Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
08
09
2016

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιείται για μία ακόμη φορά, με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 10 μοίρες του Τοξότη και των Ιχθύων. Μία όψη που μας έχει ταλανίσει και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί καθώς εκδηλώνει αντιφατικές ενέργειες, τόσο σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο όσο και στην προσωπική μας ζωή.

 

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

 

Με το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα αντιπαρατίθενται οι αυταπάτες μας με την πραγματικότητα. Το ουτοπικό με το πρακτικό. Οι επιθυμίες με τις ανάγκες μας. Οι εσωτερικές μάχες είναι ισχυρές και τα γεγονότα που δημιουργούνται είναι ανάλογα σε ένταση, γι’ αυτό και χρήζουν διαχείρισης.

Το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα εντείνει την τάση μας να νιώθουμε ενοχές, να χειριζόμαστε συναισθηματικά τους άλλους, να τους επιτρέπουμε να μας χειρίζονται και να μας στεναχωρούν, να βουλιάζουμε στον κόσμο της αυτολύπησης, της αίσθησης ότι είμαστε τα θύματα των περιστάσεων, της μοιρολατρίας. Ωστόσο, το αίτημά τους είναι να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα. Να φύγουμε από τον κόσμο της αυταπάτης και των φόβων και να μεταφερθούμε στο εδώ και τώρα. Να αντικρύσουμε με αντικειμενικό μάτι τις ζωές μας και να δούμε την πραγματική διάστασή τους σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Να συνειδητοποιήσουμε ότι το τώρα μας είναι αποκύημα των επιλογών που έχουμε κάνει στο παρελθόν και ότι θα αποτελέσει το αυριανό μας «τώρα». Μας καλεί να δούμε τις ζωές μας σαν έναν καμβά, που οι ίδιοι πλέκουμε και πρέπει να προσαρμοστούμε στα υλικά που έχουμε, προσπαθώντας να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Κοινώς, να είμαστε προσγειωμένοι και να επιδιώκουμε καταστάσεις συμβατές προς τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας. Πρέπει να αποτινάξουμε τα πέπλα της ματαιοδοξίας και της κενοδοξίας. Αν τα καταφέρουμε, τα οφέλη μας θα είναι μεγάλα, καθώς θα χτίσουμε στο «εδώ και τώρα» ένα οικοδόμημα, που δε θα πατάει στην αυταπάτη, αλλά στην γνώση και στη δύναμη. Άρα, το οικοδόμημά μας θα αντέχει στον χρόνο…

 

Ας δούμε με ποιον τρόπο θα επηρεάσει το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα καθένα από τα ζώδια (αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε το για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα).

ΚΡΙΟΣ

Εστιάσου στην προσπάθεια να φιλοσοφήσεις λίγο τις καταστάσεις που σε ταλανίζουν. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να ανοίξει λίγο η εικόνα σου για τα πράγματα, προκειμένου να παρατηρήσεις λεπτομέρειες που δεν μπορούσες να εντοπίσεις μέχρι αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό να σου έχουν βγει απωθημένα καθώς θα αισθάνεσαι αδικημένος/η από άτομα (είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά) που τους είχες καταθέσει γη και ύδωρ. Μπορεί να απογοητευτείς τόσο πολύ, ώστε να εμφανιστούν σημάδια ψυχοσωματικού χαρακτήρα, με τα οποία ο εαυτός σου θα «παραπονείται», θα σου κρούει τον κώδωνα ότι τον πιέζεις συναισθηματικά. Όπλο σου τώρα είναι το μυαλό σου. Καθάρισέ το και αποδέξου το γεγονός ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν αν δεν το θέλει και ότι δεν ευθύνεσαι εσύ αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεράσουν την κατώτερη φύση τους. Πάρε τη δύσκολη απόφαση, κόντρα στην αυταπάτη σου να πιστεύεις ότι εσύ μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους, και βγάλε από τη ζωή σου αυτούς που σε πληγώνουν. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το αίσθημα της πικρίας έρχεται από το φιλικό σου περιβάλλον ή από συλλογικούς χώρους που δραστηριοποιείσαι ή από συνεταίρους σου. Επίσης, είναι πιθανό να δεις το σκληρό πρόσωπο ανθρώπων που αγαπάς ή είχες αγαπήσει, καθώς μπορεί να σας χωρίσουν οι κληρονομιές, οι διατροφές, τα οικονομικά συμφέροντα. Μέσα στις πιθανότητες, ευτυχώς η μικρότερη (ανάλογα πάντα με τον προσωπικό σου χάρτη), είναι να νιώσεις βαθιά απογοήτευση με το αντικείμενο του πόθου σου, να νιώσεις ότι αυτά που σας ενώνουν χάνονται και ότι έρχεται η «παγωνιά» ανάμεσά σας. Μη βιαστείς να αντιδράσεις, να κρίνεις, να κατηγορήσεις. Προσπάθησε να δεις τη δική σου ευθύνη για ό,τι σου συμβαίνει σήμερα. Η ευθύνη σου μπορεί να έγκειται στο γεγονός ότι είχες επενδύσει σε άτομα που δεν το άξιζαν, που τα είχες ωραιοποιήσει από την ανάγκη σου να συνενωθείς με κάποιους ανθρώπους. Ίσως τους έδωσες αξία που δεν είχαν. Σε κάθε περίπτωση, πέτα την περσόνα του θύματος και γίνε ο Ταύρος που ξέρει να υπηρετεί τις ανάγκες του, καταπολεμώντας τις εξαρτήσεις του. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις επιδράσεις του τετραγώνου Κρόνου - Ποσειδώνα το θέμα σου είναι να γίνεις ο παρατηρητής των σχέσεών σου και να κατανοήσεις με ποιον τρόπο πλέκεις τον ιστό τους. Το πιο πιθανό είναι ότι τα γεγονότα θα σου υποδείξουν το αν και πόσο μπερδεύεις τις προσωπικές με τις κοινωνικές σου σχέσεις, τις επαγγελματικές με τις ερωτικές. Πρόσεξε, γιατί η αυταπάτη σου να νομίζεις ότι «κερδίζεις» τους πάντες ή ότι ξέρεις πώς να τους διαχειριστείς, προσφέρει έδαφος στους κόλακες που πατούν πάνω στον εγωισμό σου για να σε χειρίζονται εκείνοι. Επειδή ο τομέας των σχέσεων είναι θεμέλιο για τη ζωή, θα πρέπει άμεσα να τις κατηγοριοποιήσεις. Ποιες είναι αμιγώς επαγγελματικές, ποιες είναι φιλικές, ποιες και τα δύο και πώς μπερδεύεις την ερωτική σου ζωή με όλα αυτά. Αν δεν μπορέσεις να βάλεις σαφή όρια, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις ποτέ με ποια κίνητρα θα πρέπει να επιλέξεις για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου και εν τέλει θα πληγώνεσαι, περιμένοντας από τους άλλους πιο πολλά από αυτά που έχουν να δώσουν. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις την καθημερινότητά σου. Θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητές σου, ότι «θυσιάζεσαι» για να υπηρετείς τους άλλους, όχι από διάθεση προσφοράς, αλλά επειδή δεν μπορείς να ξεφύγεις από παγιωμένες αντιλήψεις που σε αναγκάζουν να παραμένεις εξαρτημένος/η στην εικόνα του προτύπου που τα προλαβαίνει όλα και σε όλα διαπρέπει, αγνοώντας τις ανάγκες και τις αντοχές σου. Παγιωμένες αντιλήψεις που πρέπει να ξεπεράσεις για να μετατρέψεις την καθημερινότητά σου σε ένα πεδίο δράσης, το οποίο να σε ευχαριστεί και να σου δίνει την ικανοποίηση ότι σε καθημερινή βάση αγωνίζεσαι για να πραγματώσεις τα δικά σου όνειρα κι όχι τα όνειρα του οικογενειακού ή κοινωνικού σου περίγυρου. Ωστόσο, το δυσκολότερο είναι να δεχθείς ποια εικόνα από αυτές που οραματίζεσαι για το μέλλον είναι όντως συμβατή προς τα προσόντα σου και ποιο όνειρό σου είναι χίμαιρα. Κοινώς, να δεις τον εαυτό σου μέσα από το πρίσμα της αντικειμενικότητας και όχι μέσα από το καλειδοσκόπιο της ωραιοποίησης, που παραμορφώνει την πραγματικότητα. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι που σε πληγώνουν βαθιά αυτή την περίοδο, είναι αυτοί στους οποίους είχες δει τη δυνατότητά τους να ανταποκρίνονται στον ψηλό πήχη που βάζεις όταν αγαπάς, εκτιμάς, σέβεσαι. Μπορεί να μην είχες δει κάτι λάθος (όλοι οι άνθρωποι κρύβουν έναν καλό εαυτό), αλλά σίγουρα είχες αγνοήσει τις ποταπότητες της προσωπικότητας, της κατώτερης φύσης τους, που πιθανό να είναι ισχυρότατη και ακατάλυτη, τουλάχιστον όσο δεν μπαίνουν στη διαδικασία να την σμιλεύσουν. Πιθανόν να απογοητευτείς από φίλους, συγγενείς ή το ταίρι σου. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να βάλεις ένα τέρμα στην τάση σου να ωραιοποιείς αυτούς που σε κολακεύουν και να τους αφήνεις να καταχρώνται τις δυνάμεις σου, τα υλικά σου αγαθά, τις γνωριμίες και τα συναισθήματά σου. Αν θέλεις να είσαι γενναιόδωρος/η, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα αρχίζει από τη στιγμή που σπαταλιέσαι άνευ όρων και ορίων, αρνούμενος/η να δεις τα σημάδια της αχαριστίας και της μνησικακίας, όταν και όπου υπάρχουν. Από τα μαθήματα που παίρνεις τώρα, πρέπει να εμπεδώσεις ότι αυτοί που φέρονται μικροπρεπώς σε άλλους, κάποια στιγμή θα το κάνουν και σε εσένα. Μάθε λοιπόν να «διαβάζεις» τα σημάδια, συνειδητοποίησε τη ματαιότητα της κολακείας και αναθεώρησε τη στάση και τις επιλογές σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγχος που σε έχει καταβάλει αυτή την περίοδο, είναι η συνέπεια της αγωνίας που σου προκαλεί η αίσθηση ότι τρίζουν τα θεμέλια πάνω στα οποία πατάς. Οι σχέσεις σου, είτε οι επαγγελματικές είτε οι προσωπικές, περνούν δια πυρός και σιδήρου, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στις δομές της οικογένειας ή της καριέρας. Αν νιώθεις ότι πελαγώνεις, πάρε το χρόνο σου. Είναι προτιμότερο να κάνεις αργές κινήσεις, προϊόντα καθαρής σκέψης και αφού έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους των θεμάτων που σε απασχολούν, παρά να αντιδράσεις βιαστικά, αντανακλαστικά, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις πιθανές συνέπειες των πράξεών σου. Με το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα, το Σύμπαν σού ζητάει να μην προσπαθείς να κάνεις τους άλλους όπως εσύ επιθυμείς (ακόμη κι αν το όραμά σου θα τους ωφελήσει) αλλά να επιθυμείς. Να μην έχεις αυταπάτες για τα άτομα που σε περιβάλλουν, αλλά να τους δέχεσαι όπως είναι ή να τους απορρίπτεις, αν δεν είναι αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Να μην προσπαθείς να τους αλλάξεις, αλλά να μάθεις να κλείνεις κεφάλαια, για να δημιουργείς τα κενά που θα γεμίσεις με καλύτερο υλικό στο μέλλον. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε βάζει στη διαδικασία να διαπραγματευτείς τη σχέση σου με την εικόνα σου και με το πώς την επικοινωνείς στο πλαίσιο της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τη «Ζυγίσια» ανάγκη σου να αρέσεις σε όλους, να παίρνεις θετικά σχόλια, να ασχολούνται μαζί σου. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο είναι αναμφισβήτητο, αλλά πολλές φορές, η αβρότητά σου σκοπό της έχει να αρέσεις και όχι να κάνεις ειλικρινείς σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύεις αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά και, μέσω της κολακείας τους, γίνονται οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς σου, καταναλώνουν τα ενεργειακά σου αποθέματα και τώρα, με την επίδραση του τετραγώνου, μπορεί να σε πικράνουν και να σε απογοητεύσουν. Το μάθημά σου είναι να αποδεχθείς το γεγονός ότι σε κάποιους θα αρέσεις και σε κάποιους όχι και πάρε την απόφαση να είσαι ειλικρινής και άμεσος/η, για να προσελκύεις ανάλογα άτομα. Ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις την προσωπική σου αλήθεια και όχι αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γεγονότα, αρκετά πιεστικά στην πλειονότητά τους, θα σε αναγκάσουν να διαφυλάξεις τους πόρους σου, τόσο τους οικονομικούς όσο και τους συναισθηματικούς. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι έχεις εμπιστευτεί ανθρώπους που είχαν την τάση να σε «ρίξουν» και να απομυζήσουν την ενέργειά σου, χωρίς να καταθέσουν το συμφωνηθέν αντίτιμο. Μια άλλη εκδοχή είναι να απογοητευτείς από κάποιο άτομο, να νιώσεις ότι είχες προσφέρει πολλά και ότι έλαβες αχαριστία ή να έχεις κάνει μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία, στην οποία είχες επενδύσει συναισθηματικά, αλλά την είχες ωραιοποιήσει και τώρα να πέσεις από τα σύννεφα. Το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα σου μαθαίνει να βάζεις όρια. Να μην αφήνεις το συναίσθημα να κατευθύνει τις πράξεις σου, αλλά να κρατάς κάποιες αποστάσεις και να επενδύεις σε άτομα και καταστάσεις που ανταποκρίνονται στη λογική σου και όχι μόνο στις επιθυμίες σου. Τώρα θα πρέπει να αποδεχθείς και να υπηρετήσεις τις ανάγκες σου και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να αποβάλλεις εξαρτήσεις και αυταπάτες. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, που μάλλον θα ήθελες να αποφύγεις. Το θέμα σου αυτή την περίοδο είναι το «εγώ και οι άλλοι» και το πώς θα το απογυμνώσεις από τις αυταπάτες που είναι ριζωμένες στο υποσυνείδητό σου, καθώς προέρχονται από τους φόβους, τα απωθημένα, τις τραυματικές εμπειρίες που κουβαλάς από τα γεννοφάσκια σου. Από τις ανασφάλειες που είχατε ως οικογένεια και που σε ταλανίζουν ακόμη και στην ενήλικη ζωή σου. Τα άτομα που θα σε στεναχωρήσουν, μπορεί να ανήκουν σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη. Εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές, όταν και όπου πρέπει. Αν δεις ότι κάποια σχέση σου τελματώνεται, ότι δεν υπάρχει διάθεση για συζήτηση, ότι σου δίνει περισσότερες λύπες απ’ ό,τι χαρές, ότι σου απομυζά τη ζωτική σου ενέργεια, ότι σε απογοητεύει, μην κάνεις το λάθος να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις και να πιστέψεις ότι ο/η άλλος/η θα αλλάξει. Εσύ θα πρέπει να αλλάξεις, να μην ονειροβατείς και να προσπαθήσεις να βρεις τη δύναμη να βάλεις ένα τέλος, πιστεύοντας ότι το τέλος θα είναι το εφαλτήριο για μια καινούργια αρχή. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σύμπαν σού βάζει ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, καθώς ο Κρόνος που βρίσκεται στο πολύ ευαίσθητο περιβάλλον του Τοξότη, φέρνει στην επιφάνεια τα άλυτα θέματα του παρελθόντος. Τραύματα που δεν έχουν κλείσει, απωθημένα, αναμνήσεις που δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά και σε κρατούν εξαρτημένο από καταστάσεις, που μπορεί να έχουν τελειώσει αλλά εσύ δε θέλεις να αποδεχθείς το τέλος τους. Τώρα θα συμβούν τα γεγονότα που θα σου αποκαλύψουν σκληρές αλήθειες και θα σε αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις πόσες εκλογικεύσεις και δικαιολογίες έδινες, για να μην πληγωθείς. Ουσιαστικά, για να μην πληγώσεις τον εγωισμό σου, αλλά ταυτόχρονα να πληγώνεσαι, να φθείρεσαι, να στεναχωριέσαι. Αποδέξου τα γεγονότα ως έχουν και αποφάσισε να δώσεις το οριστικό τέλος (κυρίως μέσα σου) σε καταστάσεις που σε τελματώνουν και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί, σε πρώτη ανάγνωση, κάτι τέτοιο να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά θα είναι τόσο λυτρωτικό, που θα νιώσεις σαν να απελευθερώνεσαι από τη φυλακή. Μια φυλακή, όπου ο/η ίδιος/α βάζεις τον εαυτό σου… Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα σε εξαναγκάσει να διαπραγματευτείς το μείζον θέμα των αναγκών σου και κατά πόσο τις αποδέχεσαι και τις υπηρετείς. Σαν αξιοπρεπής Υδροχόος, η φυσική σου ροπή είναι να χτίζεις ιδεολογίες, να έχεις απόψεις επί παντός του επιστητού, να υπηρετείς πνευματικά, πολιτιστικά, φιλικά περιβάλλοντα. Χτίζοντας αυτό το προφίλ, πολύ συχνά ξεχνάς ή ακόμη και σνομπάρεις τις ανάγκες σου. Τώρα θα συμβούν τα απογοητευτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν ότι θα έπρεπε να περιφρουρείς τα συμφέροντά σου. Ναι μεν να παραμένεις πιστός/η στις αξίες σου, αλλά να προστατεύεις τον εαυτό σου από τα αρπαχτικά, που πιθανώς να σου κλέβουν ενέργεια, χρήμα και συναίσθημα. Να δεις με πολύ αντικειμενικό μάτι τους φίλους και τα άτομα με τα οποία συνδέεσαι σε συλλογικούς χώρους, ώστε να κάνεις έναν σαφή διαχωρισμό. Είναι απαραίτητο να ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις, χωρίς να ωραιοποιείς κανέναν. Και, κυρίως, χωρίς να παρασύρεσαι από το δυνατό μυαλό των άλλων, θεωρώντας ότι επειδή είναι έξυπνοι, θα είναι καλοί και ηθικοί. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΙΧΘΥΣ

Τα θεμέλια της ζωής σου, καριέρα και πιθανώς οικογένεια, κοινωνική καταξίωση και αποδοχή, τρίζουν κι ο κίνδυνος είναι εσύ να μην αποχωρίζεσαι το ροζ συννεφάκι σου και να εμμένεις στο ρομαντισμό, την υπερευαισθησία, τη συναισθηματική υπερχείλιση. Κι ενώ τα γεγονότα τρέχουν κι εσύ μπορεί να πληγώνεσαι από άτομα και καταστάσεις, από τον ανταγωνισμό των συνεργατών σου, από τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις χωρίς οικονομικό και ηθικό αντίκρισμα, αντί να προσπαθήσεις να βάλεις όρια, υιοθετείς το ρόλο του θύματος. Ακριβώς αυτό είναι το μάθημά σου από το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Σταμάτα να είσαι το θύμα και βάλε όρια, τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένειά σου. Ο ρόλος του θύματος δε σε καταξιώνει κοινωνικά. Θα ανέβεις κοινωνικά αν πατήσεις γερά στα πόδια σου και αναδείξεις την αξία σου, τα προσόντα, την εμπειρία σου. Αν βάλεις τα όριά σου χωρίς φόβο και χωρίς την αυταπάτη ότι θα χάσεις ανθρώπους και καταστάσεις επειδή θα λες το πολυπόθητο «όχι», ώστε να γίνεις πιο παραγωγικός/η και πιο αξιοσέβαστος/η. Κι αν κάποια άτομα δεν αντέξουν τα «όχι» σου, άστα να φύγουν. Αν δεν αντέχουν τη δύναμή σου, τότε ήταν στη ζωή σου μόνο για να την απομυζούν, κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι δεν είναι δική σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-09-2016 15:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι