Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 15 έως 21/5/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
12
05
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 15 έως 21/5/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 15 έως 21 Μαΐου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 15 έως 21 Μαΐου 2017.

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι εξαιρετικά θετικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Και ο Δίας στον οίκο της συντροφικότητας, επίσης θετικό για τον ίδιο τομέα. Η αντίθεσή μεταξύ τους έχει καλά στοιχεία, μπορεί να λειτουργήσει δηλαδή και συμπληρωματικά, αλλά έχει και μια επιφανειακή σιγουριά και ταυτόχρονα μια πιο βαθιά αβεβαιότητα. Ούτε πολύ σίγουρος/η πρέπει να είσαι, αλλά ούτε πολύ αβέβαιος/η για τον εαυτό σου ή καχύποπτος/η με τον άλλον ή την άλλη. Έρχονται πάντως στην επιφάνεια και τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία της σχέσης και αυτό είναι πολύ ξεκαθαριστικό και καλό τελικά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία στον οίκο της συντροφικότητας, θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτή την περίοδο. Είναι και ο Άρης σε έναν πολύ κοινωνικό σου οίκο, κάτι που σε κάνει εξαιρετικά δραστήριο και εξωστρεφή και φαίνεται ότι είναι εύκολο να γίνει μια νέα γνωριμία. Έχουμε και το άλλο καλό που συμβαίνει αυτές τις μέρες, χρωματίζει ολόκληρο το έτος και θα αργήσει πολύ να ξανασυμβεί: το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, μια εξαιρετική όψη που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, να φέρει γνώση, ταξίδια, αισιοδοξία και να σε φέρει και κοντά στους στόχους σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ένα από τα πολύ θετικά που συμβαίνει αυτή την περίοδο, είναι ότι έρχεσαι σε πολύ καλή επαφή με τον εαυτό σου και ότι με την Αφροδίτη στον Κριό αρχίζεις να νιώθεις μια εσωτερική γαλήνη. Αυτό φυσικά έχει θετικές συνέπειες στη σχέση σου, γιατί το πρώτο βήμα για να τα πηγαίνουμε καλά με τον άλλον είναι να είμαστε καλά μέσα μας. Όσο πιο πολύ αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο αποδεχόμαστε τον άλλον ή την άλλη, παραβλέπουμε πράγματα που θα φαινόντουσαν ενδεχομένως σοβαρότερα σε μια άλλη περίπτωση, μειώνουμε δηλαδή τη σημασία τους και είμαστε γενικά πιο “ήσυχοι”.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το πρώτο βήμα για να έχεις μια καλή σχέση είναι να είσαι εσωτερικά οκέι, κάτι για το οποίο φροντίζει η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σου. Και πού να δεις όταν τον Ιούνιο περάσει στο δικό σου ζώδιο τι ωραία. Μέχρι τότε όμως, να οχυρωθείς ψυχολογικά, αυτό είναι το πρωτεύον. Εννοείται ότι στο διάστημα αυτό αξίζει να είσαι ανοιχτός και να κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως και μια σχέση. Αυτό φυσικά θα είναι ευκολότερο, όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει δύο πλευρές, η μία είναι ότι σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό, δυναμικό, γοητευτικό και σου δίνει απίστευτη ενέργεια. Η άλλη είναι ότι μπορεί να δημιουργεί εντάσεις περιστασιακά. Αλλά με τόσο θετική ενέργεια στον οίκο σου του έρωτα (ο Δίας βρίσκεται εκεί) και με το υπέροχο τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, όχι μόνο δεν σε πτοεί τίποτα, αλλά αξίζει να περιμένεις τα καλύτερα. Σε λίγες μέρες έχουμε και τη Nέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που θα φέρει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και πραγματική ανανέωση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης στο ζώδιό σου, δηλαδή φουλ ενέργεια, η Αφροδίτη στον οίκο των κοινωνικών συναναστροφών και ο Δίας στον οίκο του έρωτα, αποτελούν παράγοντες πολύ ενδιαφέροντες για τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτή την περίοδο μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο και για ένα επιπλέον λόγο: το εξαιρετικό τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που όσο είμαστε εν ζωή δε θα το ξαναδούμε και που ολοκληρώνεται μεν στις 19 Μαΐου, αλλά μας επηρεάζει όλη τη χρονιά. Ο Κρόνος να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται στον οίκο της συντροφικότητας και ο Ουρανός στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των φίλων και αυτοί είναι οι τομείς που θα δουν τις σημαντικότερες εξελίξεις. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτή η εβδομάδα ίσως έχει περισσότερη δουλειά από το συνηθισμένο, όμως τα νέα σε αυτόν τον τομέα μπορούν να είναι πολύ καλά, ιδιαίτερα με το εκπληκτικό και εξαιρετικά σπάνιο τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Υπάρχει το ενδεχόμενο ενός διλήμματος που σχετίζεται με την οικογένεια ή τη σχέση και τα επαγγελματικά, το οποίο θα λυθεί και θα διευκρινιστεί.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται περισσότερο από θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον ψυχολογικό σου τομέα. Αυτό συμπαρασύρει όμως και άλλους τομείς, για παράδειγμα ακόμη και αν δεν έχεις αρκετό χρόνο να κινείσαι κοινωνικά, είσαι περισσότερο ανοιχτός με τους άλλους και μπορείς να έρθεις σε μια κατάσταση καλής εσωτερικής ισορροπίας. Προς το παρόν προσπάθησε για τις επαγγελματικές και συνεργατικές σου σχέσεις, και οργανώσου έτσι, ώστε να έχεις χρόνο και για κοινωνικές δραστηριότητες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτή τη βδομάδα θα ζήσουμε την ιστορική όψη τριγώνου μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, η οποία είναι σπάνια, καθότι αυτοί οι δύο πλανήτες, ειδικά ο Ουρανός, κινούνται εξαιρετικά αργά. Και είναι θετική, χαρακτηρίζει όλο το 2017 και αφορά στην ερωτική και τη συναισθηματική σου ζωή, τους διευρυμένους ορίζοντες, την τύχη. Είναι εντελώς διαφορετικός ο Μάιος όπως ήδη θα έχεις καταλάβει, κυρίως για τον λόγο ότι η επικοινωνία είναι περισσότερο συναισθηματική.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αυτή η βδομάδα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εξής λόγο: ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν στις 19 μια πολύ σπάνια όψη τριγώνου, η οποία είναι πολύ θετική και η επιρροή της απλώνεται σε όλο το 2017, καθότι αυτοί οι δύο πλανήτες, ιδιαίτερα ο Ουρανός, κινούνται πολύ αργά. Ο Κρόνος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και ο Ουρανός στον ένατο, που σχετίζεται με την αισιοδοξία, την τύχη, το εξωτερικό, τους διευρυμένους ορίζοντες. Και ο Άρης από τους Διδύμους ευνοεί με κάθε τρόπο την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έμφαση αυτόν τον μήνα δίνεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί και να μην υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος ακριβώς για αυτό το λόγο, αν και οι εξελίξεις μπορούν να είναι πολύ θετικές. Η πιθανή πίεση όμως σε αυτούς τους τομείς, η οποία για παράδειγμα μπορεί να αφορά σε προθεσμίες, ενδέχεται να μειώνει την αίσθηση ελευθερίας που έχεις και ίσως να προκαλεί και κάποια ένταση. Όμως, η Αφροδίτη στον Κριό μιλάει για πραγματική οικειότητα και βαθιά συναισθηματική επαφή με τον σύντροφό σου, αρκεί να βρίσκεις τελικά χρόνο και γι’ αυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη στον Κριό, εκτός από τα οικονομικά σου, επηρεάζει θετικά και τη σχέση σου με τον εαυτό σου, επειδή σε παρακινεί να κοιτάξεις προς τα μέσα, αλλά και να σκεφτείς σχετικά με το τι σημαίνει συναισθηματικό βάθος για εσένα, όπως και πραγματική οικειότητα. Η περίοδος αυτή είναι κάπως μεταβατική, με έμφαση στη δουλειά και σε σχετικές εκκρεμότητες. Αλλά και με ενίσχυση της ψυχολογικής σου κατάστασης: όσο πιο καλά είσαι με τον εαυτό σου και αποδέχεσαι ακόμη και τις στιγμές που δεν είσαι και τόσο καλά, τόσο καλύτερη και η επαφή και η επικοινωνία σου με τους άλλους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Στις 19 πραγματοποιείται μια εκπληκτική όψη μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, ιδιαίτερα σημαντική και σπάνια, επειδή αυτοί οι δύο πλανήτες κινούνται αργά, ειδικά ο Ουρανός. Ο πρώτος βρίσκεται στον οίκο σου της λογικής σκέψης και της επικοινωνίας και ο δεύτερος απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Όλος ο χρόνος χρωματίζεται από αυτό το τρίγωνο, που μπορεί να αλλάξει τη συναισθηματική σου ζωή προς το καλύτερο και να τη βοηθήσει να εξελιχθεί. Και η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο μαζί με τον Ουρανό και αυτό ενισχύει τις θετικές εξελίξεις σ' αυτόν τον τομέα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μια από τις πιο σπάνιες όψεις, επειδή και οι δύο κινούνται πολύ αργά, ειδικά ο Ουρανός. Είναι εξαιρετικά θετική και αφορά τις σχέσεις και τις γνωριμίες, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Στα σενάρια είναι μια νέα γνωριμία, η δημιουργία μιας νέας σχέσης με χαρακτηριστικό τη σταθερότητα. Μπορεί η όψη να πραγματοποιείται στις 19, αλλά όλο το 2017 επηρεάζεται από αυτήν. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η περίοδος αυτή εξακολουθεί να είναι περίοδος αναζήτησης για εσένα, είναι και ανάδρομος ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο ισχυρό και “εσωστρεφή” και σε φέρνει περισσότερο κοντά στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Κάποιες από αυτές τις ανάγκες, όπως και κάποιες επιθυμίες σου, που είναι λογικές και που ενδεχομένως εσύ τις έχεις αντιμετωπίσει ως τώρα ως περιττές ή παράλογες, αν δεν ικανοποιηθούν, οι σχέσεις σου γενικά, και ειδικότερα η συντροφική, δε θα είναι ακριβώς όπως θα ήθελες. Για να δώσεις όσα θέλεις στους άλλους, πρέπει να δώσεις πρώτα από όλα στον εαυτό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Σε αυτή τη φάση γίνεται ένα είδος εσωτερικής ανασυγκρότησης, που σημαίνει όχι μόνο ότι ενισχύεσαι ψυχολογικά, αλλά ότι αλλάζεις και τα δεδομένα στις σχέσεις σου, ξέρεις περισσότερο τι θέλεις, είσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου και κάνεις διαφορετικές, μάλλον περισσότερο ωφέλιμες επιλογές. Ταυτόχρονα να πούμε ότι ο Άρης στους Διδύμους ενισχύει την ερωτική – σεξουαλική επιθυμία και ότι μάλλον κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η όψη του Κρόνου με τον Ουρανό στις 19 είναι εξαιρετικά θετική και πάρα πολύ σπάνια, επειδή και οι δύο κινούνται πολύ αργά. Πρόκειται για μια όψη που σε αφορά άμεσα. Ο πρώτος βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο δεύτερος στον οίκο της ερωτικής σου ζωής, ενώ μαζί του βρίσκεται και η Αφροδίτη. Πολύ θετικά αυτά για τη συναισθηματική σου ζωή, και μάλιστα αφορούν σε όλο το 2017, όχι μόνο σε αυτές τις μέρες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν στις 19 με πολύ θετική όψη και μάλιστα εξαιρετικά σπάνια, λόγω της πολύ αργής κίνησης και των δύο. Η όψη αφορά και στην ερωτική σου ζωή, ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει σταθερότητα και ο Ουρανός στον οίκο των ερωτικών, μαζί με την Αφροδίτη. Όλο το 2017 είναι χρωματισμένο από αυτή την όψη. Και λόγω της θέσης του Άρη, σου είναι πιο εύκολο να είσαι διεκδικητικός στις σχέσεις σου και να κάνεις νέες γνωριμίες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εκπληκτική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό, η οποία είναι και ιδιαίτερα σπάνια, επειδή και οι δύο είναι πολύ αργοκίνητοι, σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Αυτό είναι και το σημαντικότερο, το ότι οχυρώνεσαι εσωτερικά. Γιατί κατά τα άλλα είναι πιθανό να έχεις τόση δουλειά αυτή την περίοδο, που να μην υπάρχει χρόνος για τίποτα άλλο. Εδώ αν μπορείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες για να μην κάνει επανάσταση ο/η σύντροφός σου, θα ήταν καλό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Προς το παρόν έχεις αρκετή δουλειά από ό,τι φαίνεται και ίσως ιδιαίτερη πίεση, που θα κρατήσει όλον τον Μάιο. Αυτό δεν είναι κακό, απλώς ίσως δεν υπάρχει χρόνος για κοινωνικές δραστηριότητες. Όμως αξίζει να πούμε ότι εσωτερικά κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, νιώθεις πιο ισορροπημένος και περισσότερο ασφαλής, αν όχι τώρα αμέσως, σταδιακά. Αυτό συμβαίνει λόγω της εκπληκτικής και σπάνιας όψης μεταξύ Κρόνου και Ουρανού στις 19. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το θέμα μας είναι πρωτίστως η υπέροχη όψη μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, ένα σπάνιο τρίγωνο που πραγματοποιείται στις 19 και που μπορεί να κάνει μια επιθυμία σου πραγματικότητα. Και η επικοινωνία είναι σαφώς πιο συναισθηματική, σε αυτό παίζει ρόλο και η θέση της Αφροδίτης, και το κέφι είναι σταδιακά όλο και καλύτερο. Ο Άρης σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό σε συναισθηματικά θέματα και ιδιαίτερα ερωτεύσιμο. Ουπς, αυτό είναι το κομμάτι των “έχω σχέση” και όχι των αδέσμευτων. Όχι πως σε χαλάει βέβαια ή ότι είναι κακό ότι είσαι ερωτεύσιμος. Απλώς, αν παραείσαι, θέλει και να το διαχειριστείς με μια λογική, υποθέτω.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο και πιο ερωτικό οίκο σου και σε συνδυασμό με 1. την Αφροδίτη στον οίκο των γνωριμιών, 2. την εκπληκτική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό στις 19, που δε θα ξαναδούμε τέτοια και που πάλι αφορά γνωριμίες και κοινωνική ζωή, οι δρόμοι ανοίγουν, ο έρωτας μπορεί να έρθει και η ζωή σου μπορεί να αλλάξει σε πολλούς τομείς. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις βάθος, είναι το αντίθετο του βάθους, οτιδήποτε το επιφανειακό δηλαδή: ακόμη και η προσέγγισή σου αξίζει φυσικά να μην είναι επιφανειακή, αλλά συναισθηματική. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Για αυτό το χρονικό διάστημα και ίσως για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η προσοχή σου θα είναι στραμμένη κυρίως στα θετικά πράγματα που γίνονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, εκεί είναι που μπορούν να γίνουν εξαιρετικά πράγματα τώρα. Όσον αφορά στη σχέση σου, μπορεί να σκεφτείς και να συγκατοικήσεις ενδεχομένως ή απλώς να βρεθεί ένας τρόπος για να μοιράζεσαι περισσότερα με τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Μια συγκατοίκηση πάντως, καλύτερα να την αναβάλεις για τον Ιούνιο, που θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Δεν είναι απαραίτητο να βιάζεσαι να περάσεις σε μια σχέση, κανονικά μια σχέση δεν είναι το ζητούμενο, παρά μόνο όταν – πρώτα – βρεθεί το κατάλληλο άτομο. Προς το παρόν, η δουλειά είναι αρκετή και ίσως ο χρόνος λίγο περιορισμένος. Ο Δίας στον Ζυγό πάντως, αφήνει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, η οποία όμως θα ήταν καλό να προχωράει όχι με βιαστικά ή με επιφυλακτικά βήματα, αλλά με τα βήματά της, με το δικό της ρυθμό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. 

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-05-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms