Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στις 29 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
05
2022

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στις 29 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, διάθεση για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις δημιουργικές που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Δία: Θέληση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών

 

Οι συντονισμένες ενέργειες και οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα θα δώσουν την ώθηση για βελτίωση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος, θετικός και επεκτατικός, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ανάγκη θα είναι η επέκταση και η αύξηση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν την υπεραισιοδοξία, ελλοχεύει κίνδυνος να γίνει υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων.

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική διάσταση είτε αισθηματική. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, οι συνομιλίες θα ανοίξουν την προοπτική για θετική εξέλιξη.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να δικτυωθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές και συναναστροφές που θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Τρέξτε τα βήματα σας, επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν δεδομένα που δεν σας ικανοποιούν τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα διαφοροποιήσετε. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε με σιγουριά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αρνητικές καταστάσεις και να δώσετε ώθηση στις σχέσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, προχωρήστε σε επεκτατικά βήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε με τρόπο θετικό και δημιουργικό. Πολύ καλά θα τα πάτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, συζητήστε, ανοιχτείτε, φανέρωσε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, θα υπάρξει η δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώσε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε δημιουργικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, βγάλτε στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις πνευματικές σας ικανότητες. Βελτίωση θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα σκεφτείτε με τρόπο δημιουργικό και επενδυτικό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στον στόχο σας και να εκπληρώσετε κάποιες συγκεκριμένες σας επιθυμίες ή ανάγκες. Οργανώστε τα βήματά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, τα συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο άμεσα και συντονισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις, για συναλλαγές, οργανωθείτε, περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές θα είναι ευνοϊκές και θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε αρνητικές συνθήκες που σας ταλαιπωρούν και σας ρίχνουν την ψυχολογία. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Συγκατάβαση και διπλωματία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας, θα καταφέρετε να συσφίξετε τις επαφές σας, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας αγχώνουν ή που σας αναστατώνουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την υγεία σας, με τη σωματική σας κατάσταση, θα έχετε τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από κακές συνήθειες και να βελτιωθείτε. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, η ευστροφία και ο αναλυτικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ποια σημεία σας κάνουν αδύναμους, και τι είναι αυτό που μπορεί να σας τονώσει.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις προσπάθειες σας, ανταμείβονται οι κόποι σας, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα σας ικανοποιήσουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και στις οικογενειακές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε, να βρείτε λύσεις, να συσφίξετε τις σχέσεις και τις επαφές. Κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώστε τα βήματα σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές, επεκτατικά βήματα, ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς σκεπτόμενες ενέργειες και όχι παρόρμηση ή υπεραισιοδοξία. Αποφύγετε την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, προσπαθήστε οι βλέψεις και οι επιδιώξεις να είναι εφικτές.

ΙΧΘΥΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας, εντοπίστε τι ακριβώς είναι αυτό που έχετε ανάγκη και προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, να βελτιωθείτε και να επιτύχετε, αρκεί να είστε σε θέση να πιστέψετε στον εαυτό σας. Τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση