Ζυγός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ζυγός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ζυγός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος αφού είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ένταση και να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές που θα ενοχλήσουν τόσο στις συναλλαγές σου όσο και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους κοντινούς σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ζυγός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι ο λόγος που θα επικρατήσει εκνευρισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εμμονές και ανασφάλειες δεν θα επιτρέψουν σε νέα γνωριμία να εξελιχθεί αισιόδοξα.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 01:09:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms