Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Υδροχόου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Έτοιμοι για μια μεταμορφωτική χρονιά; Ο υπόγειος Πλούτωνας στο ζώδιό σας σας φέρνει αντιμέτωπους με το υποσυνείδητό σας και σας καλεί να παλέψετε με τους κακούς σας δαίμονες. Παραμένει εκεί κοντά σας για αρκετά χρόνια υποδεικνύοντάς σας να κινηθείτε μεθοδικά και στρατηγικά αν θέλετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά στον κόσμο. Ο Πλούτωνας διεισδύει στις πιο σκοτεινές γωνίες της ψυχής σας, αναγκάζοντάς σας να εξερευνήσετε (και ελπίζουμε να συνάψετε ειρήνη) με τις δικές σας σκιές. Θα ανακαλύψετε κάποιους βαθιά ριζωμένους φόβους ή ανασφάλειες ή ίσως την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά. Η αποστολή του Αλχημικού Πλούτωνα είναι να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το μόλυβδο που έχετε εξορύξει σε χρυσό. Συνεχίστε να εξερευνάτε και να αγκαλιάζετε τα δικά σας συναισθήματα, θα βυθιστείτε στην πιο βαθιά εσωτερική δουλειά φέτος.

Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας μεταμορφώνει την προσωπικότητά σας αλλά πιθανότατα ίσως να αισθάνεστε οδυνηρά άβολα και να γιατί: Ο Υδροχόος έχει να κάνει με την αποκάλυψη της αλήθειας, ενώ ο μυστικοπαθής Πλούτωνας θέλει να φυλάξει κάθε πληροφορία για τον εαυτό του. Αν και θέλετε να είστε αληθινοί, μπορεί να μην ξέρετε να χαράξετε τη διαχωριστική γραμμή. Πόσα πρέπει να μοιραστείτε και πόσα να κρατήσετε για τον εαυτό σας; Προειδοποίηση: Μπορεί να μην έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τι αποκαλύπτετε με αυτόν το δυναμικό πλανήτη. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε όλες τις επιλογές σας, στο παρελθόν και στο παρόν. Θέλετε να διώξετε το παλιό και να δημιουργήσετε χώρο για το νέο; Συνεχίστε να διαβάζετε …Το σύμπαν σας στέλνει ένα μεταβατικό μήνυμα καθώς διασχίζετε δύο κόσμους φέτος: Τον παλιό που αφήνετε πίσω σας και το νέο που σχηματίζεται σιγά-σιγά μπροστά στα μάτια σας. Βρίσκεστε σε μια αποστολή πνευματικής εκκαθάρισης και αφύπνισης ψυχής που σας αναγκάζει να παραδοθείτε στην ατζέντα του σύμπαντος, ακόμη κι αν ήσασταν σίγουροι ότι είχατε ένα καλύτερο σχέδιο στο μυαλό σας.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου): Η φλογερή και ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία σας φέρνει ξαφνικές ανατροπές στο σπίτι σας ή/και με την οικογένειά σας καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτός ο αποδιοργανωτικός πλανήτης κάνει τα πράγματα εμπρηστικά στην κατοικία σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να βάλετε τάξη καθώς ίσως τώρα κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο, πιθανώς μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενής, ασκεί περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας περιορίζοντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Αυτό είναι προφανώς ψευδές. Εάν δεν είστε επιρρεπείς στον περιορισμό, τότε κανείς δεν μπορεί να σας περιορίσει. Ένα άλλο μέρος της αγωνίας σας είναι ότι δεν ξέρετε πού θα ζήσετε. Θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, ίσως να περιφέρεστε από πόλη σε πόλη, αλλά πώς ταιριάζει αυτό με την ανάγκη σας για σταθερότητα;

Επιθυμείτε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα ακόμα κι αν συγκρουστείτε με τους αγαπημένους σας, αυτό έχει πάνω απ’ όλα τώρα νόημα στη ζωή σας. Θα επιδιώξετε με κάθε κόστος την ανεξαρτησία σας. Αν πρέπει να μείνετε στη Ρώμη, ας γίνει έτσι! Μια μετεγκατάσταση είναι πιθανό λοιπόν να συμβεί, κι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στο σπίτι σας. Ή πρέπει ξαφνικά να μετακομίσετε για λόγους επαγγελματικούς ή να έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα σπίτι ή δημιουργείτε αναπάντεχα την οικογένειά σας (π.χ. έκπληξη που είστε έγκυος!). Η σχέση σας με τη μητέρα σας, ένα παιδί ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε επίσης να περάσει από δύσβατα μονοπάτια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Ουρανού. Αν είστε γονείς, μπορεί να νιώθετε άδειο το σπίτι σας χωρίς το παιδί σας ή αποδέχεστε έναν υγιή χωρισμό που το παιδί σας ανοίγει μόνο του τα φτερά του.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Τα χρήματα ή/και το εργασιακό άγχος θα μπορούσαν να αυξάνονται καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ωριμότητας και της πειθαρχίας και σας διδάσκει πώς να θέσετε έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό, πώς να σχεδιάζετε και να χτίζετε την οικονομική σας ασφάλεια. Μπορεί να σας γίνει περικοπή μισθού, να αλλάξετε δουλειά (και πιθανώς να χάσετε μια θέση) ή απλώς να νιώθετε ότι το μυαλό σας είναι συνεχώς στο χρήμα. Ελπίζουμε να πληρώνετε τις εισφορές σας και να είστε υπεύθυνοι και συντηρητικοί στις δαπάνες σας διαφορετικά ετοιμαστείτε να πληρώσετε τα τέλη σας. Αν αγωνιστείτε σταθερά και αργά, στο τέλος θα δείτε τους καρπούς της εργασίας σας με τη μορφή μεγαλύτερης σταθερότητας, μιας υψηλότερης θέσης ή μιας δουλειάς που σας ταιριάζει.

Βγείτε έξω και γνωρίστε άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρίες και οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τη δουλειά σας και τα οικονομικά σας. Για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε πρόσωπα που έχουν καλή οικονομική επιφάνεια και οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά σας και τους εμπιστεύεστε, είναι ώριμοι και έμπειροι. Αν και δεν προτείνουμε να κρίνετε τους ανθρώπους με βάση τα χρήματά τους, αυτοί μπορούν να σας ανοίξουν τα μάτια. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την αντίθετη πλευρά, οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι ψάχνουν διαρκώς να σας απομυζούν συναισθηματικά και οικονομικά; Σίγουρα τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τα άτομα που περιβάλλεστε, έτσι προσπαθήστε να είστε με ανθρώπους που δεν σας εκμεταλλεύονται και θα δείτε την οικονομική σας κατάσταση να βελτιώνεται.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Οι πιο στενές σας σχέσεις είναι το κύριο γεγονός του πρώτου πεντάμηνου του έτους καθώς ο Δίας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογενείας σας, φέρνει σημαντική ανάπτυξη στο σπίτι και την οικογένειά σας, στόχος σας είναι να δημιουργήσετε γερά και σταθερά συναισθηματικά θεμέλια. Θα μπορούσατε να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι, να επενδύσετε σε ακίνητα ή να αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να διευρύνετε την οικογένειά σας, πιθανώς μέσω εγκυμοσύνης ή της υιοθεσίας ενός κατοικίδιου. Θα μπορούσε να είναι μια νοσταλγική χρονική περίοδος για πολλούς από εσάς που ενδυναμώνει τους δεσμούς αγάπης και σας δίνει πολλές ευκαιρίες να μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας, ίσως ακόμη να βρείτε ένα νέο σπίτι. Αυτή η νοσταλγική φάση είναι ιδανική για να ανακαλύψετε τις ρίζες σας και το γενεαλογικό σας δέντρο. Η σχέση σας με τη μητέρα σας ή ένα στενό συγγενή μπορεί να εξελιχθεί προς το καλύτερο. Η συναισθηματική σύνδεση με κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να φέρει τύχη και περιπέτειες. Αποτινάξτε την τάση σας για ελευθερία και συναισθηματική αποστασιοποίηση και θα δείτε ότι οι άνθρωποι θα αποζητούν περισσότερο την παρέα σας.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Για το ζώδιό σας η φιλία είναι η βάση για κάθε μόνιμη σχέση, και με τον ευεργέτη Δία στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, ετοιμαστείτε για άφθονες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση. Ο έρωτας γεννιέται μέσα από το μυαλό σας, η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά για κάποιον/α που σας μαγεύει η ευφυία του, η εξυπνάδα και η ευγλωττία του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χάσετε το πάθος σας και το ρομαντισμό σας. Τα ζευγάρια δένεστε περισσότερο διασκεδάζοντας μαζί με τους κοινούς φίλους σας ή κάνοντας σύντομα ταξίδια. Οι ελεύθεροι θα μπορούσατε να βρείτε το ταίρι σας ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Ο Δίας πυροδοτεί έναν έρωτα έκπληξη, μεγεθύνοντας το πάθος σας ή ακόμα και προαναγγέλλοντας μια εγκυμοσύνη. Θα έχετε πολλές διασκεδαστικές ερωτικές στιγμές να θυμάστε αλλά θυμηθείτε: Είναι η αυθεντικότητά σας που κάνει τους ανθρώπους να σας ερωτεύονται, όχι η προβολή μιας εκλεπτυσμένης και απόμακρης προσωπικότητας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ο πλανήτης του πόθου, της ορμής και των κινήτρων πραγματοποιεί μια εκτεταμένη περιήγηση στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων και των συνεργασιών, ωθώντας σας να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας με τα σημαντικά άτομα της ζωής σας, τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ναι (αναστεναγμός) αυτό περιλαμβάνει επίσης μια θυελλώδη ατμόσφαιρα αν δεν συγκρατηθείτε. Θα μπορούσατε να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά και να ξεθάψετε μερικά από τα μακροχρόνια ζητήματα που σας εμπόδιζαν από την πραγματική οικειότητα. Ταυτόχρονα, μπορεί να κάνετε ένα δυναμικό ντουέτο με κάποιον/α από το παρελθόν, αλλά μόνο για όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη. Συμπέρασμα; Το τέλος της χρονιάς θα φέρει τόνους συναρπαστικών εξελίξεων, ειδικά με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και θα χρειαστείτε πολύ υπομονή και εγκράτεια για να μην εκραγείτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta