Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2023, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 24 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Πριν κλείσετε μια συμφωνία ή κάνετε ένα μεγάλο ντεμπούτο στην ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή, ψάξτε σε βάθος τα πάντα. Ο Πλούτωνας ξεκινά μια πολύχρονη και βραδεία πορεία στο ζώδιό σας και σας ταξιδεύει στα άδυτα της ψυχής σας πράγμα το οποίο θα αυξήσει την ένταση (μέσα και έξω), τραβώντας σας σε δύο αντικρουόμενες και δύσκολες κατευθύνσεις. Το δίλημμα: Πόσα κρύβετε και πόσα αποκαλύπτετε; Ο Πλούτωνας παράγει δύναμη και εξουσία αλλά τώρα είναι δύσκολο για τους γύρω σας να σας καταλάβουν. Ακόμη και όταν έχετε ένα χαμηλό προφίλ, η γλώσσα του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου σας λένε τόσα πολλά. Οι προσπάθειές σας να ελέγξετε τη δημόσια εικόνα σας ή να διαχειριστείτε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι μπορεί να είναι μάταιες. Στην πραγματικότητα, αυτή η ισχυρή διέλευση θα μπορούσε να σας εξαναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με μια επίπονη κατάσταση όπου σας πιάνει απροσδόκητα και αναγκάζεστε να εγκαταλείψετε τις άμυνές σας. Θα μπορούσε να ακολουθήσει μια κάπως … αμήχανη επίδειξη της ανθρωπιάς σας ή των αληθινών συναισθημάτων σας (και πιθανώς δημόσια).

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Πρέπει να διαχειριστείτε τις οικογενειακές υποθέσεις σας με σύνεση και όχι σπασμωδικά. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί σπασμωδικές αντιδράσεις στο σπίτι σας, αναζητάτε διακαώς την ελευθερία σας. Αλλά είναι καιρός να υιοθετήσετε μια νέα άποψη: Το να έχετε τη ζωή σας σε τάξη και να τα πάτε καλά με την οικογένειά σας δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε επίσης να ανοίξετε τα φτερά σας. Λίγη ευθύνη θα σας δώσει ακριβώς την ελευθερία που λαχταράτε. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη στην οικογένειά σας ή μια βλάβη στο σπίτι σας πράγμα το οποίο σας δίνει την ώθηση να κάνετε σοβαρές αλλαγές: Να περιορίσετε τις δαπάνες σας, να καταλήξετε σε ένα έξυπνο σχέδιο για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να κινητοποιηθείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας, να φύγετε από την κατοικία σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Ο σοβαρός Κρόνος απομακρύνεται από τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής ταυτότητάς σας, και εισέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας, των χρημάτων και της ασφάλειας. Αυτά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν επίπονα, αλλά ξαναβρήκατε τον εαυτό σας υπό την αυστηρή κηδεμονία του Κρόνου στο ζώδιό σας. Τώρα, ο Κρόνος σας θέτει μια ερώτηση πριν αποχωρήσει οριστικά: Τί θα χτίσετε στη νέα σας προσωπική βάση; Πώς θα κερδίσετε χρήματα; Ήρθε η ώρα να βάλετε τα δυνατά σας! Πάρτε το χρόνο σας, δημιουργήστε ένα αργό και σταθερό πλάνο, και οι ιδέες σας που εκκολάπτονται μπορούν να απογειωθούν. Ωστόσο, ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δεν επιτρέπονται παραβάσεις. Εάν είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα εργασία σας ή εργάζεστε υπερβολικά και κερδίζετε ελάχιστα, τα επόμενα χρόνια είναι τα καλύτερα για να αναπτύξετε νέες δεξιότητες και να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα βελτιώνοντας το εισόδημά σας. Η σταθερότητα και η συνέπεια είναι οι λέξεις κλειδιά για την οικονομική σας ασφάλεια καθώς και ο απώτερος στόχος σας.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις και ενημερωτικές συνεντεύξεις, έχετε δίπλα σας τον τυχερό Δία που κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, προσφέροντάς σας άφθονο μεταδοτικό ενθουσιασμό. Κρατήστε τον φορτιστή σας πρόχειρο καθώς όλοι σας θέλουν στη γραμμή, το τηλέφωνό σας είναι βέβαιο ότι θα βουίζει συνεχώς. Τώρα είστε πολύ πιο ξύπνιοι και έτοιμοι να περάσετε τις ιδέες σας με δυναμικό και ενθουσιώδη τρόπο. Επεκτείνετε νοητικά τις σκέψεις σας, είστε ανοιχτόμυαλοι, ανοίγετε τα φτερά σας προς μία νέα γνώση. Ασχολείστε με την εκπαίδευση και τα διαδικτυακά μαθήματα, είστε ο βασιλιάς/ βασίλισσα της γνώσης και των ιδεών. Η απαιτούμενη εκπαίδευση θα μπορούσε να γίνει και από μακριά! Μπορεί ακόμα και να ταξιδεύετε συχνά ή να ασχοληθείτε με τοπικές δραστηριότητες. Ό,τι και να γίνει, το μυαλό και το σώμα σας θα είναι σε κίνηση!

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Τα πάντα αλλάζουν γύρω σας, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα δίνετε έμφαση στην πραγματοποίηση βασικών αλλαγών στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Ίσως κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή μια μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή ακόμα και μια μετεγκατάσταση, καθώς ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων. Μπορεί να ασχοληθείτε με ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή αποφασίσετε να κάνετε επιτέλους οικογένεια. Θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε ένα καστ διαφορετικών χαρακτήρων (συγκάτοικοι, φιλοξενούμενοι κ.ά.) που σας μεταδίδουν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους στη ζωή. Η οικογένειά σας, τα παιδιά σας και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, στην καλύτερη περίπτωση νιώθετε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο που ηρεμεί την ψυχή σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου: Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και φέρνει στο φως ζητήματα που αφορούν κοινές επιχειρήσεις, ακίνητα και κοινούς οικονομικούς πόρους. Μήπως ήρθε η ώρα να φύγετε από μια κακοπληρωμένη δουλειά; Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να φέρει την αποπληρωμή των κόπων σας στην εργασία σας ή ίσως μια απρογραμμάτιστη δαπάνη. Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε τρόπους να βγάλετε χρήματα χωρίς να κάνετε τίποτα! Μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση στην εργασία σας, να συναντήσετε έναν οικονομικό προγραμματιστή, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα, να λάβετε χρήματα από συνταξιοδότηση. Μια επαγγελματική σχέση ή συνεργασία ή οικονομική πηγή μπορεί να «επισκιαστεί» κυριολεκτικά από τη ζωή σας, καθαρίζοντας το τοπίο για κάτι καλύτερο, αλλά με απότομο τρόπο. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε δόξα και φήμη ή γίνεστε ο εκπρόσωπος μιας ομάδας που υπερασπίζεται έναν κοινωνικό σκοπό και οδηγεί τους πάντες στην πνευματική αλήθεια.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου: Οι οικογενειακές σας σχέσεις και υποθέσεις ακινήτων θα μπορούσαν να είναι έντονες αυτή τη χρονιά καθώς περνούν από μια αργή αλλά σταθερή μετασχηματιστική φάση, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποια βαθιά αρνητικά κατάλοιπα της ψυχής σας τίθενται υπό βαθιά εξέταση, πιθανότατα κάποια που είναι ριζωμένα μέσα σας από την παιδική σας ηλικία. Εξετάζετε σε βάθος τις σχέσεις με τους γονείς σας ή τους συγγενείς σας ή τα παιδιά σας και ίσως διαπιστώσετε ότι έχει δημιουργηθεί μια νοσηρή συνεξάρτηση από την οποία πρέπει να απαλλαγείτε. Μπορεί επίσης να παλεύετε με ζητήματα χωρισμού ή ελέγχου και εξουσίας στα οποία εναντιώνεστε σθεναρά. Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ή ένας γονιός θα μπορούσε πραγματικά να πατήσει τα κουμπιά σας, προκαλώντας σας και φέρνοντας στην επιφάνεια παλιές παιδικές πληγές. Είναι αναγκαίο και απαραίτητο να απαλλαγείτε από το νοσηρό παρελθόν και να μεταμορφωθείτε.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως νιώσετε να λείπουν η χαρά και η διασκέδαση στη σχέση σας, σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε και να συμβιβαστείτε. Ο πλανήτης της αγάπης θα μπορούσε να σταματήσει μια εκκολαπτόμενη μακροχρόνια σχέση, ερωτική ή συνεργατική. Ίσως αυτή η σχέση γινόταν πολύ νωρίς πολύ σοβαρή και κάποιος από τους δυο σας δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν το ρυθμό. Οπότε το να κάνετε ένα στοχαστικό βήμα προς τα πίσω θα μπορούσε να κάνει και στους δύο καλό. Αυτή δεν είναι καλή χρονική περίοδος για να σχεδιάσετε οτιδήποτε ρομαντικό, από εκείνο το ταξίδι στη Ρώμη μέχρι τον γάμο σας. Έχετε κάνει ήδη κράτηση για το παρεκκλήσι που θα παντρευτείτε ή για εκείνη τη ρομαντική απόδραση; Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές εάν κάνετε οτιδήποτε τελετουργικό κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών. Οι ελεύθεροι μπορεί να επανενωθείτε ή να κάνετε ειρήνη με μια παλιά αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms