Ζυγός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ζυγός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ζυγός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζυγέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε προβληματίσουν. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο για αυτό αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα μακριά από εντάσεις και αντιδικίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ασυνεννοησία και η νευρικότητα κυριαρχούν στις συνεργασίες για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα. Είναι προτιμότερο να αφήσεις το χρόνο να περάσει χωρίς σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παρθούν πάνω στον παρορμητισμό και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ζυγός αύριο στα αισθηματικά:

Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν αδιάφορο.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2020 02:37:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms