 ως 11/2/2018.
Βαθμολόγησε
02
02
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 5 ως 11/2/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Η είδηση της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στους Ιχθύς στις 11, σημείο από το οποίο θα επηρεάζει θετικά τη διάθεσή σου και θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά μέσα σου. Λίγο προτού περάσει στο ζώδιό σου, φτιάχνει δηλαδή την ψυχική σου κατάσταση, σε προετοιμάζει για να συναντηθείτε. Οι σχέσεις γίνονται περισσότερο ζεστές και η επικοινωνία περισσότερο συναισθηματική. Τώρα είναι και μια ιδανική ευκαιρία να εκφραστείς είτε με τον ή τη σύντροφό σου είτε με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και δεν λέμε να εκφραστείς παρορμητικά, φυσικά, αλλά διακριτικά και με τακτ. Γιατί τα μηνύματα που λαμβάνει ο άλλος ή η άλλη είναι πάντα τουλάχιστον δύο. Αυτό που λέμε με τις λέξεις, και αυτό που λαμβάνει από τον τρόπο, το “ύφος” με το οποίο το λέμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο που σχετίζεται με τη δικτύωση, τις ομάδες και τις φιλικές σχέσεις, μια ένδειξη ότι ξεκινάει μια περίοδος εξωστρέφειας, όμως όχι ανώφελων αλληλεπιδράσεων και επαφών, αλλά περισσότερο ουσιαστικών και ζεστών. Παράλληλα ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης, βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και η αλληλεπίδρασή του με την Αφροδίτη είναι εξαιρετική! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να είσαι δραστήριος-α σε κοινωνικό επίπεδο, να επιτρέπεις στους άλλους να σε πλησιάσουν λίγο περισσότερο, να ανταλλάζεις ιδέες και σκέψεις και να εκφράζεσαι συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σου σημαίνει απίστευτη γοητεία και εξελίξεις στις προσωπικές, συναισθηματικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός και είναι πιθανό να ζεις έναν έρωτα που να σε κάνει να αποπροσανατολίζεσαι λίγο. Ίσως να δημιουργείται και μια νέα σχέση αυτή την περίοδο. Εξάλλου ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον όγδοο οίκο του συναισθηματικού βάθους ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Το βάθος δεν το γλιτώνεις, ακόμη και αν θεωρείς ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο στη συναισθηματική σου ζωή και ιδιαίτερα σε αυτά που αισθάνεσαι, κάποιες στιγμές ΔΕΝ θα μπορείς, ο έρωτας δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να είναι υπό έλεγχο και αυτό θα ήταν καλό να το αποδεχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο. Αυτό είναι εκπληκτικό για τη συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα ο συνδυασμός με το ότι ο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία. Ο Κρόνος σου υπενθυμίζει βέβαια ότι οι σχέσεις θέλουν αρκετή δουλειά, και κάποιες ας πούμε, θυσίες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν αγαπάς, δεν είναι δύσκολο πολύ να κάνεις πράγματα που μπορούν να εξελίξουν τη σχέση σου. Ο γνώμονας είναι η αγάπη.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που είναι συνδεδεμένος με τη συναισθηματική σου ζωή, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και η περίοδος αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο έντονες και ενδιαφέρουσες για αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εσύ εκπέμπεις απίστευτο ερωτισμό. Και η θέση της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου είναι ιδανική. Η Αφροδίτη είναι πλανήτης των αισθήσεων, της αρμονίας και της αγάπης και ο όγδοος οίκος σχετίζεται με το βαθύ συναίσθημα και το πάθος. Αν γίνει μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο αξίζει να τη διερευνήσεις. Εννοείται δεν χρειάζεται να βιάζεσαι για κάτι ούτε να επιχειρήσεις να βάλεις “ταμπέλα” στην επαφή αυτή πολύ γρήγορα. Η διερεύνηση μετράει προς το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συνδυασμός ουράνιων σωμάτων είναι πολύπλοκος και ενδιαφέρων! Πρώτα από όλα στο απέναντί σου ζώδιο, στους Ιχθύς, θα βρίσκεται η Αφροδίτη από τις 11 και αυτό είναι ιδανικό για τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική σου ζωή εν γένει. Έπειτα έχεις και τον Δία, που κινείται αργά, μέχρι τον Νοέμβριο, στον τρίτο οίκο σου των νέων γνωριμιών, και οι πιθανότητες για μια συναισθηματική γνωριμία είναι πολύ αυξημένες. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δύο πολύ σημαντικοί και ισχυροί πλανήτες επηρεάζουν τη συναισθηματική σου ζωή πλέον για χρόνια και φέρνουν καρμικές εξελίξεις. Εκεί που νομίζεις ότι η κατάσταση είναι επίπεδη, ξαφνικά μπορεί να αλλάξει εντελώς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς οίκους σου για νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, στον Τοξότη. Από αυτό το σημείο μπορεί να φέρει νέο κόσμο στη ζωή σου, νέες επαφές, ιδέες, επικοινωνία και πολύ πιθανό και μια συναισθηματική γνωριμία. Αν και η περίοδος αυτή είναι αρκετά “επιβαρυμένη” (με θετικό τρόπο στο μεγαλύτερο ποσοστό) από πρακτικά ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν, υπάρχει και το παραθυράκι αν είσαι ελεύθερος-η να δημιοιυργηθεί κάτι νέο, υπό την προϋπόθεση ότι είσαι ανοιχτός-ή στις κοινωνικές συναναστροφές και ότι δεν περιμένεις να γίνουν όλα εντελώς από μόνα τους. Με τον Άρη στον τρίτο οίκο σου θα ήταν καλό να προσέχεις λίγο τον υπερβάλλοντα αυθορμητισμό σου παρεμπιπτόντως, γιατί μπορεί να την πετάξεις και τη χοντράδα ακόμη κι εσύ που είσαι το ζώδιο της κομψότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και αυτό είναι εκπληκτικό είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης και ο πέμπτος οίκος ο πιο θετικός και δημιουργικός, ο οίκος της χαράς της ζωής. Σε συνδυασμό με τον Δία στο ζώδιό σου μπορείς αυτή την περίοδο να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται ή να δημιουργήσεις κάτι νέο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι όλο και καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι νέες γνωριμίες είναι σημαντικές, αλλά τεστάρονται πλέον από τον Κρόνο, μιλάμε για “ποιοτικό έλεγχο” δηλαδή και για το κατά πόσο υπάρχει συμβατότητα μεταξύ σας. Αν δεν υπάρχει, μην εντυπωσιάζεσαι που μπορεί να διαλύονται γρήγορα – αυτό είναι μάλλον καλό τελικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για μια πιο συναισθηματική επαφή με τους άλλους και για μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε συναισθηματική σχέση. Η διέλευσή της αυτή συνδυάζεται πολύ καλά με τον Άρη στο ζώδιό σου που σου δίνει απίστευτη ενέργεια από τη μία, αλλά και γοητεία και μαγνητισμό από την άλλη. Ο Άρης βέβαια έχει και μια ροπή προς τον παρορμητισμό και τη βιασύνη και τον υπερβάλλοντα αυθορμητισμό κι εσύ είσαι που είσαι, οπότε καλό θα ήταν να φιλτράρεις λίγο αυτά που λες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια τάση να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα αυτή την περίοδο, όμως η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στους Ιχθύς, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις γνωριμίες, την επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους και όλη η αλληλεπίδρασή σου γίνεται περισσότερο συναισθηματική. Εννοείται ότι με μια τέτοια διέλευση, αν δεν είσαι σε σχέση μπορούν να συμβούν ενδιαφέροντα πράγματα ή να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα πράγματα εσύ. Κάθε νέα γνωριμία μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία, επειδή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί στο ζώδιό σου σημαίνουν καρμικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πρόσφατα είχαμε μια έκλειψη σελήνης στον οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και το πιο πιθανό είναι ότι πήρες ένα σημαντικό μήνυμα. Μπορείς ή δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση, δημιουργείς κάτι νέο, γυρίζεις σελίδα σε αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό αυτό για τη συναισθηματική σου ζωή σε συνδυασμό με την έκλειψη. Είναι πολύ πιθανό πάντως να δημιουργείται κάτι νέο και να είσαι έτοιμος-η να το υπερασπιστείς και να το στηρίξεις, επειδή αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό θέλεις, και μπροστά στην ξεκάθαρη επιθυμία σου, δεν μπορεί να κάνει κανείς και πολλά. Ο Άρης βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και μπορείς να αποκτήσεις και πολλές συναρπαστικές νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι συναρπαστικό για τη συναισθηματική σου ζωή, η οποία αρχίζει να βλέπει καλύτερες μέρες. Ακόμη και τώρα που φαίνεται ότι τρέχουν αρκετά πρακτικά θέματα στη ζωή σου που πρέπει να μπουν σε μια σειρά, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, η κοινωνική και η συναισθηματική σου ζωή είναι το δεύτερο μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Και με την εμφάνισή σου μπορεί να έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς και να κάνεις για παράδειγμα μια μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες που φέρνουν οι συγκυρίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-02-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι