Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2021 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

 

 

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Ακολουθείτε ένα μονοπάτι με σημαντικό σκοπό καθώς ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει μια πολύ σημαντική καμπή στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Ο Πλούτωνας είναι άκρως εκρηκτικός, παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και ξεκινά ύπουλο πόλεμο. Αναστατώνει την καριέρα σας και ανατρέπει αργά και βασανιστικά το καθιερωμένο status quo. Θα χρησιμοποιήσετε τα πάντα, ακόμα και υπόγειες μεθόδους, για να έχετε επαγγελματική αναγνώριση και για να ικανοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Θέλετε οπωσδήποτε να έχετε αυτό που θέλετε, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις παγίδες.

Μην αφήνετε τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας να οδηγούν το δρόμο, θα είναι η καταστροφή σας. Μπορεί να καταφέρετε να έχετε τον έλεγχο, αλλά σίγουρα δεν θα έχετε συμμάχους. Αντί να επαναστατείτε εναντίον ενός αφεντικού ή ενός ατόμου με εξουσία, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα κίνητρα αυτού του ατόμου. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να δουλέψετε για τον εαυτό σας, δεν θέλετε να έχετε κανένα αφεντικό στο κεφάλι σας.  Η ένταση και ο δυναμισμός που δημιουργεί ο Πλούτωνας, θα μπορούσαν πραγματικά να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ενεργητικοί και μαχητικοί για ορισμένες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά στους τομείς της καριέρας σας και των συνεργασιών.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Ο παραδοσιακός Κρόνος στον μη συμβατικό Υδροχόο και στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας αναιρούν τις διαφορές τους και ενώνουν τις υπερδυνάμεις τους στο όνομα της προόδου και της εξέλιξης. Ανανεώνετε τις φιλίες σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο, γνωρίζοντας άτομα που σας εμπνέουν με τη σοφία τους και τις πρωτοπόρες ιδέες τους, πρόσωπα με εμπειρία (κυβερνώνται από τον Κρόνο) αλλά και πρωτοπόρους στοχαστές (κυβερνώνται από τον Υδροχόο). Ίσως και να κάνετε  μια εκκαθάριση στις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκετε, πάνω απ’ όλα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Ενώ τα κίνητρά σας μπορεί να διαφέρουν, θα πρέπει να μοιράζεστε ένα κοινό όραμα για τη ζωή. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι επιβραδύνεται η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή άλλης ψηφιακής επιχείρησης. Αυτό γίνεται για έναν λόγο. Ίσως αυτή η περίοδος να σας βοηθήσει πραγματικά να δείτε τα λάθη σας. Εάν σας λείπουν τεχνολογικές δεξιότητες, αυτή είναι η κατάλληλη χρονιά για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, ακόμα και να κάνετε διαδικτυακά μαθήματα.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ο καινοτόμος και πρωτοποριακός τρόπος σκέψης σας ευεργετεί τις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκετε χάρη στον Δία, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Έρχονται νέες φιλίες στη ζωή σας με άτομα που έχουν έναν πρωτότυπο και αλτρουιστικό τρόπο σκέψης. Σας δίνεται η ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας, ίσως σε ένα ψηφιακό έργο ή ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα ή μια οργανωμένη ομαδική προσπάθεια, τα οποία στέφονται με επιτυχία. Ακόμη καλύτερα … ο Δίας σας κάνει μεγάλους οραματιστές και ειλικρινείς, θέτει τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Υψώνετε όλοι μαζί τη σημαία της ελευθερίας, καθοδηγώντας εσείς την ομάδα σας σε ένα κάπως … προκλητικό έργο. Ζήτω η επανάσταση!

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Επιβραδύνετε και συντονιστείτε με την ψυχή σας. Με τον Δία να κινείται για λίγο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, στόχος σας είναι η πνευματική ανάπτυξη, θα πρέπει να κάνετε κάποια βαθιά εσωτερική δουλειά για να απελευθερωθείτε από το ψυχικό βάρος. Παρόλο που μπορεί να ρίξετε λίγα δάκρυα, τελικά θα καταφέρετε να επεξεργαστείτε μερικές παλιές πληγές και εμφανίζεται η λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Με τον Δία σε αυτόν τον καρμικό τομέα του χάρτη σας, θα μάθετε να αποδέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται και τους ανθρώπους όπως είναι! Δεν μπορείτε να τα αλλάξετε. Σταματήστε να προσπαθείτε να σώσετε τους αγαπημένους σας για να βρείτε ψυχική γαλήνη! Εστιαστείτε στα δικά σας όνειρα αντί στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, θα αλλάξει τη ζωή σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της γοητείας, η Αφροδίτη, κινείται ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής σας ζώνης, και θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν παλιό συνεργάτη ή συνάδελφο μέσω ενός επαγγελματικού έργου ή απλά δημιουργείτε περισσότερες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας. Είναι υπέροχο να είστε ο κορυφαίος παίκτης. Όμως, η δουλειά στο γραφείο είναι πάντα πιο ευχάριστη, αν σας αρέσουν πραγματικά τα άτομα με τα οποία εργάζεστε. Καταβάλλετε λοιπόν τώρα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σπάσετε τον πάγο και να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει πιο γρήγορα στην επαγγελματική επιτυχία. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αναβοσβήνει επίσης ένα προειδοποιητικό κόκκινο φως καθώς θολώνει κάποια πράγματα. Μπορεί να παρασυρθείτε προς στιγμή και να ξεχάσετε ότι υπάρχουν ορισμένα όρια στην εργασία σας. Μην θέτετε την καριέρα σας σε κίνδυνο κρίνοντας (ή κατακρίνοντας) βιαστικά ένα συνάδελφο. Αγαπητέ Κριέ τι θα γίνει στα ερωτικά σου το 2021; Αναμένονται πολλές εξελίξεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube