Τοξότης Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Τοξότης αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Τοξότης αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε αυτά που εσύ θέλεις, εσύ νιώθεις, εσύ αποζητάς από τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα φέρουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σου αν δεν καταφέρεις να δώσεις την ευκαιρία και στους άλλους να σου εξηγήσουν τι είναι αυτό που πραγματικά ζητούν από εσένα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις φρόντισε να τις ξεπεράσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Τοξότης αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα δεν ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στη σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και ο εγωισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά τερτίπια.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 00:21:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms