Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Iχθύ 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2021, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Μήπως κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας μη βιάζεστε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Θα πληρώσετε πολύ ακριβά την ευπιστία σας και την απερισκεψία σας. Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει ή θα μπορούσατε ξαφνικά να δείτε τον αληθινό (και δυσάρεστο) εαυτό κάποιου. Ίσως δεν τον ξέρατε και τόσο καλά αλλά πάνω στη βιασύνη σας δεν θέλατε να δείτε την αλήθεια ή παραβλέψατε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Εάν ακόμα μηρυκάζετε μια παρελθούσα απογοήτευση, ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να διαταράξει την ψυχική ηρεμία σας. Θα μπορούσε ακόμη και να σας δελεάσει να ακολουθήσετε κακές συνήθειες ή να αντιμετωπίσετε το άγχος με ουσίες ή αλκοόλ. Είναι εύκολο να το κάνετε! Καλύτερα να επιλύσετε τις απογοητεύσεις σας απευθυνόμενοι στον πνευματικό κόσμο ή σε ένα σοφό και έμπιστο πρόσωπο αντί να πίνετε στα μπαρ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε ένα νέο «εθισμό». Εάν νιώσετε έντονη προσκόλληση σε κάποιο πρόσωπο που σας παρουσιάζεται ως σωτήρας σας, θα μπορούσατε αργότερα να το απομυθοποιήσετε. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, αντί να ανεβάζετε τον οποιονδήποτε σε βάθρο.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως ο Κρόνος στον πνευματικό και θολό δωδέκατο οίκο σας σας πέσει λίγο βαρύς, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα. Η εσωτερική σας φωνή δεν σας μιλάει απλώς, σας φωνάζει! Τα πράγματα και οι άνθρωποι γύρω σας θα μπορούσαν να γίνουν εντελώς περίεργα και μυστικιστικά, έτσι ετοιμαστείτε να ζήσετε κάποιες εντυπωσιακές συμπτώσεις και θεϊκά σημάδια. Θα μπορούσατε να έχετε κάποιες αδιάσειστες εμπειρίες που σας πείθουν ότι υπάρχει μια άλλη δύναμη στο παιχνίδι της ζωής. Μπορεί να λάβετε μια ξαφνική συγγνώμη από κάποιον που σας έκανε κακό, αλλά θα χρειαστεί δύναμη ψυχής και προσπάθεια για να διορθώσετε τα πράγματα. Τώρα είστε πεισματικά κλειστοί σε αυτό το άτομο, δεν είστε σε θέση να ξεπεράσετε τη μνησικακία, ο πόνος είναι βαθύς. Όσο περισσότερο σκεπτικιστές και ορθολογιστές είστε, τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για σας. Ο Κρόνος δεν πρόκειται να υποστηρίξει τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας αλλά την πραγματικότητα της ζωής. Το  καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Ακολουθήστε αυτή την πνευματική, μυστηριακή πύλη που σας ανοίγει αυτός ο δυνατός καρμικός πλανήτης. Σίγουρα θα πιεστείτε αλλά έχετε βοήθεια, έτσι να είστε ανοιχτοί σε σημάδια και καθοδήγηση από το Θείο.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Πνευματική αναγέννηση σας φέρνει ο Δίας στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και του υποσυνειδήτου. Ετοιμαστείτε για μια σημαντική πνευματική ανακάλυψη η οποία θα σας μεταμορφώσει καθώς τώρα βλέπετε την ομορφιά και τη χαρά στα απλά πράγματα της ζωής. Είτε μέσω του διαλογισμού, είτε μέσω μιας Θεϊκής βοήθειας, απελευθερώνετε μια οδυνηρή ανάμνηση, ένα επίμονο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σκέφτεστε περισσότερο πνευματικά και μεταφυσικά, μερικές φορές κάπως περίεργα και ανορθόδοξα. Η ψυχική σας ανάκαμψη είναι ξεκάθαρη και είστε έτοιμοι για μια νέα ζωή. Ένα όνειρο, ένα deja-vu, η διαίσθησή σας, αυτή η σοφή εσωτερική φωνή σας μιλάει και σας καθοδηγεί, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε το διαφωτιστικό μήνυμα δυνατά και καθαρά.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Φέτος θα πάρετε μια μικρή γεύση από τα δώρα του Δία στο ζώδιό σας, αν και τα περισσότερα σας τα κρατά κρυμμένα για την άλλη χρονιά. Πιστεύετε στον εαυτό σας, βλέπετε τη ζωή με αισιοδοξία, νιώθετε χαρούμενα και συναρπαστικά. Αναμείνατε θετικές εξελίξεις στη ζωή σας που ακολουθούνται από έντονο ενθουσιασμό. Τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν: Συναντάτε την αδελφή ψυχή σας, έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, ένα έργο σας επεκτείνεται στο εξωτερικό, μια επαγγελματική συμφωνία γεμίζει τις τσέπες σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε από αυτή τη χρονιά. Αν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έτους θα το αναλώσετε στην αναζήτηση του σκοπού της ψυχής σας, θα απολαύσετε κάποιες ευλογίες. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε μια κοινωνική ή/και δημιουργική άνοδο ή έρχεστε σε επαφή με ένα ευρύτερο, πιθανώς ακόμη και παγκόσμιο, κοινό.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου:

Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική απογείωση! Κυνηγήστε τα όνειρά σας, αγωνιστείτε για την καριέρα σας και την προσωπική σας ανάπτυξη! Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σηματοδοτούν το μεγάλο φινάλε μιας σειράς εκλείψεων που μεταμορφώνουν τόσο την επαγγελματική σας πορεία όσο και την προσέγγισή σας στην επικοινωνία και τη μάθηση. Ίσως γίνετε πιο ειλικρινείς σχετικά με τις πεποιθήσεις σας ή ξεκινήσετε να δημοσιεύετε τις ιδέες σας στο κοινό. Μπορεί να αποκτήσετε μια νέα γνώση που δίνει κύρος στην καριέρα σας ή να δημοσιεύσετε την εργασία σας ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Αυτές οι εκλείψεις σας δίνουν μια τελευταία μεγάλη ώθηση για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από περιοριστικά μοτίβα.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου:

Πόσο κοντά νιώθετε με τους αγαπημένους σας; Έχετε καλή επικοινωνία; Με αυτή την τελευταία έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε τα κίνητρα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Θα μπορούσατε να καθαρίσετε τον αέρα γύρω από μια παρατεταμένη σύγκρουση ή ακόμη και να ενώσετε τις δυνάμεις σας για μια νέα συγκατοίκηση. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή αδελφός, γείτονας ή συγγενής θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που προκαλούνται από αυτήν την έκλειψη. Ίσως ακόμα το φεγγάρι σας εμπνεύσει να μετακινηθείτε ή να εξερευνήσετε μια «δεύτερη πόλη». Ίσως ήρθε η ώρα να μετεγκατασταθείτε σε ένα άλλο μέρος, πιο ήσυχο αν θέλετε περισσότερη ηρεμία. Ίσως ακόμα συμμετέχετε περισσότερο σε τοπικούς οργανισμούς και τοπικές πρωτοβουλίες για το καλό της πόλης σας και της πατρίδας μας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Η στρατηγική κοινωνικοποίηση θα είναι επωφελής  τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο και την καριέρα σας καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Δημιουργήστε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας, ειδικά αν σχετίζονται με την εργασία σας. Η επανασύνδεση με φιλίες ή ομάδες από το παρελθόν σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ζεστασιά, ασφάλεια και σιγουριά, δεν θα είναι μια απλή  επανένωση. Ίσως βρείτε κερδοφόρες συνεργασίες που αξίζει να εξερευνήσετε. Μια παλιά πλατωνική αγάπη - ίσως κάποια που δεν ξεκίνησε ποτέ - θα μπορούσε να έρθει ξανά στη ζωή σας και να σας προβληματίσει. Επισήμανση: Αν είστε ηγέτης ή απλά μέλος μιας ομάδας, μη μεροληπτείτε σε σχέση με κάποια συγκεκριμένα άτομα, αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράλογο δράμα και διχασμό. Να είστε δίκαιοι με όλους. Αγαπητέ Ιχθύ ένας χαρούμενος χαμός στα ερωτικά σου το 2021! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube