Παρθένος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Παρθένος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Παρθένος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και διάχυτη είναι η ένταση από το πρωί, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Εκμεταλλεύσου το ένστικτο που έχεις και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια για εξελίξεις ή εμπόδια που μπορεί να έχουν προκύψει οικονομικά ζητήματα και να απογοητευτείς. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη που θα σου δώσει την ώθηση να πατήσεις στα πόδια σου για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σου δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Παρθένος αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα το έντονο πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της ημέρας πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 14:36:23
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι