Παρθένος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Παρθένος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Παρθένος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και ασφάλεια. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις στην κυκλοθυμία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις τόσο σε ότι αφορά την οικογένεια όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή λόγω της νευρικότητας και της εσωτερικής αναταραχής που σε διέπει.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Παρθένος αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα η έντονα συγκρουσιακή σου ψυχολογία θα παίξει αρνητικό ρόλο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ρομαντικές στιγμές που θέλεις να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός δύσκολα θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 00:21:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms