Ζυγός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ζυγός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ζυγός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ότι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσουν και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σκέψου καλά πως δρας στις συνεργασίες σου γιατί θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία τους από δω και στο εξής. Δεν θα δεχτεί κανένα υπόγειες συμπεριφορές και χτυπήματα, καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Το απόγευμα τα οικονομικά σου κυριαρχούν και μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ζυγός αύριο στα αισθηματικά:

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές ανάλογες με τη δική σου. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις νέες γνωριμίες καθώς το κέφι σου δεν είναι το απαιτούμενο. Η ένταση δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-03-2021 19:14:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021